![]() |
Sunt încä viu!!!
(Nu eu. "Caligula", de Camus) Dacä-mi mergea normal conexiunea si aveam spatiu de jonglat, acum mi-as fi fäcut o clonä (cu voie de la stäpânire) numitä "Dr. Fronkonsteen", care sä dea replica: "He's alive, he's alive, HE'S ALIVE!!!" |
cu un SMS si cu un raspuns zglobiu la telefon, de nu se intelegea Pitbull cu Evidenta.of, mai, sesiune, haine grele. dar "pre multi am sa popesc si eu"! :P
|
Originally Posted by obvious:
bai, noi abia asteptam, dar popeste-ne odata ! |
La propunerea lui Emanuel (care n-a mai avut timp sa scrie, dar va confirma miine), am putea sa facem simbata asta o mica intilnire. Sa zicem, pe la 5. Si sa zicem, tot acolo unde a fost data trecuta.
Cine e de acord? |
cine mai vine? :P sa stiu daca imi dezlipesc imensitatea asta de cur de pe fotoliu sau nu.
|
sambata intr-o luna?
...atunci da. |
sîmbãta asta chiar da. sã n-o amînaþi pe duminicã
|
Mai încäpeazä vorbä...? ;)
|
sambata asta vin, dar nu stiu cat o sa pot sa stau. am masina pt acasa la ora 7. poate am sa plec duminica, dar oricum, macar pt o ora sau asa, vin.
unde a fost asta ? in 'hanu cu tei' ? |
Iata ca confirm intalnirea :-) Eu ma gandeam sa fie tot in Words Cafe, ca la aniversarea Cinemagista radiofonica de un an, cand a iesit misto.
Ce ziceti? Sambata seara, pe la 5 cum a zis christi... |
"World's Cafe" by all means!
Catacombä discretä, intimä, linistitä, cu gust, personal civilizat, preturi decente, nu ne urlä muzica-n cap - ce mai, comme �* maman �* la maison! :) |
ok, mai ales ca in han ar fi infernal de cald.
dar sa-mi dea cineva o adresa si o localizez pe harta. |
Nici eu nu stiu unde e. Directons, anyone?
|
Piata Natiunile Unite (a fostei Operete, în capätul dâmbovitean al Cäii Victoriei).
Vizavi de Calea Victoriei e un celebru si vechi bloc turn. In dreapta, bazinul Dâmbovitei spre Izvor si Eroilor. Oblic printre blocul turn si amontele Dâmbovitei, se face un bulevard care duce perpendicular la cel din fata Mägäoaiei (Casa Boborului, azi Parlamentul). EI BINE, "World's Cafe" e pe strada oblicä DINTRE blocul turn si acest bulevard, dupä vreo trei minute de mers, pe coltul cu str. Sfintii Apostoli, în dreapta. Are terasä pe trotuar si firmä. (Practic, e foarte aproape de oricare reper din zonä, dar trebuie sä fie cäutatä cu atentie, cä acolo sunt resturile unui fost labirint de strädute.) |
in
|
Pitbull, e Words nu Worlds.
:D Confuzionezi oamenii. :) |
e cam izolat Words Cafe. mai misto era in aer liber undeva, la Hanul lui Manuc de exemplu. Sau mãcar sã stãm la Words la mesele de afarã nu în vãgãuna aia.
|
Bine.
Oricine întreabä de "World's Cafe" si lumea de pe stradä-i zice "Nu stiu, dom'le, pe-aicea-i numai Words! :shock: ", le ziceti asa: "Pitbull a zis, în el dati cu rosii!" |
dintr-un anume motiv eu nu am putut veni (va spune pit de ce), asa ca postati k lumea, sa stiu si eu ce-a iesit. :)
|
Päi.
Emanuel Son frère (sorry, forgot the name) His gf Christi Danny Leonard Nightwane Un user mai vechi si de demult Pitbull Stetem vreo 2-3 ore, beuräm berile riguroase, convorbiräm, mai un banc. mai un comentar, mai un recitativ, ceva... Noi singuri în beci, muzica la nivel discret, räcoricä... Numärul din CineMagia cu poz(n)ele de la bairamul trecut... Si ne-am dus acasä. |
Sorry I didn't make it... but the make it to the sorry that I did ...pe alta data
|
Originally Posted by Jay:
expect a severe spanking. |
Mâine, Notorious si cu mine bem o bere (în primpiciu, pe la o.r.l. 18:00, pesemne tot în "Words Cafe").
Care mai vä e sete, join us. Ziceti aici, sunati-ne, sau veniti pur si simplu. |
Prezenti:
Notorious Pitbull Sustinätori: Leonard (prin intentie) Obvious (prin sms) Absenti: Restu' lumii |
All times are GMT +2. The time now is 17:03. |