![]() |
poti sa faci si topic exclusiv cu romance, dar totusi de ce sa le excludem de aici pe cele intr-adevar frumoase? Se accepta din toate tarile.
|
Originally Posted by Leonard:
|
Leonard, nu vezi ca suntem vreo 4 care vreau ricci?!?! Chiar asa de rau ne ignori?!?! :x
|
Propun si pe : Patricia Arquette,Mary Louise Parker,Michelle Pfeiffer
|
Leonard>> ai spus ca puteam propune mai multe... :) iaca alte propuneri
Sandra Bullock Sarah Michelle Gellar Kelly Preston Applegate Christina Miranda Otto Connie Nielsen Tia Carrere Kate Blanchet Ashley Judd Williams Olivia Milla Jovovich Halle Berry |
Originally Posted by ogto:
care "vreau"? invata sa scrii corect mai intai |
Cand terminam cu sequelul asta pentru 'Hottest women' bagam sh-o trilogie?Cu cele care au pierdut in prima parte si cu cele care vor pierde in a doua?Facem un fel de sita si tot cernem,cernem femei pana raman gozurile alea mari kat China?
|
Da, ai dreptate... :lol:
Leonard dar totusi, o iei in considerare si pe Ricci? Pleaaase ![]() |
Dak nu incepeti odata meciurile alea ma plictisesc rau aici! Oricum nu o sa mai posteze nimeni optiunile lui la fav. Eu sun tde acord cu Kidmana si Naomi reintroduse in turneu, apoi sa fie si Gellar, si Love Hewit, si restu ce zice lumea zic si eu... Imi este indiferent! Numa sa inceapa meciurile!
|
Dah... Scuzati greseala gramaticala, dar totusi, faptul ramane ca... DE CE NU NE BAGA NIMENI IN SEAMA?!? Suntem vreo 4 care o vrem pe Ricci sa apara... De ce nu ia nimeni in considerare pe Ricci?!? :evil: :x
|
Cuz Ricci sux Ass ...
|
Originally Posted by Gaandalf:
Whose ass? :) |
Cum indrazensti s-o insulti pe Ricci? :evil: :evil: :evil: Pe ce motiv idiot iti bazezi acesta parere? I say Ricci rules! And she is very HOT!!! Oricum, suntem 4 care am votato, deci, in consetina, ar trebui bagata la meciuri!!! |
Batranetea asta afecteaza vederea rau... vederea... si altceva :lol:
De obicei Gandalf e intelept.. ... not this time :lol: :lol: :lol: |
Excuse me?!?! :evil: |
Demona, sper ca ne ajuti la situatia asta in care Gaandalf se ia de Ricci... :evil: E rau. Benny is right, he's usaly right, but now he's wrong... Ricci KICKS ASS, she dosen't suk it!!!
|
Ricci a fost una din cele mai placute surprize ale campionatului meu (da ala in care s-au facut manarii si in care o sa iasa bellucci :lol: ), si a fost cea care a eliminat-o in primul tur pe kidmna, cea care acum este votata de maj userilor pt a revenii! Ma intreb ce s-ar fi intamplat dak trecea nicole mai departe... :roll:
|
Demona seamana un pic cu RICCI :lol:
|
Un PIC!!!... este bine spus... Nu mi se pare ca seamana... POate acolo, vag... But no one is better then Ricci... Nu eram atent, apare pe undeva din listele de sus Charlize Theron? Ar merita...
|
|
In realitate crede-ma ca seamana cu Ricci :lol:
Oricum... dupa cum a spus si Gandalf... nici nu trebuie sa semene cu Ricci, e UNIQUE |
Originally Posted by TLD:
Pana nu se termina campionatul tau si nu va fi desemnata invingatoarea NU vor incepe meciurile. Poate chiar dupa ce se termina ar fi bine sa lasam o zi pauza dupa un campionat atat de lung (vreo 4-5 luni, cat a tinut?). |
1 decembrie... Inceputul oficial al iernii :P Si dak voi va miscati asa, asta il va bate in lungime! Sa vedem si cat de spectaculos va fi! Si ceva reguli asa pt meciurile din primul tur?! Ca deja nu prea se mai aleg 'jucatoare' :P...
|
Originally Posted by TLD:
asa ai zis si la Campionatul filmelor, ca o sa iasa Matrix, apoi cand a fost eliminat Matrix, ai zis ca o sa iasa LOTR, si totusi n-a castigat nici unul. Poate in campionatul asta va iesi Belluci, fiindca il moderezi tu, dar nu fiindca asta ar fi optiunea majoritatii. |
Ricci
|
Originally Posted by aditza2004:
Asa! THANK YOU! Acum suntem 5 sau 6 care o vor pe RICCI! Come on Leonard... FUCK THE RULES... bag-o pe Ricci... pleaaase... |
Vrem Ricci , vrem Ricci...
Fara Ricci nu are haz... :lol: |
Mama frate, thx you aditza2004! Da ma leonard! Are vreo 5 sau 6 voturi!!! Bago si tu omule pe Ricci! Ce naiba! De cate voturi ai nevoie? Ce conteaza ca a iesit, bago mai din nou! Cat timp ai de gand sa ne ignori propunerea?!?
|
Are 6 voturi...cred ca e mai important decat faptul ca a iesit...
|
|
Here Here! Asta vreau sa aud! Vrem Ricci!!! |
Dar cine te-a acuzat ca trisezi?
|
|
Crezi ca o sa o bage daca tot repetam?? Eu sper :lol: :lol: Ricci Ricci Ricci Ricci Ricci Ricci |
Last call...
VREM RICCI |
Hai sa umplem topicul de acest cuvant ... :lol:
RICCI Ricci |
DA ba... E nedrept, VREM RICCI!!!
|
Ricci
|
vrea cineva Ricci? eu nu...
|
Eu vreau Jennifer Love Hewitt! Sau Shannon Elizabeth! Sau amindoua deodata ;)
|
Originally Posted by Nightwane:
|
Si ce daca tu nu vrei Nightwane? Sunt 6 altii care vor...
|
pai daca nu vreau eu..e clar ca nu o sa fie :D :D :D
|
Suntem 6 care o vor... Nu este destul? De cate voturi e nevoie ca sa fie bagata in meciuri?
|
mai chiar ma gadeam sa o bag pe ricci, ca si mie imi place, dar cu insistentele astea sa stiti ca nu o mai bag. ba chiar daca ma suparati n-o sa mai bag nici o pierzatoare din turneul trecut.
|
Originally Posted by Nightwane:
pai asa e, daca se opune macar o persoana, inseamna ca ar fi necinstit fata de celelalte pierzatoare, care in acelasi tur cu ricci, au pierdut cu un scor mai strans. v-ati trezit prea tarziu, trebuia sa o votati atunci. Acum n-o sa tot organizam campionate cu aceleasi concurente, de fiecare data cand mai apar useri noi pe forum. |
Fara Ricci
Insistentele pustilor pentru Ricci sunt amuzante. Ai putea s-o bagi in lucru, chit ca, dupa parerea mea, este cam ridicola.
|
Ba Leonard... E trist... Ma dezamagesti :( :x ... Nesimtire curata... Suntem 6 care au votat si timp de 5 zile nici nu ne-ai bagat in seama si acuma zici ca nu bagi pe nimeni?!? :evil: |
Dar ce are daca o bagi pe Ricci...
Cred ca a avut prea multa reclama si iti e frica sa nu castige :lol: :lol: :lol: |
daca vreti o declaram invingatoare, iar campionatul se va desfasura pentru stabilirea locurilor urmatoare.
Deci: Christina Ricci - The hottest woman. Multumiti? |
All times are GMT +2. The time now is 22:23. |