Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   prostitu?ie sau prostie? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87801)

europe_east 23 Feb 2006 22:23

Originally Posted by Alex Leo Serban:

Originally Posted by Pitbull:

Leni nu s-a "prostituat", credea sincer.
Ceea ce a fäcut si mai mizerabile toate insultele pe care le-a avut de înghitit pe urmä.

eu nu stiu daca 'credea sincer' - sincer, nu cred ca a crezut in altceva decit in geniul ei (si avea dreptate! :P )... declaratiile ei sint f balmajite, deci nu pot fi luate drept litera de evanghelie. i really think she enjoyed the money & the power & didn' t give a damn on whose side she was!

in "the wonderfull and horrbile life of leni rief." ea declara ca doar voia sa faca film si ca habar- n-avea ce faceau nazistii. nu "credea sincer", n-o prea interesa politica. documentarul fff bun de altfel.

Alex Leo Serban 24 Feb 2006 06:28

da, e super (documentaru)!

Pitbull 24 Feb 2006 15:37

Originally Posted by europe_east:

ea declara ca doar voia sa faca film si ca habar- n-avea ce faceau nazistii.

Haida-de! ;)

europe_east 24 Feb 2006 17:12

la fel au afirmat si multi nemti 'obisnuiti'. nu vad de ce nu i-am crede. e adevarat ca l.r nu era chiar fitecine, da' cred ca e posibil. ceea ce nu o absolva, dar nu despre asta era vorba.

Pitbull 24 Feb 2006 22:49

Päi, Europe dragä,
Ia fii tu sincerä: ba VEZI de ce i-am crede! Adicä vin bibicii si se pun cu Nürnberg-ul si alte alea pe ei, si oamenii sä zicä "daaa, stiam tot, da' m-a durut în cot, c-asa-s eu, mägar si violent si n-am manerä!"?
Si-apoi: e credibil ca un/o cineast(ä) sä facä filme de continut (documentare, artistice, n-are importantä), si sä-i iasä asa de bune, färä sä stie prea bine despre ce era vorba-n propozitie?
Si în fine: eu unul, strict personal, prefer sä nu-mi pun problema în termenii unei absolviri. Sunt revizionist, meine liebe, dar sä nu dezvoltäm aici o polemicä pe tema asta, cä vin ästia si mä leagä. Chiar azi citeam în ziar cä iar pritocesc la legea aia frumoasä si constitutionalä care te taxeazä cu de la x la y ani, de cutezi sä zici cä n-a fost tocmai fix cum zice istoria oficialä.
Hai sä zicem doar cä Leni a fost o mare documentaristä care-a avut ghinionul sä se nimereascä in the wrong place, at the wrong moment.

Leonard 05 Mar 2006 09:54

Batman Begins 2,5/10. jenibil! :((( l-am vãzut doar fiindcã era nominalizat pt imagine la Oscare, cã altminteri n-aveam de gînd sã-mi stric aºa repede impresia despre Nolan. imaginea ºi montajul sunt ok, de aia i-am dat mai mult de 0, dar scenariul ºi replicile, actorii (deºi nume mari) ºi efectele sunt de toatã jena. Vreau sã cred cã s-a prostituat doar ca sã strîngã bani pentru filmele independente care (sper) vor urma. dacã mai face ceva de genul ãsta îi urez niºte cãrãmizi în cap.

Cinemania 05 Mar 2006 10:57

Originally Posted by Leonard:

Vreau sã cred cã s-a prostituat doar ca sã strîngã bani pentru filmele independente care (sper) vor urma. dacã mai face ceva de genul ãsta îi urez niºte cãrãmizi în cap.

notorious 06 Mar 2006 10:03

@ Leonard

http://us.imdb.com/name/nm0634240/

de la 'exec' si 'prestige' am sperante, pt ca e scris de el impreuna cu fratele sau jonathan...

Leonard 06 Mar 2006 17:36

ºtiu. dar uite la genuri la Prestige ce scrie:
Action / Drama / Fantasy / Sci-Fi. deci pare tot ceva comercial.
partea bunã e cã personajul principal se numeºte tot Leonard

Cinemania 06 Mar 2006 20:49

am vazut Heldenplatz...dar nu mi-a ramas mare lucru in minte :?

Alex Leo Serban 07 Mar 2006 13:10

i'm a HUGE fan of thomas bernhard's!! :love:
just luv the guy!
he was a true genius.

Alex Leo Serban 07 Mar 2006 18:35

chuck palahniuk is in NO WAY un 'chuck norris' al literelor!! mai curind un lars von trier :P
ce, doar pt k il keama chuck? ce, e fratele miercurii (ciuc)??

All times are GMT +2. The time now is 17:06.