Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filmele cu cel mai IMPREVIZIBIL sfarsit (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81859)

MinRep 12 Aug 2003 21:00

Sorry for not noticing, Hell_Girl, da' sunt niste "ciudati" pe alte forumuri de discutii, mai "prestigioase" si mai straine.

Bineinteles ca generatia nu e pierduta!

--- She has the strength of ten women!
--- She IS ten women!

donald 14 Aug 2003 11:08

Lucia si sexul
Swordfish

Kido 15 Aug 2003 20:03

The Heat...fara nici o discutie.Stiam ca unul din ei va murii...dar care?Ambii sunt prea fucking big to die...asha ca eu chiar am asteptat finalul cu sufletul la gura.

Angella 17 Aug 2003 23:25

Unul din filmele cu cel mai imprevizibil final mi s-a parut "Al saselea simt"Nu mi-am imaginat ca tipu' ar putea fi mort(sorry pentru cei care n-au vazut filmu' dar ce mai asteptatzi?).
Si sfarsitul filmului "Final Fantasy: The spirits within"m-a lasat cu gura cascata....Shi nici de la Matrix 2 nu ma asteptam sa ne supuna la un asa stres.Acu' astept shi eu sa vad cum continua scena...

Leonard 23 Aug 2003 00:25

finalurile care m-au socat cel mai tare:

Primal Fear (1994)
eXistenZ (1999)
Basic (2003)

ricutza 23 Aug 2003 00:39

hmmm...n-as putea spune de ce, dar pe mine finalul de la eXsitenZ nu m-a socat...ma asteptam sa se intample ceva de genul asta! m-a socat in schimb filmul cu totul... cam acelasi lucru s-a intamplat si la Mulholland Drive, unde m-au socat ultimele 30 de minute...

PoliFanAthic 28 Aug 2003 09:55

Evident Al Saselea Simt. La Swordfish ma asteptam la asa ceva, dar oricum a fost bun sfarsitul. Altele nu-mi vin in minte acma.

Semaca 28 Aug 2003 10:08

The Others

PoliFanAthic 03 Sep 2003 22:49

Adaug T3 pe lista.

Gaandalf 04 Sep 2003 14:05

Hm!

Matrix Reloaded (Revisited) a vut acelashi sfarshit imprevizibil k shi Fellowship of the Ring - toata lumea ashtepta sa vada ce se intampla, dupa kre s-au aprins luminile shi: "HAI... ACASA!"

Un film un pic mai vechi da la fel de marpha shi cu un sfarshit fff imprevizibil : "Devil's Advocate!"

Laters...

PoliFanAthic 04 Sep 2003 14:21

Hmmm...pai se stia ca aceste filme aveau sequel-uri, sau cel putin majoritatea stiau. Poate nu la LoTR, dar cu siguranta la Matrix. Oricum eu ma gandesc la sfarsituri neasteptate care sa dea un fel de impuls intregului film si sa-l ridice in ochii spectatorilor. Nu cred ca a fost cazul la LoTR sau la Matrix Reloaded.

Le Grand Epinard 07 Sep 2003 00:12

Memento. Pentru ca iti tranteste sfarsitul in farfurie de la inceput si o face atat de simplu si magistral ca te tine lipit de scaun pana la sfarsit ca sa vezi cum a inceput totul si de ceee. Si poate Basic al lui McTiernan dar asta din cauza mintii sucite a lui James Vanderbilt care baga atatea intorsaturi si flashbackuri ca pot sa zic ca asta e filmul cu cele mai multe endinguri pe care l-am vazut.

Hell_Girl 07 Sep 2003 01:37

Frailty, nu chiar finalul, final, dar intorsatura actiunii dinspre sfarsit e chiar neasteptata.

Gaandalf 07 Sep 2003 16:27

oh YEEES!

Ba da! Sa shtii k la sfarshit intreaga sala a ramas dezamagita shi a zis k filmu e nashpa ... "neshtiutori" - shi aceeashi reactzi am auzit-o shi la Matrix Reloaded ...

capitain 12 Oct 2003 23:13

e la limita, insa nu pot sa nu il mentionez: No man's land
si bineinteles: lotr (adica acum trebuie sa plec acasa? si continuarea?)
aaaaand: fight club

jona 12 Oct 2003 23:59

Alo! Populatie! A vazut cineva Termminatorul 3? Alla sfarsit imprevizibil. Stiti cum, de obicei, bombele sunt dezamorsate in ultima secunda, daca nnu chiar dupa ce trebuiau sa explodeze? Pai, atunci, n-a fost misto cum, in Terminatoru 3, bomba chiar a explodat si, mai mult, INTREAGA OMENIRE A DISPARUT DE PE FATA PAMANTULUI? (bine, aproape toata)

Dan Gerose 13 Oct 2003 12:06

Final fantasy 1 si 2, The others, The sixth sense, Blair Witch Project 2...

emanuel 13 Oct 2003 12:17

Originally Posted by Dan Gerose:

Final fantasy 1 si 2...

Exista si al 2-lea?
Nu-mi amintesc sa se fi facut... poate a iesit doar pe video...

Gaandalf 13 Oct 2003 12:38

Aloooooooo! De cand shi pana cand a aparut shi partea a2a ????

Incepatori cam multzi pe Forum pe aici ... :roll:

Lady_Skar 13 Oct 2003 12:58

Empire strikes back.

Ok, sfarsitul este arhicunoscut, dar imaginati-va cum ar fi fost sa mergem in anul 1980 la ESB si sa aflam ca Vader este tatal lui Luke. :o
Ar fi fost socul mileniului!

emanuel 13 Oct 2003 13:02

Originally Posted by Gaandalf:

... sau poate se referea la Final DESTINATION 1 si 2... atunci DA!

Gaandalf 13 Oct 2003 13:09

Originally Posted by emanuel:

Originally Posted by Gaandalf:

... sau poate se referea la Final DESTINATION 1 si 2... atunci DA!

Da mey Emanuel da de la Final Destination pana la Final Fantasy este o distantza foarte mare .... cam de un intreg univers ... :lol:

emanuel 13 Oct 2003 13:21

Da, ai dreptate!

Nu ne ramane decat sa asteptam raspunsul lui Dan sa ne lamurim despre ce era vorba...

Dan Gerose 14 Oct 2003 12:26

Scuze

Scuze ! Intr-adevar era vorba de Final Destination. Ieri inca nu-mi revenisem dupa un week-end zdrobitor. (La Timisoara a fost TM03BASE Festival, trebuie sa ma-ntelegeti.) :D

capitain 14 Oct 2003 20:53

bine ca stai tu in timisoare si nu tre' sa dai un milion pe tren si sa pierzi 16-18 ore pe drum!!!!!!!! hua! (just kidding)(cu partea "hua!"), in rest totul e bine

nany_dea 16 Oct 2003 08:25

Originally Posted by Demona:

Definatelly "The Others"...sincer nu ma ashteptam la finalul acela...damn that was good...shi rolul lui Kidman...numai maica-mea mai putea sa joace rolul ala de paranoica asha de bine! :D

Iti dau dreptate.....filmul asta a fost super si m-a tinut tot tipul ghicind (care ar putea fi faza). Bineinteles ca nu am reusit sa ghicesc finalul !!
Filmul m-a dus putin cu gandul la 6th Sense are cam acelasi final !
Oricum Kidman face un rol extraordinar (eu cum sunt mare fan Kidman sunt putin cam subiectiva, dar sper ca sunteti de acord).
Ciao

Cinemania 22 Oct 2003 14:23

'The Others' chiar are un final socant de imprevizibil
parca abia te asteptai ca servitorii a fie morti, dar cand afli ca de fapt si familia din castel e se afla pe celalalt taram...scena cu trecerea actiunii din lumea fantomelor in cea reala e impresionanta...Amenabar rules

apropo de finaluri imprevizibile, sa nu uitam ca de curand un alt film soca prin finalul sau: The Sixth Sense, isn't it ?

iepurilah 26 Oct 2003 16:27

The Usual Suspects(Suspecti de serviciu)...
Stiu k e vechi filmul, dar l-am revazut zilele trecute, si mi s-a parut super sfarstitul.....kevin spacey joaca super rolul!

ovidiutxt 27 Oct 2003 08:38

(*) the recruit si the score

eladax 28 Oct 2003 00:13

Memento, filmul cu cel imprevizibil..inceput :).. cine l-a vazut, stie ce vreau sa zic..:)
Y tu mama tambien, sfirsit nu socant imprevizibil, dar asa... ma lua prin surprindere..

Cinemania 30 Oct 2003 12:40

printre cele mai imprevizibile finaluri:
The Usual Suspects
Fight Club
The Game
Lost Highway (asta daca ala era chiar finalul) :)
The Sixth Sense
The Others
etc.

snatchro 03 Nov 2003 16:04

Mi-am adus aminte de The Astronaut's Wife. Sfarsitul intr-adevar m-a surprins, dar ce pacat ca filmul este atat de slab...

Waveform 06 Nov 2003 12:00

eladax nice point on the Memento :) ... si daca stai sa te gandesti mai bine si el a avut un sfarsit destul de imprevizibil iar la continuare adica Insomnia este si mai imprevizibil desi dupa ce vezi Memento deja stii ce se intampla si in Insomnia ...
As putea sa mai remarc aici Fight Club, Seven si Hellraiser V.

Gaandalf 06 Nov 2003 14:31

Sfarshit imprevizibil ptr cei ce se ashteptau k Revolutions sa aibe u sfarshit de genu Hollywood - la sfarshit totzi se pupa ... :lol:

I'm happy that the Wachovski family disappointed them... all of them

phoenix 06 Nov 2003 23:32

ca tot vechea mea cunostinta "cinemania" l-a adus in discutie, dar in alt loc de pe forum, ce ziceti de "Memento" ca film cu final imprevizibil si total neasteptat. Eu unul am ramas masca in momentul in care s-a terminat filmul. Si a fost cu atit mai surprinzator cu cit scenariul e oarecum "de la coada la cap", stii de la inceput tot, actiunea merge invers cronologic, ce te-ar putea surprinde.... si totusi
(*) (*) (*) (*) (*)

Cinemania 11 Nov 2003 12:18

Originally Posted by phoenix:

ca tot vechea mea cunostinta "cinemania" l-a adus in discutie, dar in alt loc de pe forum, ce ziceti de "Memento" ca film cu final imprevizibil si total neasteptat. Eu unul am ramas masca in momentul in care s-a terminat filmul. Si a fost cu atit mai surprinzator cu cit scenariul e oarecum "de la coada la cap", stii de la inceput tot, actiunea merge invers cronologic, ce te-ar putea surprinde.... si totusi
(*) (*) (*) (*) (*)

u got a point there

un final, nu neaparat imprevizibil, dar original si foarte potrivit cu tema filmului mi se pare cel din Ravenous cand unul din personaje 'gusta' din gustoasa (zic eu :D ) supa (cei care au vazut filmul stiu din era facuta) si are o reactie de yum, yum

keyzer soze 19 Nov 2003 09:19

evident, 'the usual suspects'...
dar nu mi-a fost rusine nici cu 'under suspicion' al lui s.hopkins, cu g.hackman, m.freeman si la belluci

Nightwane 20 Nov 2003 15:12

Abre Los Ojos (dupa care a fost facut groaznicul Vanilla Sky...ce remake prost...vaai...e cu Tom Cruise..tocmai d-aia..ce remake prost :) )
cam orice film de Lynch(u should try seeing Eraserhead :) )
Tesis (merita vazut..Amenabar kicks Azz)
si or mai fi p-acolo...

andre 21 Nov 2003 13:42

`The usual suspects`
magistral final ...

[buster] 30 Nov 2003 17:51

final imprevizibil la sfarsitul primei parti din Fanal Destination..in rest, end-ul partii a doua cam urmeaza acelasi tipar ca prima..chiar ar avea continuitate pentru o a treia parte.

[buster] 30 Nov 2003 18:10

uughhh..Final Destination...Hp, CoS chiar nu a avut un sfarsit imprevizibil. E de la sine inteles ca Harry saves the day(again)

Ireversibilul 01 Dec 2003 19:39

Cel mai tare film horror

Cand am vazut filmu' The Ring am zis ca este un alt film horror normal. Dar cine la vazut poate spune ca nu este asa. Sfarsitul uimeste pe toata lumea!

w33dsmoker 02 Dec 2003 02:15

Filme cu final neasteptat :

Pe primul loc la mare distanta Memento ... nu prea am vazut comentarii despre el asa ca ma bag yo in seama cu filmu' asta
Numero 2 : Fight Club
#3 : Seven
.
.
.
Astea imi vin acuma in minte ...daca imi aduc aminte de altele va zic :)

w33dsmoker 02 Dec 2003 02:24

scuze...

Dupa ce am postat mesaju cu memento am vazut ca au mai vb si altii de el...my bad :(

w33dsmoker 02 Dec 2003 02:35

controversatu'

Vorbim de finaluri imprevizibile...proabil multi n-o sa inghita ce o sa zic, dar la subiectu' asta Twin Peaks (serialul) rullzz... as da o mana si porcu' lui bunica-mea (cu riscul sa moara vreo trei studenti anorexici de foame :lol: ) sa mai vad o data serialul ala dement (dement in sensu' bun al cuvantului). Avea filmul ala o atmosfera cum nu prea se vede in toate super si hyper-productiile de la Hollywood. (Apropo, cand am vazut Insomnia mi-am adus aminte de Twin Peaks...Parca era acelasi oras.).
Ma rog sfarsitul e mai degraba neinteles decat neasteptat dar serialul ramane o capodopera
See y'all cand o sa am si ceva interesant de zis :D

Nightwane 02 Dec 2003 11:21

da-mi un pm pentru Twin Peaks si pt. tot ce a mai facut Lynch daca te intereseaza....

freackboy 08 Mar 2007 21:58

Sfarsit inprevizibil?Am eu cateva :Saw1,2,3(fara discutii); si an general filmele de groaza :P

Carmine Galante 09 Mar 2007 19:21

Niki si Flo. Imprevizibil cu I.

Pitbull 09 Mar 2007 19:52

O droaie... Sä-ncepem cu favoritul meu:
"The Sting"

Sä nu uitäm nici super-parodia:
"Murder by Death"

Si nici unul dintre cele mai mari fâsuri:
"Basic Instinct"

aayana 09 Mar 2007 22:24

Ordet a lui Carl Th. Meyer. Chiar nu ma asteptam sa invie femeia aia... E profund filmul!

All times are GMT +2. The time now is 05:58.