Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Utilizatori care discrediteaza site-ul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=100284)

marillion 30 Sep 2013 22:23

Originally Posted by MikkaelWolfganger:

Ce crezi mah ca daca apari la costum alb, papion negru, in nuante noir, esti sexy?Ia vezi de lungul nasului ca acum il pun pe Mercury la avatar si iti gaseste el ac de cojoc :P

Da, păcat că nu li s-au intersectat drumurile, iar Elvis a dispărut prematur, că Freddie nu l-ar fi iertat, aşa mătăhălos, cum ajunsese "Regele", exact pe gustul lui. ;;)

bitter_moon 30 Sep 2013 22:34

Originally Posted by marillion:

Ce crezi mah ca daca apari la costum alb, papion negru, in nuante noir, esti sexy?Ia vezi de lungul nasului ca acum il pun pe Mercury la avatar si iti gaseste el ac de cojoc :P

Da, păcat că nu li s-au intersectat drumurile, iar Elvis a dispărut prematur, că Freddie nu l-ar fi iertat, aşa mătăhălos, cum ajunsese "Regele", exact pe gustul lui. ;;)

Baieti, ma faceti sa nu ii mai pot asculta pe doi dintre favoritii mei in materie de muzica. Scenele imaginate de voi ma vor bantui mult timp de acum incolo... :-&

bremen1980 30 Sep 2013 23:47

Niste magari .Fara forumul cinemagiei cum s-ar fi putut intalni atatia oameni pusi pe barfa , paruiala , ranchiuna , laudarosenie , cotonogeala ? Nu vedeti cum ne apropiem tot mai mult ? >:) Comuniarea e cheia , dar tot bataia e rupta din rai .

bitter_moon 01 Oct 2013 10:24

Originally Posted by bremen1980:

Niste magari .Fara forumul cinemagiei cum s-ar fi putut intalni atatia oameni pusi pe barfa , paruiala , ranchiuna , laudarosenie , cotonogeala ? Nu vedeti cum ne apropiem tot mai mult ? >:) Comuniarea e cheia , dar tot bataia e rupta din rai .

Reflectez adanc si, daca voi patrunde sensul exact a ceea ce incerci sa transmiti prin aceasta postare, poate ca voi gasi si o replica potrivita. :-?
Am nevoie de un indiciu: cine sunt magarii ? :-/

bremen1980 01 Oct 2013 12:05

Originally Posted by bitter_moon:

Originally Posted by bremen1980:

Reflectez adanc si, daca voi patrunde sensul exact a ceea ce incerci sa transmiti prin aceasta postare, poate ca voi gasi si o replica potrivita. :-?
Am nevoie de un indiciu: cine sunt magarii ? :-/

Aici e toata smecheria : magarii nu-si vor simti niciodata magaria .

MikkaelWolfganger 01 Oct 2013 12:34

Mai ales cand ochii le sunt incetosati de magaria altora :P >:)

wildinthecountry 01 Oct 2013 12:37

x

@bremen 1980
Urat din partea ta sa-i raspunzi asa unei femei...
Legat de partea cu lauradosenia cred ca pe mine m-ai vizat..doar ca eu am spus-o ca pe o gluma .Am vrut sa deviez discutia putin de pe forum

bremen1980 01 Oct 2013 13:02

Originally Posted by wildinthecountry:

@bremen 1980
Urat din partea ta sa-i raspunzi asa unei femei...
Legat de partea cu lauradosenia cred ca pe mine m-ai vizat..doar ca eu am spus-o ca pe o gluma .Am vrut sa deviez discutia putin de pe forum

Stai cuminte ca nu la ea sau la tine m-am referit . As fi fost eu atunci magar :"> I-am luat la tinta pe toti magarii sau magarusii care de 8 ani de zile ( de cand ma plimb pe aici) au dat cu copitele si au facut magarii. N-o sa vezi vreodata vreun magar care sa-si puna intrebari despre propriului ADN .

Malombra 01 Oct 2013 13:21

ăsta-i noul topic hot al forumului?
aici se strînge materialul uman pentru stîlpul infamiei?
continuaţi, poate între timp mă prind şi eu despre ce e vorba.

marillion 01 Oct 2013 14:25

Originally Posted by Malombra:

Pentru că ne permiţi, vom continua. Cu siguranţă vei exclama "evrika!" la un moment dat.

bitter_moon 01 Oct 2013 14:29

Originally Posted by Malombra:

ăsta-i noul topic hot al forumului?
aici se strînge materialul uman pentru stîlpul infamiei?

Dorinta mea a fost sa creez un spatiu cald, nu fierbinte. Unul in care sa se manifeste relaxat spiritul uman, fara nicio legatura cu materia. Mi-am dorit o dezbatere civilizata pe o anumita tema, nicidecum un loc in care sa ne varsam veninul in dozele de care dispunem fiecare.
Ca sa nu te framanti, iti voi spune eu ca acum se discuta despre...nimic ! Dar nimicul acesta are atatea taine, incat nu le vom patrunde niciodata, in ciuda tuturor parerilor ferme, pertinente si inteligente care se emit aici. Caut un cuvant potrivit pentru toate astea.....NONSENS....ba nu: HAOS !

iiii 02 Oct 2013 12:59

si ca sa fie setul complet. cosmin kedii imi trimite cerere de friends pe cinemagia. baiatu asta nu are nici un dumnezeu sa mor de nu.
cand scrie ceva pe forum , scrie extrem de agramat dar la commenturile sale, mai mai ca iti lasa impresia ca e inteligent. dar eu sunt mai mult ca sigur ca acele commenturi sunt copiate din alte parti.

bitter_moon 02 Oct 2013 17:30

Originally Posted by iiii:

la commenturile sale, mai mai ca iti lasa impresia ca e inteligent

Imi dau seama cat de putine comentarii citesc. Cele la care faci tu referire sigur nu mi-au ajuns in fata ochilor. :">

iiii 03 Oct 2013 10:12

bitter, go in club... si dai acolo la toti userii apoi la despre filme si actori ( e undeva in stanga)
si clubul o sa iti afiseze commentariile cele mai recente de la diversi useri.
acolo o sa il gasesti pe kedii

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 10:17

iiii...nu stiu cum vezi tu asta.Eu cand dau pe club imi arata doar ce canta prietenii mei :)...nu am vazut niciun khedii acolo.

iiii 03 Oct 2013 10:27

mikkael, vezi ca ai favoritii mei si toti userii :D e fix deasupra logoului tau unde dai sa scrii ceva

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 10:33

:-O ...tehnica frate...Iti dai seama ca de 1 an de cand frecventez cu regularitate site-ul, nu l-am vazut...Sunt socat :))

iiii 03 Oct 2013 10:36

mda. si acolo vezi tot ce debiteaza baiatu asta.
in alta ordine de idei, ca doar a inceput faculta. ia zi gand iesi prin centru la o berica?

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 10:38

Eu inca nu am venit in Bucuresti.Trebuie sa imi gasesc gazda intai si apoi vedem.Cred ca undeva spre luni...Habar n-am.Iti dau PM cand aterizez.

bitter_moon 03 Oct 2013 10:50

Multumesc pentru informatii, baieti ! Deja studiez. Aflu despre majoritatea filmelor ca sunt bune, cu actori buni si actrite bune. Ca sa nu mai spun ce regie buna au... Aceste comentarii mi-au starnit asa o curiozitate, incat ard de nerabdare sa vizionez toate filmele despre care am citit. :))

iiii 03 Oct 2013 10:57

sa vezi cand mai vine cate unu si lasa commenturi aiurea.. sau pune intrebare de genu : cum pot sa vizionez filmul.
cand apar copilite care incep sa se certe despre selena gomez & co.

mikkael. sa ma anunti cand apari si ne zarim prin centru etc. Nu mai stai la camin?

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 11:15

Numai.Am sfeclit-o serios anu' trecut.Am cazut de sus :))....anul asta e scandal.Sunt inca in dubii daca mai fac facultatea :|...Dar oricum luni vin spre sigur.Asa ca te anunt, desigur.

bitter_moon 03 Oct 2013 11:39

Sunt inca in dubii daca mai fac facultatea

Permite-mi sa te sfatuiesc sa iti continui studiile, Mikkael ! Acum nu poti constientiza consecintele renuntarii la ele. Sper sa nu te superi ca iti spun asta...

MikkaelWolfganger 03 Oct 2013 12:11

Nu ma supar si constientizez pe deplin.E vorba nu de dorinta, ci de potenta financiara :).E cu schepsis si inca nu am luat o decizie coerenta.

bitter_moon 03 Oct 2013 14:47

Take care...

iiii 04 Nov 2013 15:33

ma tot uitam zilele trecute in club , la despre filme si actori si vad un personaj : ciprian34 care lasa niste commenturi total inutile!
+ ca face spam pe forum

bitter_moon 10 Nov 2013 09:40

lasa niste commenturi total inutile!

Uneori citesc si eu comentarii care imi confirma ca prea multi utilizatori sunt lipsiti de simtul ridicolului. Fericiti trebuie sa fie in starea lor de automultumire...
Privind lucrurile din aceasta perspectiva, constientizez ca am dat un titlu gresit topic-ului. Trebuia sa il numesc "Utilizatori care se discrediteaza pe site". :)

Tyson_Kyd 10 Nov 2013 19:55

Uneori citesc si eu comentarii care imi confirma ca prea multi utilizatori sunt lipsiti de simtul ridicolului. Fericiti trebuie sa fie in starea lor de automultumire...
Privind lucrurile din aceasta perspectiva, constientizez ca am dat un titlu gresit topic-ului. Trebuia sa il numesc "Utilizatori care se discrediteaza pe site". :)

Cam asa... da-ne un exemplu :-?? .

bitter_moon 11 Nov 2013 12:41

Originally Posted by Tyson_Kyd:

Mai Tyson, tu ai chef de scandal ! >:) Abia s-au linistit spiritele dupa schimbul de replici pe care l-am avut cu utilizatorul de top in fata caruia a trebuit sa imi argumentez afirmatiile.
Vrei sa o luam de la inceput ?!
Ar trebui sa imi consum toata energia si sa irosesc mult timp de acum incolo, caci am o lista luuuunga de nume... :D

MikkaelWolfganger 11 Nov 2013 13:02

Hai cu lista si scandalul!Nu ne lasa sa fierbem.:P Ma duc sa imi iau niste cipsuri >:)

Tyson_Kyd 11 Nov 2013 21:50

Mai Tyson, tu ai chef de scandal ! >:) Abia s-au linistit spiritele dupa schimbul de replici pe care l-am avut cu utilizatorul de top in fata caruia a trebuit sa imi argumentez afirmatiile.
Vrei sa o luam de la inceput ?!
Ar trebui sa imi consum toata energia si sa irosesc mult timp de acum incolo, caci am o lista luuuunga de nume... :D

Nu sunt pus pe scandal, cred ca lumea ar trebuii sa mai accepte si adevarul :) . Trebuie sa ne maturizam... cand spun ca trebuie sa ne maturizam, ma refer la toti .

bitter_moon 11 Nov 2013 22:48

Hai cu lista si scandalul!Nu ne lasa sa fierbem.:P Ma duc sa imi iau niste cipsuri >:)

Hei, suntem cinefili ! Pentru spectacolul la care iti doresti sa asisti iti recomand popcorn si cola in cantitati maxime ! :P

bitter_moon 11 Nov 2013 23:06

Trebuie sa ne maturizam... cand spun ca trebuie sa ne maturizam, ma refer la toti .

Cand suntem foarte tineri, ne dorim sa ne maturizam. Cand suntem maturi, ne dorim sa mai copilarim. De la un punct unora chiar ne reuseste, dand in mintea copiilor. =))

MikkaelWolfganger 11 Nov 2013 23:47

Hei, suntem cinefili ! Pentru spectacolul la care iti doresti sa asisti iti recomand popcorn si cola in cantitati maxime ! :P

Cola-check!
Popcorn-check!

Lista & scandal-still waiting.. :(

Tyson_Kyd 13 Nov 2013 11:20

Trebuie sa ne maturizam... cand spun ca trebuie sa ne maturizam, ma refer la toti .

Cand suntem foarte tineri, ne dorim sa ne maturizam. Cand suntem maturi, ne dorim sa mai copilarim. De la un punct unora chiar ne reuseste, dand in mintea copiilor. =))

Asa se intampla :))) .

cezarika21 16 Nov 2013 18:51

Un individ nou apărut pe nume Piscan.David a decis să folosească trollingul ca pe un mijloc de discreditare a sitului şi a răspuns la mesajele a zeci de useri cu propriile lor mesaje. Exemplu: Dacii, De-aş fi Harap Alb şi or mai fi şi altele. X( Moderatorii ar trebui să şteargă acele mesaje.

marillion 07 Dec 2013 11:57

http://www.cinemagia.ro/club/profil/catty_19_87/

Ăsta nu e decât mizerabilul cosmin_kedii din Rupea.

bitter_moon 07 Dec 2013 12:20

Originally Posted by marillion:

http://www.cinemagia.ro/club/profil/catty_19_87/

Ăsta nu e decât mizerabilul cosmin_kedii din Rupea.

Da, cred ca a fost blocat si se razbuna in acest fel.
Poate ca ar trebui monitorizate conturile fara activitate, caci in mod clar nu sunt create din pasiune pentru film. Monitorizate si desfiintate, imediat ce se dovedeste intentia lor subversiva.

bitter_moon 07 Dec 2013 12:37

Constat ca profilul reclamat figureaza deja ca inexistent.
Multumim moderatorilor pentru promptitudinea in raspuns !
Sa speram ca este desfiintat permanent, nu doar suspendat pentru o anumita perioada de timp. Existenta unui asemenea profil nu se justifica pe site.

wildinthecountry 07 Dec 2013 12:44

x

Saracu..E bolnav mental.

marillion 07 Dec 2013 12:51

Atunci locul său e altundeva, sau măcar monitorizat să-şi urmeze tratamentul.

iiii 07 Dec 2013 12:54

totul e bine cand se termina cu bine! acest utilizator obsedat de puncte pe cinemagia s-a ales cu , contul dezactivat. si a inceput sa injure ca ultimul retard. am inteles ca are undeva la 34 ani dar nu se pare.
mai are rost sa va povestesc ce bombardament cu injuraturi am avut in inbox?

bitter_moon 07 Dec 2013 12:57

Originally Posted by wildinthecountry:

Saracu..E bolnav mental.

Iata ca avem si parerea medicului. :)
Recunosc ca un asemenea diagnostic ma induioseaza, dar perceptia utilizatorilor este aceeasi: se lovesc de trivialitati, comentarii fara logica, atacuri fara directie. Asadar, o activitate care nu onoreaza acest site.

wildinthecountry 07 Dec 2013 12:59

x

il pun eu pe rivotril si haloperidol

bitter_moon 07 Dec 2013 13:07

totul e bine cand se termina cu bine! acest utilizator obsedat de puncte pe cinemagia s-a ales cu , contul dezactivat. si a inceput sa injure ca ultimul retard. am inteles ca are undeva la 34 ani dar nu se pare.
mai are rost sa va povestesc ce bombardament cu injuraturi am avut in inbox?

Eu l-am intrebat la un moment dat despre activitatea lui febrila desfasurata pe acest site. Nu mi-a raspuns in niciun fel, chiar daca mi-a vizitat profilul de mai multe ori. Probabil ca are un dram de decenta si nu ataca femeile. Este adevarat ca si eu i-am scris la modul extrem de politicos, nu mi-ar fi putut vorbi altfel. Cred ca nu a gasit cuvintele potrivite.

iiii 07 Dec 2013 13:26

esti prea buna... si e frumos asa. sa nu ai impresia ca eu l-am injurat vreodata pe aces kedii. dar cand intram in club si vroiam sa vad parerile utilizatorilor la diferite filme ori actori, numai el era... commenturi la minut si multe spoilere + link de torrent in unele cazuri. era deranjant.
si pana la urma a primit ce a meritat.

bitter_moon 07 Dec 2013 14:29

si pana la urma a primit ce a meritat.

Sa nu crezi ca mie imi va lipsi. Nu sunt chiar atat de buna... :)

iiii 07 Dec 2013 14:58

:) acum tot ce sper e sa nu mai revina cu alt cont si sa inceapa cu injuriile.

bitter_moon 07 Dec 2013 15:33

:) acum tot ce sper e sa nu mai revina cu alt cont si sa inceapa cu injuriile.

Il rezolvam imediat si pe acela. Promptitudinea cu care ni s-a raspuns astazi imi creste consideratia fata de site. :)

mhcx 07 Dec 2013 16:58

Eu sunt vinovatul principal pentru expulzarea lui kedii. Dar sincer nu mai suportam sa il vad cum debiteaza tampenii.

Ma-am ales eu cu warning dar a meritat.

No more kedii around.

Acum s-a mai potolit dar ieri mi-a umplut inboxul de injuraturi. Fierbea sangele in el de oftica.

Daca i-ar sterge si toate comentariile tampite de la filme am avea toti de castigat.

All times are GMT +2. The time now is 11:23.