![]() |
adevarul e ca mi-e ca se prinde.... eu tot caut originalul...
|
eu zic sincer sa ii cumperi un film... cu un actor care ii place..
|
Un film care contine blueberry in titlu ar fi perfect.
|
da' de ce sa nu-i iau un ceai care stiu sigur ca-i place?
nu cred ca i-ar placea my blueberry nights. uite, de-asta barbatii sunt zero la facut cadouri. le ceri o chestie si ei isi imagineaza ca parca ti-ar placea si cu totul altceva....X( |
Daca i-ai lua un BlackBerry nu cred ca s-ar supara totusi. Sau daca o sa faca putin botic o sa-i treaca foarte repede :P
|
daaaaaa uite Aniela o idee buna, si il iei si tu mov, si ii pui un wallpaper cu afine .
|
:)) acum fara un iPhone, mai bine te abtii.
am primit un raspuns mai de doamne-ajuta in PM. of, ce ma fac eu cu voi. orice numai la obiect sa nu faceti si voi un cadou... |
si pana la urma ai gasit? ce pret?
|
e un site unde aveau ceai din asta, dar nu de afine. dar pot aduce la comanda. ce mai conteaza pretul... am pus o prietena sa sune sa comande. important e ca s-a rezolvat :D
acu' tre' sa pun mesaj daca vrea cineva pui de hamsteri ca s-au inmultit si nu le mai fac fata. |
Originally Posted by aniela07:
Ca sa-i dai mai repede adauga in mesaj asa: Pentru fiecare pui de hamster luat primiti si un plic de ceai de afine Tetley care e foarte rar in Romania.Oferta limitata!:)) |
daca ma gandesc la pedigree-ul hamsterilor mei, ar trebui sa primesc o sticla de whiskey pentru fiecare :D
|
Originally Posted by aniela07:
Sunt din aia care au stramosi hamsteri de circ?:)) |
All times are GMT +2. The time now is 23:46. |