![]() |
Originally Posted by 16mm:
domnule - nu nenica - nici atat stai chill - u2 ...imi permite sa mentionez iritarea - exact asta am facut amandoi nu te judec dupa avatar - ar fi pierdere de timp in rest, c u around |
in ce ma priveste, lucrurile stau cam asha:
(apropo de avatar) in clipa in care alegi un asemenea avatar, asta nu poate sa insemne decit 2 lucruri (exclud, din motive lesne de-nteles, optiunea 'estetica': nu e cazul...): 1. vrei sa provoci (o reactie; ok, s-a facut); 2. vrei sa semnalizezi o 'unitate de cuget & simtire' cu avatarul ales... cit priveste mult-invocata 'libertatea de expresie' : sint de acord cu ea, cu atit mai mult cu cit sint impotriva oricaror corectitudini politice, colectivisme etc. deci - da. nu ma deranjeaza; it's just shit. in privinta lamentatiilor re:nume - probabil ca nu este cazul sa ma pronunt; as fi ipocrit sa spun ca-mi pare rau... :w00t: mi s-a parut f ok pozitia lui ambra. as vrea insa sa reactionez la unele pareri cum ca 'forum de frustrati sexuali, o sa-si piarda sarea si piperul' bla-bla... wait a sec! cine a dat p-afara de four-letter-words, cine s-a comportat ca un adolescent acneic scrijelind mascari pe pereti forumului ca pe-un wc de liceu, hm? cine a dat dovada (seriala!) de nestapinire de sine, isterie incontrolabila, imaturitate, infantilitate cronica, frustrare sexuala-rezolvata-prin-defulare-prin-forum, etc? cine s-a legat de viata mea sexuala, ca o mironosita de comuna cu baticu-n gura, demonstrind - iar & iar - ceea ce nu mai trebuia demonstrat? ce sa-nteleg de-aici: ca nu mai reactionam decit la 'shocuri' suburbane, la poole & peezde? ar fi mult prea trist... wake up! pt citeva copy&paste-uri de pe google, sa suportam la nesfirshit kktul numit nume?... e bine ca s-a-nkis usa latrinei; putoarea ajungea pina in salon... |
mi se pare de bun simt sa postez aici si pozitia lui nume fata de aceasta masura aberanta care-i face pe herbert/marge si altii sa jubileze
|
emanuel, fa ceva, te rog, cu "fascistul" asta de "bun-simt" (prin cratima).
n-are memorie, n-a facut scoala... s. cl. vrea gunoi de Buftea... |
si ce-ar trebui sa faca d-le herbert/marge, sa-mi dea un ban pe ip? este invitat, dar nu cred ca o sa se mai ia aceasta decizie in urma unor smiorcaieli jenante. si nu inteleg cu ce drept ma faci fascist, as putea sa te fac si eu sionist (pacat ca acest termen nu are conotatia care are notiunea de fascist).intr-un timp consideram ca nume exagereaza cand te vana prin tot forumul, dar acum consider ca a facut prea putin.
in rest iti urez numai b... si-ar fi de preferat sa stai in cotetul tau, ca oricum te dai ascuns de la inceput. salut-o pe marge, este sotia ta? :shock: mai degraba faceti in continuare dragoste in fata oglinzii...cum ziceai pe alt thread. |
All times are GMT +2. The time now is 13:07. |