![]() |
de la 'hostel' stiu ca voiam sa plec (chiar daca nu mi-a venit sa adorm propriu-zis :D) dupa prima ora or so... dar daca ma sculam de la 6:30 ca in fiecare zi de joi, as fi adormit - i'm putting my life at stake !
in cele din urma, m-am straduit sa raman pana la final, pierzand vreo 30 minute din meciul steaua-rapid. :( |
nu pot sa spun ca am adormit, dar am intrat intr-un fel de standby cand am vazut de curand `ken park`, un film care m-a uimit prin lipsa de statement de care da dovada, am incercat sa trag o concluzie, dar nu am reusit. please correct me if i`m wrong.
|
am adormit ieri la howard the duck - era chiar misto de slabutz facut... dar cred k eram prea obosit -- howard, i'll be back :D
|
'My Big Fat Greek Wedding' e unul dintre puþinele filme la care nu m-am putut uita. Nesimþit de inutil filmul, kiar ºi pt. scopuri comerciale.
|
avataru' ala l-am avut si eu candva. gusturi bune sinnerman.
|
Stealth - pericol invizibil... singurul, o experienta ce n-am s-o repet prea curand... nici n-am dormit prea bine, ma tot trezeam cand era cate-o explozie (... si au fost)
|
cele mai flagrante adormeli le-am tras (oboseala & plictiseala au facut o colaborare fructuossisima) la "Sacrificiul" lui Tarkovski, la un Rohmer (nu mai stiu daca era la "ma nuit chez maud" sau la vreunul din "Contes.."), la "Howard's End" (imi amintesc ca m-a trezit sormea care plangea la o scena se pare emotionanta) si last but not least la "Alphaville" al lui Godard :sick: si nu-mi pare rau.
la Brazil imi schimb am experimentat (prima oara cand l-am vazut) lupta perfecta intre corp/minte (ca sa vezi ca exista...) : corpusorul meu vroia sa doarma dupa zile intregi d nesomn, dar mintisoara era in awe. hmda. cam asa. la mai mare |
"The Texas Chainsaw Massacre" 2003 ma facut sa :sick: si sa am :alien: in stomac.Scene lipicios de scarboaste, ca de exemplu......supa de urechi cu degete de picioare, maxilare tocate cu limba etc etc plus torturari groaznice ;) ;) ;) ;)
|
Originally Posted by sandokan:
WTF? te-a facut sa-l ai pe E.T. in stomac? |
The Da Vinci Code echivalentu a 10 flacoane diazepan
|
Superman Returns.In 2 ore si ceva poti sa dormi linistit.Chiar daca nu esti obosit tot o sa te prinda somnul.
|
"Frankenfish" 2005, am tras un somn de 2 ore foarte odihnitor si in plus am visat o noua reteta de peste chinezesc :D
|
superman returns - ultima achizitie in domeniul atipitului si la mine.
|
Ce tot aveti, filmul asta SR este destul de impresionat, nu prea cred ca te poate adormi.
|
el o fi impresionat, noi insa prea impresionati nu suntem...
|
Asa este
|
La categoria "foarte plictisitor" am adormit la Aviatorul lui Scorsese si la The Great Gatsby.
La TIFF, anul asta am adormit la Elementarteilchen, spre final. :( |
.mda, tifful a fost foarte odihnitor si pentru mine anu' asta-nu am rezistat la monologul lui barney....
|
Originally Posted by atyclb_87:
la gatsby cel mare insa, nu m-am plictisit desi il revizitez macar o data pe an. |
mi se pare aiuritoare prejudecata calarita de unii/unele aici: filmul prost te adoarme, cel bun te tine cu ochii beliti :o
adica oboseala e coplesitoare in cazului filmelor proaste (filme pt care nu avem intotdeauna criterii si o siguranta a gustului) si, respectiv, oboseala e mai anemica, asa, in cazul filmelor bune (a se citi si aici paranteza de mai sus). aiurea! mi-a fost somn la filme bune, pt ca mi-era somn (eram obosit de lecturi, de sex, de sport...) , le-am reluat a doua zi si am ramas in excelente relatii pana astazi... |
pai da...ultimul film prost care l-am vazut a fost Control Factor si nu am adormit deloc la el, desi l-am vazut pe la 3 noaptea...orice film ar fi, daca sunt rupt, adorm si gata :D
|
diareea spatiala 2001
ce voma plikticoasa am adormit de 4 ori da macar lam vazutr pana la capat filmul astra pur si simplu e (leaving stage design & technichal perfektion aside) DE GEABA fara nimik de spus fara nimik decent de aratat cel mai clar exemplu de puneti botu la rahat... la uber mega intergalactiche scheisse :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: |
"Pazea la minge!"-Nu am adormit, insa am avut tentativa.Norocul filmului ca a inceput sa intre mai bine in pielea clasei COMEDIE ca daca nu DeLeTe!!!
|
Sansele sa adormi la un film plicticos sunt mai mari.Daca actiunea te captiveaza si esti nerabdator sa afli ce se intampla te straduiesti sa rezisti pana la final.Oricum nu era vorba sa adormi la un film din cauza oboseli,era vorba despre filmele plicticoase care nu reusesc sa-ti capteze atentia.
|
n-am adormit, dar pe-aproape: master and commander, meet joe black, 8 1/2
|
la 2 de la tiff 2004 :w00t: "in numele tatalui"(parca asa-i zicea) -)cu niste enoriasi care se rugau la Jesu si asa era tot filmul (- si la.."ultima statie"-la asta-mi venea sa ma duc sa-i cer vanzatoarei de popcorn niste alcool(macar sa fiu solidara cu ala-saracu de pica lat pe sub tufisurile ultimei statii de troleu din reikjavik).
|
LOTR 3 :) N-am adormit, mi-as fi dorit sa se intample asta dar era prea frig in sala cand l-am vazut.
In rest, am adormit la filme la care ma uitam in pat, inainte de culcare :P |
filme plictisitoare
mai sunt multe filme plictisitoare cum ar fi the machinist sau mai nou celebrul Harsh times care, cu toata prezenta lui Christian Bale m-a lasat rece. Sunt de acord cu cei care au vazut Elizabethtown si-l gasesc plictisiotr. Filmul asta nu e nici drama nici comedie nici romantic ci pur si simplu plictisitor
|
Re: filme plictisitoare
Originally Posted by tyrese1:
Combinatia de actori sau cine stie de ce? |
S-a plictisit cineva la The Brown Bunny? Pe cat de frumos, epic, liric si drapatic, si plastic, si psihotic este Buffallo '66, pe atat de apos, rarefiat este Brown Bunny
|
Originally Posted by aayana:
|
Originally Posted by qwerty:
:lol: Eu nu am mai zis de celelalte doua pentru ca si asa nu le-am vazut niciodata cap-coada. La un moment dat tin minte ca umblau unii cu niste copaci si nu mai stiam cine sunt, mai erau doi care semanau cu ei :lol: Boorrrrrrrrrrrrring! |
Nu pot sa adorm cand vad un film, fie el oricat de plictisitor. Mare pierdere de vreme. Daca am inceput trebuie sa il vad pana la capat.
LOTR are 10 stelute de la mine. Am cumparat de Craciun the box: cele trei parti extended version. Multe minute in plus. Singura problema e ca nu am cand sa le vad. Am auzit ca in Germania a fost organizat un maraton de vizionat filme. Nu mai tin minte cat a durat. Ultimul film pe care l-au avut de urmarit, cu singura obligatie de a nu adormi, era un documentar despre pasari. Cred ca mai mult de o juma de ora de urmarit zborul unui pescars, nu rezistam. |
In noaptea asta am vrut sa urmaresc "Mr Bean's Holiday". Dupa primul sfert de ora deja ma luase somnul... :hmm: Si am oprit dvd-ul...
|
Deci nu s-a plictisit nimeni la Brown Bunny, sau nu prea l-a vazut nimeni?
|
Originally Posted by Mistah J:
same here. |
Originally Posted by aayana:
Asta a fost tare. :D Eu nu mai retin faza cu copacii. |
In mod total incredibil, am adormit...in cinematograf (nu am nici o scuza, poate doar faptul ca muncisem in continuu de trei zile) la :lol: (hold on folks) Saw 3. Nu stiu de ce, poate tot acel spectacol gore nu ma mai afecteaza nici macar vizual fiindca dupa primele cinci cadre I was out like a light.. :sleep:
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Originally Posted by Neuptolem:
Stiu ca o sa sara multi, chiar si fara secventa respectiva B.B. e misto si nu am gasit-o deloc exagerata, e d-acolo. ;) |
Originally Posted by Carmine Galante:
|
Originally Posted by Neuptolem:
|
cel mai recent - 'piratii din caraibe: la capatul lumii'.
|
Originally Posted by notorious:
WOW, mortii invie totusi. |
On revient toujours... :love:
(Fie si dupä sase luni färä douä zile!) Welcome back, Notty - you're here to stay, I hope! On topic: Cred cä, mai recent, la "Perfect Stranger" / "Seducätorul färä chip" erea pentru ca sä mä ia cu soamne. |
away from her de sarah polley. nu conteaza ca fata are douashopt de ani si alege ca sa se exprime artistic drame ale cuplurilor ajunse la senectute (ea are alzheimer, ca'n iris, da' ala era de nationala pe langa asta). conteaza ca te ia un somn la el, ceva de speriat. eu am rezistat doar ca nu-mi venea sa cred cat putea sa babardeasca mosu' (gordon pinsent) la cei saptej' de ani cat trebuia sa aiba. oh well.
|
@pitbull, stefan
ma simt ca woody allen in 'sleeper'. nu mai recunosc nimic. i'm just visiting :( |
Päi da, cä abia te-ai trezit din somnul de la "Piratii din Caraibe 3"!
(Apropo, cred cä-i un caz unic! Te-a plictisit atât de tare, încât ai adormit cu sase luni înainte - încä din 14 decembrie, de ziua lui Radu Beligan!) Deci, ok: hai, viziteazä, dezmeticeste-te, si pun-te nene pun-te pe treabä! Bagä un ochi la "Cinematografia româneascä", avem acolo topicri interesante la "California dreaming (unfinished)", la "Un acoperis deasupra capului", la altele, si vezi cä si pe la "Acum pe ecrane" e vioaie treaba! Haide, Notoricä hai, / De pierdut nimic nu ai! * * * Ca sä mä-ntorc ontopic c-un offtopic: Desi nu dormisem toatä noptea, NU am adormit azi la "Fantastic 4: The Rise of the Silver Surfer". E pueril, dar nu totalmente tâmpit. Mâine pun cronica, la "Acum pe ecrane". |
Mi s-a intamplat de doua ori sa adorm la cinema, la filmele "Star Wars: Episodul III - Razbunarea Sith" si "Piratii din Caraibe: La capatul Lumii".
|
Alexander - la ala am adormit de-a binelea, dupa o ora
Saw I - Dupa juma de orã de bãºini ºi cliºee, a început sã mã fure somnul. Mã mai trezeam la câte un maþ scos etc. A doua zi l-am revãzut ºi am regretat. Prima oarã mã deranjase mai puþin altele nu mai tin minte. |
All times are GMT +2. The time now is 01:52. |