![]() |
Hai Balex ca nici tu nu esti departe....Si tie iti plac "glumele astea de liceeni acneici" de nu mai ai aer...De ce esti ipocrit acum?
Cat despre glumele cu cine este mai dotat iti reiterez ideea ca ma dezgusti, tu esti chiar prostanac daca repeti mereu ca esti un mare barbat, ca sari din femeie in femeie si altele....cred ca ai de fapt o problema psihica serioasa izvorata din frustari si lipsa de generozitate a naturii in privinta ta. Te compatimesc deja. Cat despre Ambra Blu si mesajul sau cu "to leave cinemagia", mi-am exprimat opinia fata de aceasta intentie acolo; Shaw obisnuia sa spuna ca succesul este dat de numarul de sustinatori. Nu ma intelege gresit, si eu cred ca intentia sa a reprezentat mai mult temere sau orgoliu dar parca as da mai mult pe el decat pe tine in toata discutia asta pe care in mod pueril ai creat-o si intretinut-o. Sincer e momentul sa inchei....sau vrei sa sustii o proba de indobitocire? |
you are so 5 minutes ago :cry: :cry: :cry: !
|
And ya're so low.... :cry:
|
& you're so bou (n-am gasit alta rima :lol: )...
|
Da, este totusi bine ca ai gasit o rima....scoala de tractoristi pe care ai urmat-o te-a ajutat si acum....deh Balex fiecare face cat poate. Se pare ca sistemul tau limitat de valori iti confera o prezumtie absoluta de idiotenie.
Bye bye pathetic lunatic.... |
ok, ok, fie cum zici - dar spare me the crap, will you?
kiar nu ma intereseaza sa mai raspund unor fantome fixate pe yesterday's news & lipsite total de simtul umorului... patch yerself, dummo! |
Yesterday news? Erau actuale afirmatiile tale Balex nu fii si mincinos mai nou. Cat despre simtul umorului nu neg ca nu l-ai fi dezvoltat mai bine decat altii insa over all este trivial...so you spare me k?
|
gat fratilor cu cearta ca sa semnat armisttiu de mult hai sa vorbim despre filme ce stiti mai e cetateanul kane pe primul loc din toate timpurile?
|
Ok. Da se pare ca "cetateanul" conduce detasat pana acum.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:29. |