![]() |
Originally Posted by theo:
Andy Garcia http://www.imdb.com/name/nm0000412/ vs. Val Kilmer http://www.planetkilmer.com/valbum/v..._photos_01.jpg 8) PS. Primul meci a fost cistigat de Johnny Depp cu 6-1. |
Val Kilmer
|
Andy Garcia
|
Val :P
|
Val killer!
|
Vot
Andy Garcia, pentru ca seamana cu Al Pacino ! :)
|
Dar ce are daca sunt amandoi impreuna? Strica cumva la sanatate? 8)
|
Meciul 3 sa fie intre Gabriel Byrne shi Nicholas Cage...Choose!!!
I choose Gabriel... And what about the oldies Harrison Ford vs. Sir Sean Connery sau Sir Sean Connery vs. Sir Ian McKellen...CHOOSE!!! CHOOSE!!! CHOOSE!!! |
SIR IAN McKELLEN
Gandalf The White RULZZZZZZZZZz! |
Mi se pare mie sau acest topic a cam luat-o pe aratura?
Ilila, nu faci tu putina ordine, ca iar ne facem de ras? :roll: |
:lol: Nu pe aratura... ci cu colindul!! Daca sunt in continuare propuneri mai putem adauga meciuri 33, 34...
Deocamdata votez cu Val K. si in prezent scorul este 4-2 pentru VK. |
Okey...sa fie Val...
|
Demona de ce nu votezi si la topicu celui care a avut ideea asta cu vedetele, adik je :lol:. Nu prea voteaza fetele, desi eu am votat pana acum in toate meciurile lor! Rusinica!!!!!
|
Chiar asa
Chiar asa ! Daca ne uitam cu atentie, observam ca mai mult noi, baietzii, am votat si aici. Dupa aceea ne miram ca ne ies vorbe... :evil:
|
si eu votez tot cu Val...arata super marfa in Sfantul....
trecem la urmatorul meci? |
Ar cam fi cazul... Cam incet, cam incet...
|
Val...ca sa treaca primul val...
|
7-2 si Val trece in runda a doua (daca o s-o mai apucam)
|
|
Tre sa votez cu Owen de data asta... P.S: Sa va vand un pont ar iesi mai misto dak ati scire asa: NUMELE ACTORULUI...
|
E ok asa TLD? :) ...in legatura cu votul (imi plac amindoi) ... Owen (pt. Behind the enemy lines)
|
Vot
Owen rulz.
|
Originally Posted by Ilila:
|
Uah a reusit Ilila sa gaseasca o poza mai de iesit in lume a lui Owen. Asa, fotografiat de jos in sus, pare si mai inalt...se indreapta spre 1.60.
Anyway...votez Brendan Fraser |
si eu votez tot cu Owen....
|
Brendan Fraser
|
Originally Posted by TLD:
huh??? |
Brendan Fraser. Punct shi de la capat... |
Originally Posted by Demona:
|
De la ultimul vot au trecut 2 zile ... daca nu mai apare nici un vot in urmatoarele ore cistiga OWEN cu 4-3.
PS. Nu stiu ce se va intimpla de sarbatori deoarece nu toti avem acces la internet in vacanta aceasta (eu, de exemplu, ma duc in salbaticia muntelui)... Ce propuneri aveti? Facem pauza pina dupa Anul Nou sau modereaza altcineva meciurile masculine? :roll: |
V-am spus eu
V-am spus eu ca fetele se misca mai greu ! :evil:
|
Ok. Meciul 4: Orlando Bloom vs. Josh Hartnett
PS. Acesta este ultimul meci pe anul acesta (vorbind doar in numele meu) daca TLD este de acord poate prelua meciurile in perioada vacantei! |
Ma ocup si de treabab fetelor... Oricum se misca incep :P
|
Am uitat... votul meu merge catre Orlando.
Sarbatori fericite! |
|
Hai votati si aici, ca o sa fie super plictisitor sa stati la fiecare meci cam 5 zile. :lol: P.S: Votu meu merge la Orlando Bloom marele trubadur al zilelor noastre :lol: Si uite asa e 2-0 pt el...
|
Votez Josh fiindca Orlando mi se pare fatalaul fatalailor
|
Loool. 2-1 ot pt orlando...
|
orlando (in)bloom.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Conditia era sa treaca doua zile de la ultimul vot...
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Asta e... Nu a mai votat nimeni asa ca trecem la urmatorul meci. Aici 3-1 pt orlando...
|
|
Vot
Nu-l suport pe nici unul dintre ei. Totusi, un vot pentru Tom Cruise (pentru cat de autentic a fost in rolul taranului cu muschi din Mission Imposible 2 si pentru surpriza din Eyes Wide Shut).
|
totally Tom Cruise..pt. ca a fost sotzul stim noi cui....yum...Nicole Kidman...
|
cei mai fierbinti barbati
Cred ca putem sa zicem de Orlando Bloom ca este un tip K-lumea, care merita aplauze, la fel si prietenul sau Deep alias. capitanul Jack(Piratii dinCaraibe)[/b]
|
Re: cei mai fierbinti barbati
Originally Posted by voldemort:
|
ce faceti nene, o luarati pe aratura??
era vorba de tom vs keanu... hmm, tough choice! da parca tom, totusi (pt magnolia & born on the 4th of july). |
Keanu
|
All times are GMT +2. The time now is 20:05. |