Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Crydead's Lair (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83033)

Semaca 01 Sep 2003 09:04

Originally Posted by Leonard:

eu cred ca e Britney Spanac.

Raspuns coooooorect!!

Si evenimentul a avut loc la MTV Awards, sau cam asa ceva, iar Justin a ramas perplex, sau cel putin asa zicea un tip ieri pe la radio!!

crydead 02 Sep 2003 21:45

Faza zilei de sambata.
Ma duc cu fratele Ambra Blu la Cuba Republica del Sol. Dam sa intram. Ba, face un bedegard rasturnat pe un scaun, uitandu-se la bulanele paroase a le lui AB, ai pantalonii prea scurtzi, nu merge! :cry:
La care, intr-un moment de inspiratziune unica, AB spune: Ii las mai pa vine! Badegardul se rade, dam drumul si la tiv daca e nevoie, adaug eu tardiv, si ne lasa sa intram.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 02 Sep 2003 23:30

Tare faza :lol: :lol: :lol:
Cred totusi ca merita macar titlul de "faza saptamanii" :)

Leonard Piron 04 Sep 2003 18:23

Cry, stii si bancuri cu negrii?
O sa ajungi sa faci si strip-tease cu camera virtuala doar/doar vei atrage degringolati la vizuina. Iesi si vino naibii pe plaiurule vaste ale intregului site ca sa nu ne napadeasca neamurile proaste. Hai!

crydead 05 Sep 2003 16:40

Originally Posted by Leonard Piron:

Cry, stii si bancuri cu negrii?

Un banc cu neshte ginecologi de la Copsha Mica se pune ca e cu negrii? :roll:

..............................
Viitorul suna ocupat

Ambra Blu 07 Sep 2003 11:29

Asta imi aminteste de bancul cu pedofilul si copilul in padure la Baneasa. Sau de ala cu aurolacul care o fute pe-aia gasita sub un pod si, la intrebarea tovarasului sau "Ba, i-ai dat si muie?", raspunde: "Da' ce, ba, crezi ca i-am gasit capul?"

In alta ordine de idei, mi se pare frumos sa intrevin si eu aici, in discutiile voastre, purtind statutul de guest star, cu o constatare: e bine ca Crydead s-a retras aici, fara sa boicoteze, totusi, forumul.

Bine, in locul lui, la acuzele care i-au fost aduse de anumiti useri, mi-as fi impus un embrago mult mai drastic. Pe de alta parte, intr-adevar, Crydead stie lucruri cit cinzeci de useri, plus moderatorii, la un loc. Cu toate astea, nu l-am vazut sa se sparga in figuri atunci cind a vorbit despre filme si alte chestii.

Varietatea culorilor e cea care face curcubeul curcubeu, si "Gladiatorul" diferit de "Citizen Kane". Fara limbajul colorat al lui Crydead, forumul ar fi continuat sa fie bicolor: posterii negri, ca mine si Piron (bine, eu cel putin stralucesc si primesc invitatii pe pm de la disperati care sint inselati de avatar si care cred ca eu sint pizda), si potseri albi, ca ricutza sau Minrep.

Da, toleranta e o virtute crestineasca, si ar trebui sa ne loveasca pe toti, din cind in cind. Stiu ca Dumnezeu are noua miliarde d enume secrete si ca lumina se traduce in zeci de culori si nuante, prin vitralii. Daca pun astea cap la cap, vad ca ar trebui acceptati multi oameni: in fond, nu stau pe banii lui Crydead sau ai mei (tot ai lui Crydead) pe net. E o comunitate virtuala, ne vedem rar in carne si oase, insa, atunci cind se intimpla, oamenii ori se feresc, ori pretind a fi altii. Oamenilor de pe forum nu le pasa de ceilalti. Toti sint niste nick-uri pentru ceilalti, care s econtabilizeaza in cite filme a vazut fiecare, sau citi termeni legati de film stie fiecare. Clar, ca orice "religie", Cinemagaria are sectele sale, coteriile ei, bisericutele. Asa ca mi se pare normal ca fiecare user sa continue si in virtual ceea ce face si in real, sa isi declare aceleasi simpatii si antipatii ca in viata reala. Eu mi-am declarat simpatiile pentru Crydead.
Mai adaug un toni, un blitz43, un marx sau, fara voia lui, un ricciotto.

Vreme e insa sa si dai cu piatra. Ma plictiseste total MinRep. Omu' n-are simtul umorului, oricit s-ar screme. Baga si el citate din muzici si filme scrise cu rosu, de care mi se rupe pula. Ricutza. Unde e de scris, de la tricotat la Tarkovsky, se baga si ea. Oportunita, gata sa afle lucruri noi de la oameni noi. Mi se rupe pula de atitudinea "hai s-o incurajam, ca-i de-a noastra! Tine-o tot asa!" Mai vine un NoOne, pozind si smiorcaindu-se ca o domnisoara. Nu zic, omul scrie bine scenarii, dar zici ca e pizda plingacioasa. Mai vine un Bagheera, vrind sa-l agate, scriindu-i lucruri duioase. Mai sint niste pizde care stau ascunse si nu scriu nimic. Daca vrei sa le cunosti insa in carne si oase se caca pe ele pina sa zica da. Lista continua, copii.

I'm just playing, Cinemagaria, you know I love you.

Bagheera 07 Sep 2003 13:59

Bai, Ambra Blu, da' suparat pa viata mai esti! Ma cuprinde incantarea cand realizez ca un singur mesaj de al meu in NoOne's corner, este suffit ca sa ma catalogheze. No surprise, daca imi amintesc cu cata usurinta mi se spunea homosexual, in vremuri de scandal in cinemagia. :wink:

crydead 07 Sep 2003 14:21

Originally Posted by Ambra Blu:

In alta ordine de idei, mi se pare frumos sa intrevin si eu aici, in discutiile voastre, purtind statutul de guest star, cu o constatare: e bine ca Crydead s-a retras aici, fara sa boicoteze, totusi, forumul.

Ba, bagaboanto, eu cred ca ai vrut sa scrii Michael guest star!
Baghera, fellino, mai bine faceti dreaqu schimb de sutiene si nu va mai certati. Nu ca nu mi-ar placea sa va vad imbujorate, salbaticite de frumusetze, cum va incaieratzi p-aciulea!

-------------
Viitorul suna ocupat.

crydead 07 Sep 2003 14:39

...
Bine, in locul lui, la acuzele care i-au fost aduse de anumiti useri, mi-as fi impus un embrago mult mai drastic.

Mie mi s-a reproshat ca nu postez despre film, ci aberez pe langa. Imi pare rau, dar nu prea cred ca am cu cine sa vorbesc despre Film.
In afara de cateva persoane de pe site care STIU film, restul posteaza texte cu care au luat 8 la romana, la bac.
Daca shtiti dupa ureche incadraturile si mishcarile de aparat (de estetica si functile lor nici nu atzi auzit) nu inseamna absolut nimic. Pun pariu ca ALS nu le shtie.
Degeaba va udati cand va uitati la furios si iute daca nu ati auzit de Rebel fara cauza.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu 07 Sep 2003 16:44

Originally Posted by crydead:

Degeaba va udati cand va uitati la furios si iute daca nu ati auzit de Rebel fara cauza.
.

Care furios si iute sint si eu, care si rebel fara cauza sint.

Danny 07 Sep 2003 22:54

Bine, in locul lui, la acuzele care i-au fost aduse de anumiti useri, mi-as fi impus un embrago mult mai drastic.

Eu nu inteleg de ce le-a luat in seama!!!

toni 08 Sep 2003 19:40

Auzi aici poezie : citez "Varietatea culorilor e cea care face curcubeul curcubeu, si "Gladiatorul" diferit de "Citizen Kane". "

ptiu, sa nu te bata norocu de abramburica goala ce frumos le zici.

Ce sa mai zic, am cazut pe spate si mi-am pus monitorul pe tavan sa vad ce scriu ......

lasati prostiile si ziceti unde vedem meciul miercuri seara

crydead 08 Sep 2003 22:38

Pune berea la rece ca venim.
Ar merge si un shpritz de uiski, da' numa' dela minutu' 60 incolo ca alfel ne facem si nu mai vedem mingea. Deshi parca mai bine ramenm pa berika ca de la tarie ni se face foame si asta inseamna sa aducem femei sa ne gateasca si dupa aia o dam in diverse.
Vezi sa nu iei semintze decorticate ca mie imi place sa le sparg in gura.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 08 Sep 2003 23:00

asta inseamna sa aducem femei...si dupa aia o dam in diverse...ca mie imi place sa le sparg in gura.

Parca suna mai bine asa :lol:

Ambra Blu 09 Sep 2003 08:06

Originally Posted by toni:

Auzi aici poezie : citez "Varietatea culorilor e cea care face curcubeul curcubeu, si "Gladiatorul" diferit de "Citizen Kane". "

ptiu, sa nu te bata norocu de abramburica goala ce frumos le zici.

Ce sa mai zic, am cazut pe spate si mi-am pus monitorul pe tavan sa vad ce scriu ......

lasati prostiile si ziceti unde vedem meciul miercuri seara

este, pasarete, ca sint un minunat? uite, de exemplu azi am pierdut buzu' care trebuia sa ma duca acasa, si d-aia sint pe net la ora asta...

stai putin, n-a fost un dobitoc ala de a zis ca martea sint trei ceasuri rele: m-a si amendat un controlor pe ratb si tre sa ajung la sediul ala mare sa incerc sa ii vrajesc ca aveam deja belet.

deci, unde vedem meciu'?
domnu crydead, mergem la balta, acolo? toni stie locu'.

crydead 09 Sep 2003 13:10

Ba, daca nu ploua, merge. La ce ora e meciu' ?

----------------------------
Viitorul suna ocupat.

ricutza 09 Sep 2003 14:34

foarte interesant ab...presupun ca mesajul tau lung a foast scris pentru ca nu prea mai aveai cu cine sa te certi pe cinemagia nu?...si te plictiseai....si ai zis ca e cazul sa te certi cu mine...pai, ce pot sa zic...nu prea ti-ai ales un moment bun!

stii, cinemagia este un site despre filme...si intamplator, pe forumul asta, in mod normal tot despre filme ar trebui sa se discute...scopul lui, nu este ca sa agati tu tipe, sau ca sa vorbesti nu-stiu-cum cu alte persoane de aici...scopul lui este ca oameni prosti ca mine, sa invete ceva...nu-ti place asta, poti pleca...asa cum, in momentul in care mie nu o sa-mi mai placa ce se intampla aici, o sa plec...eu nu m-am nascut geniu ca tine...nu le stiu pe toate...ok?...e o greseala pe care incerc sa o remediez invatand...impusca-ma te rog ca fac asta! crede-ma, ma scutesti de o gramada de probleme!

ah, si inca o chestie! inainte sa mai comentezi modul meu in care vad filmele si le analizez, adu-ti aminte ca totusi nu ai citit pana acum nimic serios scris de mine! si daca vrei, uite si o provocare: iei Pulp Fiction si-l analizezi...si ne intalnim intr-o zi si-ti citesc analiza, si o citesti si tu pe-a mea...si vei vedea diferenta!

Ambra Blu 09 Sep 2003 16:18

Cenzurat la sugestia unora mai in virsta.

Bubu 09 Sep 2003 16:22

Eu. Imi place pilaful de programe.

toni 09 Sep 2003 18:05

bubulica tata, tu cu cine vorbesti acilea?
astialalti, meciu' se vede la mine acasa, mp cu confirmari si primiti adresa si explicatii.

crydead 09 Sep 2003 21:33

ab si ricutza... ma enervatzi (evident, din motive diferite). Nu va raspund asa cum ati merita ca ne certam si n-ash vrea.
Totusi, pishcotzel, nu ma pot abtine sa te intreb (iar) de la cine de pe forum zici tu ca ai invatzat si ce?

Toni, vorbesc cu bagaboanta si vad daca pot sa ajung si eu sa vedem meciu' impreuna.

------------------------
Viitorul suna ocupat.

ricutza 10 Sep 2003 22:06

ok...recunsoc reactia mea n-a fost chiar foarte potrivita...de fapt a fost destul de copilareasca...poate ca asa isi aduce aminte si ab ca e mai mare decat mine si ca ar trebui sa se comporte ca atare!

crydead, nu are absolut nici un rost sa ma apuc sa insir toate lucrurile pe care le-am invatat datorita persoanelor care scriu aici...din simplul motiv ca oricum nu m-ar asculta nimeni! eu sunt de acord ca nu e toata lumea ca mine...sunt de acord ca anumite persoane chiar nu au ce invata de aici...pentru ca sunt chestii pe care le stiu...ei bine, eu nu le stiu si vreau sa le aflu! nu auzisem in viata mea despre o gramada de filme, despre critici, despre cum sa scrii un scenariu...uite, de exemplu, o chestie care mi s-a inatamplat recent...pentru examen trebuia sa citim un capitol din Guido Aristarco: Initiatorii...presupun ca stii despre ce e vorba...cert e ca trebuia sa retin numele a vreo 6 initiatori ai criticii de film...ei bine in ziua examenului eu mai stiam doar 1: Ricciotto Canudo...stiu ca a fost o intamplare ca s-a inregistrat o persoana cu acest nume aici, si tot o intamplare a fost si faptul ca a si explicat de unde vine nick-name-ul...dar asta conteaza mai putin...important este ca eu l-am retinut...e o chestie minora dar care putea conta foarte mult...am mai zis, accept ca nu sunt multi care gandesc ca mine...dar nu sunt de acord sa mi se reproseze asta...

Danny 11 Sep 2003 01:30

Danemarca-Romania: rau e sa fii prost...si roman...

crydead 11 Sep 2003 21:50

Ia mai dai dreaqu da danemarkezi ca sta toata ziulica imbracatzi cu hamletzi, bea bere carlsberg si se uita la tzeasta lu ala.

-----------------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 11 Sep 2003 23:40

"Pe cheiul de la intrarea maritima in Copenhaga
se afla statuia cea mai cunoscuta in Danemarca: Mica Sirena.
Creata in 1913 de sculptorul Edvard Eriksen in semn de omagiu adus eroinei din povestirea lui Hans Christian Andersen, aceasta statuie fragila din bronz de dimensiuni mult mai mici decat te-ai astepta, a devenit simbolul orasului Copenhaga si al intregii tari."

E uite ca nu mai e... :lol:

crydead 12 Sep 2003 10:54

Io cred ca a ushchit-o indienii nostri! Nu atat ca sa se rezbune pa hamletzi, ci ca s-o bage la topit.
Socheres!

----------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 12 Sep 2003 23:33

Mai mult ca sigur. Si ca sa fie treaba facuta bine...au mai bagat tzigancili noastri si un blestam pentru Urs Mayer macati-as...ca cica e tristi puradeii si bulibashele din cauza lui.

Ambra Blu 13 Sep 2003 14:44

Ba, n-o mai dati in caterinca, ca e trist ce s-a intimplat la meci.

crydead 13 Sep 2003 16:04

Frate, asta e nivelul tarii.
Nici la faza finala a campionatului mondial de filme, automobile, productivitatea muncii, industrie, agricultura sau turism nu ne-am mai calificat de mult.
Suntem cam la toate pe penultimele locuri din europa, depasim doar albania si moldova.
D-aia semnez eu cu viitorul suna ocupat. :(

-------------------------
"Nu va bucurati, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitii din paradis"

Ambra Blu 15 Sep 2003 11:09

Propun ceva. Decit sa ne aburesti aici in vizuina cu povesti vinatoresti, pui mina si deschizi un bar, ca tot suntem in Cafenea. Si, cum am citit eu intr-o revista, noi venim si plingem cu capu' pe mese si tu, in functie de cit de grava e problema noastra, ne dai sfaturi. Sau shoturi de tequilla. Sa zicem ca mie mi-a iesit un cos pe git. Tu zici ca problema asta de importanta vitala merita clar trei shot-uri. Si tot asa. Postea, il aducem pe doctorul Marx-fara-frica si ii punem intrebari legate de reproducere, ca la radio. OK?

regedit 15 Sep 2003 15:49

Frate, asta e nivelul tarii.
Nici la faza finala a campionatului mondial de filme, automobile, productivitatea muncii, industrie, agricultura sau turism nu ne-am mai calificat de mult.
Suntem cam la toate pe penultimele locuri din europa, depasim doar albania si moldova.
D-aia semnez eu cu viitorul suna ocupat. :(

-------------------------
"Nu va bucurati, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitii din paradis"

...dar stam bine la capitolul bautura .... si dupa ce bem, devenim toti filozofi. daca nu vrei sa bei singur anunta-ma.

crydead 15 Sep 2003 16:18

Cum sa beau singur cand se shtie ca unde-s multzi puterea creshte?!

Alhambra, cioculetz, am inteles unde batzi. Avem one tequila, two tequila, three tequila, floor!
Viermele e din partea casei! Dar, va rog, incercatzi sa nu cadetzi peste el ca nu am decat unul. Nu e probleme cu OPC-ul ca se autodezinfecteza in tequila.

----------------------------
Viitorul suna ocupat.

ricutza 16 Sep 2003 00:03

hmmm...mie nu cred ca-mi place tequila...eu zic sa incerci sa gasesti o bautura draguta special pentru mine!

toni 16 Sep 2003 08:00

corect. prepar eu un cocteil de sucuri naturale, ca am si sheicar.

crydead 16 Sep 2003 09:04

Originally Posted by ricutza:

hmmm...mie nu cred ca-mi place tequila...eu zic sa incerci sa gasesti o bautura draguta special pentru mine!

Pishcotzel, special pentru tine prepar o tequila sunrise -yummy!- sau o tequila bum-bum! - super ultra mega yummy! - si sigur o sa-tzi placa. :wink:

Tequila Sunrise
1 1/2 oz. Tequila, Orange Juice, Grenadine
Pour Tequila & Orange juice in a Collins glass over ice, Trickle grenadine on top. :P :P :P

Tequila bum bum
2 oz. tequila
2 oz. soda (prefer seven up, sprite)
Mix, covering the glass with the hand and stir vigorously, now, drinks like a shot. :P :P :P :P :P

----------------------
Viitorul suna ocupat

Ambra Blu 16 Sep 2003 10:14

ca am si sheicar.

poti sa faci cu el sheic, sheic, sheic, ior eas?

regedit 16 Sep 2003 13:07

dupa cum am spus ... suntem o natie de betivi ....

toni 16 Sep 2003 14:59

ca am si sheicar.

poti sa faci cu el sheic, sheic, sheic, ior eas?

fac, da' numa' vara.

imi plac berile
nu verile.

emanuel 16 Sep 2003 16:11

imi plac berile
nu verile.

...nu strang averile
pe noi nu ne conduc femeile...

ricutza 16 Sep 2003 22:57

Originally Posted by emanuel:

...nu strang averile

ei nu! poate asa iti place tie sa crezi! :P

m, cele 2 cocktailuri par foarte bune...ma mai gandesc pentru care voi opta in final...desi nu vad nici o problema in a le consuma pe amandoua! :D

regedit 17 Sep 2003 08:09

Originally Posted by emanuel:

imi plac berile
nu verile.

...nu strang averile

se pare ca nu suntem un neam de betivi, suntem un neam de betivi si betive ....

[daca sticla era de fier]

crydead 17 Sep 2003 09:02

m, cele 2 cocktailuri par foarte bune...ma mai gandesc pentru care voi opta in final...desi nu vad nici o problema in a le consuma pe amandoua! :D

Pishcotzel, daca o sa bei cate unul nu o sa mai vezi chiar nici o problema. Ca tot suntem pe un site de filme... o sa pierzi sharful, fps-ul scade, unghiul vizual se ingusteaza, tot mai multe cadre stranse... :wink:

--------------------------
Viitorul suna ocupat.

regedit 17 Sep 2003 12:25

Pishcotzel, daca o sa bei cate unul nu o sa mai vezi chiar nici o problema. Ca tot suntem pe un site de filme... o sa pierzi sharful, fps-ul scade, unghiul vizual se ingusteaza, tot mai multe cadre stranse... :wink:

--------------------------
Viitorul suna ocupat.

si de la cinematograf cum conduci pana acasa daca esti pilit ?! cu efecte blur de NOS din 2 fast and 2 furious ?!

crydead 17 Sep 2003 12:36

Depinde. Daca nu esti foarte furios poate se gaseshte cineva sa te conduca fast pana acasa. Parerea mea!

---------------------------------
Viitorul suna ocupat.

toni 17 Sep 2003 18:35

regedit : citatul corect e : sticla sa fi fost de fier...
mortaciune : o dati in diverse, parca nu stii ca aia mica nu bea nimic....

crydead 17 Sep 2003 20:03

Shtiu, phony. Dar desi nu bea, suma viciilor ramane constanta. Ia in calcul ca nici nu fumeaza. :P
Apropou, noi cand mai radem o berika? :wink:

-------------------------------
Viitorul suna ocupat.

toni 17 Sep 2003 20:06

cred ca un vin fiert, mai degraba...nu ti-e ma frig?

Io nu mai cred in constanta sumei viciilor......ricutza e un exemplu graitor, Mr C.

regedit 18 Sep 2003 13:21

cred ca un vin fiert, mai degraba...nu ti-e ma frig?

Io nu mai cred in constanta sumei viciilor......ricutza e un exemplu graitor, Mr C.

din seria betivi si iarna si vara !

crydead 18 Sep 2003 18:24

Si afemeiatzi toamna si primavara.
Daca beau coniac din buric de la o fata se pune ca sunt betziv sau curvar?

-----------------------
Viitorul suna ocupat

toni 18 Sep 2003 19:30

ba, expresia era mult mai plastica....ce faci, te cenzurezi?

All times are GMT +2. The time now is 19:48.