![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Am aflat eu o explicatie care m/a curentat...
|
E niste habarnisti mai noi care scrie cronica de film de te doare capul. In ultimul numar din HUSTLER ( o revista de cinema, ce nu ati auzit?) e o cr5onica la Rapapot despre starea natiunii care reuseste sa se intinda logorei pe trei pagini fara sa spuna nimic.
|
Pai ce, filmu' o zice ceva... :P
|
Originally Posted by catallin:
Da, dar avea o poza simpatica cu un poiet exchibitzionist. :-? |
Da, cica e poetul Spandarian, sau cam asa ceva care a facut dizidenta din greu pe vremea lu Nea Nicu dezbracandu-se la peleul gol in plin centrul Capitalei pantru a protesta. Arestat de Secu (n-am stiut ca tot astia se ocupau de obsedatii sexuali) el le replica "N-o sa plec, ba din tara asta decat daca imi suge Ceausescu pula" Ma mir ca asta nu e in Parlament... :wink:
|
Originally Posted by catallin:
Poemu cu rima alba? Daca urla cineva asa ceva pe strada pe timpul lui Ceasca, era dus la balamuc si acolo ramanea. Si daca nu era nebun, ci doar suparat pe regim, il dereglau aia de acolo definitiv la bibilica. |
Originally Posted by crydead:
Nu cu rima alba ci cu rima bleaga. |
da' cind se zicea ca nu stiu ce pula mea jucator de la Dinamo s/a dus intr-un meci in fata tribunei oficiale si si/a aratat curu' la ceausescu...?
|
Man, eu shiu ca pa timpu lui Ceasca, la o finala de Cupa Romaniei, Andone, Andone, rupe-le picioareleee le-a aratat alora de la oficiala o pantomima foarte sugestiva. :)
|
asta era, ma, andone.
|
Sa fie decorat Andone!!!Erou national!!! Il propun ca presedinte pt. urmatoarea dinamoviada cinematografica.
|
Bun asaaa!
|
cine era Alex Leo Serban???
in franta de la sf. lui aprilie, aflu ca am fost totusi la nu's ce premiera in tara!
mare lucru celebritatea :o daca stiam ca se va scrie despre prezenta/absenta mea in forumul cinemagia, faceam cumva si eram/nu eram acolo... da nu-nteleg de ce-si mai bat unii capul cu persoana mea: n-a zis ricutza ca sint al mai penibil critic de film (impreuna cu mihai chirilov, e drept)? n-a zis ambra blu ca nu da 6 pence pe ce zic eu? nu m-a facut crydead 'dosnic'? as fi lasat sa treaca de la mine - ce rost are sa dai replica unor pseudonime? -, da, nasol pt voi, nu sint genul! asa ca profit de prilejul cu prezenta/absenta mea din sala X la filmul Y unde n-as fi cedat scaunul ziaristei Z pt a face cunoscute urmatoarele: 1. andrei gorzo imi place si mie: mi-a fost student, iar la dilema l-am adus eu; dar mai imi plac: eugenia voda, iulia blaga, laurentiu bratan, mihai chirilov, doinel tronaru... n-am remarcat aceste nume printre cele invocate la 'critica criticii de film'! chiar nu-i stiti, sau functioneaza - si aici - cliseul 'unu', da bun'!? 2. chestia cu 'cine scrie mai bine' are haz asa, ca joc de societate, dar critica de film nu e nici literatura, nici clasa de caligrafie: criticul de film este (ar trebui sa fie), in primul si-n ultimul rind, un ghid; ca atare, cronica este doar UNA din modalitatile prin care se exprima. este o definitie restrinsa si demodata aia cu 'scrie bine': mie imi place leah rozen (de la 'people'), mai imi place thierry jousse de la 'cahiers du cinema', lui gorzo si mie ne place anthony lane de la 'new yorker' - dar nu sint, nici pe departe, cei mai influenti critici de film... un critic de film poate fi animator de cinemateci (vezi cazul langlois, in franta), poate face festivaluri (gilles jacob, la cannes), poate crea evenimente, poate impune trenduri etc etc. este cineva mult mai activ decit cel care sta pe scaun si scrie cronici! 3. nu exista critic bun fara fler: flerul e mai important ca ideea, ideea - mai importanta ca exprimarea ei, exprimarea - mai importanta ca informatia (care nu e esentiala). verdictul si incitarea publicului (sa vada un film) sint obligatorii. stilul unei cronici nu trebuie sa fie acelasi. orice cronica buna tinde spre o forma de aforism. 4. pauline kael a fost, probabil, cea mai citita cronicara de film americana din ultimii 30 de ani. scria excelent, dar verdictele ei sint foarte aproximative... in ce ma priveste, mi se pare mai important - cum spuneam mai sus - flerul; iar flerul tine de lecturi (citi de la noi au citit andre bazin? citi au citit pasolini? citi au citit gilles deleuze? citi au citit serge daney?... ei, da: teoria cinematografica e de cautat mai degraba pe la francezi si italieni, nu printre anglo-saxoni!) si, evident, de gust... iar gustul nu umbla chiar pe toate drumurile: e nevoie de cel putin trei generatii de mincat cu tacimuri de argint ca sa ai gust... mihai chirilov si cu mine am creat un stil cu totul nou in cronica de film. pina sa aparem noi, se scria mult mai 'ingrijit', fara argou, fara oralitati... noi am schimbat asta - e o chestie verificabila; in plus (asta ca replica la o remarca a lui ricciotto!), nici nu ne-am cantonat la 'cronica': am inventat cronica dialogata, cine-jurnalul, 'ghidul festivalier' (ca cel hotelier)... am simtit, foarte devreme, nevoia sa schimbam modul traditional de a face critica - este, iarasi, un fapt verificabil (vezi colectia 'observator cultural'). nu ma intereseaza cit de antipatic va suna asta (nu tin in nici un caz sa fiu simpatic!), dar, daca nu v-ati prins ca e vorba de un experiment, imi pare rau pt voi. (nu, de fapt nu-mi pare :lol: si-n fine: pentru Dzeu, ricutza, nu ma mai acuza ca 'am DEVENIT' snob de cind 'scriu la elle si am intilnit-o pe Liza Minelli la Cannes' (rectificare: pe Monica Bellucci am intilnit-o la C; pe Liza am intilnit-o la New York!)... nimic din ce s-a scris pe forum nu m-a afectat cit m-a afectat aceasta fraza nedreapta: eu am fost DINTOTDEAUNA Snob - este cea mai mare calitate a mea!!! si-acum va las, caci mai am filme de vazut, aici la Cannes... |
Care e folosul cinefilulului roman cititor al cronicilor lu matale ca tu vezi filme la Cannes? Ca dupa aia vii aicea si scrii neste cronici obosite si superficiale la filmele distribuite aici pentru care n-ai nevoie de nici o deplasare la Cannes.
|
Catallin..ai o bila alba de la mine.. :wink:
|
Plus inca una! :wink:
|
ia uite unde se ascundeau profunzimile si eu nu stiam!!!
daca vreti totusi (desi ma-ndoiesc ca le puteti intelege :P cronici nesuperficiale si neobosite, cautati-le in colectia revistei secolul 21; unele sint chiar eseuri, dar ma tem ca, inca o data - vezi mai sus :P chiar asa, toti ati vazut dreyer, paradjanov, rivette, ati facut analiza pe imagine la egoyan, ati scris eseuri sau carti despre bergman, jean-luc godard si lars von trier...? cind am aratat 'histoire(s) du cinema' al lui godard, la colegiul noua europa al lui andrei plesu, nu v-am vazut in sala... cind am organizat retrospectivele arrabal si iosseliani la inst. francez - acum 7 ani, in prezenta autorilor -, idem... cind am prezentat 'chungking express' al lui wong-kar wai (caci EU l-am adus pt prima oara in romania, nu 'catallin', 'theo' si altii fara nume!), la cinemateca, erau destui in sala; ma-ndoiesc ca faceati parte dintre ei... cit priveste rubrica mea din libertatea - asa 'obosita si superficiala' cum ziceti -, aflati ca e cea mai longeviva din peisajul gazetaresc de la noi: face anul asta 9 (noua) ani! n-o sa-mi spuneti acuma ca patronii elvetieni o tin mentin pentru ca e 'obosita si superficiala'... in fine, sint la cannes in primul rind pt mine... si ma simt ex-ce-lent :D si probabil ca exact chestia asta va oftica cel mai tare! si stiti ceva? i'm soooooooo happy that you feel that way :lol: |
De unde stii ca nu eram in sala la nici unul din evenimente cand zici ca suntem niste no-name. Doar nu asteptai sa ne ascundem cum zici tu dupa niste pseudonime inscrise pe niste pancarte. Cat despre actiunile pomenite nu trebuie sa te enervezi ca iti ies riduri si iti strici tenul, respectivele evenimente aveau ca real organizator cate o institutie gen centrul cultural al vrunei tari mai acatari si trebuia doar un speaker care sa faca introduceri. Macar la asta am si eu pretentii ca te-ai pricepe oleaca fara sa te faci de ras. Despre Libertatea mai bine nu pomeneai. Acolo practici niste cronichete despre care ma abtin sa le comentez, iar conducerea elvetiana e normal sda le agreeze ptr ca se integreze in grupa de articole 90% foto plus titlu incendiar si 10 % text.
Gorzo nu a fost studentul lu matale decat in masura de 1% ca nu prea veneai la cursuri, alea putine pe care le aveai. E normal sa avem pseudonime ptr ca asta e regula locului. Daca tu ai vrut sa te exhibi crezand ca o sa ne dai gata, e treaba ta. Ca esti la Cannes si te scalzi e normal sa ne oftice dar nu de asta iti semnalam aceste nereguli care te caracterizeaza. Nu mai sta pe calculatoarele alea de la Centrul de presa numai pentru ca e gratis Internetul pentru ca or sa se prinda aia si o sa te puna sa platesti intreaga factiura. Nu fi prea roman ca acolo nu tine! |
wrong again! da m-am obisnuit ca catallin sa dea cu oistea-n gard...
lasa-ma sa-ti raspund, ca stiu mai bine cum stau lucrurile, ok? 1. chestiile cu retrospectivele NU erau organizate de inst. straine resp. decit pur administrativ - cel care le-a initiat, a facut contactele afara etc am fost EU!; 2. de unde stii ca 'nu prea veneam pe la cursuri'? pe linga ca e neadevarat, mai e si o mitocanie :evil: 3. am spus undeva ca gorzo imi datoreaza ceva? nu. atunci? am amintit doar niste fapte. 4. cronicile din libertatea sint exact ce trebuie, under the circumstances. sint mindru de ele! 5. lasa chestia cu computerele festivalului in grija mea; oricum, nu stii care-i treaba pe-aici - si nici n-o sa afli :P mai era ceva? argumente de adus? nu cred. cu cine? |
Leo, tu cand erai profesor la ATF te dadeai foarte artisticoidocultural la amaratzii de stundentzi, dupa care turnai o cronicutza subtire cat foita de tigara in Libertatea. Rubrica aia e cea mai longeviva pentru ca nici macar proasta nu reuseste sa fie, e la fel de firava si inutila ca si horoscopul. Aia de acolo au si uitat ca existi, din cauza asta nu au oprit rubrica.
Ai dreptate ca exista si alti critici de film... de exemplu Iulia Blaga care scrie ... un fel de materiale coerente legate de film la fel de bune ca alea din Tvmania. Daca ai ceva de spus lasa cu ce era imbracata nu stiu ce actrita, nu ne mai ametzii ca te-ai intalnit cu nu stiu cine (in maniera superenervanta a alui de comenteaza la formula 1) , ia-ti ustensilele de scris si hai la topicul despre filmul romanesc si spune-ne ce parere ai despre ce se mai filmeaza in tarisoara asta trista cu oameni atat de veseli. =========== "Nu va bucurati, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitii din paradis" |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Ai dreptate. Cu cine ? Daca nu ai nervi, nu-ti mai pierde vremea pe aici ca nu suntem revista "Pubertatea". Nu te supara si gaseste un site pe calibrul tau! |
sal'!
io n-am nimic cu ALS, da' mi se pare complexat rau de tot. Tu n-ai alta treaba acolo la Cannes decât sa intri pe Cinemagia.ro? Tine aproape de covorul rosu si lasa-ne pe noi in fericirea noastra... :P PAREREA NOASTRA! Vezi sa nu "ratezi" vreun star pe acolo, in timp ce-mi raspunzi mie, lui Catallin sau altcuiva de pe acest site... |
Oameni buni, trebuie sa-l aplaudam pe domnul ALS pt. maxima bunavointa pe care ne-o arata!Dl. ALS se exprima!Se adreseaza unor indezirabili anonimi cu fervoarea lui fireasca.De ce nu apreciati?Dl. ALS e un critic senzational cu articole revelatorii.Doar mucegaiul din retinele noastre ne perturba senzatia corecta!Pt. dl.ALS:cununa cu aur in fisicuri de 2 bani!
|
Mie acuma mi-a picat fisa: NU E EL! Eu stiam de un ALS rafinat, manierat si elegant in exprimare. Esta e un impostor obraznic carcterizat de infatuare, insolenta si impertinenta. Tipul si-a luat nickname-ul asta de ALS ca sa se umfle in pene. Bai degringolatule,
Alex Leo e departe Bratul lui fortos Cronici destepte imparte. ... De esti tu acela, du-te inapoi Si sa-ti fie creatia Desteapta de sa dea fiori... :wink: |
PUMNUL CARE SPARGE GURA… TARGULUI
Cine-i acest Leo? Si-i mai spune si Serban… ba mai mult… Alex. Io unul nu l-am vazut, nu l-am auzit, da` mi s-a intamplat de cateva ori sa-i citesc cronicile. Pân` la urma-i dreptul omului sa scrie ce gandeste… de la revolutie-ncoa`. La fel cum “dreptul” altora (“castigat” tot atunci) este sa dea cu pumnu-n gura respectivilor de mai sus. Omu` nostru de mai sus scrie cronici de film… sau asa crede el. Noi nu l-am contrazis niciodata, din simplul motiv ca nu ne pricepem la asta. Pana cand ne vom pricepe il vom crede pe cuvant si vom continua (in bunavointa noastra debordanta) sa i le mai si publicam pe site. Da`… ma gandeam io (asa nestiutor cum sunt): poate printre aia care “dau cu pumnu” se mai nimeresc si cei care STIU, CUNOSC tainele “criticii de film”. Si ce credeti ca mi-am spus? Hai sa le dam o sansa si lor…. sa scrie si sa critice FILME, nu persoane. Atata vreme cat pe site exista libertate… de opinie, opinia fiecaruia (ce se poate ridia la rangul de “critica”) VA FI PUBLICATA. Asadar io ii astept si pe altii… sa scrie CRONICI. |
pai sigur, v-ar fi placut sa tac milc, sa bag capu-ntre umeri cind ma faceti albie de porci... sorry 4U, it's not my style!
eu functionez cel mai bine cind ma enervez: de aia si caut certurile - ma fac sa ma simt bine :D un deficit de adrenalina, probabil; se trateaza pe site-uri... cit priveste filmele de la cannes care vin la buc. - e o gluma, nu? pt dogville mai aveti de asteptat - si oricum, dupa aia, tot la mine o sa veniti sa vi-l explic (lecturi obligatorii: brecht, diderot, drama elisabetana...); cele mai 'indie' nu vor veni in vecii vecilor, decit la fest. transilvania - unde aveti noroc cu mihai chirilov care e baiat bun, ca dac-ar fi dupa mine... hasta la vista! PS ALS-ul manierat, etc a luat o pauza de gindire: we're living shitty times, where shitty solutions are needed. |
"Leo este barosan, cu pistol si celular" (ACM)
|
gata, mi-am facut numarul - nu mai ramin pe forum...
ramin cu fanii mei, care din fericire sint multi, si care si mai din fericire sint de calitate (normal: sint fanii lui a.l.s. :P ! n-aveti decit sa ma cacati in continuare, mi se rupe :lol: tocmai am vazut aici la cannes ult. greenaway (the tulse luper suitcases1, care e-atit de misto ca mi s-a facut rushine ca-mi pierd vremea cu fleacuri...), apoi conferinta despre chaplin (care m-a readus la Cinema - ala mare, cu majuscula!), chestii serioase, pe care e bine sa la digeri 'departe de lumea dezlantuita'... sorry folks - nu ca nu m-as fi simtit bine aici (always up for a fight :evil: , dar a ma gindi la filmele care mi-au placut - dintr-un festival care n-a excelat la acest capitol - mi se pare mai rewarding :wink: PS mi-a placut sa ma joc cu 'iconitzele' |
Domnule ALS, nu trebuie sa faci un capat de tara ca n-ai gasit 1001 de superfani care sa te pupe in fund pt. cronichetele din Libertatea(chiar crezi ca acolo faci altceva decat simple excretii fiziologice?),Elle sau alte maculaturi.Esti apreciat pt. ceea ce faci-pur si rational(nu conteaza persoana,ci faptele sale,nu?).Degeaba enumerezi ce filme vizionezi la Cannes,Berlin...daca nu esti capabil sa le creezi si o mica poveste pt. noi, muritorii cu alte mestesuguri, dar mai pasionali decat tine in meseria ce o prestezi.Cum sigur te-ai definit esti doar un ghid cineast(cine ti-a implantat ideea asta imbecila?) si n-ai decat sa ramai in satisfactia ta spumoasa.Nu-ti cere nimeni nimic.Esti doar un ghid, ce mama dracului,nu esti dracu' in persoana sa faci afirmatii batute in cuie(de necombatut,ca sa fiu mai clar).Somn usor!
|
Bravo, de aici si pana sa incepi sa bagi si cronica de IT nu mai ai decat un pas. |
Sa moara Bibi daca nu m-am distrat copios. Noaptea asta o trec la noptzi cashtigate shi nu la noptzi pierdute - alaturi de noaptea Oscarurilor... cand evident nu m-am uitat la Oscaruri ci la Samurai Deeper Kyo.
:roll: :oops: :wink: :P :-? 8) :lol: :x :evil: :o :( :) :D (*) P.S. Shi la mine place sa ma joc cu iconitzele astea. E asha de amuzant *bate incantat din palme* |
Cititi articolele Cristinei Bazavan de pe Liternet.ro si lasati-l pe supersTa(u)rul criticii <Allllex Leooooo Sssssss-ban> sa se ocupe de superfanii ce-l viseaza noapte de noapte....
|
Re: cine era Alex Leo Serban???
Criticii de film sint niste indivizi fara talent creator, caracterizati printr-o forta de munca de exceptie, o memorie de otel (sau de lingurite de Ag) si vedere slaba (datorata, cum ar zice prolixul Gorzo) diminetilor petrecute in intuneric. Meseria lor de baza este sa trimita lumea la film. Modul in care o fac poate involua de la un ton pretios si snob, didatic, care vorbeste despre Arbeiter Film si Aroma-Rama pina la prezentarea synopsis-ului filmului de vazut. Cazul lui Godard reprezinta exceptia care confirma regula. Pozeaza adesea in connaisseuri si defileaza campy pe catwalkul filmelor de la Cannes, dar fly talkul lor este de consistenta Pulp Fiction. Nu sint ubicui (caci asa ar putea sa fie in mai multe sali deodata), si nici atotstiutori. Banuiesc ca uneori nici nu stau in sala pina cind se termina filmul. Dar, cu calitati de vizionari sau mai degraba de arheologi restauratori, refac din puzzle the past motion picture experience. Criticii de film nu educa gustul unei generatii pentru film. Sint la fel de utili industriei filmului cum sint criticii de literatura pentru prozatori sau poeti (ca tot veni vorba de Pasolini). Ambra Blu, care nu da 6 pence pe Alex Leo Serban, Gorzo, Iulia Blaga dar care, in schimb, il prefera pe Beradinelli. |
imi pare rau ca am ratat momentul in care Alex Leo Serban ne-a onorat cu prezenta...as fi avut o multime de intrebari pentru el...dar nu-mi fac prea multe griji ca tot o sa i le pun o data si-o data...
eu totusi am fost impresionata de faptul ca a avut curajul sa raspunda invinuirilor care i se aduceau aici...nu multi ar fi facut asta...si lucrul asta m-a facut un pic sa ma gandesc daca am intr-adevar dreptate in ceea ce priveste modul in care consider eu ca ar trebui sa fie critica de film...mi-am dat seama ca intr-adevar anumite aspecte imi scapa...imi place sau nu, el este la acest moment unul dintre cei mai cunoscuti critici de film...ceea ce nu voi reusi sa inteleg niciodata, este de ce nu-si foloseste el acesta influenta pe care o exercita asupra populatie, in scopul filmului....de ce nu incearca sa faca mai mult pentru cinematografia romanaeasca...in loc sa cultive publicul, asa cum ma gandesc eu ca ar trebui sa faca un critic de arta, el i s-a adaptat...si evident tot noi avem de suferit... |
Nu stiu si nici nu ma intereseaza ce parere aveti despre Alex Leo Serban si cronicile sale. Tot ce pot sa va spun este faptul ca mie imi plac si le consider suficient de spumoase pentru a fi apreciate de oricine este interesat de fenomenul cinematografic. Asta este parerea mea. Voi aveti alta, problema voastra.
Prefer sa citesc o cronica de film in maxim 30 de secunde decat doua pagini A3 de termeni alambicati care mai mult sa ma zapaceasca decat sa la lamureasca ce si cum despre filmul la care intentionez sa ma duc. Si, btw, tipul are si umor. In fine, gusturile nu se discuta. Funny pirate... |
Dl. avocat Musique este multumit de prestatia de clovn a lui ALSerban!Prefera 30 de secunde de extaz si apoi o saptamana de pupat in fund.Digestie usoara!
|
Eu n-am nici o treaba cu critica de film... sau cu critica criticilor de film... sau ce naiba se discuta aici.
Eu doar ma bucur ca am gasit in domnu' Leo [de care n-am auzit in viatza mea, iertata fie-mi incultura]... un alt admirator al iconitzelor. :D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink: (*) Eu il ashtept pe domnu' Alex sa mai intre pe cinemagia sa se mai joace cu iconitzele. Il asigur ca la Cannes n-au aia asha ceva de minunat. Eventual poate se gandesc ashtia de aici sa faca un chat ca sa ne bucuram in doi de aceste minunate fatzuci emotive. *mai bate o data incantat din palme* |
Din ce am inteles eu de la lume si am mai si citit alex leo asta o sa ramana in analele criticii de film din romania.
|
Cel putin intr-o parte a criticii a ramas deja. :roll:
+++++++++++++++++++ Viitorul suna ocupat. |
moshule, cred ca ai vrut sa zici cu 'coitzele' mah, vuieste gura târgului ca dl. ALS ar fi un pic pidosnic :o :o acuma, io ma repet, n-am nimic cu dumnealui (:lol: ptiu drace!) ... mai confirma cineva? anyway, va ramâne cert in analele cuiva PAREREA MEA! :wink: |
Alt criticaret de meserie nu se mai iveste?Cinemagia ar trebui sa-i incite/excite cu asemenea propuneri.Sa le vedem adevaratul potential, nu ifosele de mari scriitori din nu se stie ce reviste cu poze.
|
Originally Posted by blitz43:
------------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Lui Alex Leo Serban i-o fi placut "La cage aux folles"?
|
cred ca e fan CRUISING :o
Parerea mea! |
Dragii mei,m-am amuzat ceva timp citindu-va parerile ba despre filme,ba despre actori,ba despre productie,ba despre....nu importa caci se pare ca va pricepeti la toate!Tocmai dezinvoltura cu care sariti de la un subiect la altul mi-a starnit zambetul.Trebuie sa fie greu sa fii numit guru doar pentru ca esti vechi utilizator;mi-o inchipui pe ricutza ,blagoslovita cu eticheta "guru" ,scormonindu-si mintzishoara doar-doar va gasi ceva matur de spus. Saracutza ricutza!
Dragii mei "maestri" lipsiti de maiestrie, as fi optat in continuare pentru tacere daca nu va apucati sa desfiintati un om ,sa vorbesc pe limba voastra,doar pen' ca vi s-a pus pata.Este vorba de Alex Leo Serban. Mai copii,mai,de ce va jucati cu jucarii prea complicate pentru voi?Este adevarat ca pentru a vorbi despre Tom si Gerry iti trebuie ceva in capsor,dar nu atat de multe;iar apoi puteti merge copacel-copacel la Doamna si vagabondul,ca intr-un tarziu sa va luati voiniceste la tranta cu Oblio,dar pana atunci,mai bine pastrati o desteapta tacere decat o zgomotoasa nestiinta.As vrea sa va vorbesc despre igiena unui discurs,dar tare mi-e teama ca inca nu v-au intrat bine in cap nici cuvintele mamicilor voastre"spalati-va pe maini inainte de masa". Sa incerc totusi. 1.Se gaseste un subiect de discutie;preferabil sa se stie cate ceva depre el. 2.Se ia un timp de cercetare,poate o mai fi ceva de aflat.Este adevarat , pentru regula asta trebuie sa dai dovada de modestie! 3.Se ia un timp de gandire;nu tot ce trece prin cap in mod spontan trebuie spus,daramite scris! 4.Se urmareste cu precadere tema aleasa si cu interes ce spun si altii despre ea. 5.Nu se aduna mere cu pere pentru ca se va obtine varza a la Cluj. Aplicatie:daca vorbim de critica de film ,nu vorbim de preferinte sexuale. 6.Nu se folosesc cuvinte urate sau dure ,in primul caz fiind nevoiti sa va spalati pe dinti dupa folosire,in al doilea rupindu-va dintisorii de laptic in ele. Pentru inceput,atat ar trebui sa fie suficient.Despre polemica ,intr-un mesaj viitor. A! Cineva a vorbit de muritorii de rand,adica voi astia de nu mergeti la Cannes.Cata dreptate,cam muriti cu fiecare rand scris,muriti de inanitie; mai bine hraniti-va cu niste carti din ce in ce mai bune cu fiecare rand. iam-iam... PS.Alex Leo Serban chiar scrie bine.Asta e,scrie si pentru voi. |
Bai, pantera roz, tu esti ala de se implineste in absolut cu ALS sau esti doar masochist?
===================== Viitorul suna ocupat. |
bagheta unu nu ne lua cu dragii tai ca ni se zbarleste peru pe spate doi din ce biblioteca ai scapat unchiule ca mi se pune pata nu se mai foloseste decat pe la reclame cu detergenti e mai k lumea daca bagi un imi vine spumele pa mine si trei stai la apa mica ca aici e valuri mari
|
Auzi, prietenul lui Kaa, eu nu inteleg din interventia ta decat ca esti prieten cu Alex Leo si nu stiu daca te-a rugat sa-l aperi pentru ca a fost aspru ciufulit sau doar te-ai oferit tu din solidaritate, dar felul in care te-ai repezit sa musti (si, culmea, din Ricutza!) denota ca amesteci si tu varza a la Cluj cu preferintele sexuale sau mai stiu eu ce. Rusine, ce se intampla cu voi, criticii de film !?
|
Originally Posted by LeonardPiron:
Care Kaa? Poate sarpele kundalini ca vad ca pantera roz asta il cam trezeste. :x |
All times are GMT +2. The time now is 17:07. |