Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Intilnirea forumishtilor cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82354)

Demona 06 Apr 2003 16:11

...duuuuuh!!!

....exact ce spuneam in celalalt mesaj...spunetzi fiecare o data, poate coincid sau sunt apropiate...shi asha...eventual...ajungem la o intalnire!!! :roll:

Danny 06 Apr 2003 21:55

Originally Posted by toni:

Nu-mi place atitudinea lui Ambra " daca e miercuri si daca e fire"...

Mda...pai daca punem fiecare conditii de genul asta...n-o sa iasa cu sigurantza nimik.

Ambra Blu 07 Apr 2003 07:48

Nu fortez pe nimeni, ca nu sint timpit. Miercuri prefer eu, dar asta nu inseamna ca nu pot veni si alta data, in alta locatie.
Eu oricum n-am nimic de facut toate zilele.

ricutza 07 Apr 2003 14:30

ok...eu zic sa o luam incetisor...mai intai vom stabili perioada, apoi saptamana, apoi data si la urma locatia...
mi se pare ca pesoanele care nu sunt din Bucuresti ar trebui sa spuna care ar fi perioada in care ar putea veni aici...
din ce-am inteles pana acum, lumea se gandeste la o perdioada de pana in 1 iunie...este cineva care nu poate participa la aceasta intalnire decat daca este dupa 1 Iunie?

Danny 07 Apr 2003 22:15

Originally Posted by ricutza:

pesoanele care nu sunt din Bucuresti ar trebui sa spuna care ar fi perioada in care ar putea veni aici...

Aaaa...de fapt...mai este cineva din afara Bucurestiului care vrea sa vina...in afara de Demona?

Ambra Blu 08 Apr 2003 10:10

Nu inteleg de ce va trebuie atita chin: intr-o dupa-amiaza, intr-un weekend, cred ca pot sa vina toti cei interesati. Iti iei un suc, doua grisine si dupa ce ai petrecut 2 ceasuri in compania forumistilor mergi acasa sau unde ai treaba.

radv 10 Apr 2003 20:49

gata...propunem

eu zic ... 12 mai..oriunde

Danny 10 Apr 2003 22:57

Mai bine in week-end...adik: 10-11; 17,18 sau 24,25 mai. Cam astea ar fi...ca pe urma incepe perioada de examene...

Leonard 11 Apr 2003 01:32

Deci mai ramane stabilirea locului. Eu zic sa renuntati la ideea cu bodega. Am fost de curand cu niste prieteni sa vedem cum e... nu mai zic decat ca eu nu vin in asa ceva.
Ce ziceti de Mike? Este in interiorul Cinematecii Eforie. Atmosfera placuta, ospatari exemplari, preturi relativ mici. Si cred ca majoritatea stiu unde e cinemateca, ar fi cel mai accesibil.

christi 11 Apr 2003 08:13

Si eu sint din afara Bucurestiului :wink:

emanuel 11 Apr 2003 16:17

Dupa multe discutii avute cu ceilalti colegi ai mei am hotarat ca intalnirea sa aiba loc candva la mijlocul lunii mai (15-19 mai, intr-o zi) in functie de filmul (ele) pe care am stabilit sa il(le) vedem.
InterCom-ul cu care am vorbit deja, ne poate pune la dispozitie pentru o vizionare copia tradusa a filmului Anger Management / Al naibii tratament! (premiera 13 iunie!), o super comedie cu doi actori la fel de "super" Adam Sandler si Jack Nicholoson (o sa spuneti ca am ceva cu Sandler, de am ales si pentru aceasta vizionare tot un film cu el, dar va asigur a fost o pura intamplare... si poate mai facem rost de inca un film, ca sa nu fie discutii...).
Locul am zis sa fie totusi "Hanu' lu' Manuc" pentru ca este oarecum in centru si daca vin si cei din provincie, intreband pe cineva pot ajunge usor.
In plus sa speram ca va fi cald in acea zi ca sa putem "sta cu burta la soare (a se citi sta la discutii) si manca mici" :lol: Mi s-a facut foame deja, mai bine nu ziceam...

Ei ce spuneti?
Sunteti Pro? sau... Contra?

blitz43 11 Apr 2003 16:36

PROOOOOOOOOOOOO!
Pro sa fi, da' sa-ti revii!
PAREREA MEA!

Ambra Blu 11 Apr 2003 17:10

Pro...Motor!
This is a wrap-up!

Danny 13 Apr 2003 00:31

De acord.

Demona 13 Apr 2003 11:22

..AMEN!

..finally.......dupa multe dezbateri...eu zic..alejetzi week-endu`..ca yo vreau la Bucureshti!!! Ca dupa ultimele veshti ashtia nu imi dau concediu la lucru` ca duc angajatzi noi shi trebuie instruitzi...asha ca...WEEK-END!!! pls..pls...pick me!...pick Demona!!! :P Thank you! ;) ...In rest...intru` totul de acord cu emanuel! :P

snatchro 14 Apr 2003 11:57

Da, mi-ar placea sa ne intalnim. Unde, mi-e indiferent, in limitele rezonabilului. In weekend ar fi cel mai bine, dar nici in timpul saptamanii nu zic nu.
Si m-ar mai tenta un Anger Management dupa ce am vazut trailerul la Studio. Vrabia malai viseaza...

iadrianik 14 Apr 2003 13:46

O intalnire in weekend cred ca e totusi de preferat uneia in cursul saptamanii cand unii dintre noi sunt la cursuri sau la serviciu.

toni 14 Apr 2003 17:50

Hai Emanuel, pune intilnirea in weekend...Am o rugaminte, daca intirzii, comanda-mi si mie 4-5 mici si o bere, si cu a doua fac eu cinste..

Demona 14 Apr 2003 18:54

..uhmmm....

...bey!!!..pe mine cine ma ia de la gara?! :P

Leonard 15 Apr 2003 03:08

Eu! 8)

emanuel 15 Apr 2003 08:10

Hai Emanuel, pune intilnirea in weekend...Am o rugaminte, daca intirzii, comanda-mi si mie 4-5 mici si o bere, si cu a doua fac eu cinste..

S-a facut! :P

christi 15 Apr 2003 09:19

Si eu sint PRO... dar sa fie in weekend...

Danny 16 Apr 2003 00:44

Toni...vezi sa nu intarzii prea mult...ca s-ar putea sa ramai fara ei. Oricum nu sunt buni reci... :)

Semaca 16 Apr 2003 13:27

Chiar daca am fost cam ocupat in ultima vreme, abia astept sa ne mai vedem o data!!
Si eu pun o vorba buna pt. week-end!!

toni 16 Apr 2003 17:33

Originally Posted by Danny:

Toni...vezi sa nu intarzii prea mult...ca s-ar putea sa ramai fara ei. Oricum nu sunt buni reci... :)

las' ca ai tu grija de ei....:-)

Danny 17 Apr 2003 00:36

Pai daca vad ca nu vii si nu vii...iti dai seama ca o sa ma sacrific... :wink:

Demona 17 Apr 2003 14:44

...bummer!

..have fun guys!..eu nu mai vin...shi de Pashti lucrez... :cry: ...daca ajung la Bucureshti...inseamna ca mi-am dat demisia...Guys..promitetzi-mi ca va imbatatzi pentru mine...ca o sa betzi atat....ca o sa simt shi eu alcoolu` ! 8)

Danny 17 Apr 2003 23:20

Stai linistita Demona...il vei simtzi...in mesajele noastre de a doua zi :lol:
Dar poate totusi vii...

Demona 18 Apr 2003 15:20

..thx Danny pentru incurajari....va raman datoare! ;) Once again...have fun!!!

blitz43 18 Apr 2003 19:47

sAL'!
POoate daca ne-am incorda toti forumistii un pic, l-am convinge pe seful tau sa-ti dea un S.R.L. Ce ziceti?!?
PAREREA MEA!

Danny 19 Apr 2003 22:00

Cam greu sa facem asta. Din cate se pare Demona lucreaza pe o plantatie de trestie de zahar si e de profesie sclav. :)

(*) FREE DEMONA!!! (*)

Demona 20 Apr 2003 15:46

YEAH! ...FREE DEMONA! Asta va fii sequel la Free Willy...balena de mine... ;)

..Thx guys...deja ma simt mai bine! ;P

Leonard 05 May 2003 03:16

cum a ramas pana la urma?

toni 05 May 2003 08:25

ca-n gara....

blitz43 05 May 2003 13:59

Sal'!
:o Mai degraba, ca-n tren....

emanuel, daniel, voi cei care ne vegheati...
ce se mai aude cu intâlnirea forumistilor? :(
Acuma, pâna nu-mi ies din mâna cu mititeii si gratarele (dupa atâtea sarbatori). Cât despre berici, inca 43 si ma duc! :lol:
Va salut!
Ah, era sa uit... si filmu'.... 8)

emanuel 05 May 2003 14:28

Nu am uitat si nici n-a ramas ca-n gara...
Saptamana aceasta vom sti ceva sigur (ce filme si unde ne intalnim).
Fiti pe faza!

Danny 05 May 2003 22:51

Mie imi place in gara...vezi tot felul de oameni, expresii...unii alearga, altii pierd vremea, altii se agita, se chinuie carand zeci de bagaje...intra in panica...

catallin 06 May 2003 09:37

Hai sa fim seriosi. Intalnirea asta este ca o fantezie erotica. Putem visa la ea dar nu sunt sanse sa aiba si loc. Altfel ce rost ar mai avea forumul asta plasat aici? Daca ne-ar arde asa tare sa ne cunoastem forumul s-ar muta pe o alee in Cismigiu, langa sahisti si microbisti iar la iarna intr-o casa de cultura. E la fel ca scurtele imprieteniri intr-o calatorie cu trenul> se schimba retete, se arata fotografii, se planuiesc intalniri si adrese, numere de telefon. Fiecare coboara in gara lui si peste vreo luna da peste hariutele cu adrese. Ofteaza si le arunca la gunoi. Asa ca ramaneti pe aproape pe forum ca alta sansa sa ne interactionam nu e!

toni 06 May 2003 13:46

Originally Posted by catallin:

Hai sa fim seriosi. Intalnirea asta este ca o fantezie erotica. Putem visa la ea dar nu sunt sanse sa aiba si loc.

Esti dus cu pluta, mister. Intilniri au fost si vor mai fi, indiferent de parerea ta. Unii oameni de pe site se cunosc, se viziteaza, se intilnesc la filme, se iubesc.

Citat :
Nu vorbi fara sa stii,
Nu hali mereu ce auzi de la altii.
Nu te da ce nu poti sa fi.
Sint vorbe de kkt
Aud in fiecare zi.

emanuel 06 May 2003 13:50

Nu sunt de acord. Depinde de fiecare din noi sa pastram prietenii pe care ni i-am facut pe unde am umblat prin concedii.

Off topic: iti dau un exemplu: anul trecut am cunoscut la mare o pereche de tineri cu care ne-am distrat copios. Eu sunt din Bucuresti, ei din Focsani. Am ramas prieteni de atunci, vorbim des la telefon si week-end-ul trecut am fost la ei in oras la petrecerea prilejuita de ziua de nastere a ei. Planuim sa mergem si in acest an la mare impreuna.

Asa ca vezi, si pe forum se poate intampla la fel. Data trecuta la intalnirea CineMagia de la Glendale s-au legat deja cateva prietenii care s-ar putea sa dureze in timp.

Eu consider acest loc ca o mare famile, iar incet incet incepem sa ne cunostem mai bine.

Ambra Blu 06 May 2003 14:11

Originally Posted by catallin:

E la fel ca scurtele imprieteniri intr-o calatorie cu trenul> se schimba retete, se arata fotografii, se planuiesc intalniri si adrese, numere de telefon. Fiecare coboara in gara lui si peste vreo luna da peste hariutele cu adrese. Ofteaza si le arunca la gunoi.

Hmmm, daca te/ar auzi fosta mea - long term - prietena pe care am cunoscut/o in tren...

Arhanghell 07 May 2003 01:08

hmm...

mdea, poate vin si eu sa vad ceva fetze noi. si minti mai luminate.

iadrianik 08 May 2003 10:20

acum m-am intors si eu din vacanta si vad ca intalnirea asta e din ce in ce mai aproape. o sa urmaresc subiectul sa aflu cand si cum. sper sa ajung pt ca acum e o perioada cam incarcata pt mine la facultate, dar cred sa ma descurc.

catallin 14 May 2003 13:38

[/quote]
Unii oameni de pe site se cunosc, se viziteaza, se intilnesc la filme, se iubesc.
[/quote]

Ce frumos!!! Iarta-ma . cred ca de fapt sunt un mizantrop cu inima impietrita. Hai sa tinem intalniri saptamanale cu discutii despre cinema si sa ne vedem la Palarul Copiilor, sa zicem, si desfiintam site-ul ca nu e decat o bariera in calea comunicarii libere si naturale.

emanuel 20 May 2003 15:44

Avem in sfarsit o data:
31 MAI 2003 la un cinema din Bucuresti (nu zic care, dar este unul unde am mai fost o data... :wink: ) dupa care ne vom muta probabil la Hanu' lu' Manuc (ramane de vazut, in functie de decizia majoritatii...)
Cei care doresc sa vina imi pot trimite un mail pe adresa: [email protected] pentru a face lista cu participantii in limita locurilor disponibile.

Asa ca haideti, dati bice. Confirmati prezenta (& nr. de locuri) la mailul de mai sus.

Floydman 21 May 2003 10:18

HOWLES BAULES! 31 mai MINCA-V-AS?as fi venit si eu dar sunt plecat din bucuresti! :( ma atac! ma oftic! data viitoare poate. oricum sunt curios cine si citi vor veni! emanuel poate scrii si tu o cronica sa vada restu forumului cum a fost la intilnire...
la ce film va duceti?
hanu lu manuk e ok, BAGATI MICU LA BURTA SI BEREA PE GITLEJ!

PS: hhm va rog eu! nu se poate duminica pe 1 iunie seara, dupa 8? nu vreau sa incurc pe nimeni dar ....tare as vrea sa vin!

Danny 26 May 2003 22:51

Originally Posted by emanuel:

dupa care ne vom muta probabil la Hanu' lu' Manuc (ramane de vazut, in functie de decizia majoritatii...)

Alte posibile locatii:

1.Festivalul Berii...care din cate stiu incepe pe 30 mai.
La ora la care am merge nu ar fi chiar asa aglomerat...exista bere...multa bere...mici...si mese la care probabil am incapea cu totzii.
2. Terasa "La Motor".

emanuel 27 May 2003 07:58

E ok. Festivalul berii mi se pare ok. Dar sa se trezeasca si ceilalti forumisti pentru ca vad ca au cam adormit, nu prea au confirmat participarea...
Deci, juniori, seniori, veterani, guru, forumisti, treziti-va si confirmati participarea!!!! Asteptam sa va cunoastem!!!!

:D TREZIREAAAAAAA!!!!! :D

snatchro 27 May 2003 09:32

Si eu I'm dying to meet you. Dar, pentru ca nu se putea sa nu fie un dar pentru mine, mai trebuie sa mai si plec din oras. Distractie placuta si poate ne vedem cu alta ocazie!

toni 27 May 2003 17:04

[quote="Danny
Alte posibile locatii:

1.Festivalul Berii...care din cate stiu incepe pe 30 mai.
La ora la care am merge nu ar fi chiar asa aglomerat...exista bere...multa bere...mici...si mese la care probabil am incapea cu totzii.
2. Terasa "La Motor".[/quote]

..parca nu e totdeauna frumos la festivalul berii...dar daca asa se voteaza, asa sa fie.
Hai mai repede, ca mie deja mi-e foame

sint convins la la hanu' lu' manuc micii sint mai buni...:-)

All times are GMT +2. The time now is 18:00.