Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Erau prea mari și nu le-am văzut (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98222)

Federico 11 Sep 2011 10:50

Originally Posted by crin3l:

Sper sa nu fie nici un fel de ironie aici. Pur si simplu am auzit ca sunt niste regizori care fac filme foarte profunde si imi trebuie pregatire psihica si sufleteasca pentru ele.

Tarkovski spunea ca copiii ii inteleg mai bine filmele decat adultii.

bremen1980 11 Sep 2011 12:50

Nu e vorba numai despre capodopere ci despre filme (bine) cunoscute .N-am vazut cap- coada Titanic .Mereu uitam de el cind bagau astia publicitate.
'' The Lord of the Rings '' si ''Harry Potter'' se amesteca in mintea mea nici nu mai stiu ce parti am vazut sau am omis .
''Godfather '' partea a doua si a treia -blank
''Singin' in the Rain''
''Lawrence of Arabia '' desi am citit cartea lui Lawrence ''Cei sapte stilpi ai intelepciunii''
''Gone with the Wind'' -vazut pe bucati

Windom 11 Sep 2011 13:14

(Bine) cunoscut e faptul ca trebuie sa fii un pic pedo sa consideri Harry Potter un film mare:)) De-asta nici nu ma leg de chestiile astea gen Cartoon Network.

P.S. Bremen, n-am insinuat nimic prin afirmatia mea, vb la modul general...:))

Kriss_Kringle 11 Sep 2011 14:24

Eu am in laptop de cateva luni Rio Bravo,The bridge on the river Kwai,The dirty dozen,The motorcycle diaries,The lost weekend,The big sleep,This is Spinal Tap,Key Largo,M,In a lonely place si tot nu le-am vazut.Tot am zis ca ma apuc de ele dar cand vreau sa vad un film si mai uit prin ce am in folder parca nu am chef de ele,drept urmare imi caut altul care sa corespunda starii care o am in momentul respectiv.De obicei cand evit un film o perioada foarte lunga si in cele din urma apuc sa-l vad imi place foarte mult.Exemple ar fi Ace in the hole sau Network din ce-mi aduc aminte acum.

marcusARCUS 11 Sep 2011 16:11

Pai avem Shoah(1985) care are in jur de 9 ore.
La Meglio Gioventu(2003) care are in jur de 6 ore.
Tess Of D'Urbervilles(2008) care are 4 ore.

Si cam atat.Deocamdata ma mandresc ca am reusit sa stau 6 ore(legate) sa vad Carlos(2010).

Federico 11 Sep 2011 16:40

ai inteles gresit ideea topicului sefu' :">
ai citit macar primul post? 'nenteles ca nu. ai lucruri mai importante de facut.

Pepper 11 Sep 2011 16:53

Recunosc, nu mai tin minte nimic din The Godfather :-S nici nu cred ca l-am vazut vreodata pe de-a-ntregul. Am ratat cu nonsalanta La Vitta e bella, Cidade de Deus, Once upon a time in America, Apocalipse now, Das Boot si altele, dar va veni si timpul lor cu siguranta, candva...promit ca intr-un an le vad :))

Medicate 11 Sep 2011 21:41

Originally Posted by Federico:

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! I love this kid.
Cate filme ai vazut la viata ta? Mai sunt miliarde de titluri mari ce depasesc doua ore si pe care le-am vazut. Cand stateam eu cu ochii lipiti de ecrane fara intrerupere la "Fanny si Alexander" (5 ore) sau la "La Belle Noiseuse" (4 ore) tie ti se parea lung un Woody Allen... :)) No offense. :P

Eram sarcastic...in fine, no comment.

cosmin742000 16 Sep 2011 20:42

Smultronstället (Fragii Salbatici) (1957)

marius93 18 Sep 2011 07:59

Sunt multe filme mari pe care n-am apucat sa le vad...:-? Nu-mi vin in minte acum toate, insa cele pe care vreau sa la vad inca de multi ani ar fi The Godfather, Raging Bull, La Vita e bella, Once Upon a Time in America, It's a wonderful life, Schindler's List...

chuckyfan 18 Sep 2011 21:03

Antichrist-ul lui Lars Von Trier. Mi-am propus sa-l vad de abia cand o sa-l cumpar, dar momentul ala se tot lasa amanat.

bornfree 18 Sep 2011 21:25

Originally Posted by aniela07:

Fight Club -am vazut ba o scena, ba alta, ba a disparut din laptop si mi-a fost lene sa il descarc iar. cum necum, mi-a scapat

femeile... :)

eu nu am putut sa vad `water for elefants` m-am plictisit la mijlocul filmului

FreakDoll 18 Sep 2011 21:45

Originally Posted by bornfree:

Doamne! Ce remarca inteligenta!!:-O

De cand este Water for Elephants un film mare? Mi-a scapat mie ceva?!

ghost90 18 Sep 2011 22:22

Cum naiba sa nu fie film mare cand joaca Robert Parkinson in el?:-O

bornfree 19 Sep 2011 14:07

Originally Posted by FreakDoll:

Doamne! Ce remarca inteligenta!!:-O

De cand este Water for Elephants un film mare? Mi-a scapat mie ceva?!

e relativ - cand nu iti place ceva si te plictiseste doua ore e deja prea mult . si ms ca m-ai corectat

fightclub ... cate gospodine crezi ca au filmu ala ca favorit ? :)

FreakDoll 19 Sep 2011 14:23

@ghost
Cred ca trebuie sa vad toate filmele din seria Twilight fiindca simt ca nu il apreciez la justa lui valoare si ma simt prost.

@bornfree
Gospodine?? Nu stiu cum ai tras concluzia asta in ceea ce o priveste. In fine.

bornfree 19 Sep 2011 14:30

@bornfree
Gospodine?? Nu stiu cum ai tras concluzia asta in ceea ce o priveste. In fine.[/quote]

imi pui vorbe in gura - gospodinele sunt o masa mare si nu ma refeream la cineva in mod special ;)

FreakDoll 19 Sep 2011 14:44

:)) Ok. Deci: ai ajuns la vorba asta avand drept punct de plecare comentariul ei, dar nu te refereai la cineva in mod special. Foarte tare.

On:
Schindler's List. Tot curajul din lume sa apeleze la mine :(

guesswh0 19 Sep 2011 21:59

Psycho (1960)

Nu am reusit sa il vad pana acum desi mi-am propus de mult timp..foarte mult timp:(

Gebeleizis 21 Sep 2011 13:28

Casablanca si Gone with the Wind

All times are GMT +2. The time now is 15:18.