![]() |
Domnule Nicolaescu, sa stiti ca si numitul TLD de aici de pe site practica pirateria si chiar el a declarat ca a vizionat MATRIX de 682 de ori sau cam asa deci eu cred ca el are DiViXuri piratate cu acest film si cu altele de acest fel care desi tin de subcultura cinematografica tebuie sa platim corect drepturile de autor la ele. Astept cu nerabdare masuri punitive.
PS - Eu am nevoie de abonament pe linia lui 182. |
LOL! Puscaria ma asteapta? Muhahahaha! Stati linistiti copii nu eu sunt buba pe aici. Macar ma amuza mesajele acestui domn piron (reincarnat pe aici). Si apropo vizionari la matrice : 11-12, la reloaded - 17 . Nu ma mira faptu ca memoria ta nu a retinut... Amuzant, caracterizez aceste mesaje... Pacat ca nu am chef de glume du[pa ce am aflat pe forum azi...
|
voi chiar l-ati luat in serios pe nicolaescu?
altfel, ironia e ca se discuta despre 'a b-movie director' si-a venit sergiu asta la momentul potrivit. |
Mi-am mai schimbat parerea
Dupa ce l-am mai vazut de citeva ori si am citit mai multe despre cum a fost facut si ce si-a propus Tarantino, parca mi-am schimbat PUTIN parerea despre Kill Bill. Insa, ca sa-l apreciezi la adevarata valoare, trebuie sa fi vazut o gramada de B Movies la care face referire sau din care s-a inspirat nebunul de Tarantino.
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
Eu de o masina... A venit iarna si n-am chef sa ma-nghesui in autobuz, anymore... :x Va pup pe portofel! |
Originally Posted by bill_the_butcher:
super funny faza asta cu aparitzia lui Sergiu :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by bill_the_butcher:
Multam, bill, in sfarsit intelege cineva cum sta treaba si nu se ataca degeaba. |
nu stiu daca a mai constatat cineva, dar, desi nu o fac prea des, m-am uitat pe pagina de filme in curand la cinema si cica Kill Bill vol.1 a fost trecut la 'nedate 2003'. Ce se intampla, emanuel? s-a amanat/anulat premiera in romania? macar la o vizionare ceva, nu apucam sa-l vedem si noi?
|
Inca nu se stie nimic sigur... s-a schimbat data si acum este in asteptare... in functie de programare, va fi anuntata noua data de premiera in curand.
|
Super
Misto pozele ! Abia astept sa vad Vol.2 !
|
Re: Super
Originally Posted by Dan Gerose:
|
sunt aceleasi poze de pe empiremovies.
totusi, eu nu pot vedea pagina killbill.jp. |
vazut
!!! AMANUNTE!!!
E o halucinatie. Razi de mori. Uma e un vis. Luci o ia (desi scalpul ei e luat de uma). Totusi nu inteleg de ce incepe cu victima doi si nu cu victima 1 (adica barosana lucy de la tokyo). Oare pentru ca prima victima ofera 'spectacolul' al mai mare si mai caricaturist-sangeros (si singurul din film)? Daca e asa, mi se pare o chestie pretentioasa si cam post-modern-ipocrita. Membrele si capetele trebuie sa zboare la sfarsit, nu, ca altfel nu mai avem punct culminant. Hm. Pot eu oare declara un film genial atunci cand acesta preia (adevarat, cu umor si mestesug cinematografic) un milion de clisee (vezi gradina japoneza, costumul de bruce lee al umei si MULTE ALTELE) din 'capodopere' de hong kong/ tokyo/ shanghai, iti propteste intre ochi (autoironic si manipulativ sau monstruos de egocentric?) stampila 'al patrulea film de Quentin Tarantino' (si stim toti ca el e 'king of the cool, nu :wink: ?) si nu pare facut decat pentru ca el, Quentin, este Tarantino si pur si simplu poate sa il faca? Nu vreau sa incep sa povestesc cati nervi am avut la DaKino cand a venit toata mondenitatea Bucuresteana la Kill BIll, ca doar e Tarantino si daca-l placi pe Tarantino nu poti fi decat un adevarat cinefil (Raicu, Cepraga si alte asemenea dive). Acest Kill Bill nu cred ca se ia prea in serios pe el insusi. Mi se pare o aiureala distractiva. O 'placere vinovata'. Cred ca vazut in conditii de 'exacerbare senzoriala' poate parea genial. |
Probabil maj va sunt cunoscute din posturile mele anterioare :P dar nu strica sa verificati din nou pe site-ul asta dak ati vazut toate pozele! ;)
Mai multe detalii: http://www.comingsoon.net/news.php?id=3627 P.S: Asta nu e topic de fanatic? :roll: |
Ba cam e topic de FANatic ...
Ati vazut cine il interpreteaza pe Bill? :lol: |
Hmmm....inca nu am vazut filmul dar am auzit de la niste prieteni ca e super fain. Au dreptate??
|
Din ce ai postat pe-aici pe forum si din ce comportament am dedus eu ca ai nu cred c-o sa intelegi ce-a incercat Tarantino sa faca in Kill Bill
|
Pai daca nu o sa inteleg o sa te rog pe tine sa imi explici, daca eshti asa de destept. :wink:
|
N-am sugerat ca sunt eu destept sau orice altceva, n-am facut nici o remarca la adresa mea... spuneam doar ca din ce imi dau eu seama nu prea are rost sa vezi tu filmul ala ca o sa zici ca e prost neintelegand ce a facut Tarantino :wink:
|
Shi daca o sa spun ca este o capodopera?? Ce mai zici atunci?
|
Nu ma intereseaza.
|
Frate mai distrugeti multe toapice?!!!!!!!! ASTEA SUNT DISCUTII DE P.M.!!!!! Sau luativa fratre id-urile de pe messenger injurativa acolo omoritiva. Yo chiar n-am chef de citit printre aberatii!
|
Scuze TLD dar dupa cum o sa citesti nu eu am inceput, ci BeNnY m-a agresat. :o
|
cica urmatorul film al Tarantino ar urma sa fie unul cu nemti (WW2); am citit asta intr-un interviu cu Michael Madsen..; ceva gen Saving Private Ryan in viziunea lui proprie; stie cineva mai multe detalii?
|
Urmatorul film o sa fie Inglorious Bastards (imi place numele :lol: ) desi a fost doar anuntat... e vorba de un grup de soldati din WW II care scapa de-acolo de prin lagarele nazistilor si fac diferite chestii... nu stiu prea multe...
|
Site
Intra pe site-ul lui Tarantino si vei afla mai multe !
|
Hey, iubitori de Tarantino si Pulp Fiction, ati citit cartea lui Charles Bukowski - "Pulp"? A aparut in acelasi an cu Pulp Fiction, si ideea e aceeasi ca in filmul lui Tarantino...autorul isi bate joc de stereotipurile dun filmele politiste...daca v-a placut Pulp Fiction, eu va recomand sa cititi si Pulp, merita....
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Da. Kill Bill e acel gen de film la care esti putin "socat" in primele minute, dar odata ce te obisnuiesti cu stilul, ajungi sa-l apreciezi la adevarata valoare. Este exact genul de film in care subiectul nu are nici o importanta, dar e facut cu atita grija la fiecare detaliu incit nu poti ramine decit impresionat. E un adevarat film "artistic". Can't wait for Volume II :) |
Mai ales ca in Volume II o sa fie mai multa vorbaraie.... :lol:
|
Mdah, Benny zice bine. Tarantino a zis intr-un interviu ca in a doua parte va fi mai mult dialog si vom ajunge sa cunoastem mai bine personajele.
Kill Bill... Eu sunt mai mult sau ma putin un adolescent cu creeri facuti varza si lumea sa-r astepta de la mine sa zic: "Ce tare e Kill Bill ca tasneste sange din capul aluia mai bulangiu, Hu Hu". Dar nu sunt de aceasta parere... Filmul este o capodopera. Ganditiva asa, Matrix 2 a costa destui bani ca sa se faca kill bill de 10 ori, de fiecare data cu un cast diferit, dar Kill Bill este incontesabil MULT MAI bun decat Matrix, ca calitate (scuzati cacofonia). Este presus de Crouching Tigger etc. Muzical este extraordinar. Filmul a incercat sa fie "deep" si este mult mai mult decat atat... Fimul asta este acuma Antologic. Un film cu batai care m-a marcat. Ii dau acestui film un 10,5! Si zic ca ar fi meritat si el un Oscar, ceva... |
"Tarantino also talked about the strong sales of Kill Bill Vol. 2 on DVD, which was released on August 10th and has remained at the top since while reinvigorating sales of Kill Bill Vol. 1.
The sales bode well for Tarantino's dream to bring a full-length Kill Bill to theaters. A film that combines the separate movies could happen as soon as early next year. "It's not just like slapping the two together," he says. "There are slight changes, and it has an intermission, like a '60s movie." Tarantino adds that a subsequent ultimate Kill Bill DVD would have a new collection of extras. "It won't make these two (current DVDs) obsolete. We have put everything we could on volumes 1 and 2, but I have all this cool stuff we have from over the course of a year and a half making (the films)." http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=6214 |
Kill bill full-length on the big screens ? Shi sunt curios cat o sa dureze ? k primele partzi cam cate 2 ore fiekre ... it is a mistery 2 me what this man is trying 2 do ...
|
Poate vrea sa faca cel mai lung film din lume.....
Chiar, exista record pe-asa ceva? |
Originally Posted by Semaca:
|
Originally Posted by Semaca:
Totusi, daca e sa cauti un film "normal", aici greu... |
Oare pe cate CD-uri intra?? :D
|
Originally Posted by Jay:
Si citez: The Cure for Insomnia is the worlds longest film, according to The Guiness Book of World Recoords, as of its release in 1987. Running between 80-90 hours in length, the film follows no plot. Instead, it consists of L.D. Groban reading his poetry over the course of four days inter-spliced with occasional clips from heavy-metal and x-rated videos. It was first played in its entirety at The School Of The Art Institute in Chicago, Illinois from January 31 to February 3 1987 in one continuous showing. It is not clear whether or not the movie has been released to the public since then. Considering that a normal DVD can only hold 4 hours, The Cure For Insomnia would end up being around 22 discs. Apare si pe imdb: http://www.imdb.com/title/tt0284020/ |
daca vreti cel mai lung film, puneti cap la cap episoadele unui serial gen 'tanar si nelinistit'.
cu Kill Bill, Tarantino mai bine ar incerca sa le scurteze pe cele deja existente sa scoate o versiune care sa plictiseasca mai putin. de unde au oamenii atata rabdare sa se uite la filme super-lungi in care e o singura idee, nu stiu... |
Ultimele 2 episoade din "CSI" au fost scrise si regizate de Tarantino! :shock: :shock: :w00t: Din pacate nu cred ca TVR mai da serialul :( Le are careva? Le-a vazut careva?
Episoadele se numesc "Grave Danger" (1 si 2), si au fost difuzate in America in luna mai. |
All times are GMT +2. The time now is 16:56. |