![]() |
Fratilor, nu va doare capul de atita filosofie?!?!... Mai schimbati si voi placa!...
|
Originally Posted by spartacus:
|
Fraticule, fii si tu mai exact, please!...
|
Pai nu stiu despre ce sa mai vb pe un subiect care s-a extins pe 3 pagini, care se cam 'stinge' dak nu e deja stins. Nu stiu, eu pot sa vb despre tot filmu :lol:
|
Ce film e asta, daca se stinge dupa trei pagini? :roll:
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Plus alea 3 de la film in general, plus alea la voi despre filme, hai ca se fac vreo 9 pagini. So... |
Bine spus, bre! :(
|
blat!
mi se pare un pic ciudat cum scorul este atat de strans... 16 la 13. cred ca a votat aici si un oarecare numar de blatisti... ar fi fost si mai comic sa fi castigat astia 13...
:evil: |
Eu zic ca este un film prost...credeam ca va fii ceva ...mai interesant..
M-am plictisit dupa 50 min Nota 6.50 |
Ma, da' cand spuneti "matrix" voi la ce va referiti? toata trilogia,nu? Nu luati in considerare doar "Revolution", care e considerat cel mai slab dintre toate partile. Io cred ca asta a influentat opiniile. Daca s-ar fi facut sondajul inainte sa apara "Revolution" ar fi iesit altfel. Asta pot garanta. Sau macar sa se fi facut referire doar la primele 2 parti.
|
Un film f plictisitor...replicile din matrix 2 sunt prezente in majoritatea lor si in acest film.....iar...agentul smith...nu il prinde aceasta ipostaza de clovn..
Normal ca am votat NU..nota 7.80 P.S. Mai bine uiativa la Finding Nemo |
Originally Posted by aditza2004:
Revolutions = nota 10 ... film k asta o sa vretzi voi main incolo sa vedetzi da' nu prea cred ... Totushi m-a surprins sa vad efectul cu pumnul kre loveste piaturile de apa in filmul lui JET LI - EROUL ... numai k akolo el trece cu fatza! ... a mai observat cineva ? |
...da asta m-a surprins si pe mine... Eroul e datat 2002, deci se pare ca fratii Waichowski au avut material de inspiratie din filmul asta...
Oricum Eroul mi s-a parut de departe cel mai frumos film din punct de vedere al imaginii... efectiv poezie in miscare... |
Originally Posted by i_matei:
|
Originally Posted by i_matei:
Sunt 100% de acord cu tine... scenariul filmului EROUL - a fost scris de un poet ... pe bune ... sau chiar regizorul insushi este poet ... shi ma enerveaza k in sala erau numai fraieri dintr-aia kre vroiau mai multe faze cu cafteala shi mai multe "zboruri" ... da putzini au observat k filmul e impartzit in 4 povesti si k predomina cate o culoare simbolica in fiekre din cele 4 variante! |
All times are GMT +2. The time now is 16:58. |