Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Spitalul De Urgenta (ER). (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84795)

TAC 11 Jul 2004 20:41

ER rules------->cel mai bun serial ever made.....

Cu toate k nu agreez personaju da incepe sa-mi fie mila de Dr. Romano....

:((

Jay 18 Jul 2004 16:10

Intr-un episod de saptamana trecuta.. a fost o faza.. in care Romano ii spunea lui Kovac(care vorbea in sarba sau croata) sa termine cu transilvaneana asta si sa vorbeasca in engleza...What's up with that?

Sm�agol-Gollum 18 Jul 2004 21:45

Originally Posted by Jay:

Intr-un episod de saptamana trecuta.. a fost o faza.. in care Romano ii spunea lui Kovac(care vorbea in sarba sau croata) sa termine cu transilvaneana asta si sa vorbeasca in engleza...What's up with that?

pai kovac vorbea cu prietena in croata, iar asta il enerva pe romano!! trebuia sa vb in engleza deoarece prietena intelegea f bine engleza!!

Jay 19 Jul 2004 10:26

:D Pai asta.. am inteles... :D Eu nu faceam legatura dintre Croatia si Transilvania...

West 19 Jul 2004 11:13

Azi se termina seria de 22 episoade. A cata e?
Presupun ca avem de asteptat pana sa fie introdusa in grila celor de ProCinema o alta serie.
Actiunea se petrece in 2002 acum?

Sm�agol-Gollum 19 Jul 2004 21:47

:(( :(( s-a terminat er!!! :(( :((
i am soooooo sad!!! :(( :(( :(

TLD 19 Jul 2004 22:49

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

:(( :(( s-a terminat er!!! :(( :((
i am soooooo sad!!! :(( :(( :(

Lasa mai ca are sarbu bani... Serii din er mai sunt si vor fi cumparate de prost cinefilii din pro... ;) Oricum seria asta a fost cumva data si pe pro ca episoadele de la inceput le mai vazusem si nu cre ca de pe net... ;)

Knnabis 05 Aug 2004 17:44

buna...in ceea ce priveste melodia...este cantata de isreal kamamawiwo'ole si se numeste "somewhere over the rainbow/What a wonderfull world".....si mie imi place :D ......e coloana sonora a filmului "50 first dates".....
(desi cred ca raspunsul meu vine cam tarziu.....acum am descoperit si eu site-ul.. :) )
subiectul discutiei este ER....imi place romano....e super scump.. :) ...mi-ar placea sa fie ceva intre el si lizzy corday.....ma stresss de numa abby care mi se pare inutila in serial....si cam atat

Knnabis 05 Aug 2004 18:05

sal sal
tre sa zic ca melodia "somewhere over the rainbow" e cantata de cel putin 50 de solisti diferiti... :D
o alta varianta ar putea fi...pub groupama (interpret, formatie...)
abby sucks
poate sa ma informeze cineva......."clubbed to death"-rob dougan....apare in care parte matrix?
pa pa

raptor 06 Aug 2004 12:50

Originally Posted by Knnabis:

sal sal
tre sa zic ca melodia "somewhere over the rainbow" e cantata de cel putin 50 de solisti diferiti... :D
abby sucks
poate sa ma informeze cineva......."clubbed to death"-rob dougan....apare in care parte matrix?
pa pa

in prima.

Knnabis 06 Aug 2004 16:06

Originally Posted by raptor:

Originally Posted by Knnabis:

sal sal
abby sucks
pa pa

in prima.

thanks

West 04 Dec 2004 11:59

A inceput seria a VIII-a din Spitalul de Urgenta (din data de 2 Decembrie 2004).
O puteti urmari de luni pana vineri de la ora 18 pe PRO CINEMA.

Knnabis 04 Dec 2004 18:05

seria asta nu a mai fost inca o data tot pe pro cinema? s-a reluat? sau poate mi se pare...si totusi, din cate imi aduc aminte dr green a apucat sa moara seria trrecuta, si acum e viu!!! :)

West 04 Dec 2004 19:41

Azi am vazut promo-ul la tv dar nu am apucat sa vad vreun episod. E cea veche? Daca zici ca Dr. Greene apare in aceasta serie inseamna ca se da in reluare. Tu ai vazut promo-ul sau un episod?

Knnabis 05 Dec 2004 14:27

am vazut un episod.iar green nu e mort, romano mai are mana, abby e cu kovacs (daca asha se scrie), deci s-a reluat seria. ce aiurea!!!
trebuie sa ne multumim cu aceeasi serie data de 100 ori :((

All times are GMT +2. The time now is 04:37.