![]() |
Yeap, NoOne knows. But why? Vrei sa-tzi poarte ea bataliile? U don't wanna fight me? :wink:
*se asheaza in garda* |
Guess who's back?!
Akasha...here I am...no worry...n-am murit, dar nici departe nu sunt! ;) (I count on you on that part)...anyway...fight what, NoOne?!?!? Bring it on!!! ...shi ca veni vorba de persoane "disparute"...pe unde umbla "Doamna Alba"???....mai exact, Guinevere...?!?!
|
Sincer mi-a placut mai mult cartea , insa fiind la capitolul film , din seria Cronicile Vampirilor care au fost ecranizate , Interviu cu un vampir este superior Reginei Damnatilor ( la capitolul carti parerea este inversa :wink: ); muzica mi-a placut mult.
Si distributia din Interviu cu un vampir scoate in evidenta acest lucru ( Banderas, Pit, Cruise, Dunst care mi-a placut foarte mult in rolul Claudiei :) ). Adevarat , ca cele doua filme sunt facute in stiluri diferite ; primul mai artistic ,al doilea mai comercial. Bafta |
cred ca am vazut filmul asta acum 6-7 luni in urma ....pe cd inchiriat evident....nu pot sa spun ca a fost un mare hit
|
comercial sau nu,filmul a fost super!!!
|
Il urasc pe Brad Pitt...shi deshi a jucat destul de bine rolul lui Louis. Shi probabil din cauza ca shi personajul Louis shi Pitt sunt la fel de..."mushy"...bleah...oricum...Dunst a jucat excelent...pentru ea...nota 10!
Cat despre cat de comercial e "QotD"...big deal...Aaliyah a jucat-o pe Akasha super bine...din punctul meu de vedere...dar ca intodeauna...parerile sunt impartzite... |
All times are GMT +2. The time now is 00:06. |