Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai slab film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81589)

Pisica_den_Cheshire 20 May 2002 12:51

Cel mai prost film film pe care l-am vazut anul asta a fost "O de la Othello" cu Josh Hartnett.
Shi vorba aia, Steven Seagall nu e actor, asha cum actori nu sunt nici Schwartzie nici Van Damme.
Cat despre Adam Sandler, aw come on people. Daca shi Wedding Singer e bun, atunci probabil ca tzi-a placut shi Dumb and Dumber.
Iar titanicul s-a scufundat tragand o groaza de bani dupa el...nu stiu ce altceva ash putea sa spun...va aduceti aminte de faimoasa scena in care leo o invata pe kate sa scuipe peste bord?

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Pisica_den_Cheshire pe 2002-05-20 17:39 ]</font>

ricutza 20 May 2002 15:16

faptul ca 'Titanic' a avut o groaza de incasari nu-l face un film bun...acest criteriu nu este un criteriu bun pentru a judeca valoarea filmelor...

scorp_RSR 22 May 2002 12:10

Am dat si eu un ochi pe threadul asta pt prima data. Am luat-o de la inceput, ca sa nu pierd ceva si sa dau vre-un mesaj tampitel, heh. Trebuie sa spun ca m-am amuzat destul de binisor cand am vazut niste oameni care numeau baliverne filme bune daca nu excelente. In primele 2 pagini (or something) jumatate din filmele pomenite sunt foarte bune. Voi lua un exemplu care mi-a sarit in ochi: Gladiator. Inteleg sa fie catalogat supraevaluat (americanii l-au ridicat la rang de best movie ever; este doar un film foarte bun), dar nu inteleg de ce a fost numit un film prost. Daca un film cu un scenariu bine inchegat, cu actori foarte buni (si aici ma refer mai mult la Joaquin Phoenix intr-un rol deosebit), cu o regie impecabila (nu ma luati cu greselile de genul "talpa de cauciuc" ca nu asta e regie proasta), cu o muzica de exceptie (ca doar e Zimmer, heh), daca un film cu aceste trasaturi este un film prost, eu ma las de meserie...

Nu o sa mai comentez spusele referitoare la Arnold & co. pt ca s-a zis ce vroiam si eu sa zic.

Nu imi vine in minte acum un film prost demn de a fi amintit :smile: dar voi reveni...

Poison 22 May 2002 13:17

Haideti sa va spun eu filme nu proaste, mizerabile, vazute in ultimul timp: Crime mondene de pe HBO [i, "capodopera" cea mai recenta: "Ride", o jena totala, genul de film care nu pricepi in ruptul capului cum a ajuns sa fie facut. Daca asta e mult-jelita "cinematografie neagra", e un miracol ca exista at all! Nu exista cuvinte pentru a descrie ce se intimpla pe ecranul ala...

Amyd 22 May 2002 13:28

Nu am auzit de "Ride", dar daca cu "cinematografia neagra" te referi la cinematografia facuta de regizori negrii s.a.m.d. cred ca nume mult mai rezonante pentru a dovedi ca nu e de loc moarta si ca merita sa existe sunt Sidney Poitier sau Spike Lee.

Salutari,
Andrei

lecter 15 Jun 2002 12:48

hm, cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata....cred ca unul din locurile fruntase intr-un astfel de top ar fi ocupat de "Moonraker" din seria James Bond, cu niste scene de-a dreptul infioratoare (plimbare cu gondola pe STRAZILE Venetiei, urmarire cu navete spatiale starwars-style); dintre filmele ceva mai recente, Planeta Maimutelor mi s-a parut o mare, mare mizerie.

Poison 18 Jun 2002 15:36

Spike Lee nu se considera cineast "negru", ci doar cineast. Ca dovada, scandalul pe care i l-au facut cei din comunitatea de culoare cind a facut "Summer of Sam", film "alb"! Sidney Poitier a ajuns star in "cinematografia alba". In general, din cite am citit si vazut, cei care fac asemenea diferentieri au din start o problema: considera ca insuccesul lor in domeniu e cauzat de discriminare rasiala, nu de lipsa lor de talent... Cam ca scriitorii nostri oprimati de fostul regim si manuscrisele lor "din sertar", care abia asteptau sa vada lumina tiparului...

Amyd 21 Jun 2002 20:15

De aceea te-am si rugat sa ne explici ce vrei sa spui cu termenul de "cinematografie neagra", pentru ca poate avea multiple intelesuri, fie - asa cum am inteles eu - cinematografie facuta de regizori de culoare, fie cinematografie militanta pentru cauza negrilor (stil Malcom-X sau a la Black Panthers), fie (de ce nu) poate chiar si amuzantul curent al anilor '70 al filmelor blaxploitation (care e un fel de propaganda mai subtila).

Dupa parerea mea, este exact la fel de exagerat si ridicol sa dai vina in intregime pe discriminare pentru insuccese precum este sa pretinzi ca nu exista DELOC discriminare rasiala (sau sexuala) la Hollywood (si altminteri). Exista - e de ajuns sa numaram regizorii mainstream negrii sau femei.

Atat Spike Lee cat si Sidney Poitier sunt binenteles cineasti. Nu cred insa ca si-au negat vreodata apartententa rasiala (asa cum pe Spielberg nu l-am auzit spunand "Eu sunt cineast si nu cineast evreu"), ba fiecare dintre ei au tratat subiecte foarte sensibile pentru comunitatea afro-americana. In cazul lui Spike Lee, e de ajuns sa amintim "Malcom X" sau "Do The Right Thing" de exemplu.

Sunt sigur ca exista idioti in toate comunitatile pamantului, inclusiv in cea a afro-americanilor - indeajuns de batuti in cap incat sa-l critice pe Spike Lee din te miri ce. In fond, nu e de mirare - exista o petitie pe Internet pentru a schimba numele urmatorului episod din Lord of the Rings ("The Two Towers") pentru ca intineaza memoria WTC... ce sa mai zici la asa ceva?

Iar un studiu al problemei rasiale si etnice in cinema nu e o chestie noua - e o teza valida si sustinuta, care a fost tratata pe indelete inca de la mijlocul anilor saptezeci de teoreticieni seriosi ca Ariel Dorfman, Armand Mattelart, Donald Bogle, Daniel Leab si multi, multi altii.

E de ajuns sa ne amintim continutul unuia dintre filmele care au pus bazele cinematografului (si ma refer binenteles la "Birth of a Nation" a lui D.W. Griffith) ca sa vedem cat de problematica e chestiunea rasei in film...

Salutari,
Andrei

capitain 21 Jun 2002 21:41

revenind la subiect: ce parere aveti despre cinematografia indiana? scot mai multe filme pe an decat orice alta tara, dar sunt aproape imposibil de vazut altundeva decat in india...those r the worst movies i've ever seen

ricutza 26 Jun 2002 22:02

am tot vrut sa raspund la acest subiect de cand am revazut Mars Attaks, dar din diferite motive nu am mai reusit...intr-adevar acum l-am inteles mult mai bine si as putea spune ca mi-a si placut(desi trebuie sa recunosc ca parerea initiala a fost foarte puternica si destul de greu am putut s-o schimb!)...
oricum ar trebui sa-i multumesc lui Poison ca probabil n-as mai fi revazut filmul daca nu mi-ar fi spus ea, si as fi trait cu impresia ca e o porcarie...

Just'me 07 Aug 2002 13:58

Daca nu ati vazut un film tampit incercati sa vedeti "Micdejunul Campionilor" in filmul asta s-s facut de ras Bruce Wills si un film mai tampit decat ala nu am vazut si cred ca e de cea mai proasta speta!

Poison 08 Aug 2002 12:10

Poate n-ai vazut Woman on Top! Sau Puicute bune! Macar in Mic-dejun... omul ala incerca sa spuna ceva... Ca nu i-a iesit nicium, e alta poveste...

eliza 24 Nov 2002 02:36

sunt mandra sa spun ca mi-a placut pe aripile vantului si nu mi-a placut al saselea simt. cel mai prost film mi s-a parut unu care din pacate unu italian, pe care l-am vazut pe hbo, cu un fotomodel psihopat.

neanae 03 Dec 2002 16:23

air force one, independence day, the english patient, garcea si oltenii, orice film in care joaca sergiu nicolaescu

NoOne 03 Dec 2002 16:31

Intrebare : "Chestiile scrise, regizate, produse shi jucate de hawaiieni intra in categoria FILME?" Ca sa shtiu daca sa imi mai bat capul sa le numesc "filme proaste"...

ricutza 06 Dec 2002 21:14

neanae, Independence day nu este un film prost!

ricutza 06 Dec 2002 21:19

si nici The English Patient...am fost asa de surpinsa sa vad ca ai mentionat Independence Day, ca n-am mai fost atenta si la restul...
cu filmele cu Sergiu Nicolaescu sunt de acord...nu mai tin minte daca el a jucat in Mihai Viteazul...daca da, atunci asta ar fi exceptia!

Arhanghell 18 Dec 2002 00:20

mdea...daca si Mihai Viteazu e film proost doar ca joaca Nicolaescu in el...atunci haide sa ne luam mana de mana...si sa ne calcam pe picioare din prostie.
ok?

neanae 08 Jan 2003 14:09

ce atata veneratie pentru "mihai viteazul"? joaca toti ca niste momai, debiteaza numai sloganuri si pe deasupra mai e si prost dublat din romana in romana!

cat despre independence day, e o mostra de propaganda de care mie, daca-s fi american, mi-ar fi rusine. asta e genul de film care da apa la moara fundamentalistilor, fie ei rednecks sau islamici. asta pe langa faptul ca e prost jucat si are un scenariu idiot
( ex. extraterestrii au tehnologia necesara ca ca sa construiasca o nava cu 1/4 din masa Lunii, dar n-au inventat inca antivirusii.
sau: barcuta aia veche de 40 de ani se intoarce bine-mersi la nava mama, cu smith si goldblum la bord, dar nici un sistem de securitate nu se prinde ca aparatul e de pe vremea bunicii si n-ar avea ce cauta acolo)

Lino 16 Mar 2006 17:17

Garcea si Oltenii :sick:

anouk 16 Mar 2006 20:32

'Torque' si filmele despre curse automobilistice underground in general

KORBEN 16 Mar 2006 21:56

RUNNING SCARED

mika_ela81 17 Mar 2006 01:38

cel mai prost film?

hmmm hai sa nu le catalogam chiar asa drastic. hai sa spunem filme slabute la care nu as pierde timpul, eu de exemplu nu pot sa pierd timpul la filmele cu Steven Segal, Arnold sau Van Dame.
Dar cele mai lungi filme pe care a trebuit sa suport sa le vad si au fost salbute sunt: "scary movie 3" "Austin Powers" oricare si mai era un film care nu stiu acuma cum se mai numea cu jenifer lopez si ben afleck

fanroxette 25 Mar 2006 22:24

filme proaste se gasesc destule
ultimul vazut si care cred ca e in top of list acum e MASCA LUI ZORRO 2 cu un Banderas mult mai penibil chiar si ca in Spy Kids....oricum, nu departe e si The interpreter in care Sean Penn isi bate joc de cariera lui...
Pana nu demult, punct de referinta la acest capitol era mai vechiul "Get Shorty" :lol:
Ah, si era sa-l uit pe "marele" regizor Michael Night Shalamayan care in afara de un "The sixth sense" cat de cat acceptabil, in rest a scos numai penibilitati. E oricand un candidat sigur pentru Zmeura de aur pentru intreaga activitate :lol:

Pitbull 25 Mar 2006 22:39

"Corijenta domnului profesor", Haralambie Boros, 1960 si ceva.

Alex Leo Serban 27 Mar 2006 07:04

'get shorty' is GOOD! at least, highly enjoyable. & definitely cool 8)

la proaste as pune, fara ezitare, chinuieli d-alea in care efortul, panashul & pretentia sint invers proportionale cu rezultatul... de ex., remake-ul lui soderbergh la 'solaris', 'mission to mars' al lui de palma, 'al 13-lea warrior' al lui mctiernan etc. este vorba, in general, de cazuri in care hype-ul mai mult dauneaza filmului, pt k te duci k la pomul laudat; si cind colo, ce sa vezi? un kkt :w00t:

Nightwane 27 Mar 2006 18:58

cäcutza. unde te duceai la pomul laudat la mission to mars? it was bound to be crap.

raptor 28 Mar 2006 14:33

Originally Posted by Alex Leo Serban:

'al 13-lea warrior' al lui mctiernan etc. :

.mie mi s-a aprut f-foarte enjoyable. an entertaining film, as u would say.

qwerty 29 Mar 2006 07:55

Failure to Launch- in special pentru ca joaca Sarah Jessica Parker.

fanroxette 29 Mar 2006 19:48

Tot respectul pt mr. Alex pe care-l citesc de cativa ani buni! :)
...Get Shorty l-am vazut prima si singura oara pe la "venerabila" varsta de 14 ani, in cinema, nu stiu acum ce parere as avea, daca voi avea curaj sa-l revad ;)
subscriu cu bucurie la "Solaris" si as adauga aici si alte 3 filme mai vechi pe unde-si face veacu` maestrul Clooney :D ...3 Kings, Ocean`s eleven (n-am vazut sequel-ul, se intelege de ce) si chiar si Perfect Storm.

kasper hauser 30 Mar 2006 23:09

Well...

Orient Express - mi s-a parut de o aroganta de-a dreptul iritanta, cu atat mai mult cu cat filmul nu are nici urma de substanta, scenariu si acting...Si cand mai intra si muzica... se cam ducea totul de rapa. O telenovela cu pretentii, tot telenovela ramane, chiar daca e facuta in 2 ore sau in cateva sute de episoade a cate 40, 50(sau mai putin) de minute

bellhop 01 Apr 2006 01:14

deci
*WARNING*,*CAUTION*,*RED BEAMS*,*SIRENS!*

Basic Instinct 2 (2006)
recomandat doar masochistilor. adica celor care vor sa se auto-pedepseasca vazand un film;

Nightwane 01 Apr 2006 14:24

uuuuu? Adica tre' sa ma duc sa-l vad?

mu_zz_i 11 Apr 2006 14:27

Doua filme slabe sunt They si Dark water. Pentru mine au fost neasteptat de slabe. :x

Cinemania 11 Apr 2006 17:56

Originally Posted by mu_zz_i:

Doua filme slabe sunt They si Dark water. Pentru mine au fost neasteptat de slabe. :x

They? care dintre ele?

mu_zz_i 12 Apr 2006 13:26

Pai sunt mai multe? Sau ai facut legatura dintre cuvantul in sine si cea ce inseamna el in limba romana.

qwerty 12 Apr 2006 18:58

Originally Posted by bellhop:

deci
*WARNING*,*CAUTION*,*RED BEAMS*,*SIRENS!*

Basic Instinct 2 (2006)
recomandat doar masochistilor. adica celor care vor sa se auto-pedepseasca vazand un film;

Din pacate am vazut prea tarziu ce ai scris,am apucat sa vad filmul.

Cinemania 12 Apr 2006 21:38

Originally Posted by mu_zz_i:

Pai sunt mai multe? Sau ai facut legatura dintre cuvantul in sine si cea ce inseamna el in limba romana.

http://www.imdb.com/find?s=all&q=they

77ravens 23 Apr 2006 11:08

foarte prost e CRY BABY cu un Johnny Depp la inceput de cariera;e un mister cum a putut juca intr un astfel de film;filmul e atat de prost incat nu te poti dezlipi de ecran;

Nightwane 23 Apr 2006 12:01

esti infect.

77ravens 25 Apr 2006 11:01

Nightwane,my dear,vrea sa ti dau o lectie despre relatiile interfamiliale in contextul social de tranzitie si de asociere la valorile rasaritene,sisa ti spun cam ce fel de relatii ar trebui sa intretii tu cu scumpa ta mama

Nightwane 25 Apr 2006 18:03

mama mea nu e scumpa. e ieftina. si relatiile alea poti sa le intretii si tu. cu ma-ta, cu tac-tu', cu maica-mea. cum vrei tu, pusi.

Sinnerman 27 Apr 2006 19:47

Quote:

foarte prost e CRY BABY cu un Johnny Depp la inceput de cariera;

E John Waters ( :love: ) m8! Nu poti spune ca filmele lui Waters sunt proaste. Pur si simplu nu poti. Adica, e pleonasm, ya` know?

77ravens 27 Apr 2006 20:22

Daca zici tu...

cinemagirl 28 Apr 2006 14:35

as zice ca unul din cele mai slabe care e considerat chiar si unul din cele mai worse este "the blair witch project"; apoi cred ca as mai aduga "crow:city of angels"; "the island of doctor moreau"; printre ultimele as adauga "fun with dick and jane" care imi pare destul de cheap si nici un pont la care sa razi macar- ma asteptam la mai mult de jim; "hostel" e considerat pur si simplu o ofensa la genul horror(dar totusi gasesti putine filme horror bune nowadays)...filmul e cheap de tot...
well cam asta e pe moment dar mai sunt cateva de mentionat...

Supastar 28 Apr 2006 17:56

Originally Posted by cinemagirl:

as zice ca unul din cele mai slabe care e considerat chiar si unul din cele mai worse este "the blair witch project"

(referitor la posturi) as zice ca unul din cele mai bune care e considerat chiar si unul din cele mai better este "asta de mai sus!"

77ravens 28 Apr 2006 19:07

C'est bon!C'est meilleur!Mais,je te demande,est il mieux?

omu care nu doarme 05 May 2006 18:11

E greu de spus care ar fi cel mai prost film. Da ultimul film prost a fost cu sigurantza The Fog, un horror penibil in care nishte mortzi "se intorc"(cu spatele) sa se razbune pe urmashii indivizilor care le-au tras clapa :sick: . Daca vretzi sa "va ridetzi" uitatzi-va! :P

oanapopescu85 05 May 2006 18:21

Ce faceti pe 9 mai?

V-ati gandit vreodata ce ne aseamana si ne deosebeste pe noi, romanii, de europeni? Ne deosebim mai mult decat ne asemanam? Uniunea Europeana poate fi un "proiect" cu adevarat de succes prin valorificarea a ceea ce avem in comun sau doar prin respectarea "diferentei"? Uniunea Europeana lanseaza un proiect european de Ziua Europei- "Cafe d'Europe". Vino in Grand Cafe Galleron (in spatele Ateneului,langa La Mama) pe 9 mai si discuta cu prietenii "locul" nostru si al "celorlalti" intr-o Europa eclectica.

peter jackson 05 May 2006 18:57

Cu siguranta cel mai prost film este V for Vendetta.

All times are GMT +2. The time now is 09:46.