Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Vise (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84241)

K's 17 Apr 2004 16:17

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

u little pervert hobbit lover

hobbit?? no way, punk!

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 16:24

da ce, nu iti plac hobbitii?

Gaandalf 17 Apr 2004 16:28

Noi fiind in plina crzia cu cinematografele din Constanta - suntem in pericol sa nu mai avem cinematograf .... am visat aseara k rezolvasem toata situatzia shi relansasem toate cinematografele in Constanta precum Jim Carrey a facut in THE MAJESTIC

WraIth 17 Apr 2004 16:35

Originally Posted by Gaandalf:

Noi fiind in plina crzia cu cinematografele din Constanta - suntem in pericol sa nu mai avem cinematograf .... am visat aseara k rezolvasem toata situatzia shi relansasem toate cinematografele in Constanta precum Jim Carrey a facut in THE MAJESTIC

:lol: :lol: Dar cum,ditamai orashul fara cinematografe??/ :o

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 16:35

da voi cate cinemauri aveti

Gaandalf 17 Apr 2004 16:46

Originally Posted by WraIth:

Originally Posted by Gaandalf:

:lol: :lol: Dar cum,ditamai orashul fara cinematografe??/ :o

Pai aveam 12 shi akuma au ramas vreo 8 ... care au ramas doar 4 de vreo 4 ani + 2 de sezon shi au fost vandu-te la licitatzie shi am ramas cu 2 ... shi astea sunt in pericol de disparitzie ... parca sunt la NAtional Geografic... :cry:

WraIth 17 Apr 2004 16:54

Shi eu care credeam ca noi stam nasol
Voi de la 12 ........ :o
Chiar ca sunt pe cale de diparitie....
What's happening to this world?!

blackiris 22 Apr 2004 19:11

Originally Posted by MinRep:

Singurul "tipar" de vis care mi se tot repeta e unul al anibii de ciudat: imi cad dintii!!! Si scenariul se desfasoara in trei faze: 1)Ingrijorare - 2)Zgandarirea dintelui + incercarea de a-l pastra + caderea lui inevitabila - 3)De fapt, ce conteaza asa de mult?... A, da, si 4)Ma trezesc... :wink:

Cred ca dr. marx m-ar putea ajuta, analiznadu-mi psihoza...

In rest, e visul ciudat in care te impiedici si te trezesti (don't ask), visul clasic in care plutesti si visul postapocaliptic in care un bolovan vine inspre tine si... te trezesti (again, don't ask)

Am patit de multe ori sa visez ca imi cad dintii. Diferenta este ca eu visam cum se clatinau...fara durere si apoi ramaneam cu dintele in mana.Treaba asta se repeta pana ajungeam sa tin in palma aproape toti dintii...Mie una mi se pare groaznic acest vis....stiu ca m-am trezit o data si am verificat.... :lol: Probabil ca tin prea mult la dintii mei :lol:

K's 22 Apr 2004 19:42

caderea dintilor, zice traditia populara, inseamna moartea cuiva, iar reactia voastra din vis este 'parerea' pe care subconstientul o are despre evenimentul tragic. nu plangeti- doar e traditie...

Ambra Blu 22 Apr 2004 20:22

Originally Posted by blackiris:

Am patit de multe ori sa visez ca imi cad dintii. Diferenta este ca eu visam cum se clatinau...fara durere si apoi ramaneam cu dintele in mana.Treaba asta se repeta pana ajungeam sa tin in palma aproape toti dintii...

Asta inseamna ca esti rupta in gura?

Lady_Skar 22 Apr 2004 20:59

I'm dreaming of a boy
I very special guy
I wish that I could PLUCK
A faerie from the sky
To make him my pride and joooooooooooy

I'm dreaming of a very special boy :D :love:

PoliFanAthic 22 Apr 2004 21:40

That's so sweeeet!
.
.
.
.
BUT IT'S WRONG! :D

blackiris 23 Apr 2004 11:07

Originally Posted by Ambra Blu:

Asta inseamna ca esti rupta in gura?

Tu poti sa intelegi ce vrei, te priveste :D Dar cred ca sunt mai intreaga decat iti inchipui :)

KORBEN 23 Apr 2004 12:52

intr`0 curte cu balarii de cam 1 m naltime, in care sunt pierdute diverse mecanisme ciudate. cu roti zimtate. ruginite
care incep sa se miste greu, si din ela sa curga sange
e zi cu soare si un zgomot cumplit care tot creste in intensitate
intru int`o casa pustie, cu nise goale in pereti. e frig
merg aiurea.... pana intr`o parte de lemn a casei, unde urc o scara subreda si la etaj unde toate ferestrele sunt batute in scanduri, incep sa atace, din exterior niste zombiez/vampiri
care sparg cateva usi, dau de mine, ma omoara
ma ridic, plin de sange de pe jos si ies din casa intr`o strada pustie. e noapte.
ma trezesc

WraIth 23 Apr 2004 14:41

Am avut cateva vise ciudate de tot...................incat simteam cum intra glontul in mine...............god damn ce sentiment freaky

blitz43 23 Apr 2004 15:58

Originally Posted by KORBEN:

intr`0 curte cu balarii de cam 1 m naltime, in care sunt pierdute diverse mecanisme ciudate. cu roti zimtate. ruginite
care incep sa se miste greu, si din ela sa curga sange
e zi cu soare si un zgomot cumplit care tot creste in intensitate
intru int`o casa pustie, cu nise goale in pereti. e frig
merg aiurea.... pana intr`o parte de lemn a casei, unde urc o scara subreda si la etaj unde toate ferestrele sunt batute in scanduri, incep sa atace, din exterior niste zombiez/vampiri
care sparg cateva usi, dau de mine, ma omoara
ma ridic, plin de sange de pe jos si ies din casa intr`o strada pustie. e noapte.
ma trezesc

trebuie sa incetezi sa te mai uiti la filmele lu' FULCI...
Parerea mea! 8)

All times are GMT +2. The time now is 17:31.