![]() |
Un vot pentru Beyonce din partea mea...
|
Elizabeth Hurley...desi a fost o alegere foarte grea...
|
Originally Posted by emanuel:
|
Si inca cum... e tare gagica!
|
Beyonce ...desi am ezitat destul de mult.
|
Originally Posted by TLD:
mi se pare aiurea sa se inchida un meci asa repede, atunci cand se incepe altul. ia si tu exemplu din sport, la turneele de tenis, toate meciurile din primul tur au loc in aceeasi zi, chiar daca se suprapun. lasa mai bine o perioada anumita pentru toate meciurile enumerate, si fiecare sa vina si sa voteze pentru ce vrea, iar cand termenul a trecut (sa zicem 2-3 saptamani), aduni voturile pentru fiecare meci, afli castigatoarele si treci la turul 2. Apoi, se incheie prea repede avand ca limita scorul de 9, in 2-3 zile, iar unii poate ca nici nu au posibilitatea sa intre pe internet atat de des (dupa cum ai vazut, au aparut inca 4 voturi dupa ce s-a ajuns la 9). |
Iti dai seama ca o sa fie o brambureala sa adun tot ce scrie fiecare pe forum in 2-3 sapt. O sa fie o groaza de mesaje si nu o sa stau sa le citesc, adun pe fiecare. Asa in max 5 zile poate sa voteze cine vrea, si se va termina totul si repede...
|
Elizabeth Hurley.
|
Intre o cântareata si un fotomodel, o aleg :x .................
pe cea mai buna :lol: BEYONCE! :wink: |
Elizabeth Hurley
|
Elizabeth Hurley!!! :lol:
(ce-ncins e meciul asta!!!) |
EH
|
Elizabeth Hurley.
Prietenii vad de ce. ----------------------- Viitorul suna ocupat. |
inka unu' pentru 'Hurley Davidson'.
|
hurl in the Hurley gal :wink:
|
Hurley.
In ritmul asta Julia Stiles vs. Kirsten Dunst va fi un meci intre doua babe. |
9-3 Pt EH... O rasturnare destul de clara si ciocolata iese spre dezamagirea unora...
Vine un nou meci in cateva clipe... |
EH
N-am fost pe faza, dar, oricum, votam cu EH.
|
Britney Spears vs Kelly Hu ... Votati!
|
HU the fac is kelly hu?! :o
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
daca nu ma insel este d-ra din imagine... :wink:
http://www.the-scorpion-king.com/sk_...ng_select.html n-am vazut filmul dar o prefer lui britney, o votez deci pe miss hu |
da, gata - acum o stiu, am vazut-o in filmu ala... e buna :P
si, oricum, bs sux big time, so - it's miss hu! (who?) miss HU! (who?!?) HU, u moron!!! |
Kelly Hu.
|
Kelly Hubba hubba.... *DROOL*
|
4-0... si un alt meci rapid. Pana acum nu am avut meciuri f. stranse de ex 9-8... :wink:
|
Kelly Hu.
|
BS - ar putea fi viitoarea pamela anderson ... a ratat doar putin startul !
|
BS. Pt ca si-a luat limba in gura cu alde Maradona. Si pt ca e proasta.
------------------------ Viitorul suna ocupat |
kelly Hu- Rulzzzzzzzzzzzzzzzz!
i hate Briteny "once walt disney little star" Spears .. |
Nu stiu daca e prea tarziu... oricum, Kelly Hu, pentru ca chiar mi se pare ca arata mai bine decat Britney...
|
Ey,there was Alicia Witt...las' k data viitoare o sa fiu mai atent...
Pana una-alta the american dream...nu'ma'sha k nu ma impresioneaza asistenta de expert. |
7-3 inca e deschis votu'. A... si conduce Hu...
|
Huuuuuuu Britney!!!!
Dau votul meu, pentru o minune: Hu. 8-3.... se termina imediat! P.S. BS e dezavantajata din start. Indiferent cu cine pica, tot pe locul 2 iesea. :lol: |
hmmm...am ratat primele meciuri...nu-i nimic...votez acum pt kelly whatever...nu inteleg ce puteti vedea la Britney...putea sa fie cu absolut oricine pt ca as fi votat impotriva ei....
|
Ok! 9-3 Huuuuuu.... Si ajungem la un nou meci in cateva momente...
|
Ali Landry vs Lucy Liu Votati ce va place! :lol:
|
Oricat mi-ar place cum arata Ally Landry :wink: ... nu am vazut-o in nici un film...
Deci votez cu Lucy Alexis Liu... Pentru ca Liiiingggg este foarte simpatica! (Remember Ally McBeal?) |
Liu
|
Ally Landry
|
1 vot pentru Ali Landry (nu Ally). Cer rectificarea, in numele admiratorilor acestei domnisoare. :)
|
Originally Posted by EgoN:
|
Lucy Liu - in special pentru kill bill
|
Originally Posted by emanuel:
Ai vrea tu sa o lingi... :wink: :) |
Lucy in the sky with diamonds.
------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Lucy Liu...evident...
|
5-2 Liu...
|
Lucy Lewd :wink:
|
Lucy, din nou... :lol:
|
Am ajuns tirziu la vot (mai bine aici decit la urne :wink: )... 1 vot pentru Lucy (e dulce foc :) )
|
All times are GMT +2. The time now is 02:15. |