![]() |
Eu il votez pe Ambra Blu.
|
Originally Posted by BeNnY:
.sa nu-l votezi prea tare,ca poate il penetrezi. .herber-ticu'le,da matale cum de nu votezi cu Becali?Uite,si tu esti filozof,si el la fel-iubitori de arta si adevar. |
Originally Posted by herbert:
daca tu crezi ca basescu are minte, poate-ar trebui sa-ti desfunzi ignoranta. ma mir, pt ca tu chiar pari (pareai) baiat luminat. acum tind sa cred ca ce te apropie de basescu este pur & simplu o gura cat o sura. basescu este un bashit. raman in continuare fan al lui minrep care nu vrea sa se bage in kktul asta (he's too young for this shit!! :w00t: :w00t: ) |
@notorious
faconda ta infantila nu poate fi depasita... stai linistit. |
Originally Posted by raptor:
sau sa nu latri prea tare, ca poate ma musti de cur. |
Originally Posted by notorious:
Dimpotriva, cred ca minorul a calcat deja in fertilizator:
Originally Posted by MinRep:
Amatorismul si infantilismul nu il caracterizeaza doar pe Leonard, cum gresit se temea acesta. |
ce bine ca mi se confirma banuiala: gura mare confundata cu spirit ironic si idei valabile. la fel ca la marx. sincer, ce-am auzit despre basescu n-are cum sa vina de la un intelectual. |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by Jay:
Eu sper sa nu. Pentru ca daca stam bine si ne uitam...avem asa: Prima - Mitrea PSD Tv Pro_st tv - Pro_psd tv din cauza datoriilor imense... Antena 1 - Pur Tv (singura televiziune care ataca psd-ul inainte de alianta...) TVR - ... National TV - Fratii Micula... and so on |
Originally Posted by Danny:
am adaugat.... oricum ma refeream la prestatiile live ale candidatilor in mare parte... |
de la Ion Iliescu, imbibat de comunism, care tot face "dreptate si e sarac", crescand in umbra sa cea mai mare si respingatoare armata de corupti, poporul nu poate alege un Havel romanesc (mai ales ca nici nu avem). ce intelectual valoros ar avea sanse astazi sa castige prezidentialele in Romania? e o utopie, inseamna sa te prefaci ca gandesti... Basescu, asa cum arata el, e totusi o evolutie pe scara de la Iliescu incoace... din fauna politica la vedere Basescu e cel mai potrivit... succes. sper sa fi meritat "cantonamentul" in dreptul tau. |
draga herbert, eu opinez in privinta asta pt ca familia mea este destul de inradacinata in politica, deci crede-ma pe cuvant ca opiniile mele sunt inzecit mai motivate & justificate decat ale tale. eu chiar te provoc sa-ti pui dracu' neuronii aia amortiti ai tai in functiune, si lasa gura aia a ta atat de preocupata de auto-ascultare sa mai respire naibii putin aer de ne-imputeala sinaptica ! nimeni pana acuma n-a reusit sa recunoasca faptul ca la putere SE fura! indiferent cine-ar sta pe scaun. indiferent daca r fi psd, pnl, nastase, basescu sau vadim tudor! problema este ca daca psd o sa te fure dar o sa te si conduca, ca sa nu mai fie vai de curu'-gura ala al tau, pnl-pd o sa te fure, pe la spate, mai putin fatis, dar o sa conduca o pula. simplu ca buna-ziua. iar daca atunci cand basescu se sclifoseste sau doar deschide gura ca sa amestece goange din cele mai idioate cu aforismele cele mai debil-vanitoase, pe ea ies, de fapt, basinile din numele sau care s-au cuibarit in schimb in cel mai apropiat loc pt omul asta - creierul. cine vrea sa repire aerul sau intoxicat, o face pe raspunderea lui. nastase este arogant, dar capabil, (poate corupt) dar interesat, atat de cerebral si (recunosc) vanitos incat nici nu-l mai intereseaza imaginea lui atat de tare - stie ca in conditiile de fata, el este cel mai bun candidat, inzecit mai bun decat intoxicatul de basescu si decat paranoicul de tudor. pur si simplu este o problema de ales rau mai mic. evident! dar este clar ca promisiunile lui basescu sunt vrajeli de cea mai inalta clasa: tu nu vezi??? zice psd-ul ca o sa scada inflatia la sub 10%, pnl-ul zice ca face mai bine. zice psd-ul ca o sa creasca salariile in administratie cu nu-mai-stiu-cat (culmea, am uitat, desi ma cam priveste), pnl-ul zice ca o sa le mareasca indoit! zice psd-ul ca o sa mature kktul de pe strada, pnl-ul zice ca pe langa asta, o sa lasa laptele si mierea sa curga pe bulevarde, probabil scoase din camara ignorantei lor electorale si din depozitul lipsei unui elementar simt al bunului simt. ASTA e pnl-ul, stimate herbert! daca vrei sa-l votezi pe bashescu, voteaza-l, dar tu singur o sa ai de suferit. mai putin conteaza ca basescu o sa fie presedinte, mai mult cum o sa-si alcatuiasca conducerea. pt ca nu-i nici un pericol, la o adica, sa tragi basini in scaunul presedentiei. poate ca si iliescu o mai facea din cand in cand. dar asta e, romanul intotdeauna a invatat pe spinarea lui, si o sa invete si acum, la fel ca in 96-00. |
u keep talking but it makes no sense
1 notorius tocma aterizat in capitala il voteaza pe capitalistul nastase...asa o fi logica prin provinciile maritime... el vrea un intelectual presedinte sau pm... penibil 2 leonard incerca o oarecare analiza argumentata useless 3 jay listeaza tv-uri si cine le controleaza de parca e ceva nou 4 herbert trebuie cu orice pret sa fie mai inteligent, mai subtil si mai decent k mine... si are drepatate, nu-i inghit sau diger certitudinile din fericire pt mine nu am inghititi si digerat foarte alte multe chestii pe care dansu le-a masticat indelug dupa ce fusesera in prealabil ejectate de altii orice viziune de ansamblue atat de trista.... shitlandistan 4ever |
Originally Posted by KORBEN:
poate ca in logica ta tulcea este provincie maritima. mai baga nasul in harta romaniei, ca herbert totusi nu face asemenea gafe. |
O fi animat la noi, dar de-abia astept spectacolul in State. First row tickets, please!
|
Originally Posted by KORBEN:
Eu am completat-o but whatever.... |
@notorious
esti cumva la portie pe linie PSD (tatiticu' e social democrat, un mic baronash, ceva)? dar nu vrei tu sa te revolti, asa, de dragul tineretii, impotriva babalacilor, sa distrugi "oranduirea cea cruda si nedrepteata"? :P de ce-i numeri bashinile lui Basescu? eu discut idealuri :P , vreau democratie si prosperitate in Romania, iar tu, okazivaietsia - cum ar spune fostul student la Moscova, Ion Iliescu, ai interese... nu vreau sa fiu dur cu tine de asta data. te iert pentru duritatile de limbaj, dar... sper sa votezi corect :P pa, am mult de lucru si o deplasare solicitanta. |
L-ati vazut pe taranul ala care promitea "ca daca iese el , toate alea o sa fie gratis"? mai bine votati cu el si gata discutia .
|
ok, herbert, am reactionat asa dur pt ca, recunosc, 'sunt pe linie psd' dupa cum zici chiar tu. iar 'tata' nu-i baronas, ceva, ci inalt functionar public (si-a luat masteratul in adm publica chiar vara asta), deci schimbarea de putere nu ar trebui sa-l afecteze. tot ce pot sa-ti zic este, crede-ma, chiar vorbesc din convingere, si nu una inoculata. de altfel, eu n-o sa am nici o treaba cu administratia publica, m-am rupt de evidenta dorinta a tatalui de a ma face jurist. urasc politica, nimeni nu-mi este simpatic (nici macar nastase) de pe scena politica, si studiez la ase, la relatii internationale. si totusi, doresc sa lucrez in show-biz dupa studii, daca o vrea soarta :) . chiar acum scriu un scenariu pt un sitcom care sper sa iasa in primavara asta... insasi discutia asta pe teme politice nu prea are nici un sens pe un forum de film, pur si simplu m-am infierbantat auzind ideea de 'basescu - presedinte' si neasteptata plauzibilitate a acesteia... ma rog ca cine-o castiga sa faca ceva cu rahatul asta... |
ole ole... cineva a inteles ca politica si arta sunt doua lucruri diferite... chiar nu are nici un sens discutia basescu vs nastase aici... aici vorbim despre filme, si ne simtim cu totii ca Oblomov. :D |
hai ma,chiar vreti ca Basescu sa ne reprezinte tara ? e drept ca n ai cu cine alege ,dar ce vi se pare asa de interesant la Basescu? Doar vocabularu' ala ce prinde la plebe ? doar partidul ce mai e de el...
|
as zice ca dintre doua rele as alege un rau mai mic
asa ca votez ardeii pusi la borcan (iuti) |
Originally Posted by jackpot:
:D si eu fasolea batuta! |
Vai de capu nostruuu!!!
E clar cine o sa iasa presedinte nu!???? Eu presimt k ne asteapta zile grele.. dar si frumoase in acelasi timp... Traiasca Basescu! Jos Hotiaaa:))
|
Pentru (inca) tinerii amatori de politica si "Academia Catavencu":
http://www.peste18ani.ro/index.php?c=1 |
mi-a placut site-ul, cel mai mult m-a distrat contactul (unde te astepti sa fie vre-un e-mail, un telefon):
Pentru moment, contactul este protejat. Nu ne cunoastem suficient. De ce ati avea incredere in noi? De ce am avea incredere in voi? Trebuie sa ne cunoastem mai bine. |
Din pacate e cam...imposibil. Daca vrei sa pariem, let me know. :P |
pai, tu te-ai uitat la rezultate ?... sau poate ca nu suntem noi un esantion asa reprezentativ... :P
|
ce zici notorius de rezultate?
pai tu nu stii ca PSD-ul cumpara toate sondajele inainte de alegeri, pe care le umfla cu 5 procente-5000 de parai? cand au fost alegerile locale, stiam ca va iesi Basescu cu cateva luni inainte, desi sondajele aratau altceva... asa ca nu te mai lua dupa ele... |
cred ca o sa fie o batalie urata baieti... din primu' tur nu castiga nimeni, si in al doilea sa speram ca ramane numai basescu si nastase...
de aici sper la basescu, dar cine stiu ce o sa zica si vadim, si unde ajung voturile lui... asa ca, mai asteptam un pic, si apoi mai vorbim... p.s. nu crede-ti tot ce spun statisticile... |
Re: Vai de capu nostruuu!!!
Originally Posted by V_Rossi:
Dar la nivelul tarii, cred ca mr Nastase o sa castige...... ca ne place sau nu , cred ca asta va fi pana la urma deznodamantul... |
In tzara se cam stie ca iese Nastase,dar poate va fi vre-o surpriza cum a fost acum 4 ani...au ajuns Iliescu shi Vadim in al doilea tur(i-au speriat putin)
Oricum eu vreau sa spun ca ii de kkt faptul ca iarashi Bush ii la conducere...mai degraba era Kerry.. |
Originally Posted by cherryblossom:
vrei sa spui ca au fost cumparate sondajele de pe cinemagia ? :w00t: eu la ele ma refeream, unde conduce pnl-ul ! (din pacate) asa, aflu cam care e situatia pe cinemagia. alea nationale nu le stiu si nici n-am de unde sa le aflu... |
Originally Posted by Wralth:
amin. chiar e de kkt ca bush a castigat din nou! cu toata anticampania lui michael moore... pacat, pt ca era asa de ixcuizit... :lol: |
|
Las'...sa vedem partea plina a paharului. N-am luat tzapa cu prietenii facatori de infrastructura ai lui Bush. Spaga data ramane valabila.
|
oamenii liberi aleg libertatea
citeam din tramvai pe un afis electoral: e timpul dreptatii, e vremea adevarului acum si aici nu stiu cine a conceput sloganul, dar are o calitate de a atrage atentia tradus intr-un alt limbaj ar suna cam asa: cu rabdare treci marea dar iti trebuie si un vapor bun ! |
am dat drumul la radio si am auzit inca doi candidati la functie...
Un taranist si un fost SRIst Nu le-am retinut numele pt. ca nu ma interesa... Taranistul tinea sus si tare ca el are binecuvantarea nu stiu carui sfant si episcop, iar SRIstul vorbea cu un accent autoritar.... ce? Tampenii. Nu l-am crezut. Sa ceara pensie si sa-si vada de treaba... |
eu m-am cam hotãrât cu cine votez. Poll-ul e pus cam aiurea (pentru cã phpbb-ul ãsta n-are mai multe posibilitãþi) în sensul cã nu permite votarea unui partid ºi a unui candidat decât împreunã.
În primul tur, aºadar, votez cu Ciuhandu la preºedinþi ºi cu PNL-PD la partide. Bãsescu nu prea e bun de preºedinte dar Alianþa are oamenii cei mai de treabã. Cel mai miºto ar fi fost sã candideze Mona Muscã. În turul 2 nu vreau sã mã gândesc cine o sã ajungã. |
Jay, ce-ti mai face candidatu'? al meu castiga din primul tur.
pun de o petrecere pentru... 3 cinemagisti. |
Pai mergem destul de bine... plictiseala electorala pe la teveu... cu un Cristian Tabara plin de zambete... si cu un Base ready for attack(cu tot felu de dosare)... om trai si om vedea... vezi ca o sa-mi trimiti multe multe carti daca al tau nu i-a primul tur... adica nu castiga din primul tur... :D
|
Cand am ajuns acasa ma uit in cutia postala si ce gasesc ?
Mos Cra... aaa Nastase mi-a bagat in posta "reclama". Dar cum sa il votez? Reclama se adresa doar batranilor, la care le promitea pensii mari. Pai la noi in tara tinerii si nu doar ei, ci in general cei care lucreaza tin in spate, prin impozitele "datorate"statului , nu stiu cati batrani. Nu ca am ceva cu ei, dar mi se pare abureala. Sa mai judece inainte de a promite ceva. |
al meu, care e si al tau - dar tu ai interese de moment, "mercenarule" :D - i-a primul tur oricum castiga si are niste "tzepusoare" pentru adversari, pentru cei neascultatori. mai ai timp sa treci in tabara noastra :P |
Originally Posted by europe_east:
Apropo de... http://www.romanialibera.ro/editie/i...5112004&idx=82 |
Important e sa castige. Nu conteaza turul...desi 99%...dupa al 2-lea :P |
Vai Danny... daca imi aratai un articol din orice alt ziar imi trezeai interesul....
Funny ca nimeni nu stie cine e candidatul meu... :) |
Originally Posted by Danny:
sa mergeti la vot cei cu drept de vot - sa nu va leneviti, ca nu putem numai noi - Danny & me - salva democratia :P , iar juniorii sa faca munca de lamurire cu parintii... |
Nu conteaza ziarul...it's a fact :P Plus ca e la pagina de "opinii ale cititorilor" ;) Nu ma intereseaza cine e candidatul tau...stiu ca nu esti atat de batut in cap incat sa votezi psd :D |
|
Nu conteaza cu cine votez eu... eu stiu doar ceea ce vad si aud... ah si sa nu uit... ceea ce stiu...
|
All times are GMT +2. The time now is 17:30. |