![]() |
Every year it's the same, reclamele ma dispera. Nimic prea surprinzator, poate doar regia data lui Scorsese, dar cum spunea si Liviu, Scorsese e Scorsese :D, ma asteptam sa ii dea ceva si lui Hugo, insa am ales optiunea gresita. Si pun pariu ca la My Week with Marilyn te rostogolesti pe jos de ras :-S. Ricky a fost cam sec, monologul a fost ok, dar in rest ma asteptam la ceva mai indraznet, pana si Seth Rogen si Helen Mirren au fost mai kinky decat el :)). Presupun ca dupa fazele de anul trecut nu a mai avut idei...si nici timp, de abia a aparut pe scena. Oarecum surprinzatoare mi se pare infrangerea lui Rango, nu stiu cum ii afecteaza sansele la Oscar...dar vorba aia, Spielberg e Spielberg :D. A lot of ass-kissing, incepand cu Madonna, care a avut cea mai slaba melodie si POATE Meryl, who dropped the S-bomb. Nu am vazut inca filmul, dar the GG cu siguranta o adora. Inca nu am vazut-o in vreun film extraordinar, nu are nicio capodopera in filmografie. She's good, dar filmele ei variaza de la 'meh' la 'ok'. Doar The Hours mai iese totusi in evidenta, dar nu prea poti spune ca e al ei. Ce sa mai zic de The Deer Hunter, in care de abia apare.
In mare tot pe The Artist mizez la Oscaruri, desi abia in ultimele saptamani voi avea o imagine mai clara. La Oscaruri ma voi descurca mai bine....The GG sunt in general mai....weird. Am nimerit 15/25, dar la Oscaruri ma voi descurca mai bine. Daca an numarat bine, Sergiu a nimerit 14/25 si Lecart tot 15. GG = Ass-kissers :D. Ceremonia a fost ok, cu niste momente awkward legate de promptere (n-au auzit de improvizatie?), ochelarii rataciti ai lui Meryl si de niste glume ale compozitorului coloanei sonore pt The Artist care nu prea au avut parte de aplauze. Apropo, cainele din The Artist e adorabil <3. Clooney had a great speech and "I'm Seth Rogen, and I'm currently trying to hide an enormous erection" was funny :)). |
Mi'a placut de Gervais, mi s-a parut in forma, l-a atacat pe Elton John cam ascutit: "The Queen Of Pop! Stay down, Elton! It's a woman" daca imi amintesc bine si facuse ala o fata saracu'...
Mi'a placut si faza cu "Am primit directive sa nu mai fiu rautacios pentru ca oricum o sa fiu host si la anul". Tipul asta e un motiv pentru care te poti uita la ceremonie. Trecand peste pauzele alea exasperante ma bucur pentru "A Separation", "The Artist" cred ca va domina si Oscarurile (francezii nu prea le au cu engleza, ati observat?), "The Descendants" a fost imprevizibil, dar nu pare o concurenta puternica, iar premiul pt. Scorsese a fost intr-adevar o surpriza. La serial nu ma pronunt in afara de Dinklage care a luat un binemeritat premiu. Mi-a placut gala, a fost destinsa, glume bune, dar si momente emotionante (Morgan Freeman&Sidney Poitier), a meritat vizionarea. |
Am castigat o cota de 5.00 la bet365 pariind pe Scorsese - Best Director. :D Era doar al 3-lea favorit.
|
Nu mă așteptam la The Artist să ia premii. Nu văd de ce străinii de la Hollywood ar da premii unui film european. Mă așteptam să dea la filmele americane.
Dar din momentul ăsta cred că devine favorit și la oscaruri. Altfel au împărțit frățește la toți. Și Scorsese și Payne și Spielberg și Allen au luat câte ceva. Madonna era de așteptat să câștige că doar așa fac uneori dau la cântăreți celebrii, uite anii trecuți au câștigat Bruce Sprinsteen ori Cher și apoi nici măcar n-au fost nominalizați la Oscar. Iar filmul cu Marilyn poate că nu e comedie, dar pare muzical. Cel puțin din acea prezentare în jumătate din scene Michelle Williams cânta ceva. |
Am inceput de curand sa urmaresc Homeland si nu m-a prins mai deloc. Imi pare rau ptr. Game of Thrones - e o productie foarte bine pusa la punct.
|
Originally Posted by sergiuseling:
The artist:Hollywood, 1927: As silent movie star George Valentin wonders if the arrival of talking pictures will cause him to fade into oblivion, he sparks with Peppy Miller, a young dancer set for a big break. You do the math.:P Ma bucur ca a castigat Tintin si nu Rango.Eu am prezis de cand l-am vazut ca o sa castige Oscarul fara emotii si acum ca a luat globul de aur pentru cea mai buna animatie sigur va lua si la Oscaruri. |
Game of Thrones merita Globul de Aur. Macar a castigat Peter Dinklage, care nu avea cum sa piarda.
|
Ha! Ha! Cica "where was I?". Superba intrare.
|
O editie cam insipida a Globurilor de Aur. M-a cam dezamagit.
|
De ce vi s-a parut la toti asa? Mi'e mi'a placut. M'am simtit foarte bine uitandu-ma la ea.
|
Am vazut-o si eu aseara, in reluare pe HBO. N-a fost rea (dar am avut avantajul de a nu avea pauze publicitare). Cel mai tare a fost catzelu din The Artist. Nu statea o clipa. Pacat ca n-a fost nimeni inspirat sa-l dea si pe el la microfon. Sigur ar fi zis o poanta buna :)
Payne - impecabil, ca de obicei, atat ca prezenta cat si ca artist, abia astept filmul la cinema Ricky, desi mai putin acid, a fost "in the game". Fazele cu HFPA si Boardwalk Empire, ca n-are voie sa-l pomeneasca pe Mel Gibson, cu Johnny Depp (aaa ... astaa ... Jony Deep am vrut sa zic) si The Tourist, etc au fost pe felie Mi-a placut ca Farhadi a vorbit in engleza, ma asteptam sa bolmojeasca ceva in iraniana. Btw, am aflat ca tocmai lucreaza la un scenariul unui film in franceza, pe care il va turna la Paris. How cool is that ! B-) Prin sala ma uitam numai dupa Shailene Woodley @-) :x Thumb down: Meryl cu al n-spelea glob al ei si modul cum o tot peria pe Viola. Deja presimt un blat grosolan la Oscaruri, dar ... + Harvey Weinstein pe care toti se buluceau sa-l numeasca The Punisher. Pff. Ass kissing of the worst kind :-& |
Originally Posted by Federico:
http://www.youtube.com/watch?v=nY97S...feature=relmfu :) 00:48 |
All times are GMT +2. The time now is 15:44. |