![]() |
am banuiala ca aayana e un cinefil mai vechi.
joaca fluid-provocator. |
Originally Posted by herbert:
Nu trebuie sa fiu veche ca sa-mi placa ceva :) Si nici nu imi place sa ma ascund. Cu id-ul asta sunt in mai multe locuri, de la inceput! |
Cand am pomenit de arhive am uitat sa spun ca am citit pe acolo cateva discutii, pe vremea cand se scriau acolo nici nu stiam de Cinemagia :P
|
Originally Posted by kali:
Jules et Jim Hable con ella Arizona Dream De argumenat nu argumentez in semn d protest fata de imboldul concursierist al topicului! |
1. Gara pentru doi -( Chris Isaac - Wicked Game)
2. Dangerous Liaisons - (Him: Join me in death) 3. The Age of Innocence - (The Calling - Wherever You Will Go) 4. Remains of the day - (Foreigner- I want to know what love is) 5. The Notebook - (Bee Gees - How deep is your love) |
Pentru mine e oarecum greu sa scriu despre filmele de dragoste preferate, pentru ca cele care imi plac cel mai si cel mai mult mi se par dincolo de cuvinte, de explicatii, de argumente..Si totusi, poate ca o data nu strica un exercitiu de analiza..Deci..2 exemple:
1. Reconstruction: Primul film datorita caruia m-am plimbat ore intregi pe strada, m-am uitat la oameni, intrebandu-ma incet, cu teama, daca voi fi vreodata atat de norocoasa sa traiesc o asemenea poveste. Singurul film pe care l-am putut vedea de cel putin 7-8 ori fara sa ma plictisesc nici macar o clipa. Singurul film la care ma gandesc de fiecare data cand incep o noua relatie. Voi fi Alex? Voi fi Aimee? Voi fi Simone? Sau poate insusi Boe? Irealitate. Dezdragostire. Nerenuntare. Inimaginare. Nu exista asemenea cuvinte? Uneori, se pot intampla lucruri magice in timpul unui film... 2. Betty Blue: Pentru ca nu exista nimic mai romantic decat iubirea care distruge tot, in afara de sine insasi. Pentru ca este viu, atat de viu incat iti face inima sa bata mai repede si sa iti doresti o pauza sa iti revii. Pentru ca pare atat de simplu si totusi atat de imposibil. Pentru ca, in inconstient, toti ne dorim nevroze obsesionale atat de romantice. Pentru ca dragostea se simte, nu se gandeste. Pentru ca nu e numai o poveste de dragoste. Pentru ca, pentru majoritatea, se intampla numai in filme. Pentru ca unii spun "din fericire", iar altii "din pacate". Pentru toti cei din a doua categorie. |
Juriul este alcatuit din dnul Marian Tutui, Arhiva Nationala de Filme si redactorii Cinemagia. Rezultatele le dam azi, 1 martie...ptr.ca presedintele juriului :P a fost plecat din tara; sper ca asteptarea nu vi s-a parut prea lunga :oops: . Asa, deci abonamentele la Cinemateca si DVD-urile cu filme de dragoste vin spre voi...
|
Interesant, eu astept sa vad ce se intampla "dupa" :)
|
Taaataaaam...tataam...
...Ans the winners are:
Ava- locul 1, cu 3 voturi din 3; un DVD-un film de dragoste la alegere (iti trimit lista cu dvd-uri pe mp, iar tu imi vei zice pe care sa ti-l expediem) +abonament la Cinemateca- daca esti din Bucuresti+ultimul numar din revista Cinemagia pe urmatoarele locuri, cu cate 2 voturi din 3, fiecare: aayana (DVD film de dragoste+revista Cinemagia- ultimul numar), the_10th_player (DVD+revista Cinemagia/sau abonament la Cinemateca-daca esti din Buc.-te rog mp) Jean Bica- DVD+abonament la Cinemateca-daca esti din Buc.-te rog mp choae-DVD+revista Cinemagia/sau abonament la Cinemateca-daca esti din Buc.-te rog mp) celine-DVD+revista Cinemagia/ sau abonament la Cinemateca-daca esti din Buc.-te rog mp |
Felicitari celor care au castigat! Se pare ca efectele filmelor care ne-au fost aproape sunt si de natura materiala..
|
Originally Posted by Ava:
ar fi tare sa fie asa :lol: dar asta e mai degraba efectul unui concurs la care participa 7 oameni si castiga 6.mie oricum imi plac chestiile de genul "spune ca esti cu noi si-ti dam revista" deci,ppl, multumim pt dvdurile gratis.sunteti bineveniti sa dati si alte premii oricand simtiti nevoia.suntem cu voi :oops: |
Ava,
felicitari, si eu te-as fi votat daca eram in juriu :) |
Originally Posted by the_10th_player:
Nu cred ca e vina lor ca nu au avut cu adevarat din ce sa aleaga! |
[quote="the_10th_player"]
Originally Posted by Ava:
Au fost cam 30 de raspunsuri argumentate; pe astea le-am luat la jurizat;a fost si ptr. voi un exercitiu de scriitura; la capitolul "suntem cu voi multumim pt dvdurile gratis"- stii ca mi-ai dat o idee: forumistii cinemagia chiar ar trebui tratati aparte; pentru ca sunt cei mai isteti, impatimiti de film si ... ai nostri; am inceput cu vizionari in avanpremiera de filme, la intalnirile periodice cu forumistii si vom continua si cu alte surprize. |
si eu tineam cu ava pt apologia BS-ului.
ma bucur k n-a castigat mistah j cu (c)rimele lui de 2 bani... |
se mai aude ceva de premii? :)
|
Joi am dat spre expediere dvd-urile si revistele catre castigatorii din provincie; luni-marti cred ca o sa intru si in posesia abonamentelor la Cinemateca; Celine te invit la redactie sa-ti ridici premiul; ce zici de miercuri?
|
Nu pot decat vineri. Daca se poate vineri, spune-mi ora si adresa si voi fi acolo :)
|
sigur; te asteptam vineri: Bd. Pierre de Coubertin 3-5, bl.turn, et 5, sector 5.
|
Nu am primit inca nimic... :((
|
Aayana, e trimis; anunta-ma ,te rog, cand il primesti. Celine, te-am asteptat azi la redactie ca sa-ti inmanam premiul;
|
ok, I will do that when I will receive something.
thanks! |
Nici eu nu am primit nimic. Am fost si la posta sa ma asigur ca nu au ratacit ei avizul... Oricum macar stiu ca nu sunt singura in situatia asta. In mod normal nu lua mai mult timp decat 2-3 zile pana venea un colet. Sper totusi ca sunt pe drum pe undeva..
|
Azi am fost la posta si mi-am ridicat coletul :) Nu pot spune ce bucurie am avut cand am vazut ce continea: unul din filmele mele preferate si Cinemagia :) Multzam fain Gloria !
|
si eu primii azi coletul.ms
|
Ma bucur; si Ava a confirmat cu un mp. Ceilalti?
|
[/b]
|
LOVE!1
1) If Only!! e un film care merita vazut!!
2)A Walk to remember 3)Romeo&Juliet 4)Tristan&Isolde 5)The notebook 6)Titanic 7)Sweet November Dirty dancig/Dance with me/Step up!!:) nu scriu comentarii pt k filmele astea nu cred k au nevoie de comentarii!! love love love:x:x:x:X :P [/b] |
1.A walk to remember
2.The notebook 3.If only 4.Raise your voice 5.Preety woman 6.Dirty dancing2:Havana nights 7.Save the last dance 2 8.Step up 9.Singing in the rain 10.The lake house 11.Love for rent 12.View from the top 13.Love story 14.A cinderella story 15.Crazy & beatiful Fiecare film dintre cele de mai sus ma fascinat intr-un mod anume, si aceasta pentru ca fiecare dintre ele le-am vazut de cel putin 3 ori, mai ales A walk to remeber si Raise your voice, peste 5 vizionari. :lol: |
cel mai frumos film de dragoste
am mai multe filme in minte dar nu cred ca pot situa vreunul din acestea pe primul loc fiindca toate sunt perfecte:
1.If only-cred ca acest film este perfect celor care iubesc dar nu stiu cum sa arate si realizeaza ca au gresit cand deja pierd ceea ce iubesc 2.Cartea-asta da iubire adevarata.In acest film aflii ce inseamna sa treci peste toate obstacolele pentru cel pe care il iubesti 3.Titanic-clasica poveste de iubire interzisa care trece toate barierele 4.Romeo & Juliet-legenda care smulge macar o lacrima din ochii celui ce o aude. si lista poate continua fiindca exista multe filme de dragoste si diferiti oameni care le percep in alt fel. :love: [/i][/b] |
Re: cel mai frumos film de dragoste
Originally Posted by anasimaya:
|
Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an, de anul trecut :)
2008 nu beneficiaza de un concurs? |
Pai sper sa avem si anul acesta; va tin la curent cu ce rezolv.
|
Re: ºi ce
Originally Posted by Dragomara:
Concurs de Valentine's Day? :shock: Pai de ce? Concurs de Craciun a fost? |
Consider 50 First Dates cel mai reuºit film de dragoste deoarece aratã puterea unui om de a recuceri (în fiecare zi) persoana iubitã. Ce poate fi mai frumos? :D
|
e acelasi, soro!
|
aruncati un ochi si pe lista mea:D http://www.cinemagia.ro/liste/top-10...mantince-4283/
astept pareri, sugestii , reclamatii si daca va placut...dati un like |
Originally Posted by djvictor:
List Updated...cu ocazia sf. Valentin.Vizionare placuta:) http://www.cinemagia.ro/liste/love-i...est-form-4283/ |
Concursul s-a incheiat, iar topicuri pe tema filmelor romantice mai sunt.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |