![]() |
Acum cine face stirile cat Demona e plecata?
|
poate le-a facut in avans.dar nu cred ca sunt facute de altcineva.stilul e aceelasi.poate n-a placat cu totul.unde a plecat?stie cineva ceva? :(
|
Originally Posted by Riddick:
crezi tu ca a placat pe cineva? |
Da le-a facut in avans. De plecat... pai poate s-a dus si ea in concediu undeva, la munte, la mare... ca doar e vara... |
Hehe...yeah..la munte la mare...shi-n orince-n prejurare... Shi daca nu le faceam...what the Hell is such a freakin` big deal?!
|
Originally Posted by Demona:
|
Da, right, eu shi munte shi mare...anyway...asta e!
|
hai ca am vazut o chestie misto in revista care m-a cam lasat in ceata.din cate am inteles stirile din revista sunt faculte de altcineva,acel cineva fiind liviu barsan,dar in noul numar cinemagia am vazut niste stiri scrise de el,dar care erau fusesera deja scrise de demona pe site.sau liviu barsan e un alt nume cu care scrie demona in revista?!?!?!?!?!?!?!?!!?!
|
Poate Demona acopera tot ce se poate si nu mai au baietii stiri noi....
Poate LB face selectia din stirile Demonei.... Poate ar fi trebuit mentionata si Demona pe undeva pe langa stirile alea... Poate, ea fiind modesta, n-a dorit sa fie mentionata.... Poate la anu' ma duc si eu la mare.... Pardon! Ultimu' "Poate" nu se pune :) |
Poate mergi in Vama Veche!
|
As vrea eu, dar am coordonate spatio-temporale nefericite: prea mult spatiu (in buzunare) si prea putin timp.
Si cu asta incheiem paranteza off-topic. |
Semaca hai la munte.la mare nu e fain deloc.oricum au fost tari fazele cu "poate".poate a fost o simpla incurcatura. :)
|
Originally Posted by Semaca:
Cred ca a fost o simpla gresheala. E posibil ca Liviu sa nu fi vazut ca acele shtiri au fost deja pe site shi s-a ajuns la situatzia asta. Semaca, follow Riddick's advice. MUNTELE RULZZZ !!! :) |
Apropo de munte si de reclama cu fluturasii si dr. Oetker, raspunsul meu este: NEEEEEEEAHHHH!
PS Mi-a placut prezentarea lui Shrek 2 din Cinemagia. Astept cu nerabdare sa apara pe DVD, ca la cinema nu cred ca mai ajung!! |
Cum adica?! Nu-tzi place muntele?! Intreb, ca eu n-am vazut reclama cu fluturashii...
... :oops: Thank you... |
Total off-topic:
Imi place si muntele, dar imi place si mai mult cum se aude marea din cortul de pe plaja din Vama Veche, cand te duci la culcare dis-de-dimineata!! 8) Pacat ca Vama de acum mai are foarte putin in comun cu Vama de acu' 10 ani!! :(( |
Si anume? Nu ca vreau sa stiu si eu... ca imi in Vama merg si eu, dar acum 10 ani ... hehe ... faceam castele de nisip prin Neptun
|
Akum 10 ani nu erau ultimi drogatzi shi ultimii varza care sa vina sa doarma pe plaja. Am mai vazut d-ashtia la nu shtiu ce concert RAVE in Cluj ... dormeau pe banci shi pe iarba in parc ... ;)
|
Ah... pai au fost seri cand am dormit si eu pe plaja... ah... Sa ma simt? Oricum Vama mi se pare mai mult decat un concert rave(??? nu ca nu stiu ce inseamna, dar se mai fac din astea?) in Cluj...
|
OK, cine doreste o continuare a subiectului Vama Veche, sa bage un thread nou la cafenea, ca aci se discuta despre stirile Demonei.
Eu personal nu vreau, ca e prea dureros (vezi mai sus). |
Ca sa fie clar odata pentru totdeauna: - stirile de pe site sunt traduse de catre Demona - stirile din revista sunt traduse de Liviu Barsan, un foarte bun prieten de-al meu. Daca unele prezinta aceleasi lucruri, este normal, ca au aceeasi sursa de unde sunt luate (site-uri de stiri). Nu cred ca ai vazut insa o stire COPIATA de pe site, cu aceeasi exprimare si cuvinte. Liviu nu se uita pe CineMagia sa vada ce stiri sunt. Eu ii trimit linkul de unde sa le ia si si le face singur. La fel si Demona. Cred ca am incheiat acest subiect. |
Originally Posted by emanuel:
In sfarsit..... |
Emi, eu chiar n-am vrut sa supar pe nimeni!!
Mai mult m-am amuzat.... sper sa nu se fi simtit nimeni ofensat, ca nu asta a fost intentia. Si da, ulterior am realizat si eu ca erau formulari diferite. |
Nu m-am suparat, vroiam sa clarific lucrurile, sa n-o mai lungim degeaba cu speculatii...
|
parea ca te-ai ofticat.macar stim ca nu e demona undercover ;)
|
Master and Commander
Nu stie cineva vreo veste despre continuarea filmului Master and Commander ? Daca se toarna , daca se va turna ...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:56. |