![]() |
Originally Posted by scarecrow:
|
oricum, dupa cum s poate vedea, eu n-am "fugit" nicaieri ;)
|
No problem, "fugitul" e alta dintre fixatiile lui. Care cum are-o treabä, sau se plictiseste, sau se duce la budä - bref, îl ignorä - gata, "a fugit".
Cum spuneam si la Cafenea > Articolul zilei: n-ai cum sä-l opresti, când îsi schimbä IP-ul încontinuu (net-café-uri, HideIP-uri, pula mea). Asta e, suntem o echipä de administratori si moderatori care päzim forumul de el, si curätim dupä el. Shit happens. Voi, ceilalti, ignorati-l. Nu poate fi Mistah J, care a venit initial ca "Alakazam" (repede bannat, apoi self-clonat, si de conducere tolerat), abia prin septembrie 2006. Trollul a apärut prima oarä în mai 2006, sub numele de "peter jackson", si initial pärea normal. E din Constanta, câtä vreme M.J. e de undeva din Ardeal (Cluj, cred...). |
Originally Posted by Mistah J:
|
Repet, Galante e cu un singur "L".
|
carmine, un pont: esti creatorul acestui subiect. Daca te duci pe primul mesaj si dai edit, poti modifica singur titlul subiectului... ;) Spor!
|
Originally Posted by StefanDo:
|
megaLOL
trebuia sa-i spuna stefando! :lol: altfel statea cu 'l'-ul dublu (din LoL) in nume... it's made my day - nay: my weekend!! |
Apropo, vezi cä te-a fäcut A.L.F.
Adicä Alex Leo cel Frumos :) sau Alex Leo cel Fericit :happy: sau Alex Leo cel Fenomenal :lol: sau Alex Leo cel Fantastic :shock: sau Alex Leo cel Ferchezuit 8) sau Alex Leo cel Funambulesc :w00t: sau Alex Leo cel Formidabil :D sau Alex Leo cel Fatidic :sleep: (sunt convins cä NU s-a gândit la femei, fraieri, frectii, falusuri, futaiuri, si alte asemenea eff-words :oops: ) |
vai merci!
eu prefer alex leo cel filmic :P |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
sorry. nu avem aceleasi referinte 8)
|
Originally Posted by Pitbull:
Imi place sa vad creativitate, mai ales cand e presarata cu umor fin :) |
acum am vazut, dupa fiecare nume are si emoticon, deja imi imaginez mimica :P
|
Originally Posted by marx:
Macar unul criptat, cine e interesat cu adevarat o sa lucreze din greu la el :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 23:17. |