![]() |
Dragi bah...
ma exasperati deja... ba ca nu exista, ba ca e tata lu pul a mea ori smth like that... este un topic la vreau sa stiu... cu vreau sa fiu actrita... cititi-l, acolo scrie clar "negru pe alb" ca exista, a fost vazuta si cunoscuta... in plus... eu cred ca irene nu mai scrie demult pe forumul asta... iar asta este o clona.. .asa ca ... haberati mai putin va rog eu |
:lol: :D :lol:
hehehe, am ras. Mafia cinemagiei nu cade!!!! mai neim iz Nae darling. let it fol intu za balta. pax! |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
is this even english?... |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
You nuts, man? This is UNEVEN English! Ca-n bancu' äla cu Kissinger si secretara pe birou. Inträ unu': "Mr. Kissinger?" "You nuts, man? I'm f.ucking 'er!" |
like UNEVEN french, pitbull dearest...
n'arunquez pas des pietres dans la ballte cinematografique... |
But, my sweetest Obby Van Kenobi, je ne permetterais jamais d'azvârlir avec des bolovans...
dans cette noble balltä comme jamais f.ut alltä |
mais dragilor, je vous pries de vous oprir, caci la belle (bete ?) IMM nous a quites...
|
vous êtes tout un paquet de connards
|
Bientôt la bête sera de retour,
Véritablement-aïévea belle du jour, Et nous, nous ne nous oprirons pas, Puisse-tu nous prier cât oi vrea. |
pitbull...
:D |
pourquois la langue francaise ?
|
me purcoa pa?
kand nu se grabeste cu limba spre zonele mai putin vazute de soare ale americacanilor, poporul roman e francofon si francofil, cep ula mea imm (nu ma refer la intrepr mici si mijlocii) exista a fost vazuta...da... |
Originally Posted by KORBEN:
Et si elle n'existait pas, :? Dites moi: pour qui j'existerai? :shock: Pour traîner dans CinéMagia, :huh: Sans éspoir et I.M.M., :(( Disant cep ula mea... :( |
ooo...de acum incepi sa scrii poezii in franceza..niice :D
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Originally Posted by Gaandalf:
la primele 2 versuri mi-am dat seama ca erau din melodie...dar credeam ca urmatoarele 3 el le-a compus... :P |
imm se odihneste, este extenuata psihic, dar va reveni dupa pauza publicitara
|
.mai lasati-va de extirpat, brejilor.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:01. |