![]() |
Originally Posted by K's:
Omu s-a grabit si n-a citit primul post insa ideea nu e rea. Mi se pare destul de sec ca jurizarea sa fie facuta de 2 tipi care nu cunosc "personajele" de pe site.In plus ar fi mult mai interesant daca ceilalti useri ar vota! Macar o idee de viitor! |
dar titlul threadului nu este "fani cinemagia, alegeti-va favoritii!"?!?!
daca doar 3 oameni ce nu cunosc BINE "vedetele" forumului aleg juriul, de ce le sunt servite bezele la pachet user-ilor ca pot alege? sau cei care isi aleg favoritii in materie de film si posteaza despre asta?! neah |
iata cum se pune in discuite o mai veche disputa
autorul sau opera "personaju' sau "scriitura"???? |
Din primul mesaj al lui daniel reiese ca nu noi alegem juriul. DAR TOTUSI DE CE ESTE INTITULAT ACEST TOPIC "Fani CineMagia, alegeti-va favoritii!" ?!
|
Favoritii in materie de filme. Ma gandesc...
|
Si totusi nu avem noi ce sa alegem... noi nu putem vota nimic
|
Originally Posted by KORBEN:
iti dai seama ca daca votez nu imi voi exprima parerea in functie de cantitatea de filosofie, de aberatie sau de caterinca dintr-o 'cronica'. evident ca scriitura conteaza, de asta si " " aplicate termenului de vedete. totusi, nu pot sa zic ca un personaj ca gionloc, de exemplu, nu s-a inspirat de prin alte parti sau alte alea. cu alte cuvinte un om cu 5 posturi nu ma convinge ca merita intr-adevar votul. de asta, e nevoie sa ai in vedere si posturi despre alte filme, cand acest concurs nici nu exista, pentru a-ti face o idee despre calitatile scriiturii participantului. |
Iegzakt.
|
spun eu: (ca sa demarc replica de postul initial) domnilor, faptul ca am aflat tarziu de acest concurs, sau, altfel spus, vechimea pe acest forum nu ar trebui neaparat sa cantareasca in decizia juriului, ci chiar "operele" noastre asezate in acea sectiune special creata pentru povestea de fata. pe de alta parte, tocmai faptul ca avem parte de o jurizare formata din tehnocrati (daca mi-e permisa exprimarea) poate certifica onestitatea alegerii, in sensul ca toti cei care au plagiat (vad ca sunt oarecum suspectat de asemenea indeletniciri) trebuie atinsi cu baioneta. daca as fistiut de existenta unui astfel de forum macar din iarna, pana acum macar filmele mele preferate (The Grandmother, Eraserhead, Blue Velvet, Lost Highway ale lui Lynch, Europa si Dancer in the Dark ale lui von Trier, Paths of Glory, Dr. Strangelove, Full Metal Jacket, Eyes Wide Shut ale lui Kubrick, American Beauty al lui Mendes, Dead Man al lui Jarmush, The Pillow Book al lui Greenaway, Donnie Darko al lui Kelly, Metropolis al lui Lang, poate Octombrie al lui Eisenstein, Sacrificiul si Solaris ale lui Tarkovski, Modern Times al lui Chaplin, Lucia y el Sexo al lui Medem, Lista lui Schindler, samd) ar fi primit mai mici sau mai mari comentarii in aceasta zona de discutii. frumos si interesant ar fi fost sa avem posibilitatea de a vorbi si despre filmul nostru preferat, numai ca probail s-ar fi pus in discutie questii legate de legalitatea vizionarii cine stie carui film, etc. oricum, dupa ce imi voi sfarsi necazurile legate de sustinerea examenului de licenta, promit a va onora, sper, cu ganduri legate, in primul rand de cinematografia lynchiana, apoi de alte forme de mise-en-scene si mise-en-shot. si ca tot veni vorba pe aci de votarea favoritilor, desi a asezat in mod legal doar o analiza (din cate imi amintesc acum), pe ansamblu (adica incluzand si Good Bye Lenin!) mie mi-a placut PoliFanAthic. va salut! |
Posturile de pe forum confera o impresie generala asupra unui caracter, dar articolele, cred eu, releva aceleasi calitati si carente pe care oriscine le-ar fi dovedit si in viata de zi cu zi a formului. Oricum, mersi pentru apreciere. :)
|
m-am tot consultat cu mine!
si am hotarat ca voi plasa o interpretare a filmului Eraserhead al lui David Lynch. as fi facut-o acum, dar netu in care sunt nu are office, iar in modul in care mi-a deschis textul, datorita faptului ca avea diacritice si acestea au disparut, este destul de greu de lecturat (litere lipsa). asadar, dupa ce le voi inlocui, il voi pune aci. probabil la noapte sau maine dimineata. |
Originally Posted by gionloc:
|
probabil nu sunt numai eu user care asteapta un raspuns la 'problema' lansata de mine.
sa fie prea multa diplomatie? nu prea cred! era foarte simplu sa intervina unul dintre moderatori si sa imi zica: NU, sec, si gata... dar ramanem noi, romani- NU IMI PLACE CA AJUNG LA ASA CEVA- la traditionalul: "cum sa ne tratam 'clientii' cu c***l ?!?!"... |
Orice competitie mi se pare bine-venita...
|
Una peste alta...
eu ash zice k in primul rind ar merita in juriu marcu...parerea mea de neavizat e ca mi-a placut scrierea lui cel mai mult...apoi ar fi marx(DIN PACATE... :x )de departe cea mai interesanta treaba,si,indecis, pe locshorul 3, Ambra sau Mala P. |
Cred ca responsabilii cinemagia au vorbit deja cu cei 3 si au o obligatie fata de ei. Totusi,daca cei 3 critici ar face un clasament pe puncte,userii cinemagia ar face ceva asemanator si s-ar face o medie ponderata intre cele doua punctaje am impaca si "capra" si "varza". |
Originally Posted by Serghei:
mersi pentru informatie. |
Mp=(a1*p1+a2*p2)/p1+p2 a1=punctaj critici; a2=punctaj useri; p1=pondere evaluare critici; p2=pondere evaluare useri; |
dragul meu, serghei, student la matematica, nu trebuie sa incepi cu glumite ieftine. stie si copchilu' de clasa a iv-a sa faca o medie ponderata.
iti multumeam pentru info, nimic mai mult. |
Chiar am crezut ca nu stii! Nu fac niciodata glume matematice! |
Originally Posted by marx:
sa stii ca lucrurile nu-s chiar asa de simple precum par!!! tocmai de aceea ma intreb de ce fac ceea ce vedeti ca am facut cand veti fi citit randurile astea! ahiurea |
Iata un rapuns oficial:
Castigatorii care vor pleca la TIFF nu se cunosc inca! Ei vor fi anuntati maine in cadrul conferintei de presa care va avea loc la ora 11. Cei trei castigatori vor fi anuntati si pe site vineri. |
Eu dau un premiu martirului care reuseste sa citeasca articolul lui gionloc!
|
io nu ma bag la citit posturi prea lungi decat daca citesc 2 propozitii care`mi starnesc interesu
si cum la ginolock nu a fost cazu... nu pot concura pt asa ceva |
Originally Posted by emanuel:
Un pronostic: 1.marx 2.gionloc(ca sa nu se plictiseasca marx) 3.ovidiu bufnila(motivele sunt evidente) |
Facem o bursa mica-mica?Trajem noi cinemagistii un poll asa,neoficial,inainte de festivitatea de premiere?
|
da...asta vroiam si eu, dar nimeni nu ma sustinuse. zic sa dam drumul la poll, nu?
|
Mai avem timp?
|
Originally Posted by emanuel:
|
Nu e vorba de "faxul redactiei".
Noi asteptam la randul nostru anuntarea castigatorilor... Cei de la TIFF decid cine pleaca... |
Originally Posted by Serghei:
|
Ca in poantele cu "ce faci, coi?" "Bine, coi" "ce-i cu pul-asta-ntre noi?"
|
Originally Posted by Ambra Blu:
...mai ambra blu, nu esti normal...de unde dracu' le scoti... :lol: |
Originally Posted by cherryblossom:
O vorba de pe strada o stiu toti ai mei... |
eu stau pe alta strada... ;)
|
da, da eu stau pa centru, in zona zero.
|
deci nu esti din alea de stau pe centura...
|
era gluma? nu m-am ris.
da, daca mi-o mai zici odata, poate ma riz din politete. |
... si totusi care sunt castigatorii?
|
Juriul Cinemagia a fost ales!
Voi ati scris! Ei – Mihai Chirilov, Alex Leo Serban si Andrei Gorzo – au citit si au hotarat! Mala Portugal, Ambra Blu si Korben sunt cei trei membri ai Juriul Cinemagia in cadrul Festivalului International de Film Transilvania, editia a treia. BRAVO! Asadar, intre 28 mai si 6 iunie, cei trei forumisti vor fi prezenti la Cluj, vor vedea peste 80 de filme, vor cunoaste oameni de cinema atat din tara, cat si din strainatate, vor testa serile speciale cu proiectii in avanpremiera si petreceri marca “TIFF”, iar la final vor acorda propriul premiu unuia din cele 12 titluri aflate in Competitia Festivalului. Organizatorii TIFF multumesc tuturor celor care au participat la concurs. Majoritatea textelor postate au fost foarte interesante si bine argumentate prelungind deliberarea si intarziind anuntarea castigatorilor. Castigator, sau nu, merita sa fii la TIFF! Ne vedem acolo! |
:shock: :shock: :shock:
Eu intelesesem ieri ca n-am intrat in juriu asa ca mi-am luat o sticla de vin s-o beau de suparare. Da' cum eram prea obosita a ramas intacta. O s-o beau azi da' cu alta motivatie :lol: |
Sincere felicitari!
|
Sincere felicitari lui ALS, Chirilov si Gorzo.
|
:hmm: ...viata bate filmul :lol:
|
Pacat ca nu s-a dus raptor... :D
|
domne, si mie imi pare rau ca nu se duc toti cei care au postat, ce sa mai zic? toti au fost buni, dar nu s-a putut - anul asta - decit in formula cinemagia x 3!
things will improve, asa ca n-o luati in tragic; ginditi-va cum se simt aia la oscaruri... ;) |
Ma bucur mult ca pleaca KORBEN si Ambra Blu... Ei chiar meritau... Ce a scris Mala Portugal nu am citit :D
|
tin sa multumesc din suflet juriului, celorlati concurenti, publicului si fanilor :D
si d`abia astept sa jurizez cu ambrablu si malaportugal...vom fi the hell of a (runnaway) jury ;) adevarul e ca sunt, am fost si voi fi 1 al draq de bun la cronicareli :sleep: 2 one lucky bastard 8) |
I'd like to thank the Academy. I wanna OD on films. Pe bune acum, felicitari cistigatorilor.
|
...si partidului, si facultatii, si conducatorului de teza nu le multumesti?... Ai grija: Mala s-a betivit si ataca imprastiat; AB sta tot timpul cu... pixul in gura; iar in cazul tau notele de la seminar s-ar putea sa nu te ajute prea mult...
mi-a scris cineva ca se alege un juriu de alternativa... |
All times are GMT +2. The time now is 21:43. |