![]() |
Ar trebui sa initiem un joc nou la Cafenea: "Ghiceste clona lui Judex" :))
|
Lasă Cafeneaua, uneori nu fac față, cu sau fără clonele lui J. :-S
|
Bun, atunci il facem la Film in General :))
Tre sa am si io de lucru, nu ? Pai ma platesc adminii degeaba sa fiu moderator ? Chiar voi cat luati ? Mie imi dau 1000 de para. Am negociat k la inceput vroiau sa-mi dea mai putin. Dar le-am zis stati asa ca e sectziune importanta ! |
1000 coco? hai ca asta nu o mai cre'
|
mersi. nu-i rau pt un second job, nu ?
LE: hai c-ai dat-o la intors. pai ori nu-i rau ori nu ma crezi ? |
hehehe
daca aniela imi datea mie 1000 de coco, sa ascult radio ala, ascultam 12 ore pe zi si faceam si un full raport! :P |
da, aniela e zgarcita tare ! si eu i-am zis sa dea macar 500 de euro dar nimic ! :(
poor aniela, orice topic (re)deschide, venim noi si-l facem praf :( |
Originally Posted by Chambord:
La mine scrie confidențial, ce dracu'. Ups... stai că aici e cu radio creștin. Mă scuzați. :) |
mda cham... eu cred ca daca datea si 100 euro.... la 12 oameni, era imbulzeala.... se faceau preselectii... oricum eu aveam prioritate ca ne stim de pe feisbuc :D
|
pe bune vave, hai sa vorbim si cu liviu, windom, buti, restul moderatorilor si sa punem de un sindicat.
ADIK CE NE EGZPLOATEAZA EI PE NOI ???? |
Originally Posted by Chambord:
Hahah.Buna poanta. |
daca era chiar si pe 100 de euro, va dati seama ce personalitati multiple dezvoltam eu! B-)
sa vedem acum cum reusesc sa target-ez grupul de varsta de peste 60 ani. cum sa le dau samples la astia? am 5 mp3 player-e cu cascutze. ma intreb daca reusesc sa conving vreo babutza sa stea 10 ore cu niste casti in urechi sa-mi asculte mie emisiunile. ma ingrozesc! |
daca imi lasi playeru mie , we have a deal!
|
CalTurbat bine graiesti scumpule=))
|
All times are GMT +2. The time now is 17:24. |