Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The Hottest Woman: The Sequel (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84060)

Leonard 08 Mar 2004 01:59

poti sa faci si topic exclusiv cu romance, dar totusi de ce sa le excludem de aici pe cele intr-adevar frumoase? Se accepta din toate tarile.

TLD 08 Mar 2004 07:04

Originally Posted by Leonard:

poti sa faci si topic exclusiv cu romance, dar totusi de ce sa le excludem de aici pe cele intr-adevar frumoase? Se accepta din toate tarile.

Eu vorbeam ceva de genu monica barladeanu vs andrea marin!... Exclusiv meciuri intre vedete de pe sticla, nu si cu actrite romance...

ogto 08 Mar 2004 09:33

Leonard, nu vezi ca suntem vreo 4 care vreau ricci?!?! Chiar asa de rau ne ignori?!?! :x

Ping 08 Mar 2004 09:52

Propun si pe : Patricia Arquette,Mary Louise Parker,Michelle Pfeiffer

Ilila 08 Mar 2004 12:23

Leonard>> ai spus ca puteam propune mai multe... :) iaca alte propuneri
Sandra Bullock
Sarah Michelle Gellar
Kelly Preston
Applegate Christina
Miranda Otto
Connie Nielsen
Tia Carrere
Kate Blanchet
Ashley Judd
Williams Olivia
Milla Jovovich
Halle Berry

Leonard 08 Mar 2004 12:36

Originally Posted by ogto:

Leonard, nu vezi ca suntem vreo 4 care vreau ricci?!?! Chiar asa de rau ne ignori?!?! :x

care "vreau"? invata sa scrii corect mai intai

raptor 08 Mar 2004 14:46

Cand terminam cu sequelul asta pentru 'Hottest women' bagam sh-o trilogie?Cu cele care au pierdut in prima parte si cu cele care vor pierde in a doua?Facem un fel de sita si tot cernem,cernem femei pana raman gozurile alea mari kat China?

BeNnY 08 Mar 2004 15:08

Da, ai dreptate... :lol:

Leonard dar totusi, o iei in considerare si pe Ricci? Pleaaase

TLD 08 Mar 2004 15:24

Dak nu incepeti odata meciurile alea ma plictisesc rau aici! Oricum nu o sa mai posteze nimeni optiunile lui la fav. Eu sun tde acord cu Kidmana si Naomi reintroduse in turneu, apoi sa fie si Gellar, si Love Hewit, si restu ce zice lumea zic si eu... Imi este indiferent! Numa sa inceapa meciurile!

ogto 08 Mar 2004 17:22

Dah... Scuzati greseala gramaticala, dar totusi, faptul ramane ca... DE CE NU NE BAGA NIMENI IN SEAMA?!? Suntem vreo 4 care o vrem pe Ricci sa apara... De ce nu ia nimeni in considerare pe Ricci?!? :evil: :x

Gaandalf 08 Mar 2004 18:09

Cuz Ricci sux Ass ...

christi 08 Mar 2004 19:59

Originally Posted by Gaandalf:

Cuz Ricci sux Ass ...

Whose ass? :)

ogto 08 Mar 2004 21:02

Cuz Ricci sux Ass ...

Cum indrazensti s-o insulti pe Ricci? :evil: :evil: :evil: Pe ce motiv idiot iti bazezi acesta parere? I say Ricci rules! And she is very HOT!!! Oricum, suntem 4 care am votato, deci, in consetina, ar trebui bagata la meciuri!!!

BeNnY 08 Mar 2004 21:03

Batranetea asta afecteaza vederea rau... vederea... si altceva :lol:

De obicei Gandalf e intelept..

... not this time :lol: :lol: :lol:

Demona 08 Mar 2004 21:04

Cuz Ricci sux Ass ...

Excuse me?!?! :evil:

ogto 08 Mar 2004 21:05

Demona, sper ca ne ajuti la situatia asta in care Gaandalf se ia de Ricci... :evil: E rau. Benny is right, he's usaly right, but now he's wrong... Ricci KICKS ASS, she dosen't suk it!!!

TLD 08 Mar 2004 21:10

Ricci a fost una din cele mai placute surprize ale campionatului meu (da ala in care s-au facut manarii si in care o sa iasa bellucci :lol: ), si a fost cea care a eliminat-o in primul tur pe kidmna, cea care acum este votata de maj userilor pt a revenii! Ma intreb ce s-ar fi intamplat dak trecea nicole mai departe... :roll:

BeNnY 08 Mar 2004 21:25

Demona seamana un pic cu RICCI :lol:

ogto 08 Mar 2004 21:34

Un PIC!!!... este bine spus... Nu mi se pare ca seamana... POate acolo, vag... But no one is better then Ricci... Nu eram atent, apare pe undeva din listele de sus Charlize Theron? Ar merita...

TLD 08 Mar 2004 21:39

Nu eram atent, apare pe undeva din listele de sus Charlize Theron? Ar merita...

Charlize si-a luat bataie prin sferturi-le competitiei de la draga noastra big footana jolie! Nu-i asa ca e o dulce cum le-a eliminat ea pe alea mai frumoase! Mai mai s-o killesc! ;)

BeNnY 08 Mar 2004 22:12

In realitate crede-ma ca seamana cu Ricci :lol:

Oricum... dupa cum a spus si Gandalf... nici nu trebuie sa semene cu Ricci, e UNIQUE

Leonard 08 Mar 2004 22:40

Originally Posted by TLD:

Dak nu incepeti odata meciurile alea ma plictisesc rau aici! Oricum nu o sa mai posteze nimeni optiunile lui la fav. Eu sun tde acord cu Kidmana si Naomi reintroduse in turneu, apoi sa fie si Gellar, si Love Hewit, si restu ce zice lumea zic si eu... Imi este indiferent! Numa sa inceapa meciurile!

Pana nu se termina campionatul tau si nu va fi desemnata invingatoarea NU vor incepe meciurile. Poate chiar dupa ce se termina ar fi bine sa lasam o zi pauza dupa un campionat atat de lung (vreo 4-5 luni, cat a tinut?).

TLD 08 Mar 2004 22:42

1 decembrie... Inceputul oficial al iernii :P Si dak voi va miscati asa, asta il va bate in lungime! Sa vedem si cat de spectaculos va fi! Si ceva reguli asa pt meciurile din primul tur?! Ca deja nu prea se mai aleg 'jucatoare' :P...

Leonard 08 Mar 2004 22:42

Originally Posted by TLD:

Ricci a fost una din cele mai placute surprize ale campionatului meu (da ala in care s-au facut manarii si in care o sa iasa bellucci :lol: )

asa ai zis si la Campionatul filmelor, ca o sa iasa Matrix, apoi cand a fost eliminat Matrix, ai zis ca o sa iasa LOTR, si totusi n-a castigat nici unul. Poate in campionatul asta va iesi Belluci, fiindca il moderezi tu, dar nu fiindca asta ar fi optiunea majoritatii.

aditza2004 08 Mar 2004 23:47

Ricci

BeNnY 08 Mar 2004 23:52

Originally Posted by aditza2004:

Ricci

'

Asa! THANK YOU! Acum suntem 5 sau 6 care o vor pe RICCI!

Come on Leonard... FUCK THE RULES... bag-o pe Ricci... pleaaase...

aditza2004 09 Mar 2004 00:01

Vrem Ricci , vrem Ricci...
Fara Ricci nu are haz... :lol:

ogto 09 Mar 2004 09:15

Mama frate, thx you aditza2004! Da ma leonard! Are vreo 5 sau 6 voturi!!! Bago si tu omule pe Ricci! Ce naiba! De cate voturi ai nevoie? Ce conteaza ca a iesit, bago mai din nou! Cat timp ai de gand sa ne ignori propunerea?!?

aditza2004 09 Mar 2004 09:18

Are 6 voturi...cred ca e mai important decat faptul ca a iesit...

TLD 09 Mar 2004 09:19

asa ai zis si la Campionatul filmelor, ca o sa iasa Matrix, apoi cand a fost eliminat Matrix, ai zis ca o sa iasa LOTR, si totusi n-a castigat nici unul. Poate in campionatul asta va iesi Belluci, fiindca il moderezi tu, dar nu fiindca asta ar fi optiunea majoritatii.

Eu n-am trisat cu nimik pana la semifinale :P Si nici acolo nu consider ca am trisat! :P Iar finala, cum puteam sa trisez la finala fara sa fiu descoperit?! Doar prin clone puteam sa votez de mai multe ori, si ma repet sunt pentru verificarea mea de catre un admin :P O sa vedeti ca nu am marpha asupra mea! :)

ogto 09 Mar 2004 09:19

Here Here! Asta vreau sa aud! Vrem Ricci!!!

aditza2004 09 Mar 2004 09:20

Dar cine te-a acuzat ca trisezi?

TLD 09 Mar 2004 09:21

Dar cine te-a acuzat ca trisezi?

Exista cateva voci! :)

aditza2004 09 Mar 2004 09:21

Here Here! Asta vreau sa aud! Vrem Ricci!!!

Crezi ca o sa o bage daca tot repetam??
Eu sper :lol: :lol:

Ricci Ricci Ricci Ricci Ricci Ricci

BeNnY 09 Mar 2004 10:19

Last call...
VREM RICCI

aditza2004 09 Mar 2004 10:37

Hai sa umplem topicul de acest cuvant ... :lol:

RICCI

Ricci

ogto 09 Mar 2004 10:38

DA ba... E nedrept, VREM RICCI!!!

aditza2004 09 Mar 2004 10:54

Ricci

Nightwane 09 Mar 2004 12:51

vrea cineva Ricci? eu nu...

christi 09 Mar 2004 17:32

Eu vreau Jennifer Love Hewitt! Sau Shannon Elizabeth! Sau amindoua deodata ;)

Gaandalf 09 Mar 2004 17:52

Originally Posted by Nightwane:

vrea cineva Ricci? eu nu...

I agree with ya' ...

BeNnY 09 Mar 2004 19:58

Si ce daca tu nu vrei Nightwane? Sunt 6 altii care vor...

Nightwane 09 Mar 2004 21:05

pai daca nu vreau eu..e clar ca nu o sa fie :D :D :D

ogto 09 Mar 2004 22:41

Suntem 6 care o vor... Nu este destul? De cate voturi e nevoie ca sa fie bagata in meciuri?

Leonard 09 Mar 2004 23:42

mai chiar ma gadeam sa o bag pe ricci, ca si mie imi place, dar cu insistentele astea sa stiti ca nu o mai bag. ba chiar daca ma suparati n-o sa mai bag nici o pierzatoare din turneul trecut.

Leonard 09 Mar 2004 23:52

Originally Posted by Nightwane:

pai daca nu vreau eu..e clar ca nu o sa fie :D :D :D

pai asa e, daca se opune macar o persoana, inseamna ca ar fi necinstit fata de celelalte pierzatoare, care in acelasi tur cu ricci, au pierdut cu un scor mai strans. v-ati trezit prea tarziu, trebuia sa o votati atunci. Acum n-o sa tot organizam campionate cu aceleasi concurente, de fiecare data cand mai apar useri noi pe forum.

Dan Gerose 10 Mar 2004 11:42

Fara Ricci

Insistentele pustilor pentru Ricci sunt amuzante. Ai putea s-o bagi in lucru, chit ca, dupa parerea mea, este cam ridicola.

ogto 10 Mar 2004 16:35

mai chiar ma gadeam sa o bag pe ricci, ca si mie imi place, dar cu insistentele astea sa stiti ca nu o mai bag. ba chiar daca ma suparati n-o sa mai bag nici o pierzatoare din turneul trecut.

Ba Leonard... E trist... Ma dezamagesti :( :x ... Nesimtire curata... Suntem 6 care au votat si timp de 5 zile nici nu ne-ai bagat in seama si acuma zici ca nu bagi pe nimeni?!? :evil:

aditza2004 10 Mar 2004 23:34

Dar ce are daca o bagi pe Ricci...
Cred ca a avut prea multa reclama si iti e frica sa nu castige :lol: :lol: :lol:

Leonard 11 Mar 2004 00:38

daca vreti o declaram invingatoare, iar campionatul se va desfasura pentru stabilirea locurilor urmatoare.
Deci: Christina Ricci - The hottest woman.
Multumiti?

All times are GMT +2. The time now is 22:23.