![]() |
ER rules------->cel mai bun serial ever made.....
Cu toate k nu agreez personaju da incepe sa-mi fie mila de Dr. Romano.... :(( |
Intr-un episod de saptamana trecuta.. a fost o faza.. in care Romano ii spunea lui Kovac(care vorbea in sarba sau croata) sa termine cu transilvaneana asta si sa vorbeasca in engleza...What's up with that?
|
Originally Posted by Jay:
pai kovac vorbea cu prietena in croata, iar asta il enerva pe romano!! trebuia sa vb in engleza deoarece prietena intelegea f bine engleza!! |
:D Pai asta.. am inteles... :D Eu nu faceam legatura dintre Croatia si Transilvania...
|
Azi se termina seria de 22 episoade. A cata e?
Presupun ca avem de asteptat pana sa fie introdusa in grila celor de ProCinema o alta serie. Actiunea se petrece in 2002 acum? |
:(( :(( s-a terminat er!!! :(( :((
i am soooooo sad!!! :(( :(( :( |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
buna...in ceea ce priveste melodia...este cantata de isreal kamamawiwo'ole si se numeste "somewhere over the rainbow/What a wonderfull world".....si mie imi place :D ......e coloana sonora a filmului "50 first dates".....
(desi cred ca raspunsul meu vine cam tarziu.....acum am descoperit si eu site-ul.. :) ) subiectul discutiei este ER....imi place romano....e super scump.. :) ...mi-ar placea sa fie ceva intre el si lizzy corday.....ma stresss de numa abby care mi se pare inutila in serial....si cam atat |
sal sal
tre sa zic ca melodia "somewhere over the rainbow" e cantata de cel putin 50 de solisti diferiti... :D o alta varianta ar putea fi...pub groupama (interpret, formatie...) abby sucks poate sa ma informeze cineva......."clubbed to death"-rob dougan....apare in care parte matrix? pa pa |
Originally Posted by Knnabis:
in prima. |
Originally Posted by raptor:
thanks |
A inceput seria a VIII-a din Spitalul de Urgenta (din data de 2 Decembrie 2004).
O puteti urmari de luni pana vineri de la ora 18 pe PRO CINEMA. |
seria asta nu a mai fost inca o data tot pe pro cinema? s-a reluat? sau poate mi se pare...si totusi, din cate imi aduc aminte dr green a apucat sa moara seria trrecuta, si acum e viu!!! :)
|
Azi am vazut promo-ul la tv dar nu am apucat sa vad vreun episod. E cea veche? Daca zici ca Dr. Greene apare in aceasta serie inseamna ca se da in reluare. Tu ai vazut promo-ul sau un episod?
|
am vazut un episod.iar green nu e mort, romano mai are mana, abby e cu kovacs (daca asha se scrie), deci s-a reluat seria. ce aiurea!!!
trebuie sa ne multumim cu aceeasi serie data de 100 ori :(( |
All times are GMT +2. The time now is 04:37. |