Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   BB (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82710)

blitz43 17 Mar 2004 14:30

Originally Posted by crydead:

Aceasta este o gandire sexista cu iz medieval. Imi place.

------------------------
Viitorul suna ocupat.

si cine aduce FECIOARA DE FIER?????? :x !

KORBEN 17 Mar 2004 14:59

al mai dispus sa`si bage p**a in ea, evident
propun inlokuirea lui bb ( nu sfrijit bardot) cu un canal care sa transmita 24/7 dintr`o colonie de nudisti exchibitonisti care primesc vizita unor intelektuale ( in ale felatiei) nimfomane
ar fi mai cinstit

Lady_Skar 17 Mar 2004 18:12

Nu m-am uitat niciodata la Big Brother, nu ca as fi snoaba, dar I'm supposed to give a sh!t about these people just because they're on TV???

Alex Leo Serban 18 Mar 2004 11:42

Originally Posted by marcu:

Alex. Leo Serban a scris:
nu stiu altii cum sint (mai pudibonzi... mai ipocriti...), dar eu abia astept sa vad primul futai in direct (nu neaparat in rect!) la un post romanesc

Ce faci Leo, ai timp pentru BB? Lumea ashteapta de la tine cronici de film shi carti, iar tu priveshti BB (manat de curiozitatzi impudice). Ce surpriza! Numai intelectual sa nu fii in postmodernitatea aceasta diluanta.

draga marcu (pari om onest si de bun simt din postari), cum iti spuneam si cu alta ocazie, i don't give a shit what people expect and/or think of me, eu fac ce fac de cind ma stiu: ce-mi place!
sincer, conceptul mi se pare super & gasesc mai multa 'cultura' (whatever it may still mean in diluanta noastra postmodernitate...) & kestii interesante in bb decit in multe productii 'culturale' cu staif - vezi tvr cultural :roll:
am scris deja ce aveam de zis despre bb in dilema & ziarul de duminica (le gasesti pe site & pe liternet)

KORBEN 18 Mar 2004 16:51

Originally Posted by Lady_Skar:

Nu m-am uitat niciodata la Big Brother, nu ca as fi snoaba, dar I'm supposed to give a sh!t about these people just because they're on TV???

unii s`au pierdut in translatie
daca nu dai juma de kkt pe chestiile astea ce cauti pe threadul asta?
curioasa mica :x :x :x
revenind la punct, u shoud be able to decide( by now) what u`r supposed to pay attention to
nu ca as fi snob dar am scris cam mult in engleza

marcu 19 Mar 2004 12:34

Originally Posted by Alex Leo Serban:

Originally Posted by marcu:

Alex. Leo Serban a scris:
nu stiu altii cum sint (mai pudibonzi... mai ipocriti...), dar eu abia astept sa vad primul futai in direct (nu neaparat in rect!) la un post romanesc

Ce faci Leo, ai timp pentru BB? Lumea ashteapta de la tine cronici de film shi carti, iar tu priveshti BB (manat de curiozitatzi impudice). Ce surpriza! Numai intelectual sa nu fii in postmodernitatea aceasta diluanta.

draga marcu (pari om onest si de bun simt din postari), cum iti spuneam si cu alta ocazie, i don't give a shit what people expect and/or think of me, eu fac ce fac de cind ma stiu: ce-mi place!
sincer, conceptul mi se pare super & gasesc mai multa 'cultura' (whatever it may still mean in diluanta noastra postmodernitate...) & kestii interesante in bb decit in multe productii 'culturale' cu staif - vezi tvr cultural :roll:am scris deja ce aveam de zis despre bb in dilema & ziarul de duminica (le gasesti pe site & pe liternet)

Argument forte placerea aceasta. Daca mai e nevoie, il invoci si pe Voltaire, care spunea:"A fi liber, inseamna sa faci doar ceea ce-ti produce placere". De acord, dar ce-ar fi lumea aceasta fara imixtiunea carcotasilor, care pretind ca de la o parte se vede mai bine?... Cred ca s-ar sufoca de placere...
O spun si pe asta: mie nu-mi place ca Plesu este prieten cu Dinescu, dar lui PLesu ii place sa fie prieten cu Dinescu. Eu am o nedumerire la acest capitol, iar "ingerologul" rade si spune ca e o fire contrastanta, aduna in preajma specimene care, altfel, se resping reciproc. Ce egoista e, uneori, placerea aceasta...

marx 19 Mar 2004 15:32

Originally Posted by Alex Leo Serban:

eu abia astept sa vad primul futai in direct (nu neaparat in rect!) la un post romanesc :P

Si cum te-ai pregatit, tu, pt sarbatorirea evenimentului? Ti-ai scos "costumul lui Adam" de la naftalina?

Lady_Skar 19 Mar 2004 21:08

Originally Posted by KORBEN:

Originally Posted by Lady_Skar:

unii s`au pierdut in translatie
daca nu dai juma de kkt pe chestiile astea ce cauti pe threadul asta?
curioasa mica :x :x :x
revenind la punct, u shoud be able to decide( by now) what u`r supposed to pay attention to
nu ca as fi snob dar am scris cam mult in engleza

Imi exprimam parerea despre fenomenul BB. Am dreptul la o parere nu?

Si sunt perfect capabila sa fiu atenta la ce se intampla in jurul meu, multumesc foarte mult. de exemplu, acum nu folosesc limba engleza, pentru ca imi dau seama ca in general nu conteaza ce spui... doar cum spui. :roll:

KORBEN 19 Mar 2004 22:29

drept pe care nu ti l`a contestat nimennea,.....
dar
parerile se afirma, nu apar ca interogatii

Lady_Skar 20 Mar 2004 07:08

Nota catre sine: Nu mai pun intrebari reorice fara sa anunti inainte.

aditza2004 20 Mar 2004 10:12

Cati dintre voi au vazut emisiunea Nasul de pe B1TV cand a fost si Alex Leo Serban acolo??
Mie la emisiunea aia mi-a placut cel mai mult cand a intrat in legatura directa Pruteanu...

blitz43 22 Mar 2004 13:09

bah, mishto ca l-au nominalizat pe "travestitul" ala....
Parerea mea! :lol:

KORBEN 22 Mar 2004 18:37

mda... vazut si io nominalizarile
ar fi trebuit, din start sa zboare filthy fily care se tot pisiceste si e enerventa si urata si unu din rockerii aia pletosi

blitz43 22 Mar 2004 18:40

mda... vazut si io nominalizarile
ar fi trebuit, din start sa zboare filthy fily care se tot pisiceste si e enerventa si urata si unu din rockerii aia pletosi

las ca bagabontzii aia cu plete (care nici macar nu E rockeri!), au potential pentru niste partide de sex tantric...
:lol:

KORBEN 24 Mar 2004 12:18

ia????
sex tantric.....citind "ghidul incepatorului in sex tantric", brosura2, pagina 17, la capitolul cerinte nu am intalnit pt barbati cum ar fi cerut sau un avantaj sa aiba plete slinoase(sau nu)
io zik sa zboare toti trei din casa si s`o puna de tantra in vrun subsol
mai nou ma calca pe nervi si virgina( nume predestinat pt parasute) sper ca pana al momentul ejacularii ei afara din casa si inapoi p strada undei e loku sa aiba parte macar de un fisting, asa pt impresia artistica....
si andrea rai cu silicoane care mi se pare ca ar cam manevra lucrurile in defavoare lu tino....sau toni??/
whatever

blitz43 24 Mar 2004 12:23

ia????
sex tantric.....citind "ghidul incepatorului in sex tantric", brosura2, pagina 17, la capitolul cerinte nu am intalnit pt barbati cum ar fi cerut sau un avantaj sa aiba plete slinoase(sau nu)
io zik sa zboare toti trei din casa si s`o puna de tantra in vrun subsol
mai nou ma calca pe nervi si virgina( nume predestinat pt parasute) sper ca pana al momentul ejacularii ei afara din casa si inapoi p strada undei e loku sa aiba parte macar de un fisting, asa pt impresia artistica....
si andrea rai cu silicoane care mi se pare ca ar cam manevra lucrurile in defavoare lu tino....sau toni??/
whatever

bey, m-am referit la ei doi, având in vedere ca unul e si "artist" (nu stiu ce dreaq face el cu guasele alea!) iar alalat e barman (freaca toata noaptea sticlute si cock-tailuri la gagici si poponauti!)...
si io zic sa zboare toti baietii la andreea raicu pe silicoane in studioul BB si sa vedem atunci ce-o sa iasa acolo...

KORBEN 24 Mar 2004 12:29

un money-shot la grup pe silicoanele noi ale lui raicu?
n`au aia din casa fete si bani d`asa ceva...
desi ar fi interesant
da cum exista xxl o sa le trimit un scenariu care sa includa si secventa sugerata de tine
cine stie poa` devin scenarist de filme x

KORBEN 25 Mar 2004 19:02

toate discutiile astea dsp BB de la tv ma scot din sarite
in special pruteanu care considera ca Fu taiul e ceva nesanatos si nu se p[ractica decat intre profesor si studente, in debara, cu lumina stinsa, intre borcane de zacusca
si Cna-ul care SUGE PUUUUUUULAAAAAAAAAAA24/7
siktir

Demona 26 Mar 2004 15:07

Hai copii! Ca shi-au tras-o 2 dintre ei. CNA-ul freaca menta. Asha cum Andreea a facut un blow job la Daniel, asha CNA-ul face blow job-ul la Prima TV!!! Shi asta e numai inceputul...de acum vom vedea pe strada numai romani fericitzi. La BB e sex live!!! Viva la rating!!!

WraIth 26 Mar 2004 16:04

Dar nu au facut cine stie ce...........i-ati vazut pe aia din Breazilia???Acolo ratting :D :wink:

BeNnY 26 Mar 2004 20:01

E sex live pe dracu... Ca cenzureaza Prima si CNA de te doare capu... mai bine ne da o imagine cu niste patratele frumos colorate si se duc dracu'.... :x

Demona 26 Mar 2004 21:36

Originally Posted by BeNnY:

E sex live pe dracu... Ca cenzureaza Prima si CNA de te doare capu... mai bine ne da o imagine cu niste patratele frumos colorate si se duc dracu'.... :x

Asta e mesaj din seria "Most funniest posts on CineMagia"..."patratzele frumos colorate"...Bestial Bennito! :lol:

blitz43 31 Mar 2004 11:42

Aseara la Iaso! bb a participat si un critic de film M. Chirilov
cam ciudatel in comportament....
sa fie oare... 8) ?

Mala Portugal 31 Mar 2004 12:53

Originally Posted by blitz43:

sa fie oare... 8) ?

Asa ziceam si eu doar ca nu stiam ca-i Chirilov. Eh...'suntem multi' :P

Alex Leo Serban 03 Apr 2004 10:51

Originally Posted by blitz43:

Aseara la Iaso! bb a participat si un critic de film M. Chirilov
cam ciudatel in comportament....
sa fie oare... 8) ?

ce sa zic... l-ati prins, vrajitoarelor! :roll:
can u define: 'ciudatel'?
&: aren't we all?...
PS o sa fiu si eu, next week; atunci sa vezi 'freak show'! :P

BeNnY 03 Apr 2004 11:03

O sa fii la Salut BB? Sa ne spui si noua in ce seara

cherryblossom 05 Apr 2004 16:46

Pe cinemagia sunt fani Big Brother :o :o :o ????????????
mamaaaaaaaaa doamneeeeeeeee, rau ati ajuns mai fratilor, daca va uitati la idiotenia aia... :D :D :D

cherryblossom 05 Apr 2004 16:50

... care cum s-ar zice...e groasa fratilor....(pardon de expresie :D )

K's 05 Apr 2004 17:35

Originally Posted by cherryblossom:

... care cum s-ar zice...e groasa fratilor....(pardon de expresie :D )

nu-i chiar asa de groasa...daca citesti bine threadurile :P
...doar ca ALS, nu ca mi-ar displacea cronicile lui...
in rest, de ce sa nu te uiti la BB???, asta numai o data pe saptamana

cherryblossom 05 Apr 2004 17:44

se intampla ceva interesant o data pe saptamana la big brother? nu prea cred... dar daca tu zici... :o , poate ASL asta (ASL = age, sex, location :lol: sau ce?) stie mai bine...
prefer sa merg impotriva curentului... :wink:

K's 05 Apr 2004 17:45

als= alex leo serban :wink:

cherryblossom 05 Apr 2004 17:50

deci age, location si la urma sex :lol:

K's 05 Apr 2004 17:52

hmmm..oricum cei care merg deobicei improtriva curentului, cunosc intensitatea acestuia (just a tip)

cherryblossom 05 Apr 2004 17:55

..cunosc intensitatea altora... :wink:

BeNnY 05 Apr 2004 19:04

Nu sunt FANatic BB de nici un fel doar ca vreau sa-l vad pe ALS

K's 05 Apr 2004 20:08

mie mi-au placut interventiile lui pro-BB de la Nasul! au fost pertinente si bine argumentate.
la salut! ma mai uit pentru ca este Andreea amuzanta :P :P
(prin prostioarele pe care le zice, multe, de altfel).
heh...mi-a placut instructia data de daniel asta-noapte...

BeNnY 05 Apr 2004 21:04

La "Salut! BB" prostia Andreei capata nuante inimaginabile! Stateam si ma uitam ca prostu' la ea cum scotea prostie dupa prostie pe gura! Am regretat amarnic dupa aceea ca am sacrificat un episod din Seinfeld ca sa ma uit la prostanaca asta!

K's 05 Apr 2004 22:00

sa nu cumva sa uit...
fusese tino intr-o noapte...si a cam pus-o la punct! (pe frumusica Raicu, ce zburda din gafa in gafa)
apoi, pe final de fapt, a aparut si huidu (in general NU imi place) care a eclipsat-o total!
cand merge ALS la salut!BB ?? daca cumva stii, pliz share...

cherryblossom 06 Apr 2004 11:12

...vad ca domnul ASL e in mare voga pe aici... incep deja sa ma uit chioras la articolele lui din "Dilema" de cand s-a dat cu bigbrother... sper ca macar amicului Gorzo sa nu-i fluture mintile pe afara... by the way, el nu apare deloc pe forumu' asta?

BeNnY 07 Apr 2004 23:29

E acum la "Salut! BB" ALS!

K's 08 Apr 2004 00:20

tocmai se termina alta repriza de prostie si replici pe banda marca Andreea Raicu. Cea mai buna din seara asta:
se facea iar o paralela BB1 si BB2 aducandu-se in discutie sexul. ALS a zis ca daca s-a facut sex in prima seara le-a mai ramas sexul in grup. Raicu, din putul gandirii- ca pe asta nu o avea pe prompter-, "pai ar trebui sa se grabeasca, pana nu raman 4 ca atunci ar fi sex in grup mai mic" :o :o :o :o :o

in plus, ALS si cu Andreea de la BB1 in cam ranjeau in fata, pe sub mustati, evident...

pe zi ce trece Andreea este din ce in ce mai jenanta.

nu mi-a placut ca au introdus in montaj cum fetele se epilau inghinal- totusi, asta este o chestie care tine de intimitatea igienica (daca pot spune asa...)

BeNnY 08 Apr 2004 10:24

Eu speram ca ALS o s-o desfiinteze pe Raicu... Dar n-a fost sa fie... Lasa ca poate se duce Ambra Blu acolo :lol:

Oricum, a fost OK la emisiune ALS, mai interesant decat invitatii din toata sapt. asta, toti la un loc...

Serghei 08 Apr 2004 10:37

Originally Posted by BeNnY:

Eu speram ca ALS o s-o desfiinteze pe Raicu... Dar n-a fost sa fie... Lasa ca poate se duce Ambra Blu acolo :lol:

Oricum, a fost OK la emisiune ALS, mai interesant decat invitatii din toata sapt. asta, toti la un loc...

Poate il invita si pe Gorzo in aceeasi emisiune,ca sa-l bata Ambra cu sabia la fund.
Asta ar fi un BB interesant.

Ionutz55 08 Apr 2004 10:41

itzi place bb benny?, cam ciudat :o

KORBEN 08 Apr 2004 11:03

m`am uitat si io in diagonala la emisiunea cu als
ma doare sufletu ca am ratat tocma faza cu epilatu inghinal( desi imi dau seama ca nu putea sa fie vorba de raicu, totusi, cine s`a epilat?????)

K's 08 Apr 2004 11:18

Ambra Blu ar fi chiar fain sa fie la BB. de abia astept (sa merga cu chirilov in aceeasi emisiune :lol: )

s-au epilat fetele din casa... monica le epila pe andreea (din casa) si pe raluca.

BeNnY 08 Apr 2004 16:58

Originally Posted by Ionutz55:

itzi place bb benny?, cam ciudat :o

Nu neaparat. Nu ma uit la BB dar nici nu-l consider o problema a societatii. M-am uitat aseara pentru ca vroiam sa-l vad pe ALS... (si eu am ratat faza cu epilarea inghinala :o :-? )

Alex Leo Serban 10 Apr 2004 09:48

Originally Posted by cherryblossom:

...vad ca domnul ASL e in mare voga pe aici... incep deja sa ma uit chioras la articolele lui din "Dilema" de cand s-a dat cu bigbrother...

as if i care...
oricum, cine 'gindeste' asa, mai bine sa-l pierd ca cititor :roll:
nu-i mare paguba! :wink:

Alex Leo Serban 10 Apr 2004 10:08

one more thing: pt cei (ca mine) care cred ca there's more to bb than meets the eye, trimit la articolele mele din ziarul de duminica (3 bucati) in care incerc o paralela intre bb si dogville (sub titlul 'big dog is watching you'); cred ca le mai gasiti pe www.liternet.ro
ce NU stiam la data cind scriam acele articole: teaser-ul dogville este facut ca la 'camera secretelor', cu alde nicole, bacall & gli altri intrind intr-o camera goala si spovedindu-se camerei (de filmat) la finele fiecarei zi de turnaj - e mortal (mi s-a spus) s-o vezi/auzi pe tanti lauren (vaduva lui bogie) spunind: 'what the f.u.c.k. am i doing here?!?' :lol:

BeNnY 10 Apr 2004 10:27

Mai ALS de ce n-ai desfiintat-o pe domnisoara Raicu?

All times are GMT +2. The time now is 10:07.