Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cinematografe (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81738)

snatchro 22 Oct 2003 16:46

Originally Posted by I:

Si subscriu si eu cu o completare, cam off-topic:
Cand imi expira cardul, de unde iau altul? Imi va fi trimis sau ma duc undeva si il cumpar? Daca da pentru cumparare, cu cat?

Vad ca inca nu mi s-a raspuns. Dar nu-i nimic. Pana la 31 decembrie mai este.

Buuuun. Inspir adanc. Acum: cu riscul de a deveni total plictisitor, am ramas cu unele nelamuriri. [Una dintre ele se refera la faptul ca la imbinarea rolelor sau, in urma exploatarii, cred ca se poate pierde un cadru-doua - cum ramane atunci sunetul sincronizat cu imaginea? - o intrebare pur tehnica, care se refera doar la tehnica redarii sunetului de pe alt suport decat pelicula -- si cred ca Amyd stie, daca mai binevoieste sa mai dea pe aici si sa explice :wink: ]
Si: 1. La HM nu sunt sali cu DTS. Cica asa scrie pe pliantul lor; pe care l-am vazut deunazi si de pe care a disparut incsrisul DTS. Sa zicem ca au vrut sa se laude degeaba. Adica fara un suport real. O bila neagra.
2. De la Final Destination 2 si Matrix 2 eu nu am mai auzit sunet DTS la Glendale. DE CE??? Emanuel scria ca trebuie sa fie comandate. De catre cine? Cinematograf? Distribuitor? Se comanda in functie de incasarile extrapolate, respectiv cele internationale? Pentru Dumnezeu, in toata Romania asta, nu se poate aduce UN SINGUR DISC???Le promit solemn prin intermediul acestui post celor de la Glendale ca daca o sa ma dezamageasca din punct de vedere sonor, raman la cinematografele centrale. O sa ma mai duc la Matrix 3. Daca nici atunci nu aud DTS, le spun saru' mana! Vreti sa stiti culmea? Eu chiar sunt dispus sa dau 10-20 mii in plus pentru un sunet mai bun. Fata de cinema-urile din centru, ziua de reducere, bineinteles. Nici eu nu sunt fabrica de bani.
3. In legatura cu oficialii HM care citesc forumul: daca este adevarat, sunt romani get-beget. Adica da, o sa se faca, dar mai asteptati putin... inca zece ani, nu? BRAVO! Deci, se poate! :evil:
4.
Originally Posted by emanuel:

o sa ma interesez la distribuitori si o sa revin...

Cand?
5.

Probabil ca la filmele mentionate nu au existat DTS-uri...

Cum e posibil sa nu existe? Atunci de ce mai exista DTS scris pe afis? Si hai sa zic ca cei de le machetare au avut un s[h]prit[z] in ziua lucrului la afisul Matchstick Men, de exemplu, si au uitat sa stearga sigla de pe afis. [MM l-am auzit tot Dolby Surround, ca si Bad Boys 2, etc. - exclud filmele de la vizionarea cinemagia care a avut loc recent] Dar cum ramane atunci cu ce scrie la imdb.com? Si aia tot asa, amagesc publicul?
6.
Originally Posted by archon:

Daca nu pot sterge sigla DTS de pe postere, macar ar putea atrage atentia la intrare pe un anunt ceva

Ar fi foarte practic. Macar asa sa stie omul ca da bani mai multi decat la Corso, dar are aceeasi calitate.
7. Daca ati citit ceva din ce am scris, inseamna ca v-a interesat si va rog sa va spuneti parerile. Daca v-am plictisit si nu mai vreti sa auzitit asa ceva vreodata, scrieti.
Eu intre timp imi iau sarcina (in urmatoarele 30 de zile, pentru ca stau cam prost cu minutele pe celular) sa iau contact cu oficialii Glendale ( in masura in care se poate si daca secretara spune adevarul - adica seful e la datorie si ea spune ca e in delegatie) ca sa le cer punctul de vedere.

snatchro 27 Oct 2003 16:42

Well, emanuel?

P.S.: m-am gandit ca e mai bine o scrisoare cu confirmare de primire. E mai putin probabil ca voi primi raspuns, dar ... verba volant, scripta manent ...

emanuel 27 Oct 2003 17:44

Raspuns din partea firmei InterComFilm Romania:

"Noi cand avem DTS le dam (in general WB si Fox le dau DTS la Mall.) Daca le si folosesc, nu stiu. De ex. la Bad Boys au avut DTS."

Si mi-a spus sa te intreb daca ai vazut Bad Boys 2 la Mall.

si in continuare:

"Durerea lui este Glendale, inteleg. Nu poti sa multumesti pe toata lumea. Poate in viitor. Retinem oricum doleanta.
Sigla DTS pe afise este obligatorie alaturi de celelalte sisteme de redare a sunetului. Sala ar trebui sa anunte ce sistem de sunet poate reda."

Mai astept reactii si din partea celorlalti distribuitori (am trimis articolul tau la toti distribuitorii si Hollywood Multiplex. Pana acum doar InterCom-ul a raspuns.)

Alice_Fluture 27 Oct 2003 19:33

http://www.ziua.ro/constanta/search....rd=cnc&style=3

Cititi articolul acesta despre privatizarea care nu a avut inca loc. Ulterior am aflat ca proiectul din mai urmarea formarea a 4 societati si ca a fost respins.

snatchro 28 Oct 2003 09:53

Si mi-a spus sa te intreb daca ai vazut Bad Boys 2 la Mall.

Nu. La Glendale. Din pacate bugetul nu imi permite sa ma duc prea des la Mall. Plus ca la Glendale au si reduceri pentru studenti (40.000 fata de 80000 la Mall).
Cat despre trimisul cu DTS-uri la Mall nu mi se pare corect, atata vreme cat ei nu le folosesc.

All times are GMT +2. The time now is 23:18.