Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   The Seinfeld Chronicals (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83940)

christi 07 Mar 2004 20:28

Sau interventia lui Kramer:
JERRY, YOU STINK.

Gaandalf 08 Mar 2004 17:34

Mai trebuie adaugat shi stilul lui Kramer de a-l implora pe Jerry anumite chestii ... e incomparabil ... :lol:

christi 12 Mar 2004 10:16

Scenele cu George & parintzii lui sint MORTALE.

A fost acum citeva zile un episod, cu George, parintzii si sutienele..... eram pe jos de ris :D :D :D

Gaandalf 12 Mar 2004 13:03

Originally Posted by christi:

Scenele cu George & parintzii lui sint MORTALE.

A fost acum citeva zile un episod, cu George, parintzii si sutienele..... eram pe jos de ris :D :D :D

Ma uit a parintzii lui George shi vad de ce a ajuns cel mai handicapat shi amuzant personaj din serial ... :lol:

ogto 12 Mar 2004 16:47

Fac un fel de meci, care personaj va place cel mai mult din Seinfeld?
1. Jerry
2. George
3. Elaine
4. Kramer

Vote now, 4 a free Romania... Not really...

Bogie 12 Mar 2004 17:00

George.
Kramer e cam exagerat, Jerry cam monoton.

ogto 12 Mar 2004 17:07

Eu votez Kramer... He's a funny man...

MinRep 12 Mar 2004 21:16

Kramer... e cel mai tare la toate... (are si replica aia, cand cineva e mirat de o reusita de-a lui: "I'm Kramer!...")

BeNnY 12 Mar 2004 21:42

Kramer :lol:

christi 13 Mar 2004 11:54

George :D

Nightwane 13 Mar 2004 16:07

i preffer Elaine...

notorious 13 Mar 2004 22:45

la personaje principale:

1.GEORGE
2.elaine
3.jerry.
4.kramer, care adeseori ma cam enerveaza

un fan (pardon, voiam sa zic un 'connaisseur') adevarat al serialului l-ar alege de departe pe george, dupa cum se auto-recunoaste: 'ma simt din nou eu insumi: total inadecavat, complet nesigur, paranoic, nevrotic'. inveti sa-l detesti cu simpatie pe acest maniacal omulet.

cati se declara iritati de discutia aia despre p***le evreilor?? cica elaine zice ca una necircumcisa 'n-are personalitate'. te pomenesti ca ar trebui sa ne taiem varful p***lor ca sa avem personaliate! ce dracu'!!!!!

Danny 13 Mar 2004 23:17

Eu nu pot sa aleg... :)

BeNnY 14 Mar 2004 00:47

Eu intelesesem chiar invers! Ca cele circumcise n-au personalitate! Now... cine a inteles gresit? Eu sau tu, notorious?

notorious 14 Mar 2004 20:13

mi-ar placea mie (=as rasufla usurat) daca am inteles eu gresit. dar sa tinem minte ca seinfeld, julia louise-dreyfuss si m. richards sunt evrei (nu stiu daca si alexander este).

mai astept pareri deocheate.

Gaandalf 15 Mar 2004 15:32

Vorba lui Danny e cam greu sa faci un top sau sa alegi dar am sa o fac ...
1- George
2 - Kramer
3 - Jerry
4 - Elaine...

Ping 15 Mar 2004 16:26

Din punctul de vedere al interpretarii pot sa spun ca Jerry e cel mai slab. Poate din cauza asta nu a jucat in nici un film spre deosebire de ceilalti.

BeNnY 15 Mar 2004 23:38

Nu e cel mai slab! Si in nici un caz NU din cauza asta nu a mai jucat in alte filme! Nu a mai jucat in alte filme pentru ca pur si simplu nu mai vroia si avea destui bani pentru inca 3 vieti! Numai in 1998 a facut 250.000.000 $ din "Seinfeld". Trebuia sa aiba grija de familie nu mai avea timp de filme! Acum o sa faca "Bee Movie" ... sa vedem ce iese...

P.S. A intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai bine platit actor la TV intr-un an..

Bogie 15 Mar 2004 23:59

Si cine e cel mai slab, dupa tine, Benny?

BeNnY 16 Mar 2004 00:01

Daca ar fi sa aleg pe cel/cea mai slab(a) dintre cei 4 as alege-o pe Elaine... desi si ea face un rol grozav si imi place de ea... insa dintre cei 4 ea ocupa ultimul loc.

Ping 16 Mar 2004 09:59

In serial Seinfeld isi joaca rolul la fel ca pe scena atunci cand isi spune poantele. L-am vazut de curand in I'm telling you for the last time. Am murit de ras dar ca interpretare era acelasi din serial. De multe ori in serial aveam senzatia ca nu se poate abtine sa zambeasca atunci cand spune replicile. Imi da impresia ca joaca de parca ar spune bancuri, lucru care bineinteles necesita talent dar care nu te ridica la nivel de actor.

George pe de alta parte joaca superb ajutat poate si de faptul ca are cel mai complex rol. Spre deosebire de Kramer si Elaine care pot fi oricand recunoscuti prin contributia personala la rolurile pe care le fac ( intrarile tip Kramer sau Elaine's Get out of here ), George nu va ramane in mintea noastra pentru pentru mimica, gesticulatie sau poante. Este deosebit de convingator atunci cand e furios, cand incearca sa fie politicos, cuceritor sau inteligent. Cred ca ar face fata atat intr-o comedie cat si intr-o drama.

Gaandalf 17 Mar 2004 13:16

vorba lui Ping - george este cel mai complex personaj ... atata furie shi atatea planuri complicat din care el trebuie sa iasa cel mai mare shi cel mai tare... sa-l placa toate femeile shi sa faca in asha fel incat sa cashtige bani fara sa munceasca...
De la parcatul mashinii pana la convertirea la creshtinism pentru acordul parintzilor iubitei vedem cat de handicapat este personajul asta ... aseara am vazut de ce a ajuns asha dintr-un tata kre colectzioneaza ghiduri TV shi o mama kre ii inchide barul k sa nu be bautura knd este singur akasa... :lol:
Rad cu lacrimi in fiekre seara shi nu ma satur... :lol:

BeNnY 17 Mar 2004 18:45

Ai dreptate Ping, George este cel mai complex si greu de interpretat personaj... Insa asta nu-l injoseste pe Jerry... :roll:

ogto 17 Mar 2004 20:17

Totusi sa nu uitam ceva. Personajele sunt 60% din scenariu. Daca scenariul si personajul sunt bine scrise, atunci e mai usor sa fie un personaj bun. Si sa nu uitam ca omul din spatele scenariului si personajelor este JERRY. In mare, tot creditul revine lui. Fara EL nu se putea :D. Jerry Rules!

Gaandalf 23 Mar 2004 18:12

Cu ce a fost episodul nr 2 de Luni noaptea 23 Martie dupa ala cu "Little People" ?

Genjuro 23 Mar 2004 18:36

JERRY may be the brains.. but Kramer sigur este sarea si piperul :)

BeNnY 23 Mar 2004 18:50

Kramer cand il roaga pe Jerry sa faca ceva e genial... In general Kramer e genial insa imi place mult cand insista la ceva :)

christi 23 Mar 2004 19:09

Originally Posted by BeNnY:

Kramer cand il roaga pe Jerry sa faca ceva e genial... In general Kramer e genial insa imi place mult cand insista la ceva :)

E super misto si cind se contrazice cu cineva..... cum il intrerupe inainte sa apuce sa spuna ceva... :)

Genjuro 23 Mar 2004 19:43

in orice caz , intrarea lui Kramer in apartamentul lui Jerry este deja "a classic" :)

BeNnY 30 Mar 2004 22:56

Episoadele de ieri mi s-au parut super... :D

Bogie 30 Mar 2004 23:10

Pai spune care sunt alea.

notorious 31 Mar 2004 20:13

bai, eu nu pricep ce va place voua la kramer. mie mi se pare chiar enervant uneori, anume exact faptul ca nu-l lasa pe jerry sa vorbeasca: 'aaaaahhhhhhh!!!', se prosteste toate episoadele... nu stiu, personajul in sine ma calca pe nervi uneori... eu raman extrem de fidel lui george. si elaine e comparabila cu el la capitolul 'ticneala'. in episodul de azi, elaine, apropo, se 'transforma' in george!...

BeNnY 31 Mar 2004 20:14

Faza cu Kramer de ieri a fost un pic cam exagerata, admit... Mie si de Elaine imi place destul de mult... dar si de George.... hmm... greu de facut un top :roll:

Gaandalf 01 Apr 2004 10:17

George RULZZZ - "you had to swoooop in ... didn't you ?" :lol:
Kramer RULZZZZZ ALSO - asta este meritul shi datoria lui sa exagereze ... "i had to be in bed by 9 o'clock - every night. I don't wanna tell you what happened if i wasn't" :lol:

christi 01 Apr 2004 17:11

Newman catre Jerry (la Newman acasa): "Hello, jerry...." :)

BeNnY 01 Apr 2004 22:03

Mie mi-a placut faza cu mama lui Jerry cand s-a intalnit cu Newman ca a spus "Hello, Newman." la fel ca Jerry :D

notorious 01 Apr 2004 22:30

ca tot veni vorba despre episodul ala, mai tre' sa spun ca a fost totala parodierea lui 'schindler's list'! dar pazea, ca a inceput seria cu dl. pitt, seful lui elaine - niste episoade de neuitat - sa nu-l ratati pe ala in care il imita pe hitler !!

BeNnY 01 Apr 2004 23:21

Foarte misto o faza din primul episod de azi care e chiar acum pe pro tv

Asta spune George pe un ton foarte confuz de parca nu intelegea in timp ce iesea foarte incet din apartamentul lui Jerry:

"What was a man with a cape doing with my father?
What was my father doing with a man with a cape?
...Why a cape?"

:lol:

Gaandalf 04 Apr 2004 12:27

Originally Posted by BeNnY:

Foarte misto o faza din primul episod de azi care e chiar acum pe pro tv

Asta spune George pe un ton foarte confuz de parca nu intelegea in timp ce iesea foarte incet din apartamentul lui Jerry:

"What was a man with a cape doing with my father?
What was my father doing with a man with a cape?
...Why a cape?"

:lol:

shi la final knd o salveaza pe aia de pe pod :
"who are you ?
I am Frank Costanza's lawyer!" :lol:

Gaandalf 04 Apr 2004 12:32

Originally Posted by christi:

Newman catre Jerry (la Newman acasa): "Hello, jerry...." :)

criminala faza ... :lol: am ras de m-am rupt ... shi apoi a mai fost shi faza in kre Jerry nu mai putea sa o sarute pe aia k fusese parasita de Newman ... :lol: :lol: :lol:

K's 04 Apr 2004 12:38

vad ca pe aici se tot vorbeste de episoadele (cam vechi) 'seinfeld' de la protv... da, sunt geniale, le-am vazut, insa daca am ocazia nu imi displace sa le revad!!! un top al personajelor nu as putea face- fiecare are rolul lui in 'economia' serialului, fiecare simbolizeaza un anumit tip, de aceea o comparatie va avea intotdeauna de suferit, zic eu...

ce ziceati, in schimb, de "one man show"-urile lui jerry seinfeld (comedianul, nu personajul de serial)???

christi 04 Apr 2004 13:40

Check this out:

http://www.americanexpress.com/jerry

Mortal!! :)

WraIth 04 Apr 2004 22:04

:lol: Super.Mi-a placut

BeNnY 04 Apr 2004 22:18

M-am uitat la tot ce era de vazut pe-acolo si... :o

Erau acolo TV Teasers. Asta inseamna ca se va face un serial?!

zizi 04 Apr 2004 22:50

nu. asta-nseamna ca in timpul serialului, faceau reclama la site-ul asta. :wink:

BeNnY 04 Apr 2004 23:14

Lol...

Un teaser de obicei "prevesteste" ceva! Ceva ce va urma! Ceva mai mare!

Mircius 05 Apr 2004 16:50

Seinfeld rulez..... Not that is something wrong with that....
brilliant....
imi mai place cand baga Kramer fata aia de indragostit....

BeNnY 05 Apr 2004 19:09

Originally Posted by Mircius:

Not that is something wrong with that....

:o :o :o

neFANaticule! Era Not that there's anything wrong with it...

ogto 05 Apr 2004 19:56

Eu iubesc la Seinfeld acele glume subtile care nimeni nu le observa. Anumite gesturi, la care daca te gandesti mai bine, razi jumatate de ora... De ex:

Suna George la Jerry acasa si lasa msg. urmator:
"Hi, this is George, I've got nothing to say..." (nu este cea mai subtila gluma, dar aceasta am gasito)

Oricine care vede aceste gulme mici si le apreciaza i-ar place la nebunie seria "Futurama" care e facuta tot de Matt Groeing si o am pe toata. Daca vrea cineva un massive trade, o dau. :D

notorious 05 Apr 2004 21:54

ogto, benny, prietenii mei :D , am ratat eipsoadele de joi seara (am stat sa revad 'ghepardul') si vineri dupa-amiaza nu le-au mai reluat, ca doar era zi de sarbatoare, am intrat in NATO, si astepta lumea sa curga lapte si miere pe strada. imi poate spune cineva cam cu ce au fost episoadele alea. sper sa la fi vazut mai demult.

All times are GMT +2. The time now is 14:56.