Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme la care ati adormit. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87707)

notorious 09 Apr 2006 21:52

de la 'hostel' stiu ca voiam sa plec (chiar daca nu mi-a venit sa adorm propriu-zis :D) dupa prima ora or so... dar daca ma sculam de la 6:30 ca in fiecare zi de joi, as fi adormit - i'm putting my life at stake !

in cele din urma, m-am straduit sa raman pana la final, pierzand vreo 30 minute din meciul steaua-rapid. :(

The Jew 10 Apr 2006 00:25

nu pot sa spun ca am adormit, dar am intrat intr-un fel de standby cand am vazut de curand `ken park`, un film care m-a uimit prin lipsa de statement de care da dovada, am incercat sa trag o concluzie, dar nu am reusit. please correct me if i`m wrong.

Bulumulu 07 Jun 2006 02:18

am adormit ieri la howard the duck - era chiar misto de slabutz facut... dar cred k eram prea obosit -- howard, i'll be back :D

Sinnerman 07 Jun 2006 16:10

'My Big Fat Greek Wedding' e unul dintre puþinele filme la care nu m-am putut uita. Nesimþit de inutil filmul, kiar ºi pt. scopuri comerciale.

Nightwane 07 Jun 2006 18:04

avataru' ala l-am avut si eu candva. gusturi bune sinnerman.

anouk 07 Jun 2006 20:29

Stealth - pericol invizibil... singurul, o experienta ce n-am s-o repet prea curand... nici n-am dormit prea bine, ma tot trezeam cand era cate-o explozie (... si au fost)

rapt_spot 27 Jul 2006 13:29

cele mai flagrante adormeli le-am tras (oboseala & plictiseala au facut o colaborare fructuossisima) la "Sacrificiul" lui Tarkovski, la un Rohmer (nu mai stiu daca era la "ma nuit chez maud" sau la vreunul din "Contes.."), la "Howard's End" (imi amintesc ca m-a trezit sormea care plangea la o scena se pare emotionanta) si last but not least la "Alphaville" al lui Godard :sick: si nu-mi pare rau.
la Brazil imi schimb am experimentat (prima oara cand l-am vazut) lupta perfecta intre corp/minte (ca sa vezi ca exista...) : corpusorul meu vroia sa doarma dupa zile intregi d nesomn, dar mintisoara era in awe. hmda. cam asa. la mai mare

sandokan 27 Jul 2006 13:41

"The Texas Chainsaw Massacre" 2003 ma facut sa :sick: si sa am :alien: in stomac.Scene lipicios de scarboaste, ca de exemplu......supa de urechi cu degete de picioare, maxilare tocate cu limba etc etc plus torturari groaznice ;) ;) ;) ;)

Nightwane 27 Jul 2006 16:22

Originally Posted by sandokan:

sa am :alien: in stomac.

WTF?

te-a facut sa-l ai pe E.T. in stomac?

horney1 27 Jul 2006 20:54

The Da Vinci Code echivalentu a 10 flacoane diazepan

qwerty 27 Jul 2006 21:07

Superman Returns.In 2 ore si ceva poti sa dormi linistit.Chiar daca nu esti obosit tot o sa te prinda somnul.

sandokan 28 Jul 2006 14:00

"Frankenfish" 2005, am tras un somn de 2 ore foarte odihnitor si in plus am visat o noua reteta de peste chinezesc :D

notorious 01 Aug 2006 15:45

superman returns - ultima achizitie in domeniul atipitului si la mine.

sandokan 03 Aug 2006 15:46

Ce tot aveti, filmul asta SR este destul de impresionat, nu prea cred ca te poate adormi.

drudu 03 Aug 2006 15:49

el o fi impresionat, noi insa prea impresionati nu suntem...

sandokan 03 Aug 2006 16:18

Asa este

atyclb_87 06 Aug 2006 15:36

La categoria "foarte plictisitor" am adormit la Aviatorul lui Scorsese si la The Great Gatsby.

La TIFF, anul asta am adormit la Elementarteilchen, spre final.
:(

raptor 06 Aug 2006 16:27

.mda, tifful a fost foarte odihnitor si pentru mine anu' asta-nu am rezistat la monologul lui barney....

Mala Portugal 06 Aug 2006 21:20

Originally Posted by atyclb_87:

La TIFF, anul asta am adormit la Elementarteilchen, spre final.
:(

si mie mi'a picat capul de vreo trei ori la filmul asta. cred ca s-a si facut misto de mine la iesirea din sala :x
la gatsby cel mare insa, nu m-am plictisit desi il revizitez macar o data pe an.

herbert 06 Aug 2006 23:09

mi se pare aiuritoare prejudecata calarita de unii/unele aici: filmul prost te adoarme, cel bun te tine cu ochii beliti :o
adica oboseala e coplesitoare in cazului filmelor proaste (filme pt care nu avem intotdeauna criterii si o siguranta a gustului) si, respectiv, oboseala e mai anemica, asa, in cazul filmelor bune (a se citi si aici paranteza de mai sus).
aiurea! mi-a fost somn la filme bune, pt ca mi-era somn (eram obosit de lecturi, de sex, de sport...) , le-am reluat a doua zi si am ramas in excelente relatii pana astazi...

Cinemania 07 Aug 2006 13:25

pai da...ultimul film prost care l-am vazut a fost Control Factor si nu am adormit deloc la el, desi l-am vazut pe la 3 noaptea...orice film ar fi, daca sunt rupt, adorm si gata :D

KORBEN 07 Aug 2006 13:28

diareea spatiala 2001
ce voma plikticoasa
am adormit de 4 ori
da macar lam vazutr pana la capat
filmul astra pur si simplu e (leaving stage design & technichal perfektion aside) DE GEABA
fara nimik de spus fara nimik decent de aratat
cel mai clar exemplu de puneti botu la rahat... la uber mega intergalactiche scheisse
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

sandokan 07 Aug 2006 19:42

"Pazea la minge!"-Nu am adormit, insa am avut tentativa.Norocul filmului ca a inceput sa intre mai bine in pielea clasei COMEDIE ca daca nu DeLeTe!!!

qwerty 08 Aug 2006 10:18

Sansele sa adormi la un film plicticos sunt mai mari.Daca actiunea te captiveaza si esti nerabdator sa afli ce se intampla te straduiesti sa rezisti pana la final.Oricum nu era vorba sa adormi la un film din cauza oboseli,era vorba despre filmele plicticoase care nu reusesc sa-ti capteze atentia.

neanae 17 Apr 2007 10:47

n-am adormit, dar pe-aproape: master and commander, meet joe black, 8 1/2

Liou 18 Apr 2007 20:16

la 2 de la tiff 2004 :w00t: "in numele tatalui"(parca asa-i zicea) -)cu niste enoriasi care se rugau la Jesu si asa era tot filmul (- si la.."ultima statie"-la asta-mi venea sa ma duc sa-i cer vanzatoarei de popcorn niste alcool(macar sa fiu solidara cu ala-saracu de pica lat pe sub tufisurile ultimei statii de troleu din reikjavik).

aayana 18 Apr 2007 22:29

LOTR 3 :) N-am adormit, mi-as fi dorit sa se intample asta dar era prea frig in sala cand l-am vazut.
In rest, am adormit la filme la care ma uitam in pat, inainte de culcare :P

tyrese1 19 Apr 2007 14:43

filme plictisitoare

mai sunt multe filme plictisitoare cum ar fi the machinist sau mai nou celebrul Harsh times care, cu toata prezenta lui Christian Bale m-a lasat rece. Sunt de acord cu cei care au vazut Elizabethtown si-l gasesc plictisiotr. Filmul asta nu e nici drama nici comedie nici romantic ci pur si simplu plictisitor

aayana 19 Apr 2007 22:01

Re: filme plictisitoare

Originally Posted by tyrese1:

Sunt de acord cu cei care au vazut Elizabethtown si-l gasesc plictisiotr. Filmul asta nu e nici drama nici comedie nici romantic ci pur si simplu plictisitor

Un vot si de la mine. Ma asteptam la mai mult de la el dar e chiar slabut.
Combinatia de actori sau cine stie de ce?

illotempore2002 20 Apr 2007 15:54

S-a plictisit cineva la The Brown Bunny? Pe cat de frumos, epic, liric si drapatic, si plastic, si psihotic este Buffallo '66, pe atat de apos, rarefiat este Brown Bunny

qwerty 20 Apr 2007 21:24

Originally Posted by aayana:

LOTR 3 :) N-am adormit, mi-as fi dorit sa se intample asta dar era prea frig in sala cand l-am vazut.
In rest, am adormit la filme la care ma uitam in pat, inainte de culcare :P

Si la mine a avut efect LOTR dar toate partile.La trei m-am chinuit 4 zile la rand sa-l vad.Veneam de la servici punem filmul si somn.Recomand filmul pt cei cu insomnii.

aayana 20 Apr 2007 22:13

Originally Posted by qwerty:

Si la mine a avut efect LOTR dar toate partile.La trei m-am chinuit 4 zile la rand sa-l vad.Veneam de la servici punem filmul si somn.Recomand filmul pt cei cu insomnii.

:lol: Eu nu am mai zis de celelalte doua pentru ca si asa nu le-am vazut niciodata cap-coada. La un moment dat tin minte ca umblau unii cu niste copaci si nu mai stiam cine sunt, mai erau doi care semanau cu ei :lol: Boorrrrrrrrrrrrring!

Azgard 21 Apr 2007 00:27

Nu pot sa adorm cand vad un film, fie el oricat de plictisitor. Mare pierdere de vreme. Daca am inceput trebuie sa il vad pana la capat.

LOTR are 10 stelute de la mine. Am cumparat de Craciun the box: cele trei parti extended version. Multe minute in plus. Singura problema e ca nu am cand sa le vad.

Am auzit ca in Germania a fost organizat un maraton de vizionat filme. Nu mai tin minte cat a durat. Ultimul film pe care l-au avut de urmarit, cu singura obligatie de a nu adormi, era un documentar despre pasari. Cred ca mai mult de o juma de ora de urmarit zborul unui pescars, nu rezistam.

crisa 21 Apr 2007 00:28

In noaptea asta am vrut sa urmaresc "Mr Bean's Holiday". Dupa primul sfert de ora deja ma luase somnul... :hmm: Si am oprit dvd-ul...

illotempore2002 21 Apr 2007 20:08

Deci nu s-a plictisit nimeni la Brown Bunny, sau nu prea l-a vazut nimeni?

Lecart 21 Apr 2007 21:12

Originally Posted by Mistah J:

Originally Posted by Azgard:

Nu pot sa adorm cand vad un film, fie el oricat de plictisitor. Mare pierdere de vreme. Daca am inceput trebuie sa il vad pana la capat.

Same here. Poate decat daca sunt foarte-foarte obosit sau - Doamne fereste - bolnav... caz in care, in mod cert, nu ma aflu la cinematograf... :shock:

same here.

qwerty 21 Apr 2007 22:19

Originally Posted by aayana:

La un moment dat tin minte ca umblau unii cu niste copaci si nu mai stiam cine sunt, mai erau doi care semanau cu ei

Asta a fost tare. :D Eu nu mai retin faza cu copacii.

devil_doll 06 May 2007 15:02

In mod total incredibil, am adormit...in cinematograf (nu am nici o scuza, poate doar faptul ca muncisem in continuu de trei zile) la :lol: (hold on folks) Saw 3. Nu stiu de ce, poate tot acel spectacol gore nu ma mai afecteaza nici macar vizual fiindca dupa primele cinci cadre I was out like a light.. :sleep:

Neuptolem 10 May 2007 14:47

Originally Posted by illotempore2002:

S-a plictisit cineva la The Brown Bunny? Pe cat de frumos, epic, liric si drapatic, si plastic, si psihotic este Buffallo '66, pe atat de apos, rarefiat este Brown Bunny

Am sa-l vad si eu si am sa-ti spun daca se poate plictisi sau adormi la el. ;)

Carmine Galante 10 May 2007 18:22

Originally Posted by Neuptolem:

Filmu' e misto, chiar daca e lent simti ca se pregateste ceva pe final. Mie personal mi-a placut f. mult. Si ca sa-l parafrazez pe SOFERUL din Asfalt Tango si al sau banc spus pe toata durata filmului, CE MUIE !
Stiu ca o sa sara multi, chiar si fara secventa respectiva B.B. e misto si nu am gasit-o deloc exagerata, e d-acolo. ;)

Neuptolem 10 May 2007 20:11

Originally Posted by Carmine Galante:

Filmu' e misto, chiar daca e lent simti ca se pregateste ceva pe final. Mie personal mi-a placut f. mult. Si ca sa-l parafrazez pe SOFERUL din Asfalt Tango si al sau banc spus pe toata durata filmului, CE m*** !
Stiu ca o sa sara multi, chiar si fara secventa respectiva B.B. e misto si nu am gasit-o deloc exagerata, e d-acolo. ;)

Nu aveai cum sa intelegi mesajul ala...eu am vb deja cu illo; mi-a placut la nebunie Buffalo '66 si nu am cum sa ma plictisesc pentru ca Gallo este un geniu! :P

Carmine Galante 10 May 2007 22:12

Nu aveai cum sa intelegi mesajul ala...

Ba l-am inteles perfect, era doar o continuare.

notorious 12 Jun 2007 15:02

cel mai recent - 'piratii din caraibe: la capatul lumii'.

Carmine Galante 12 Jun 2007 22:22

Originally Posted by notorious:

cel mai recent - 'piratii din caraibe: la capatul lumii'.

@notorious
WOW, mortii invie totusi.

Pitbull 12 Jun 2007 22:45

On revient toujours... :love:
(Fie si dupä sase luni färä douä zile!)
Welcome back, Notty - you're here to stay, I hope!

On topic:
Cred cä, mai recent, la "Perfect Stranger" / "Seducätorul färä chip" erea pentru ca sä mä ia cu soamne.

Longshot 14 Jun 2007 12:29

away from her de sarah polley. nu conteaza ca fata are douashopt de ani si alege ca sa se exprime artistic drame ale cuplurilor ajunse la senectute (ea are alzheimer, ca'n iris, da' ala era de nationala pe langa asta). conteaza ca te ia un somn la el, ceva de speriat. eu am rezistat doar ca nu-mi venea sa cred cat putea sa babardeasca mosu' (gordon pinsent) la cei saptej' de ani cat trebuia sa aiba. oh well.

notorious 14 Jun 2007 21:03

@pitbull, stefan

ma simt ca woody allen in 'sleeper'. nu mai recunosc nimic. i'm just visiting :(

Pitbull 14 Jun 2007 21:53

Päi da, cä abia te-ai trezit din somnul de la "Piratii din Caraibe 3"!
(Apropo, cred cä-i un caz unic! Te-a plictisit atât de tare, încât ai adormit cu sase luni înainte - încä din 14 decembrie, de ziua lui Radu Beligan!)
Deci, ok: hai, viziteazä, dezmeticeste-te, si pun-te nene pun-te pe treabä! Bagä un ochi la "Cinematografia româneascä", avem acolo topicri interesante la "California dreaming (unfinished)", la "Un acoperis deasupra capului", la altele, si vezi cä si pe la "Acum pe ecrane" e vioaie treaba! Haide, Notoricä hai, / De pierdut nimic nu ai!

* * *

Ca sä mä-ntorc ontopic c-un offtopic:
Desi nu dormisem toatä noptea, NU am adormit azi la "Fantastic 4: The Rise of the Silver Surfer". E pueril, dar nu totalmente tâmpit. Mâine pun cronica, la "Acum pe ecrane".

cornel 28 Jun 2007 10:37

Mi s-a intamplat de doua ori sa adorm la cinema, la filmele "Star Wars: Episodul III - Razbunarea Sith" si "Piratii din Caraibe: La capatul Lumii".

kasper hauser 29 Jun 2007 02:22

Alexander - la ala am adormit de-a binelea, dupa o ora
Saw I - Dupa juma de orã de bãºini ºi cliºee, a început sã mã fure somnul. Mã mai trezeam la câte un maþ scos etc. A doua zi l-am revãzut ºi am regretat. Prima oarã mã deranjase mai puþin
altele nu mai tin minte.

All times are GMT +2. The time now is 01:52.