![]() |
ramai tu la "watch" k scrisu nu-ti vine bine... pe bune, si mai las-o moale
|
Nu ai treaba pe la asociatii diverse or smth??
|
Emanuele inchide topicul asta, a luat-o razna. Numai de Gadjo dilo nu se vorbeste ... :hmm:
|
wow, cata suparare...
|
there definetely IS something in the air...
@jay i will elevate you by my love :P |
@jay nici nu doream ...dar in schimb (stai sa-mi dreg vocea) ,citez,cu cateva modificari:
" ia mai du-te si te culca ... ca esti un fraier pierdut prin satul de vacanta... dai citate in latina, corecte sau greshite,nush... si vii si vorbesti vulgar ca un fanatic descreierat hai pa " Am incheiat citatul. sper sa fi pus capat la asha zisa ta apatie fata de... ,deshi nu cont,dar transmiti numai bad vibs. bafta |
Eu nu am nici un fel de apatie pentru lotr...adica nu-mi place and so on... dar la mine e o problema personala... tot incerc sa va evit si dau peste voi ... am tot tacut... dar gata... m-am enervat...
|
Originally Posted by Jay:
se pare ca nu-s singurul lotrofob bravo jay, good taste as always |
Originally Posted by WraIth:
Eu poate nu eram lotrofob, dar prin prezenta voastra prin paginutzele astea albastre, m-ati facut sa devin. De acum inainte am sa incep sa citesc "fanaticul". |
Originally Posted by Jay:
:lol: bine ma,dar nu ma referam la apatie pt lotr.gata.that's all i needed to know.thx salut @nume ... ma scuzi. am specificat pt citire.lasa chiar daca nu-i ocrect dpdv gramatical sau whatever |
All times are GMT +2. The time now is 14:56. |