![]() |
Pai il criticam pentru ca oricum nu aude nimeni,si pentru ca a omis 2 chestii MAJORE din filme. :D Dar bineinteles,nu ma plang in rest.
|
Originally Posted by aditza2004:
Ia incercatzi sa va imaginatzi ce ar fi ieshit daca ar fi filmat fiecare detaliu din catzi... sa fi fost film lung de 10 ore ... 10 ore extinse cu imagini cu tot ... in total 30 de ore de LorD Of the Rings ... Iz dat what heaven must be like ? :o :lol: |
Eu cred ca a reusit sa faca 3 filme excelente...cu toate ca ar fii trebuit sa renunte la fazele comice..chiar nu isi aveau rostul...
Era un film care ar fii trebuit sa fie mai serios... Dar tot de nota 10 ramane |
De ce ar fi trebuit sa fie mai serios cand el a iesit exact asa cum trebuie?Mi-au placut fazele cu Gimli la nebunie. Cel putin la faza cu olifantul am ras impreuna cu toata sala cu gura pana la urechi. Nu stiu daca fazele astea sunt sau nu in carte dar mie mi s-au parut foarte reusite si nu mi se pare ca va fi considerat film neserios doar pentru niste faze comice. |
Poftim ? Sa intzeleg ca nu tzi-au placut fazele comice din film ? Poate ca imi zici shi mie un motiv mai normal decat ala ca filmul ar trebui sa fie serios ... oki ? |
Pai..daca de ex ai fii acolo..si ai omori 40 de creaturi..ai mai sta sa ii numeri..???
Eu nu cred... |
:D :D :D 8) Ok ok asta-i chiar prea de tot: :D
http://img-nex.theonering.net/images...book/11812.jpg :D |
aditza, crede-ma ca shi in carte erau fazele comice. Gimli is a master 4 that! Dar e bine, pentru ca asha intri in lectura(cel putzin eu), ca de nu erau fazele comice..adio moment respiro! :lol: Go Gimli!!! |
Originally Posted by raptor:
Deci daca Ginola-pinola ala seamana cu "the spirit of Aragorn"...ma impushc! Yuck! Ala nici "the shit of Aragorn" nu e! "Nom de Dieu, butain, bordel de saloperie dans...", ca acum zic ceva de dulce...in limbaju` mioritic...dulcele stil clasic!!!!!!!! :evil: |
Da' Colina chiar seamana,ce mai incolo-ncoace... :D
|
L*e! :evil: |
Originally Posted by Demona:
In parodia scrisa ... l-am bagat pe Gimli la un banc cu un LEPRAUCHAN! :lol: :lol: :lol: |
acum caut sa citesc :)
|
M-am uitat cu atentie pe pagina asta de net si am observat ceva...nu cumva hobbitul acela nu este Merry,ci Pippin? Don`t kill me if i am wrong! :lol: |
True...true...dar probabil nu s-au prea jenat sa se mai intrebe care-i Merry care-i Pippin....
|
Crezi ca altzii fac diferentza ca noi? :)
|
Looooool!!! De idioti!!! L-au incurcat pe Merry cu Pippin!!!!! N-as putea!!
|
las' ca stim noi nu smegol. My preciousssssss:) We won't tell if master is nice to us
Yess nice little master yessss |
Inca nu am vazut Return-ul dar nu ma pot stapani shi va intreb pe cei care l-ati vazut: ajunge cumva Frodo sa se intalneasca cu Sauron sau ceva de genu asta?
|
Originally Posted by WraIth:
Yes and they have a lovely tea party on a pretty rainbow-colored pony, wearign pink TUTU-s. :P |
Originally Posted by Nightwane:
LOL.Da eu am intrebat serios shi ma gandeam ca voi primi un raspuns serios dupa cate mi-au zis careva p'aici |
Mah tu citeshte cartea/vizioneaza filmul,nu-tzi fura singur caciula.Poate se-ntalneste-poate-nu? 8)
|
Nu il mai luati pe ocolite, spuneti adevarul :D
|
Se intalneste cu Bunicu lu Sauron ma si se bat in lightsabere ... happy?
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Uite ma vezi cineva ti-a spus adevarul :D :D :D
|
:lol: :lol: :lol: Pai acum sunt in procesare la citutul celei de-a treia carti.I was just curious
|
N-ai auzit cum se spune...? Curiosii mor repede... mai ales cand sunt impuscati
|
Lasa ma Wraith ca o sa termini cartea peste vreo 2 sapt si o sa vezi atunci ce se va intampla!!
|
Denethor nici nu avea un rol prea important anyway! |
All times are GMT +2. The time now is 23:09. |