![]() |
Si bine ai facut, Amyd! To learn about the Force is a long walk... Si daca lipsa de informatie o mai suplinesti cu Inet-ul, sa gasesti pe cineva sa mai si intrebi/discuti e destul de rar...
|
Ba Amyd
da ce te crezi ba asa de destept ! De unde dracu stii toate prostiile alea total inutile; te pomenesti ca te-o chema si Lucica si noi nu stim; incredibil ce om de valoare a pierdut cinematografia romaneasca, un om atat de instruit si cu atatea virtuti !! Un mic sfat, nu o mai fa pe desteptu' ca nu ai pe cine sa impresionezi. Ai turnat toata prostia aia, care nu e deloc verificabila... doar ca sa arati ce destept esti. |
Acand in vedere ca sunt fan Star Wars si un cinefil inrait, a meritat investitia.
Totusi am o mica nelamurire in legatura cu durata filmului. Am vazut scris pe forum, daca nu ma insel, 2:15 ore, adica 135 minute. Eu l-am vazut la Patria si a durat, cu tot cu reclama la Orange, 130 de minute (cu tot cu genericul de final). pe IMDB.COM scrie 142 de minute. Se pierde pelicula pe la vama? :smile: |
i_matei: de aia-i forum. Ca sa se dea lumea ce vrea. k? si in plus, nu strica nicicand putintica informatie. si probabil poti sa o verifici pe net daca chiar nu ai ce face. :smile:
floydman: nu stiu sigur daca tu sau altul, sorry, dar cineva a zis ca are nelamuriri cu scenariul la Gladiator. Care ar fi alea? Sunt curios pentru ca mie nu imi vine in minte nici una. ...a draq Yoda asta. Trebuie sa faca un Space Balls nou actualizat cu un nou Yoghurt. Heh. |
Eu am o marturisire de facut: la Atacul clonelor mi s-a intimplat o chestie care nu mi s-a mai intimplat in viata mea la un film vazut in cinema: m-am surprins la un moment dat cu mintea in alte parti, complet neatenta la ce se petrecea pe ecran... Cu alte cuvinte.... m-au pierdut, fiindca m-au plictisit ingrozitor. Inca o poveste sacrificata in favoarea efectelor speciale... Pacat! Ca sa nu mai psun ca jucau toti ca niste cizme! Nu-mi venea sa cred cind il vedeam pe Jackson recitindu-si replicile ca la montaj literar-artisitc... ! :oops: Rusinos si trist!
|
Ah, uitasem! Chiar si-a inchipuit Lucas ca n-o sa observe nimeni furaciunile flagrante din alte filme SF celebre? Propun chiar concurs pe tema asta si incep: Orasul creatorilor de clone, de la forma creaturilor pina la decoruri si desene - "The Deep" al lui Cameron. Miile de capsule cu clone - bebelusi - Matrix. Yoda zburatacind "mic da' rau!" in jurul lui Christopher Lee - Tom si Jerry, episodul cu catelul minuscul al lui Jerry, care-l facea carne de mici pe Tom! :lol: :lol:
|
...urmarirea atentatorului prin "oras" cu nava = The 5th element...:smile:
Quote:
|
Corect! :grin:
|
i_matei:
Prostiile alea total inutile sunt abc-ul pe care trebuie sa-l stie oricine vrea sa se apuce de cinematografie profesional in anul de gratie 2002 intr-o meserie tehnica. E ca si cum i-ai spune unui pianist ca acordurile si gamele sunt "prostii inutile. Nu numai ca sunt utile, dar pana si tu le poti verifica cu un simplu search pe Google. Daca detaliile tehnice iti trec peste cap si nu te intereseaza, nici o problema, poti sa treci peste mesajele mele. Din fericire pentru cinematografia romana, nu m-a pierdut, pentru ca slava Domnului inca lucrez in ea... Ah, felicitari totusi pentru limbaj, cu adevarat demn de un "cinefil"". :grin: Poison&Toni: Nu ca as vrea sa ma erijez in aparatorul lui Lucas, dar nu cred ca sunt chiar asa de furaciuni. Nu stiu daca ati observat, dar in scena consiliului senatului apar la un moment dat 3 ET-ii! Sunt sigur ca Spielberg - prietenul de o viata - nu s-a suparat. Se mai obisnuieste ca cineasti sa-si faca cu ochiul in felul acesta. In al doilea rand, eu chiar nu am vazut o asemanare intre "The Abyss" si planeta clonatorilor. Extraterestrii din "The Abyss" erau multicolori, printre altele... Apoi, campul cu copii (care nu erau clone btw. in lumea matricii) din "The Matrix" e si el la randul lui inspirat din nenumarate alte surse, una din cele la prima mana fiind chiar picturile din seria copiilor lui H.R. Giger din "Necronomicon" si "Ein fressen fur den psychiater", iar masinile din "The 5th Element" mi-au adus intotdeauna aminte de exterioarele din "Metropolis". Nu cred ca mai exista multe idei de design complet originale, care sa nu fie la randul lor "furaciuni" dupa altceva. Dar ca sa intru si eu in joc, Coruscant pare o copie a planetei oras imperiale Trantor din "Fundatia" lui Asimov... Salutari, Andrei |
Filmul mi s-a paruta ABSOLUT MEDIOCRU.
|
Nu am vazut inca filmul(abia de vineri,7 iunie, va intra in orasul meu), dar am inteles si am vazut la tv ca ar fi destul de cool. Mai toata lumea il lauda, asa ca astept cu nerabdare sa-l vad si eu. A propros,stie cineva ceva de regula conform careia nimeni nu ar avea voie sa intre la acest film cu invitatii sau legitimatii speciale?!... Asa am inteles de la unii oficiali locali ai cinematografului.
|
daca tot se joaca lumea p-acilea, hai si eu. Mie unele parti de pe Coruscant mi s-au parut inspirate din Blade Runner. Mai ales reclamele cu litere cu aspect chinez scrise prin neoane. La fel si peisajele industriale din cartierele marginase.
|
nu-i asa ca nu te vei uita niciodata la filmul asta, centralscrutinizer? :wink:
|
mai Floydman, tin sa te anunt ca nu se stie niciodata...si eu am zis ca nu am sa vad filmul asta pentru ca eu nu ma duc la cinematograf sa vad efecte speciale!si daca nu m-am dus eu, a venit el la mine!
filmul a fost infiorator de plictisitor...filmul are NUMAI efecte speciale si nici alea nu sunt cine stie ce...nici macar nu am ce sa comentez la film...e clar ca universul JEDI nu e pentru mine!nu ma integrez deloc in aceasta lume! ma bucur totusi ca nu sunt singurul copil de pe aici! |
floydman & ricutza: deveniti mult prea subiectivi....
floydman: incepe forumul la MD a lu' Lynch ricutza : sa inteleg ca anul asta nu iei coronitza? ...stiu ca e off-topic, da' n-are nimic.. |
tot mergand eu pe forumul de la star wars. com am gasit scenariul de sw 3
e mare, are vreo 230 de pagini, mi-a luat toata ziua de azi sa-l citesc sa-mi spuneti si mie parerea voastra daca o sa-l cititi http://home.attbi.com/~424112/starwa...ep3_script.htm nu e originalul, pentru ca nu aveti de unde sa-l luati acum, dar poate va formati o idee <font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: ssilviu pe 2002-07-14 21:15 ]</font> |
Ati ascultat "Across The Stars" ? E a doua melodie de pe soundtrack. Mie mi s-a parut destul de frumoasa. Si sa incercati sa ascultati a 3-a si ultimele melodii cu Bass-ul ridicat. Mie muzica lui John Williams mi s-a parut excelenta, cu toate ca filmul il evaluez la doar 2-3/5
|
Star Wars II - Atacul Clonelor
Mi-ar fi placut Atacul Clonelor daca:
- Anakin nu s-ar comporta ca un adolescent drogat... are mania grandorii si sufera accese de paranoia (pentru toate problemele lui numai saracul Obi-Wan e vinovat. Acelasi Obi Wan care l-a luat sub aripa lui si l-a instruit sa devina un Jedi. E edevarat, nu pentru ca i-a placut lui, ci pentru ca i-a promis maestrului Qui-Gon) - dialogirile dintre Anakin si Padme nu ar fi pe alocuri cretine. -nu ar fi exagerat de numeroase scenele romantioase dintre Anakin si Padme. - Lucas ar fi vegheat ca Hayden sa fie mai expresiv in interpretarea lui Anakin. - Anakin ar avea o alta freza (vezi Star Wars III) |
All times are GMT +2. The time now is 20:18. |