![]() |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
in "the wonderfull and horrbile life of leni rief." ea declara ca doar voia sa faca film si ca habar- n-avea ce faceau nazistii. nu "credea sincer", n-o prea interesa politica. documentarul fff bun de altfel. |
da, e super (documentaru)!
|
Originally Posted by europe_east:
|
la fel au afirmat si multi nemti 'obisnuiti'. nu vad de ce nu i-am crede. e adevarat ca l.r nu era chiar fitecine, da' cred ca e posibil. ceea ce nu o absolva, dar nu despre asta era vorba.
|
Päi, Europe dragä,
Ia fii tu sincerä: ba VEZI de ce i-am crede! Adicä vin bibicii si se pun cu Nürnberg-ul si alte alea pe ei, si oamenii sä zicä "daaa, stiam tot, da' m-a durut în cot, c-asa-s eu, mägar si violent si n-am manerä!"? Si-apoi: e credibil ca un/o cineast(ä) sä facä filme de continut (documentare, artistice, n-are importantä), si sä-i iasä asa de bune, färä sä stie prea bine despre ce era vorba-n propozitie? Si în fine: eu unul, strict personal, prefer sä nu-mi pun problema în termenii unei absolviri. Sunt revizionist, meine liebe, dar sä nu dezvoltäm aici o polemicä pe tema asta, cä vin ästia si mä leagä. Chiar azi citeam în ziar cä iar pritocesc la legea aia frumoasä si constitutionalä care te taxeazä cu de la x la y ani, de cutezi sä zici cä n-a fost tocmai fix cum zice istoria oficialä. Hai sä zicem doar cä Leni a fost o mare documentaristä care-a avut ghinionul sä se nimereascä in the wrong place, at the wrong moment. |
Batman Begins 2,5/10. jenibil! :((( l-am vãzut doar fiindcã era nominalizat pt imagine la Oscare, cã altminteri n-aveam de gînd sã-mi stric aºa repede impresia despre Nolan. imaginea ºi montajul sunt ok, de aia i-am dat mai mult de 0, dar scenariul ºi replicile, actorii (deºi nume mari) ºi efectele sunt de toatã jena. Vreau sã cred cã s-a prostituat doar ca sã strîngã bani pentru filmele independente care (sper) vor urma. dacã mai face ceva de genul ãsta îi urez niºte cãrãmizi în cap.
|
Originally Posted by Leonard:
|
@ Leonard
http://us.imdb.com/name/nm0634240/ de la 'exec' si 'prestige' am sperante, pt ca e scris de el impreuna cu fratele sau jonathan... |
ºtiu. dar uite la genuri la Prestige ce scrie:
Action / Drama / Fantasy / Sci-Fi. deci pare tot ceva comercial. partea bunã e cã personajul principal se numeºte tot Leonard |
am vazut Heldenplatz...dar nu mi-a ramas mare lucru in minte :?
|
i'm a HUGE fan of thomas bernhard's!! :love:
just luv the guy! he was a true genius. |
chuck palahniuk is in NO WAY un 'chuck norris' al literelor!! mai curind un lars von trier :P
ce, doar pt k il keama chuck? ce, e fratele miercurii (ciuc)?? |
All times are GMT +2. The time now is 17:06. |