Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Revista noua: Re:PUBLIK (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86346)

notorious 21 May 2005 11:44

Originally Posted by Nightwane:

Bataia de joc la adresa Udoi a lui Carmen.

HUOOOOOOOO !!! :x

BeNnY 07 Jun 2005 00:00

Numarul doi parca articolele mai putin interesante. Adica chestiile gen sacose & streetwear. Misto chestia de Che & Papa. O sa zic mai multe dupa ce o citesc pe toata.

Nightwane 07 Jun 2005 09:51

Originally Posted by notorious:

Bataia de joc la adresa Udoi a lui Carmen.

HUOOOOOOOO !!! :x

Udoi iz ghei.

notorious 07 Jun 2005 19:47

la fel erau si posetele noastre de la tiff... i don't mind if it helps. :P

Nightwane 07 Jun 2005 20:50

la fel erau si posetele noastre de la tiff... i don't mind if it helps. :P

Poshete? VREAU SI EU UNA ... DA' ROZ SA FIE!!!

Longshot 08 Jun 2005 08:18

ma uit si eu prin nr. 2 acuma. nu prea vad rostul articolului cu "cine da mai putin" care e pus la epatare. ori dai in cap la filme considerate mari de majoritatea dar nu de respectivii (caz in care scoti din lista aia gen gladiatorul, titanic si lasi calauza, nasul, portocala s.a.) ori dai in cap la filme overhyped dar mai subtiri (caz in care lasi gen gladiatorul, chicago lotr, titanic si le scoti pe restul).
p.s.: layer cake - re:gal? gizas.

Nightwane 08 Jun 2005 17:46

pt. Notorious: http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=11worst :lol: :lol:

Alex Leo Serban 09 Jun 2005 13:26

pt longshot

ce spui tu ar fi valabil daca 're:publik' si-ar fi propus sa faca o distinctie (si-n chestia cu filmele astea, si-n altele) intre 'cultura inalta' si 'cultura joasa' (sau populara)... or, the point is ca NU face - si e f bine asa!
in observatorul cultural de sapt asta a aparut o recenzie f corecta (& empatetica) a primului numar, care o pozitioneaza perfect pe piata romaneasca ;)

notorious 09 Jun 2005 16:04

DA' ROZ SA FIE!!!

visinie merge ? :lol:

eu n-am ascultat 'how to dismental an atomic bomb', so... dar U2 e cool. (acuma colegu' de camera asculta lautareasca, deci daca preferi asta... te chem aici cu transport asigurat !)

notorious 09 Jun 2005 16:06

Originally Posted by Longshot:

nu prea vad rostul articolului cu "cine da mai putin" care e pus la epatare.

dorinta de soca, fireste. gustul acestei 'republici' este insa foarte [u]foarte[/b] dubios. :hmm: mai dubios pe luna ce trece.

amoma 09 Jun 2005 16:11

dismental

aa, ce?
brain mushrooms?

notorious 09 Jun 2005 16:13

whatever.

amoma 09 Jun 2005 16:15

adica e cu menta?

notorious 09 Jun 2005 16:19

hai, amoma, n-am timp.

amoma 09 Jun 2005 16:26

pana faci tu rost de timp, poate fac si eu rost de ceva chef sa discut cu tine.

nume 09 Jun 2005 17:01

Originally Posted by amoma:

poate fac si eu rost de ceva chef sa discut cu tine.

"Fata mea" neepilata inghinal, eu te ascult oral de ceva vreme, canti fals.

notorious 09 Jun 2005 18:55

las-o, amoma nu pare sa aiba pic de aroma...

axiology 09 Jun 2005 20:48

hmmm, a aparut nr.2 din revista RE:PUGNIK (pardon... RE:PULIK, aaa RE:PUBLIK)
daca mai aveati vreo indoiala ca maculatura asta de publicatie e pur si simplu patetica in teribilismul ei infantil si ideologia ei comunistoida pentru care: a da cu toporu in tzeava de la toaleta (la figurat)= a crea (la
propriu) o sa va convingeti citind-o si acum.

-articolul "sus/jos" pag.8 e un e un exhibitionism ieftin al unui nenorocit de "faget" care nici macar nu are curajul sa-si dea numele. daca sunt mai multi e si mai grav.

-la "playlist06" pag.8 iti vine sa strigi : who the fuck are u 2 tell me wha 2 do ?

-"cine da mai putin ?" pag. 52 ...dau io 2 lei (usori) pe revista re:publik

-"angels in america" pag. 77... sau the fag strikes back

-"pedostars" pag.98 ...ok e satira da' e gretzoasa rau

si multe altele, inclusiv partciparea extraordinara a marii critice de arta Mezincescu.

ca sa inchei in nota unuia din semnatarii revistei: "i'm too old for this shit !" ...and i'm only 25 though

BeNnY 09 Jun 2005 21:33

E ok numarul 2. Sub primul, dar ok.

Esti un fan idiot al lui Kylie care posteaza pe site-ul cantaretei "daca e vreo parte buna in toata treaba asta e faptul ca se dovedeste cat de neintemeate erau barfele ca ti-ai pus silicoane"? Sau Bogdanel? Chestia de la pagina opt, intr-adevar, pe un ton gresit, dar nu e de luat in serios.

Mda, ai dat 7 lei grei, nu 2 usori. Restul, ce-ai de reprosat? Argumente de cacacios? Nu-mi spune ca nu.

Ce nu mi-a placut mie: ultima parte din interviul Nicole Kidman e retardat, sacosele, stridentei de strada (asta chiar aiurea)

Big +++ Matei Branea si Gipsy Underground

Leonard 09 Jun 2005 21:38

[eu n-am ascultat 'how to dismental an atomic bomb', so... dar U2 e cool. (acuma colegu' de camera asculta lautareasca, deci daca preferi asta... te chem aici cu transport asigurat !)

pai tocmai asta-i pointul, ca articolul ala desfiinta exclusiv 'How to dismantle...', nu U2 in general. dimpotriva, cine l-a scris admira U2, mai putin acest album.

axiology 10 Jun 2005 07:36

Originally Posted by BeNnY:

Esti un fan idiot al lui Kylie care posteaza pe site-ul cantaretei "daca e vreo parte buna in toata treaba asta e faptul ca se dovedeste cat de neintemeate erau barfele ca ti-ai pus silicoane"? Sau Bogdanel?

nu, idiotule, nici una nici alta ... doar mi-am spus parerea ca oricine de pe acest forum. NU era nevoie sa-ti scoti creierul de la naftalina si sa ma ataci fara sa-ti fi facut nimic personal.

Mda, ai dat 7 lei grei, nu 2 usori. Restul, ce-ai de reprosat? Argumente de cacacios? Nu-mi spune ca nu.

ejti greu de cap rau ... era simbolic spus 2 lei (2 parale). Cacacios se cheama ala care saruta dosuri de reviste asa cum faci tu.

concluzie: manifesta-ti ideile linistit dar nu arunca cu noroi in alti useri benny boy !

Alex Leo Serban 10 Jun 2005 12:04

pt axiology

si cum se keama ala care scuipa (impotriva curentului 'trendy' :P ) doar ca sa fie contra-contracurentului - pishacios?

'ideologie comunistoida'?!? now where the fuck did u c that? :shock:
eu vad altceva (la a(n)xiology): oftica...
bashca un fel de 'ideologie' de tzaran ajuns la oras & care nu stie cu ce se maninca urbanitatea: carmen mezincescu e chiar cool!
in rest, nu te obliga nimeni sa cumperi revista; e clar ca n-ai ce sa cauti in ea: nu esti destul de sofisticat :hmm:
PS tocmai mi-am mai facut un dusman & mi se rupe :P

nume 10 Jun 2005 14:19

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pt axiology

si cum se keama ala care scuipa impotriva curentului

Iconoclast ?
Originally Posted by Alex Leo Serban:

eu vad altceva (la a(n)xiology): oftica...

Asa se vede si de aici.

Nightwane 10 Jun 2005 14:56

Originally Posted by Leonard:

pai tocmai asta-i pointul, ca articolul ala desfiinta exclusiv 'How to dismantle...', nu U2 in general. dimpotriva, cine l-a scris admira U2, mai putin acest album.

tu ai citit tot articolul sau l-ai citit pe diagonala? tipul injura tot ce tine de U2 si are dreptate.

notorious 10 Jun 2005 15:40

era o tipa, mai sadomaso, si era chiar mezinceasca :P ce incepe sa ma cam calce pe bataturi - diferenta prea mare de gusturi. dar asta nu-i chiar rau.

mentiuni, la prima vedere:

- cronici in continuare naspa la filmele lunii

- insuportabile articolele de la 'cine da mai putin ?'

- ce-a scris gradinariu mi-a placut (bah, e imposibil s- urasc pe tipa asta ! :lol:)

- ce-a scris tipa aia, marie louise semen e cel putin penibil. adica, sa te recunosti atat de 'brainwashed' de reteta hollywood-iana incat nu mai poti gusta filmele parabola ale ui tarkovski - pardon me, dar nu e de competenta unui critic sa faca diferenta ??

- si mai penibil e ce-a scris cealalta unguroaica despre 'chicago'

- fraze aiurea la alin ludu dumbrava: "de la 'spartacus' si pana la 'gladiator' nu s-a facut un film mai bun in gen, peplumul cerea respectabilitate, si dincolo de 'spartacus', 'caderea imperiului roman' si 'ben hur', toate condensate in filmul lui scot, peste ani nu va mai fi citat 'clash of the titans', ci gladiatorul". huh ??

- codruta cretulescu a scris in aliniatul al treilea o fraza pe care chiar n-o pot urmari

- per ansamblu, revista asta incepe sa-mi puta !

Nightwane 10 Jun 2005 15:49

era o tipa, mai sadomaso, si era chiar mezinceasca :P ce incepe sa ma cam calce pe bataturi - diferenta prea mare de gusturi. dar asta nu-i chiar rau.

eu ma refeream la articolul al carui link l-am aruncat eu p-aici. Stiu ca articolul din Republica :P nr. 1 e scris de Carmen.

cherryblossom 10 Jun 2005 16:26

culmea, mie mi-a placut mai mult al doilea numar si asta pentru ca avea citeva subiecte interesante pentru mine, si anume Coldplay, Shukar Collective :love: si, de ce nu, si chestia aia cu festivalurile de muzica... la cronicile de filme nici nu m-am uitat, imi ajunge forumul cinemagia :)

Taves bahtalo!

bullet 10 Jun 2005 16:47

mentiuni, la prima vedere:

- cronici in continuare naspa la filmele lunii

- insuportabile articolele de la 'cine da mai putin ?'

- ce-a scris gradinariu mi-a placut (bah, e imposibil s- urasc pe tipa asta ! :lol:)

- ce-a scris tipa aia, marie louise semen e cel putin penibil. adica, sa te recunosti atat de 'brainwashed' de reteta hollywood-iana incat nu mai poti gusta filmele parabola ale ui tarkovski - pardon me, dar nu e de competenta unui critic sa faca diferenta ??

- si mai penibil e ce-a scris cealalta unguroaica despre 'chicago'

- fraze aiurea la alin ludu dumbrava: "de la 'spartacus' si pana la 'gladiator' nu s-a facut un film mai bun in gen, peplumul cerea respectabilitate, si dincolo de 'spartacus', 'caderea imperiului roman' si 'ben hur', toate condensate in filmul lui scot, peste ani nu va mai fi citat 'clash of the titans', ci gladiatorul". huh ??

- codruta cretulescu a scris in aliniatul al treilea o fraza pe care chiar n-o pot urmari

- per ansamblu, revista asta incepe sa-mi puta !

ce noroc cu tine, esti mare critic pe cinemagia, si te spargi-n figuri, jmekere.... :P

Mala Portugal 10 Jun 2005 17:33

era o tipa, mai sadomaso, si era chiar mezinceasca :P ce incepe sa ma cam calce pe bataturi!

Eu zic ca a inceput sa te calce pe bataturi de cand n-a vrut sa se joace cu tine la tiff :P

Nightwane 10 Jun 2005 18:14

Originally Posted by Mala Portugal:

Eu zic ca a inceput sa te calce pe bataturi de cand n-a vrut sa se joace cu tine la tiff :P

details details please!!! i'd just hate to miss out on gossip :P

BeNnY 10 Jun 2005 18:20

Semen (a se citi in engleza) e o idioata, nu are ce cauta in critica de film. Adica chiar cum recunoaste si ea in chestia despre Calauza, nu reproseaza nimic filmului, doar recunoaste ca nu gusta asa ceva pentru ca e prea retardata & brainwashed. Aia e de citit, e funny. Stiam ca e ceva in neregula cu ea cand a dat la Hotel Rwanda re:but (parca), reprosand filmului ca e facut ca sa reproseze UN-ului & celorlalte natiuni ca 'au inchis ochii'. Da, ma enerveaza tipa. Si fraza lui Dumbrava intr-adevar, prea alambicata, nu se mai intelege nimic. Dar restul ok.

Si muzica, cine dracu-i Paul Breazu? Unde-i gasesc pe astia si de ce-i baga in revista? A dat re:gal la Demon Days, care e un cacat, se vede (aude) ca au mai ramas doar gen doi, si re:but la Palookaville. Chestiile cu review pentru TV sunt misto.

Serghei 10 Jun 2005 19:00

Un Fuck you(in bold letters) trend-ului cul si maculaturii Re:publik.

Airlight 10 Jun 2005 19:09

Originally Posted by Mala Portugal:

era o tipa, mai sadomaso, si era chiar mezinceasca :P ce incepe sa ma cam calce pe bataturi!

:D

Alex Leo Serban 11 Jun 2005 07:28

pei, eu zic asa: daca 're:publik' reuseste sa enerveze atitia, inseamna ca e pe drumul cel bun ;) in ce ma priveste, eu as vrea-o si mai obraznica - echivalentul selectiei mkiri de la tiff!!! trebuie darimate toate certitudinile plate & pleostite, toti idolii tribului, toate cacaturile comunitare... viva dada! & a big 'hooray' trendului cool! :P
PS ceea ce nu inseamna ca sint de acord cu absolut orice apare in revista...

Mala Portugal 11 Jun 2005 14:06

Eu chiar am gustat 'cine da mai putin"-ul. Facusem si eu pe cinemagia, acu' un an si ceva , un topic -imparatul e gol pusca - in care a invitam sa dati voi de pe soclu ce credeti ca nu-si ae locu' acolo.
Partea buna e ca la "Cine da mai putin" regasesc multe din idiosincrasiile si antipatiile mele : de la star wars , la gladiatorul, f-u-c-k-i-n' alien, lotr , titanic si , cireasa de pe pestele inghetat , Eterna stralucire a bla bla bla. Daca mai adaugau ET si Salvati soldatul Ryan jubilam.

notorious 11 Jun 2005 14:23

Originally Posted by "Mala Portugal[/b:

Eu zic ca a inceput sa te calce pe bataturi de cand n-a vrut sa se joace cu tine la tiff

tu pe la bucuresti nu dai, nu ? daca am nevoie de cotidiene de informare clujene, you'll be the first to call. u get my point, don't ya ?

Mala Portugal 11 Jun 2005 14:38

u get my point, don't ya ?

U see, this is the funny part. U can never convince me that u actually have a point. Never ever :P

Mala Portugal 11 Jun 2005 14:45

Tot la "Cine da mai putin" , la articolul cu lotr, in final Kiri zice ca filmul are 98% cronici pro pe rottentomatoes. Din cate imi amintesc, cronica aia anti, de 2% e ceva de genu' : " mi-e rusine de aceasta cronica scrisa inainte sa vad filmul. retractez tot ce am spus. lotr e o capodopera" :lol:

notorious 11 Jun 2005 15:20

Originally Posted by Mala Papagal:

U see, this is the funny part. U can never convince me that u actually have a point. Never ever

the funny part is you're the unfunniest person i know.

Mala Portugal 11 Jun 2005 15:24

I'm only the laugher, u are the joke

BeNnY 11 Jun 2005 19:53

Asta e aiurea. Rau. Sau poate tu te anturezi cu gen Seinfeld.

ps iti lipseste un 'most'

Leonard 11 Jun 2005 21:30

Originally Posted by Mala Papagal:

U see, this is the funny part. U can never convince me that u actually have a point. Never ever

Mala e una din putinele femei cu simþul umorului pe care le cunosc. Majoritatea n-au nici un haz.

europe_east 11 Jun 2005 21:39

nici tu cu afirmatia ultima. altminteri, traiasca mala.

Pitbull 12 Jun 2005 01:15

Da, da' si Oby! :)

notorious 12 Jun 2005 10:35

ps iti lipseste un 'most'

s-o crezi tu. 'most unfunniest' ?

altminteri, sa zicem asa: o serie de utlizatori de pe forumul asta (marx, ambra blu, leonard, airlight) au avut coaiele sa-mi spuna care sunt complaints-urile lor legate de mine. desigur, mala papagal n-are coaie, dar compenseaza lipsa lor prin flatulatii.

nume 12 Jun 2005 11:18

desigur, mala papagal n-are c****, dar compenseaza lipsa lor prin flatulatii.

Doh ..... :sleep:

Mala Portugal 12 Jun 2005 11:50

Ce baiat finut e notoriuos asta. Si se mai mira ca nu se calca lume pe picioare sa fie in compania lui.

Airlight 12 Jun 2005 12:09

In no particular order:

Mala is uberkool.

Europe_east is sweet.

Cherryblossom is sexy.

Obvious is smart (obvious :P).

Not that they don't share each other's qualities..

notorious, doua observatii:

1. noul citat din semnatura ta e de fapt al lui woody allen.
2. ce ar trebui sa intelegem din el? are vreo legatura cu ce s-a discutat in ultimele 2 pagini ? :D

BeNnY 12 Jun 2005 12:23

s-o crezi tu. 'most unfunniest' ?

Intr-adevar.

herbert 12 Jun 2005 13:44

altminteri, sa zicem asa: o serie de utlizatori de pe forumul asta (marx, ambra blu, leonard, airlight) au avut coaiele sa-mi spuna care sunt complaints-urile lor legate de mine. desigur, mala papagal n-are c****, dar compenseaza lipsa lor prin flatulatii.

notorious, te descalifica asemenea rabufniri de marlan..., care sunt un semn al slabiciunii si derutei.
Mala e dulce-enervanta uneori pentru o anume stare de spirit (am gresit si eu candva prin replici nervoase, insa niciodata atat de jegoase si disperate ca ale tale...), dar nu merita deloc acest tratament... tu ar trebui sa stii si sa simti lucrul acesta...

nu intru in detalii... ai reusit sa instalezi aici o atmosfera puturoasa din care ma grabesc - scarbit - sa ies.

All times are GMT +2. The time now is 19:24.