Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Asteptate in 2005 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85624)

bellhop 13 Feb 2005 18:58

de la echipa Ong-bak, Prachya Pinkaew si Tony Jaa, mare super muay tai action flick se anunta anul asta, se numeste Tom yum goong, iar actiunea pare similara: se duce el sa recupereze un elefant (!) furat si ajuns tocmai prin australia :shock: cred ca o sa fie haios; si dureros..deja ma apuca febra cand ma gandesc la genunchii aia dati in gura si coatele-n ceafa.. 8) ;

Longshot 13 Feb 2005 19:28

o fi :)

eu pana una alta astept jarhead a lui sam mendes.jake gylenhaal, peter sarsgaard si cu jamie foxx, chris cooper, sam rockwell.
suna a ceva gen three kings dar hey,...sam mendes.
prin noiembrie cica se lanseaza, asha ca mai e ceva.

keyzer soze 13 Feb 2005 22:23

Originally Posted by Longshot:

dar hey,...sam mendes

un al doilea bluf consecutiv i-ar fi fatal

Longshot 14 Feb 2005 07:41

debutul lui a fost si o sa fie inegalabil dar mie nu mi s-a parut prost road to perdition.l-am gasit sarac in feeling pe ansamblu insa vizual impresionant, si cu jude law castat against type mai mult decat ok.
asta 1.
2.dpdv al box-office-ului, al criticilor si al opiniei publicului, RTP nu a fost bluf.asa ca jarhead daca e esec nu s-ar pune ca strike 2.

am ajuns offtopic insa

bellhop 21 Feb 2005 21:07

de Danny the Dog stie cineva cum, cînd pe unde?
cã mi-e cam dor de Jet Li si niste figuri de stil mai noi, mai ales dupã ce-am citit cã era sã-l înghitã tsunami-ul.. :) ; OST-ul de Massive Attack cam supãrat, bine nici nu sunt fan, sper sã nu fie si filmul vreo supãrãciune.. :happy:

Denis_stelistu 05 Apr 2005 16:53

Batman Begins
Fantastic Four
Harry Potter 4
Constantine
Elektra
XXX-2
Kingdom of Heaven
The Ring 2
Goool!
si multe alte filme marfa.
Dar cred ca cel mai asteptat va fi Harry Potter 4

manelesux 05 Apr 2005 17:14

LAnd of the dead, romero strikes back
history of violence, sincerely cronenberg

Denis_stelistu 05 Apr 2005 19:02

Originally Posted by manelesux:

LAnd of the dead, romero strikes back
history of violence, sincerely cronenberg

Land of the dead apare in 2006 in Romania,dar in America nu stiu cand.In legatura cu celelalte filme nam auzit despre ele :)

M0n0 05 Apr 2005 19:49

Daca tu crezi ca HP4 o sa fie cel mai asteptat te inseli amarnic...poate asteptat numai de copilasi...cel mai asteptat cred eu o sa fie Star Wars 3... ;)

MinRep 05 Apr 2005 19:53

Originally Posted by M0n0:

cel mai asteptat cred eu o sa fie Star Wars 3... ;)

este... :P HP4 va fi...

Denis_stelistu 05 Apr 2005 19:59

Originally Posted by M0n0:

Daca tu crezi ca HP4 o sa fie cel mai asteptat te inseli amarnic...poate asteptat numai de copilasi...cel mai asteptat cred eu o sa fie Star Wars 3... ;)

eu cred ca HP 4 va fi cel mai asteptat pt toata lumea cel adora.Dupa aia Star Wars 3 si dupa el Batman Begins.Asa cred eu,dar cum HP 4 apare de Craciun,Star Wars urmeaza urmatorul mare film.

WraIth 06 Apr 2005 07:32

Originally Posted by Denis_stelistu:

Batman Begins

cu bratele deschise

Felix 13 Apr 2005 21:05

De asteptat astept ... The Yank/ Hooligans ... film care nu va rula in Romania ... din considerente ciudate . Oricum avand in vedere ca Sin City ruleaza de ceva vreme si va ajunge in Romania in Iulie , ma pot astepta la mai rau . ( De fapt a si fost anul trecut cand filmul care a castigat Oscarul pentru scenariu original nu am rulat in cinematografe ... a fost doar la TIFT .... Suntem in Romania )

emanuel 14 Apr 2005 11:07

Imi pare rau, dar Lost in Translation a rulat in Romania

Felix 14 Apr 2005 15:24

Eu vorbeam de Oscarul de anul asta ... filmul se cheama "Eternal sunshine of a spotless mind"

Longshot 14 Apr 2005 15:30

da. asa e. si eu am vrut sa-l vad la cinema si n-am gasit nimic. probleme mari cu distributia asta. ;)

emanuel 14 Apr 2005 17:02

Si Lost in Translation si Eternal Sunshine au rulat in Romania, dar in putine copii. De aceea nu au ajuns in unele orase. Rabdare...

Felix 14 Apr 2005 21:26

Fara suparare dar pana dau astia la cinema eu am cumparat DVD -ul si il vad acasa ... Ca sa nu mai spunem ca acum ar fi timpul sa ruleze Sin City , film lansat anul asta si nu "Ethernal sunshine ... " lansat anu trecut in septembrie .
Cred ca si rabdarea noastra are limite ... din pacate limitele sunt geografice ( granita )
Eu propun sa uitam ca am mentionat despre " Ethernal sunshine ..." pt ca e un subiect destul de sensibil pt mine .

M0n0 14 Apr 2005 22:33

Originally Posted by Felix:

Eu propun sa uitam ca am mentionat despre " Ethernal sunshine ..." pt ca e un subiect destul de sensibil pt mine .

De ce? :)
Ti s-a parut un film asa de prost...sau e ceva personal?

Denis_stelistu 15 Apr 2005 09:50

Originally Posted by Felix:

Fara suparare dar pana dau astia la cinema eu am cumparat DVD -ul si il vad acasa ... Ca sa nu mai spunem ca acum ar fi timpul sa ruleze Sin City , film lansat anul asta si nu "Ethernal sunshine ... " lansat anu trecut in septembrie .
Cred ca si rabdarea noastra are limite ... din pacate limitele sunt geografice ( granita )

Dar ce draq aveti cu filmul asta.Nu l-am vazut,dar o sa-l vad in curand.
P.S.Ethernal Sunshine of the Spotless MInd a avut premiera in Romania pe data de 22.10.2004 nu in septembrie.

Felix 15 Apr 2005 18:06

Ok ... ca sa incheiem discutia despre " Ethernal Sunshine... " ... Filmul este genial , de asta e un subiect sensibil pt ca in Romania in afara de Bucuresti cred ca as mai putea zice doua orase unde a rulat .
Probabil ai dreptate ca filmul s-a lansat in octombrie eu l-am vazut in Anglia in septembrie ... de asta am zis septembrie ... asa ca fac mea culpa in cazul asta .
Cred ca "Ethernal sunshine ..." merita mai mult decat o prezentare la un festival si cateva cinematografe din Bucuresti ... avand in vedere ca se difuzeaza filme gen ... George of the jungle ... imi cer scuze fata de cei care apreciaza genul asta de filme ... insa daca incerci sa cauti "Ethernal sunshine ..." il gasesti la un festival sau eventual dupa 5 luni atunci cand castiga un Oscar .
Nu voiam ca prin mesajul meu sa provoc o astfel de controversa ... sorry .

M0n0 15 Apr 2005 18:56

Dar si mie mi se pare un film genial...pacat pt cei care nu l-au vazut...dar cei care au internet si retzea sigur l-au vazut si sigur l-au placut...la mine e pe primul loc in top 5...

Denis_stelistu 15 Apr 2005 21:15

[quote="Felix"]Ok ... ca sa incheiem discutia despre " Ethernal Sunshine... " ... Filmul este genial , de asta e un subiect sensibil pt ca in Romania in afara de Bucuresti cred ca as mai putea zice doua orase.

Constanta si Cluj parca nus sigur.

Felix 15 Apr 2005 23:35

Cam asa ceva

Gaandalf 16 Apr 2005 01:10

La noi a rulat Eternal Sunshine - si conform "barfelor" (as in mother that works in the industry) filmul a mers prost...

tornado_x 16 Apr 2005 13:33

Deocamdata astept doar 3 filme, in ordinea aparitiei:

1. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith 8)
2. The Ring 2
3. War of the Worlds

Denis_stelistu 16 Apr 2005 17:16

Originally Posted by Leonard:

Am ceva aºteptãri de la 2005:

A. din considerente actoriceºti:
The Interpreter (Sean Penn, Nicole Kidman, (R: Sidney Pollack))
The Assassination of Richard Nixon (Sean Penn, Naomi Watts)
The Proposition (Guy Pearce, Emily Watson)
In Search of Captain Zero (Sean Penn)
The Last Face (Sean & Robin Wright Penn)
The Legend of Lucy Keyes (Julie Delpy, Justin Theroux)

B. din considerente regizorale:
A Scanner Darkly (Richard Linklater)
The Bad News Bears (Richard Linklater)
The Smoker (Richard Linklater)
Manderlay (Lars von Trier)
Dear Wendy (Thomas Vinterberg, scenariu: Lars von Trier)
Melinda and Melinda (Woody Allen)

Si eu mai am niste asteptari de la 2005:
The Amityville horror (Ryan Reynolds)
Crash(Sandra Bullock parca)
Cursed(Christina Ricci)
House of Wax(Elisha Cuthbert)
Corpse Bride (Johnny Depp,Helena Bonham Carter)
Dark Water(Jennifer Connely)

P.S.A Scaner Darkly apare in primavara sau vara lui 2006.

Lady_Skar 16 Apr 2005 20:17

This is the year of the bat.

8)

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2005 20:38

Originally Posted by Lady_Skar:

8)

asta imi aduce aminte de heroes... :P

tornado_x 18 Apr 2005 10:09

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Originally Posted by Lady_Skar:

8)

asta imi aduce aminte de heroes... :P

Care dintre ele? 3 sau 4? :)

Sm�agol-Gollum 18 Apr 2005 21:06

each and everyone of them...dar in special 3. :)

bellhop 04 May 2005 17:33

mai spre toamnã... :)

**to moderators:
nu fiti slabi (de înger!), lasati imaginea sa se vada, nu linkuirea ingreuiaza site-ul de se misca asa greu, alternativ va propun de o colecta pentru un hosting ca lumea;

M0n0 04 May 2005 19:20

Speram ca Saw 2 sa nu aiba blestemul sequalului...

All times are GMT +2. The time now is 20:58.