![]() |
mai iau o pauza... m-au obosit astia cu lotr-ul, ca-s multi, mici si vehementi! :lol:
PS btw: despre ce discutati voi? ca eu n-am inteles... |
Cum vezi, Alex e prea ocupat sa-si proclame heterosexualitatea prin forum ca sa mai aiba timp si pentru provocarile tale.Daca tot ne-ai facut curiosi explica-ne si noua cum sta treaba cu arta si creatia artistica. Suntem cu ochisorii pe tine!
:roll: :o :roll: :o :roll: :o :roll: :o :roll: |
eu stiam ca am postat un raspuns, ceva, pe undeva (eu credeam ca aici!) - dar acu vaz c-a disparut!?
ziceam ca sa ma mai lasati oleaca, m-au obosit copiii aia cu lotr-u, si - anyway - despre ce discutati voi p-acilea? |
na, ce va spuneam!! e clar ca tre sa iau o pauza...
PS voi fi ocupat sa-mi proclam senilitatea pe forum; daca aveti sfaturi cum s-o fac mai bine, u'r welcome. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Hai ca te lasam sa studiezi estetica,axiologie si alte logosuri esentiale. |
Dupa discutiile astea abstracte care au deviat de la subiect Mr. Marx mai e suparat pe Atelier sau duelul intelectual i-a ridicat nivelul adrenalinei si i-a solicitat atentia neconditionat?
|
Originally Posted by Alice_Fluture:
PS: Singurele persoane care ma pot supara sunt prietenii. Restul e decor. |
Mda... tu stii mai bine. Da' e grav daca ai ajuns sa vorbesti cu decorul...
|
|
Si decorul iti raspunde, nu-i asa? :roll:
|
|
Originally Posted by marx:
*voice in your head* Tu ai deschis topicul asta foarte suparat, ce e drept, parca numai pe Ricciotto. Credeam ca ti-a trecut supararea, pentru ca ai ajuns sa discuti cu totul altceva aici... Daca spui ca restul e decor, inseamna ca ai fost, cindva, prieten cu Atelierul, dar nu am gasit nici un mesaj de-al tau acolo... |
|
U're hopeless... U haven't made any point and I was trying to hear u out just so u wouldn't stay unreasonably angry at something that, for me, is the main reason I am here.
|
|
U may be a doctor but u sure talk like a politician...
|
|
I ghies zis is za bighining of a biutiful frendship. :P
------------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Dupa cum spunea si AB, esti greu de urmarit... :roll: La asta adaugam (as indirect implicature of my previous statement) ca fentezi subectu', esti ambiguu si te joci in abstract...
|
Prima persoana care ma defineste voltaireian! |
Originally Posted by crydead:
I'll say! Remember our beginning, Syd? |
|
Bitte... |
Oh, my! Dar si voi aveti o poveste...
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...?t=2718&hist=0 Scroll down and tell me u guys are army bud(wiser)ies? |
Da, am facut amandoi armata la vanatori de muntele lui venus. :wink: -------------------------- Viitorul suna ocupat. |
PS: propun schimbarea denumirii in <atelier de reperat cuvinte prost-dispuse> |
Ne-am uitat la Platoon si am citit din Platon. Atat. :oops: |
:o :o :o
Did I just help u become "guru"? |
Spune-i, ma, ca ne-am "cunoscut" in Atelier... Si ca pe urma ne-am uitat la un documentar despre plancton. 8) Si am adormit imbracati fiecare in al sau palton. :roll: |
Apoi eu am pus nishte Beethoven si tu ai dansat, unduindu-te ca o alga... :o
|
Lasa asta, mai, ca nu sintem la confesional. :D |
Ne place
Nu va rusinati, ca noua voyeur-ilor de pe margine, ne place ! :oops:
|
|
So ALS, te revansezi sau ramai in libertatea ta puerila?
|
Am recitit ce se abera pe topicul asta acum 1 an sau cand era... Ce vremuri, ce oameni, ce penibil...
-------------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
cultura, valoare, ierarhie
sociologia, mai precis una din directiile din interiorul acestei stiinte, spune ca nu trebuie sa confundam cultura cu valoarea.
fiecare grup are o cultura proprie, anumite valori si anumite ierarhii numai cel ce face parte din respectivul grup poate "simti" cultura, interioriza valorile ei si accepta ierarhiile din cadrul acelui grup. sa crezi ca exista criterii universal valabile in domeniul culturii e pueril. :happy: in fizica pot exista astfel de criterii, desi si aici e discutabil (vezi Teoria relativitatii) [/quote] |
Re: cultura, valoare, ierarhie
Originally Posted by ronnie:
PS: dar ALS are voie. |
Ai un fix :P
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Hms, nu stiam ca darts-ul e un sport la care ne aratam muschii :P
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Tinta e in mintea ta, ALS s-a dus de mult de pe forum. Dar te poti certa in continuare cu fantoma lui, sau poti cita din posturile vechi de un an.
Asta nu te-ar transforma intr-un necrofil al forumului ? :) |
Originally Posted by nume:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:29. |