![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
normal. doar ca nu pirie p...a (4 litere), ci p...a (5 litere) :P |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
frumos iti shade..om la varsta ta sa vorbeasca despre spurcaciuni d-astea. mai bine te-ai duce pe www.sfaturiortodoxe.ro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
apai... ce sa fac... c-asha m-o facut mama: vehement!
plus ca-mi place subiectul topicului - e an understatement :wink: |
Am cu ce bah..
Ciudata rasa mai sunteti si voi, barbatii. Adica la femei, cand notorietatea organului genital o depaseste pe a noastra , ca persoane, dam in depresie. Voi pare-se, sunteti chiar mandri. :oops: :oops: :oops:
|
Cum spunea nemuritorul Napoleon, langa buzunarul oricarui barbat se afla un baston de mareshal sau de mic caporal. :p
|
Domnilor moderatori, poate inchideti topicul acesta. Se afiseaza atata ura si intoleranta fata de opiniile unei persoane - Alex Leo Serban - pe care destula lume il apreciaza mult. Leo (acesta e numele lui) raspunde si el iritat, uneori recurcand la un limbaj pe care altfel cred ca l-ar evita. Hai sa discutam despre film/filme, ca e singura noastra mangaiere. Nu vedeti ce iarna a picat peste noi ca nu putem sarbatori Unirea. Ion Ilici nu va mai vizita Iasiul. Nastase s-a intors si el la Bucuresti sa-si numere ouale...
Ce credeti, ia Nicole Kidman Oscarul anul acesta? |
Originally Posted by marcu:
|
DA! |
1. draga marcu, thnx 4 yr concern, dar (o sa te sochez, daca mai e cazul...) pe mine ma amuza topicul asta! ba kiar sint magulit ca (m-)i se da atita importanta - extra-cinefilica :wink: -, vorb-aia, e corpul meu si fac ce vreau cu el: il intind pe forum so everyone can see/it's my body & i'm proud as can be! (i know, i'm vain :oops: ) de altfel, pe citiva care au scris aici ii cunosc si-n "particular", so i know they mean no harm - it's just a game, for crissake :roll: asa ca nu pot decit sa-l incurajez: kiar daca cel care l-a lansat (si care a disparut unbeknowst intre timp... - ?) l-a inceput cu pizma & partinire, cred ca el a devenit pe parcurs o dovada de simpatie pt a.l.s.: la urma urmei, citi critici se pot lauda cu un topic (de love/hate) dedicat lor?? 2. nicole, oscarul? din nou?? sa mai stea pe margine un an-2, ce, se crede tom hanks? :evil: |
HUO! :oops: :cry: |
Re: Lascia dir le genti
Originally Posted by Mala Portugal:
Nu e vorba, draga Mala Portugal, despre ouale la care te gandesti tu. Nastase chiar are o crescatorie de pasari la Cornu care produce niste oua speciale. Chiar nu privesti deloc televiziunile romanesti?? O doza de patriotism televiztic e necesara si pentru un cinefil ca tine. Altfel pierdem contactul cu realitatea. Mala, te citesc pe forum. esti rezonabila, prompta, cu formulari care se retin, uneori. see you! |
mai vreau postari pe topicu asta... haide baietii, ca e calde si bune... vreau s-ajunga makr la 4 maik... the longer the better :lol: hai, mai lungiti-o ce naiba - doar atit va inspir eu voua?!? a.l.s.-haters din toate tarile, uniti-va! hit me with yr best shots :P
|
Dar tu cine esti?
|
:o Why does everybody want to see ALS's schlong? :lol:
|
Originally Posted by blitz43:
cause it's a.l.s.'s schlong... daring & long :wink: and a schlarge too :P what can i say... people just know what quality is & where to find it (*) |
Ma admir deci exist !
Asa cum odata au aparut Salvati balenele, ursii panda si padurea ecuatoriala o noua miscare de sustinere pare sa se nasca. Poate nu va fi de anvergura primelor trei dar cu siguranta subiectul simpatiilor (sau lungimea lui) va simti mai direct afectiunea sustinatorilor decat au simtit-o balenele, ursii panda si padurea ecuatoriala....
Btw statuie vrei? |
balenele alea au murit pana la urma...sa-i moara si lui...ahem...barbatia? saracu'.... :roll:
|
Re: Ma admir deci exist !
Chiar mai direct decat pe a suspensorilor? :o ------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
NO! but thnx for the thought, anyway :) PS unii pot crede k i'm a megalo-megalo-megalomaniac, dar nu, dimpotriva: sufar de auto-deriziune :o |
Originally Posted by Nightwane:
ei nu, nici kiar asa... da stiti cum e si cu barbatia asta: are zile mai bune si zile mai proaste :wink: :oops: :lol: |
Ajung sa cred ca aceste "haraieli" in adresa lui ALS sunt o forma de tandrete mai ciudata. Daca voi, cei care va interesati de lungimi... ati sti ca ALS scrie versuri (bune) direct in engleza, ati inchide "pliscul", cum spunea bunica-mea, Kiara, maritata cu un general italian la Carara si care pastreaza, orgolioasa, doua scrisori de la Fellini... (fragment de proza...)
ALS a fost prieten cu Gellu Naum, cel mai mare poet roman din ultimul secol, iar voi va ascundeti sub pseudonime si supurati valuri de murdarie. Ideea mea este sa depasiti aceasta mentalitate de Ev Mediu. Rog moderatorul sa inchida acest "subiect". Complexatii se defuleaza in alta parte. |
spune-mi cine
CINE ESTI?
si de ce-mi strici jocurile? ce ti-am facut!?! daca esti radu, pls STOP! |
Deci lungimea si versurile fac casa buna? ALS, scrii haikuuri? Tender (is the night)ly yours, thy immortal beloved. |
of ambro, unde sint vremurile cind ne kkm in vazul tuturor, spre deliciul galeriei, cind ne dadeam peste bot repetat & reciproc, cind ne taiam in shishul frazelor si ne scuipam cu flegma subtextului...?
THOSE were the times, the GOOD times, bro! why is everything going to pieces - instead of faeces? where have all the nice things in the world gone? where is a good decent fight, so we can join in? what is this world up to? where is the LOVE (of war, of course!)? r we going to leave it all to bush?? c'mon, do smth! let's stand up for our rights - the right to insult, to mock, to slander! let's be BAD, yeah :wink: asta da, poezie! restul e gunoi (inclusiv al meu :P ) |
PS: Gellu Naum,cel mai mare poet roman? E de ajuns sa-i spuneti poet. |
OK Childrens! Imi fac si eu jocul meu, pentru ca despre filme... nu se prea discuta. Cand ma enervez - simt ca traiesc.
Ma bucur ca stii despre Gellu Naum - un om minunat... Pentru mine e cel mai mare poet roman. |
Daca tie-ti place Gellu Naum inseamna ca iti plac si oniristii! Sau nu? |
Da, sa zicem Leonid Dimov, pentru a ramane la poezie ramaneasca. Numai ca Gellu Naum e mai complet decat un suprarealist, e mai mult decat atat.
Dar sa revenim la oniristi...(sa nu, care-cumva sa cititi "onanisti", ca asta am fost toti la o anumita varsta!!!) Eu nu sunt un tip care vede ingeri. Banuiesc ca ingerii exista. Sa zicem, am un inger muzicolog care-mi sopteste uneori: Asculta, ma Marcule, melodia aceea rascolitoare "30 Minutes" de TaTu si te calmeaza, si la-sa sa nu-ti piese, nu mai prospecta atata, nu mai scormoni eternitatea" etc. Eu ascult si ma linistesc. Acesta e doar un pasaj muzical cu ingerul sfatuitor. Doresti sa discutam despre literatura, poezie??? |
|
Originally Posted by marx:
|
da' nu mai vorbiti de "aia" a lu' ALS? :roll: ca va vedeam interesati...
|
E mai mare decat un furtun de masina de spalat?Nu cumva a uitat nea' doctoru' sa-tzi taie cordonu ombilical si de aceea...?
|
Naum, Geo Dumitrescu, oniristii(Dimov, Tepeneag, Mazilescu) toti au radacini in suprarealism. Eu nu agreez critica literara, mai ales in domeniul poeziei, nu face decat sa decapiteze farmecul acesteia. Acum, citesc cu placere din Serban Foarta. |
bai marx & marcu, stop it!
ati transformat topicu asta intr-un cenaclu :roll: kiar nu va dati seama k e aiurea sa discutati despre naum, dimov, foarta s.cl la "cit de mica e a lui a.l.s."??? come back to the basics - sau gasiti-va alt loc! geez, this used to be fun :evil: |
Despe "cat de mica" e toleranta ta vrei sa vorbim? :roll: |
Propunerea mea a fost, cum iti amintesti, sa se inchida topicul. Prelungirile, cum se stie, mai totdeauna sfarsesc in ridicol... |
eventual... ma rog, despre orice, cu conditia sa fie despre mine :) |
Dar despre ce "mine" vrei sa vorbim? Poate esti si tu vreun stahanovist ?! |
Marx, nu e obligatoriu sa raspunzi la orice mesaj postat aici. Mai citeste cateva pagini din suprarealisti si oniristi... De ce se enerveaza toti atat de repede. Ce timpuri, frate!!! Ascultati muzica de Ceaikovski si Marcello - ajuta. In scoala am scris o hazoasa parodie despre stahonovisti, dar nu are nici o legatura cu insinuarea pe care o faci, neinspirat. See you! |
|
ma declar surprins de:
1 confuziile care se pot face intre cordonul ombilikal ,furtunul masinii d spalat si p**a (anumite presoane din forum sunt suprarealiste onirice si onaniste in acelas timp) 2 faza cu fellini.... a scris el in vreo scrisoare de als? sau de matusa lu marcu/marx?(scuze nu`mi amintesc exacT) 3 ct de mult s`au lungit discutiile pe tema asta in alta ordine de idei(si de cenaclu de poezie) as vota pt bakonsky si radu gyr si cate ceva cartarescu |
Crezi bine, Marx. Chiar asa e.
O intrebare: exista si un Engels pe forumul asta, ca sunteti neam bun. Unde-i multi, puterea creste si poate creste si IQ acestui forum |
PS: Eu sunt adeptul lui Groucho&co. Marx. |
|
pai, nu-i destul ce fac aici??? :o
|
hai, dati-o-n sloboz de treaba, o ardeti numa'n rahaturi acuma! aleseule, parca era vorba de pula ta aici, nu a lu marx, beniuc si marcu, care-ti trage-n cur cu arcu, nebunu-le care esti!
|
nebunu-le care esti
undev aintr`un colt gramatica limbii romane scheauna lovita de un junghi cumplit |
A dreaqu bagaboanta care ie, io cred ca lu limba romana ii place ce-i face bulangistu asta mik. :P
------------------------- Viitoru suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
fratele meu care este, lui linba romina i-i place sa fie contorsionata in pozitii neobijnuite. |
DECLAR ACEST TOPIC IN MOD OFICIAL INCHIS!
UF... prin ce-am trecut... si eu ca eu, da EA...!! frecata 2 saptamini la rind de toata lumea :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 16:37. |