Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   O rugaminte pentru administratorii site-ului!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82973)

emanuel 29 Dec 2003 14:10

Lucram sa remediem aceasta problema a filmelor romanesti.
Speram ca in 2004 sa avem o baza mai completa de filme romanesti, cu sinopsisuri cu tot...

TLD 29 Dec 2003 14:11

Originally Posted by emanuel:

Lucram sa remediem aceasta problema a filmelor romanesti.
Speram ca in 2004 sa avem o baza mai completa de filme romanesti, cu sinopsisuri cu tot...

Oricum ati ajuns sio prin reviste... Va fac reclama aia de la chuip.. E ceva! :lol:

emanuel 29 Dec 2003 14:21

Asta bineinteles ne-a facut o mare placere... si vom face totul ca sa fim si mai buni in anii urmatori...
Pentru anul viitor va pregatim o surpriza mult asteptata...
Amanunte cand o sosi vremea (cam prin februarie 2004).

CIPRYX 29 Dec 2003 15:36

Ei uite cum un aparent conflict a dus la o imbogatire a informatiei de pe acest site. :D Cred ca ar trebui mai multe certuri. :P

CIPRYX 29 Dec 2003 15:50

Mai am eu una.. :oops: sper sa nu va supere...e cam la fel ca in cazul cu Zapada mieilor...Cadere libera a lui Dorin Stana.Poate il puneti si pe asta.Am inteles ca e misto dar eu nu stiu nimic de el.

SadSpot 29 Dec 2003 18:24

Da, intr-adevar, Dorin SAtana e in cadere libera. :lol:

marx 30 Dec 2003 14:24

Originally Posted by CIPRYX:

Cadere libera a lui Dorin Stana.Poate il puneti si pe asta.Am inteles ca e misto dar eu nu stiu nimic de el.

De unde stii cat e de misto?S-ar putea sa fie mai misto afisul de la Project W.
Filmul e facut in 2000 pe pelicula de 35,color,12 minute.A luat o mentiune la Milano si dracu mai stie pe unde.

CIPRYX 30 Dec 2003 16:09

Saru' mana pentru informatie. :P

CIPRYX 30 Dec 2003 16:10

Btw...ai vazut ce s-a imbogatit filmografia lui Peter Calin Netzer?

marx 31 Dec 2003 10:24

S-o imbogatim si pe-a lui Stana cu "Dac Air" ,sm pe 35mm,1999,7 min.

wulfila 06 Jan 2004 16:29

Originally Posted by marx:

S-o imbogatim si pe-a lui Stana cu "Dac Air" ,sm pe 35mm,1999,7 min.

Mai, dar eu nu pricep. De ce trebuie sa vina cineva de pe forum sa atraga atentia ca nu exista cutare film si apoi apar subit informatiile cerute?

emanuel 06 Jan 2004 16:37

Pentru ca in lume sunt o groaza de filme, iar noi mai avem mici scapari.
Un ajutor din partea voastra eu zic ca e binevenit, daca vrem sa facem din CineMagia un site cat mai complet.

wulfila 06 Jan 2004 16:46

Pentru ca in lume sunt o groaza de filme, iar noi mai avem mici scapari.

Eu vorbeam despre filmele romanesti care nu sunt oferite de cinemagia.Iar "scaparile" voastre sunt lamentabile.
Chiar vroiam sa stiu mai multe despre "Cuibul de viespi" care a fost recent la Tv,dar n-am gasit decat ceva nesubstantial.

emanuel 06 Jan 2004 17:08

Originally Posted by wulfila:

Eu vorbeam despre filmele romanesti care nu sunt oferite de cinemagia.Iar "scaparile" voastre sunt lamentabile.
Chiar vroiam sa stiu mai multe despre "Cuibul de viespi" care a fost recent la Tv,dar n-am gasit decat ceva nesubstantial.

http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=398&hist=0 asta numesti tu "nesubstantial"?
http://www.imdb.com/title/tt0264507/ inseamna ca aici este mai complet, nu? Cred ca avem mai multe informatii decat ei la acest film si la altele romanesti...
Hai sa te lamuresc un pic cum stau lucrurile...
Pentru filmele romanesti facem FOARTE GREU rost de informatii (fie ele vechi sau noi) pentru ca nimeni nu se oboseste sa ne ajute.
Toate informatiile care apar pe site despre filmele romanesti au fost adunate cu greu pentru ca nimeni nu vrea sa faca ceva in sensul popularizarii filmului romanesc.
In acest an speram sa putem oferi vizitatorilor o baza de date cat mai completa cu filme romanesti. Deja se introduc o multime de filme productie Romania in baza noastra de date.

wulfila 06 Jan 2004 17:14

http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=398&hist=0 asta numesti tu "nesubstantial"?
http://www.imdb.com/title/tt0264507/ inseamna ca aici este mai complet, nu? Cred ca avem mai multe informatii decat ei la acest film si la altele romanesti...
Hai sa te lamuresc un pic cum stau lucrurile...
Pentru filmele romanesti facem FOARTE GREU rost de informatii (fie ele vechi sau noi) pentru ca nimeni nu se oboseste sa ne ajute.
Toate informatiile care apar pe site despre filmele romanesti au fost adunate cu greu pentru ca nimeni nu vrea sa faca ceva in sensul popularizarii filmului romanesc.
In acest an speram sa putem oferi vizitatorilor o baza de date cat mai completa cu filme romanesti. Deja se introduc o multime de filme productie Romania in baza noastra de date.

Ce sa spun, ce informatii am gasit.La mintea voastra joaca decat 2 actori in film,nu?Imdb-ul e mai evoluat: are 4 pe lista.
Astept sa vad si eu baza de date promisa .

emanuel 06 Jan 2004 17:17

Daca te grabesti si nu stii sa citesti, te rog sa-ti pui ochelari!
La fiecare film ai butonul numit DISTRIBUTIE: http://www.cinemagia.ro/movie.php?mo...wnd=_defau lt
Da click pe el si... ooooooo vai vad eu bine sau sunt vreo 18 actori impreuna cu rolurile pe care le au in film?????
Hmmmmm.....

wulfila 06 Jan 2004 17:28

Daca te grabesti si nu stii sa citesti, te rog sa-ti pui ochelari!
La fiecare film ai butonul numit DISTRIBUTIE: http://www.cinemagia.ro/movie.php?mo...wnd=_defau lt
Da click pe el si... ooooooo vai vad eu bine sau sunt vreo 18 actori impreuna cu rolurile pe care le au in film?????
Hmmmmm.....

Am gasit ce cautam,dar vezi ca pe acrtita care o interpreteaza pe Wanda o cheama Viviana nu Vivian.
Si pune si tu distributia aia la vedere,sa nu-mi pun de acum ochelari.

emanuel 06 Jan 2004 17:32

Pai este la vedere in fisa fiecarui film, in dreapta. Sunt mai multe butoane, Distributie, Imagini, Site Oficial, si unde exista si Trailer.

Numai bine!

E.

marx 07 Jan 2004 15:56

Numai bine!

Ce e bine,domnule?!
Ce sunt bazaconiilea alea postate la "Cuibul de viespi"?
Doua imense erori: filmul a avut premiera in iunie 1987(nu in 2002 sau in 1986 cum apare alandala), apoi e o comedie, de unde pana unde ati scos-o ca drama?
Alte scapari: personajele Zoica si Fraila(ca la clasa I,scriem cum se aude,nu maestre Emanuel?) sunt Zoia si Fraulein(cu umlaut pe a).
Horea Murgu e inginer de sunet, nu compozitor, iar Andreea Hasnas s-a ocupat de costume.

emanuel 08 Jan 2004 15:11

Ce sunt bazaconiilea alea postate la "Cuibul de viespi"?
Doua imense erori: filmul a avut premiera in iunie 1987 (nu in 2002 sau in 1986 cum apare alandala)

Filmul a avut relansarea in 2002, dupa cum scrie si la inceputul fisei de pe site-ul nostru.
Si renunta te rog la tonul ironic si amenintator din mesaje... daca ai chef de cearta, nu ti-ai gasit omul...

marx 08 Jan 2004 15:32

[quote="emanuel"]

Filmul a avut relansarea in 2002, dupa cum scrie si la inceputul fisei de pe site-ul nostru.
Si renunta te rog la tonul ironic si amenintator din mesaje... daca ai chef de cearta, nu ti-ai gasit omul...

Ca sa vorbim aceeasi limba:
<Premiera in Romania
05.04.2002
Filmul a avut premiera romaneasca in anul 1986. Aceasta este o re-lansare cu ocazia implinirii a 50 de ani de activitate a regizorului.>cinemagia.

Iar eu spun ca premiera a fost in iunie 1987(uita-te si la datarea articolelor din sinopsis),1986 a fost anul de productie.Plus celelalte erori.
Tu numesti cearta faptul ca va corectez?

wulfila 11 Jan 2004 17:28

Bai Marx,ai dreptate.E cazuta rau de tot baza asta de date.Ma uit la "Cuibul de viespi" si vad ca un arhicunoscut critic de film,Calin Caliman, e prezentat drept Catalin Caliman,plus acele "bazaconii" pe care le-ai enumerat si tu.

ricutza 11 Jan 2004 23:53

ok...baza de date nu este perfecta...asta a spus si emanuel...are greseli....a recunoscut!n-ar fi mai bine sa le corectam?...eventual pe un ton pasnic...nu se poate initia o colaborare in locul unei conversatii de tipul repros-raspuns?

marx 12 Jan 2004 14:30

Originally Posted by ricutza:

ok...baza de date nu este perfecta...asta a spus si emanuel...are greseli....a recunoscut!n-ar fi mai bine sa le corectam?...eventual pe un ton pasnic...nu se poate initia o colaborare in locul unei conversatii de tipul repros-raspuns?

Cuvintele astea corecte care indeamna la pace si liniste tradeaza si o neputinta.Si pana la urma sunt doar simple cuvinte care vor ramane ingropate aici,iar faptele definesc realitatea.
Si ce propui?Sa-l astept pe Emanuel sa invete management?Cred ca si copiii
stiu ca o negociere se bazeaza pe propuneri.

wulfila 12 Jan 2004 15:51

Marx,stii ceva despre "Faleze de nisip" si "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte"?Cred ca e o intrebare destul de pasnica,nu Ricutza? :lol:

crydead 12 Jan 2004 16:23

Faleze de nisip o sa fie in curand la TVR.
Am vazut un promo care spunea ca filmul a fost scos de pe ecrane si ca, daca il vedeai inainte de '89... puteai sa faci pushcarie. :o :o :o

marx 14 Jan 2004 13:44

Originally Posted by crydead:

Faleze de nisip o sa fie in curand la TVR.
Am vazut un promo care spunea ca filmul a fost scos de pe ecrane si ca, daca il vedeai inainte de '89... puteai sa faci pushcarie. :o :o :o

Filmul a avut totusi premiera in ianuarie 1983 si a fost perceput ca un film-soc,cam in genul "Reconstituirii".Cert este faptul ca scenaristul Bujor Nedelcovici,devenit dizident,a plecat in Franta unde a publicat romanul "Zile de nisip" ce a stat la baza acestui film.
Mai trebuie precizat ca acesta e filmul de debut al Oanei Pellea.

Pt Wulfila: ti-am trimis pe email ce stiu despre cele doua filme.

ricutza 14 Jan 2004 15:14

[quote="marx
Cuvintele astea corecte care indeamna la pace si liniste tradeaza si o neputinta.Si pana la urma sunt doar simple cuvinte care vor ramane ingropate aici,iar faptele definesc realitatea.
Si ce propui?Sa-l astept pe Emanuel sa invete management?Cred ca si copiii stiu ca o negociere se bazeaza pe propuneri.[/quote]

da marx...sunt perfect de acord cu tine...o negociere se bazeaza pe propuneri...repet: propuneri!...nu reprosuri!
nu ma deranjeaza ca ai semnalat o greseala...din punctul meu de vedere (si cred ca si al lui emanuel), daca ai putea sa le semnalezi pe toate, cred ca ar fi perfect si i-ai ajuta destul de mult!pur si simplu mie nu mi-a placut modul in care ai reactionat!

marx 15 Jan 2004 13:44

da marx...sunt perfect de acord cu tine...o negociere se bazeaza pe propuneri...repet: propuneri!...nu reprosuri!
nu ma deranjeaza ca ai semnalat o greseala...din punctul meu de vedere (si cred ca si al lui emanuel), daca ai putea sa le semnalezi pe toate, cred ca ar fi perfect si i-ai ajuta destul de mult!pur si simplu mie nu mi-a placut modul in care ai reactionat!

Eu reactionez ca un om de actiune.
Si eu nu fac reprosuri,fac decat evidentieri.

crydead 15 Jan 2004 13:55

Marx, pune si tu, fratzie, un space (tasta aia maaare din josul tastaturii) dupa virgula si punct.
Asa o sa-ti intelegem mai bine conceptele, fara sa mai fim nevoitzi sa zabovim un timp inutil pe planul ortografiei si punctuatziei.

marx 15 Jan 2004 14:17

Originally Posted by crydead:

Marx, pune si tu, fratzie, un space (tasta aia maaare din josul tastaturii) dupa virgula si punct.
Asa o sa-ti intelegem mai bine conceptele, fara sa mai fim nevoitzi sa zabovim un timp inutil pe planul ortografiei si punctuatziei.

Stii frate,un concept nu e limitat de o biata virgula.

toni 15 Jan 2004 23:29

Capitalistule, Mortaciunea vorbea de spatiu, nu de virgula.

Succes.

Alex Leo Serban 16 Jan 2004 06:08

Si eu nu fac reprosuri,fac decat evidentieri.

incorect gramatical (indiferent de spatiu sau virgula!); solutii:
'nu fac decit evidentieri/fac doar evidentieri/fac numai evidentieri...'

marx 16 Jan 2004 13:05

Originally Posted by Alex Leo Serban:

incorect gramatical (indiferent de spatiu sau virgula!); solutii:
'nu fac decit evidentieri/fac doar evidentieri/fac numai evidentieri...'

Felicitari ALS! Ai reusit sa intelegi ideea cu tot obstacolul agramatical ce s-a interpus.

marx 16 Jan 2004 13:10

Originally Posted by toni:

Capitalistule, Mortaciunea vorbea de spatiu, nu de virgula.

Iti facea placere sa vorbesc despre "empty space"?

Nightwane 16 Jan 2004 19:59

Ptui...nasol a mai fost Faleze pe nisip...sau pupeze in nisip cum s-o numi...ma rugam sa se termine...

crydead 17 Jan 2004 09:19

Este un film sensibil despre drama unui tanar care avea pietre la rinichi.

------------------------------
Viitorul suna ocupat.

Leonard Pyron 17 Jan 2004 11:48

Oricum, mai bun decat basina aia sforaitare pentru care i-au dat Leul de argint la Venetia. In rest, foarte antidramaturgic. Adica, il doare in hai sa-i zicem cot de poveste.

Mala Portugal 17 Jan 2004 22:44

Mie mi-a placut amanta lu' dom' doctor. Daca inchideam ochii aveam senzatia ca e Ilie Dobre care citeste cu voce tare din Simone de Beauvoir

Nightwane 17 Jan 2004 23:03

proasta actrita si amanta lu' nea doctoru' ala :D

marx 18 Jan 2004 17:34

Originally Posted by Mala Portugal:

Mie mi-a placut amanta lu' dom' doctor. Daca inchideam ochii aveam senzatia ca e Ilie Dobre care citeste cu voce tare din Simone de Beauvoir

Drumul androgenizarii a inceput din nisipurile filosofale. :wink:

ricciotto 19 Jan 2004 01:32

unii reactioneaza de parca ar plati un abonament lunar substantial la site-ul acesta si prin contract li s-ar fi promis o baza de date completa si permanent actualizata a cinematografiei romanesti. cred ca e nevoie de nervi de otel sa lucrezi in administratia cinemagiei...

cite pretentii, cita revolta, ce aere atotstiutoare si cite nasucuri strimbate superior...

go... do something! about it. trimiteti un pm cu informatiile lipsa, daca le aveti, clapaciti-le si puneti-le la dispozitia oamenilor care se straduiesc pe aici si care chiar au cu ce se mindri, chit ca lipsesc titluri din baza de date si mai stiu eu ce.

pff!

Mala Portugal 19 Jan 2004 01:51

Drumul androgenizarii a inceput din nisipurile filosofale. :wink:

Ai cumva idee unde se opreste? As prefera sa ma opresc la timp :wink:

marx 19 Jan 2004 14:00

Originally Posted by ricciotto:

pff!

O, che sorpresa signor Canudo! Tanti auguri!
Ce intepaturi subtile punctati cu nonsalanta! V-a trecut criza de personalitate?
Sau practicati acupunctura ca autotratament?

ricutza 20 Jan 2004 13:15

Originally Posted by ricciotto:

pff!

O, che sorpresa signor Canudo! Tanti auguri!
Ce intepaturi subtile punctati cu nonsalanta! V-a trecut criza de personalitate?
Sau practicati acupunctura ca autotratament?

tu ai ceva cu absolut toata lumea?

crydead 20 Jan 2004 14:19

Iar tu chiar ejti tot timpul porumbelul pacii? :roll:

------------------------
Viitorul suna ocupat.

marx 20 Jan 2004 16:25

tu ai ceva cu absolut toata lumea?

Ar trebui sa-ti impusc ideile tale columbofile! De ce nu esti tu cuminte si te interpui in relatii machiavelice?

ricutza 21 Jan 2004 22:49

pentru ca nu imi place atitudine ta si in general atitudinea oamenilor care intra pe forum ca sa se certe cu lumea de aici....

marx 22 Jan 2004 15:47

pentru ca nu imi place atitudine ta si in general atitudinea oamenilor care intra pe forum ca sa se certe cu lumea de aici....

Copile, incearca sa faci diferenta intre cearta si polemica! Cearta e spuma prostiei, iar polemica - scanteia analizei. Cearta ma scarbeste, iar polemica ma incanta! :wink:

marx 23 Jan 2004 16:08

Originally Posted by Mala Portugal:

Ai cumva idee unde se opreste? As prefera sa ma opresc la timp :wink:

Depinzi doar de subiectivismul clepsidrei :P . Sau de glumele vietii :wink: .

All times are GMT +2. The time now is 22:05.