![]() |
Bravo, felicitari ...
|
:) La fel si de aici, in special pt. Benny.
|
Originally Posted by emanuel:
|
Pot primi si eu o copie? :w00t: |
Bravos Benny si Notorel. Nu comentez a treia alegere :P preferam raptor sau nume :P
PS: acum ca s-a terminat selectia, pot sa dezvalui un secret: I'm pregnant with Gorzo's child and he won't recognize it/him/her. :shock: |
Felicitari si din partea mea! Va astept pe aici... :D
|
Multumesc. In special lui Korben & Ambra Blu. Felicitari cojuratilor si sper sa poata sa ajunga notorious, daca nu, propun sa-l numeasca pe raptor juratul #3 efectiv, defectiv, din oficiu in regim de urgenta.
Promit sa vad cat mai multe filme si sa dau raportul pe cinemagia, sa NU ma alcoolizez si sa nu ma pierd pe strazile Clujului (platesc ghid). Cool. PS Nightwane a zis ca ma striveste cu al lui corp masiv (ca sa evit cacofonia), daca nu-l mentionez... Deci, ii multumesc lui Nightwane pentru sprijinul moral si pentru noptile in care plangeam nedormit din cauza emotiilor, cand el a fost alaturi de mine sa-mi ofere un umar pe care sa-mi suflu mucozitatile. Thank you Nightwane :love: |
Originally Posted by BeNnY:
aia era camasha mea de noapte (set complet cu bonetica) pe care ti-ai suflat tu mucii. :love: off the record: nu l-am amenintat deloc. faptul ca o sa-l strivesc cu masivitatea mea e un gest plin de afectiune :love: |
|
Felicitari tiff-osilor de anul acesta.
Si in special lui notorious, caruia, iata, ii cer cu ocazia asta si public, scuze. Promit sa-l citesc cu atentie :). |
Pentru ca herbert mi-a transmis ca nu poate veni, urmatorul pe lista (christi) se va alatura celorlalti doi.
Deci juriul final este: BeNnY notorious christi Felicitari! |
|
pentru ca Nume fara stea incepe sa abereze aici (imi trimite si mesaje scabroase pe MP), iata mesajul meu, incarcat de regrete, catre Emanuel, trimis astazi.
De la: herbert La: emanuel Trimis: 25 Mai 2005 15:19 Subiect: regrete Draga Emanuel, multumesc pentru alegere, dar nu pot onora prezenta mea in juriul CineMagia pentru TIFF. La ora si la data aceasta (cam tarzie...) am rezervate deja bilete pentru a doua saptamana la turneul de tenis de la Roland Garros, Paris. Imi pare rau pentru aceasta nepotrivire. Daca pot recomanda pe cineva in locul meu, in calitatea celui "ales", eu i-as recomanda, in ordine, pe MinRep, Mala Portugal, Korben... Cu respect si prietenie, Herbert P.S. Felicitarile mele pentru BeNnY, notorious si cristi. sper sa am timp sa citesc relatarile lor despre manevrele la suprafata si "ascunse" ale TIFF-lui. succes lui Ambra cu filmu'! A bon antendeur, salut! |
Ca de obicei dezinformezi. Mie-mi miroase a lasitate. Nu trebuia sa te inscrii in concurs daca stiai ca te duci la "Roland ..." (lol x 1000) si sa pui lumea sa te citeasca si sa te jurizeze. Asta e lipsa de respect. Punct !
Inca ceva, divulgarea mp catre Emanuel e interzisa de regulamentul forumului cinemagia. E a 3-a oara cand incalci reguli bine stabilite. |
Originally Posted by Airlight:
eu nu am cerut scuze de la tine. oamenii sinceri imi plac si, implicit, ceea ce aveai de spus despre mine, oricat ar fi de rau, n-as fi respins. eu te-am rugat sa fii rezonabil si sa intelegi ca ai facut o miscare de o moralitate dubioasa (sa subliniezi cine NU ar trebui sa mearga la festival), la care tu mi-ai raspuns ca nu merit sinceritatea ta, ca as cauta laude neintemeiate si altele... asadar, intrucat nici sa ma asculti nu poti, mai bine nu ma citi (asta, desigur, in cazul in care mai sus ai fost sincer, pt ca, din nou, nu toti oamenii nu merita sinceritatea, nu ? cel mai de pret dar pt aproapele unuia) |
Draga notorious si dragii mei,
Ca sa nu mai existe dubii si acuze, te invit si va invit, cu calm si buna-credinta de data asta, sa verifici si sa verificati continutul corespondentei dintre noi doi in legatura cu subiectul in cauza. E in 'inbox' si in 'mesaje trimise'. user: Airlight password: sunflower Mie nu-mi ramane decat sa-mi mai cer inca un rand de scuze, nu pentru ce as fi facut, caci imi asum oricand negatiile, ci pentru eventuala trauma emotionala pe care voi fi provocat-o. La buna vedere si la buna citire. |
Originally Posted by Airlight:
|
domnilor, sa aveti ochi si nervi pentru intreg festivalul!
probabil ca meritati sa fiti acolo. dar ma intreb de ce a fost nevoie de acest concurs! dixtractie placuta pe aici :) iar in problema legata de decizia lui Herbert: decat sa fii injurat pe forum, cred ca e mai relaxant sa vezi cateva partide bune de tenis de camp! iar domnii care decid alcatuirea juriului cinemagia ar putea sa vorbeasca mai intai (cumva) cu cei pe care-i aleg sa participe la festival, incat sa nu mai apara situatii de genul acesta! |
Si uite ca nu merge MinRep, dar pleaca norocel la tiff.
Felicitari pt Cristi. In rest v-ati facut, din nou, de rusine. |
Pai, eu nu ma duc pentru ca nu m-am inscris... Oricum o sa raman in Cluj, intre o tezã de mate si o "Tezã" de Amenabar ;) Iar juriul acesta, BeNnY - notorious - christi, mi se pare foarte bine construit... Sunt convins ca o sa se comporte "onorabil".
|
Mersi tuturor pt urari si felicitari.... what can i say... a fost o surpriza si pentru mine, dar promit sa nu dezamagesc :)
|
dupa ce m-am spalat pe miini de kestia cu juriul n-ar fi cazul sa mai cirtesc pe la colturi - dar uite c-o fac!
deci, citeva comentarii: 1 nu e chiar juriul pe care-l doream, pt ca e un juriu misogin; nu e vina celor care au fost votati, dar ma-ntreb: chiar nici o cinemagista nu merita?? :o 2 nu stiu cum se va rezolva cu notorious, care a declarat ca nu poate sa vina la tiff... 3 cei care au continuat sa propuna nume ca mala, korben etc, au, oare, cunostinta de faptul ca acestia au fost si anul trecut in juriu? 4 in afara de nightwane, nu stiu pe nimeni sa-l mai fi propus pe nume :? 5 iar acesta, in fine, chiar si fara contributia mea, uite ca n-a fost ales! toate limbile energice date lui chirilov n-au folosit, se vede, la nimic :lol: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
am zis raptor SAU nume. Dupa parerea mea, in afara de notorious, benny, raptor si nume, juriul nu avea pe cine sa aleaga. nu ma/ne mai musca de cur ca nu-i frumos. |
Originally Posted by Nightwane:
Batranule, eu transcriam din Chirilov inca de acum 6 luni fara sa stiu ca e in juriu. Asa ca jet ... Nu trebuie sa ma trimita cinemagia moca la Cluj ca sa ajung acolo. Inca ceva, "cronicile" mele erau luate tot dupa forum si copy/paste-uite aici (apartinandu-mi tot mie). ;) |
Bagase Daniel o chestie misto gen "O bere sa-mpartim si sa ne veselim", da' nu mai stiu exact. Ce dracu, si asta ati transformat intr-o cearta. It's been going on for months, nu v-ati plictisit?
|
Originally Posted by nume:
Pai da, daca cu emisiunea "Scuza-ma" n-am nici un succes la notorious.. On the other hand, it might be appropriate daca tot faceti continuu, tu si asl :), remake-uri la "Din dragoste "... :D |
On a more cheerful note: diseara plec cu trenul & cred ca maine seara o sa intru pe net sa scriu despre ce-am vazut. I'm so excited, o sa vad un film numit Populäärimusiikkia Vittulanjänkältä.
|
:w00t: |
Mai pleaca cineva din bucuresti miine seara cu rapidul de 22.45? :)
|
|
Acum ca tot se vorbea de limbi... limbile nu sunt un drept de care ai fost privat pana in prezent. Nu cere ca la piata "Vreau limbi… !" - ca iti iei muie. In rest, succes juriului la Cluj. |
1. eu nu ma plictisesc niciodata 2. daca totusi se intimpla (shit happens), il recitesc pe nume & - the rest is history ;) 3. oricum, il las pe nume sa cedeze, ca sa demonstreze ca e dastept; eu nu tin :P pt mala daca eram/ramineam in juriu, o votam pe ricutza. pt nightwane orice asemanare intre nume & raptor ('eu i-am propus pe nume SAU raptor'...) e nula & neavenita... |
Uite cum se procedeaza ca sa vezi daca un ascuns e online....ii dai un mp gol. Fraieru' care moare de curiozitate sa vada ce i-ai scris (mai ales daca te iei la penix cu el de cateva luni bune) il deschide. Asa l-ai ginit ca sta pitit si-si sterge mucii de pe piept.
Acum, intrebare retorica pentru hERBERT : Parca erai la Roland Os ? :lol: |
Originally Posted by nume:
pentru mintea ratacita a lui nume fara stea, care nu-si face notite si nu citeste atent postarile mele, dar se crede detectiv, ascuns in bozurile de la Buftea: a doua saptamana de competitie la Roland Garros (cu Hanescu in primii 16) incepe luni, 30 mai 2005. fac aceasta precizare, dar nu cumva sa intelegi ca te indemn sa-mi scrii - in timpul ramas - scabrozitati pe PM. |
Originally Posted by Mala Portugal:
thx...sunteti niste dulci...nu am fost niciodata un scriitor prea bun! :P cred totusi ca e mai bine asa pentru ca o sa am timp sa bibilesc mai mult proiectele la care lucrez acum. sper totusi sa ajung la tiff macar weekendul viitor! |
cu intirziere, zic si eu felicitari pentru juriul cinemagia si bafta pentru Ambra Blu...
|
All times are GMT +2. The time now is 01:14. |