![]() |
Originally Posted by Lady_Skar:
tot la subiectivism ajungem,indiferent de unde am pleca. nici un autor nu poate multumi pe toata lumea,cum nici noi,spectatorii,nu gasim toti,la unison,acelasi lucru intr-un anume film. ideal inseamna uniformizare.in cazul asta am fi ca oile. |
Stai asa ca nu inteleg de ce m-ai citat pe mine pentru reply-ul tau. Eu am explicat care e filmul ideal pentru mine, nu pentru toata omenirea. And hey, some people might like David Lynch's intelectual bullshit, I don't. :p
|
reply-ul tau a fost doar un exemplu.s-a nimerit.de-aia am si precizat ca nu putem avea toti aceeasi optica despre filmul ideal,fiindca ar insemna sa ne copiem unii pe altii.
deci, e normal sa-l incluzi pe Lynch in ce categorie vrei tu fara sa capeti nici un fel de injuratura. |
Ah, okey. I just felt targeted. David Lynch are oameni peste tot. :))
|
eu sunt nimic in comparatie cu windom. si ca sa revin la idee: chiar daca sa presupunem prin absurd,ca am gasi idealul in materie de filme,chestia asta ne-ar mai motiva sa incercam lucruri noi,care ne-ar putea satisface mai bine poate,sau,din contra, am ramane "prinsi" in ceea ce consideram noi ca a atins perfectiunea ? |
|
Originally Posted by rvn:
Mai, deci eu in romantismul meu exuberant am o vorba. Te indragostesti de filme cum te indragostesti de oameni. Niciodata in acelasi mod. Cert este ca a existat un moment in viata ta cand ai vazut filmul perfect pentru momentul ala si a devenit filmul ideal pentru tine. Filmul care a transmis un maxim de mesaj cu un minim de efort. Eu am vazut Star Wars prima data la 3 ani si am ramas marcata pe viata. Am vazut Waking Life la 16 ani si am ramas marcata pe viata. Am vazut Clerks la 18 ani si am ramas marcata pe viata. And so on and so forth. Cand vorbesc despre un film ideal, nu vorbesc numai despre ce este filmul ala, ci despre cine sunt eu. Filmele ideale sunt filmele in care te regasesti, in care afli ceva despre tine, si dup-aia ce faci cu informatia aia sau cum te lasi afectat/a is entirely up to you. Dar alea 90 - 120 de minute in care ai simtit ca un regizor la mii de kilometri departare a facut un film doar pentru tine, well... that's an ideal situation. |
pai, deocamdata o sa ma refer strict la filmele horror-thriller. un film ideal de acest gen ar arata cam asa: fara tentative de sex, atentie, am spus "tentative", actori si actrite frumoase, fara mosi sau babe care sa prevesteasca raul, sa fie concentrata multa actiune si mai putina vorbaraie goala, doar pe alocuri, cand se povesteste legenda respectivei povesti de groaza si explicatii, foarte multe explicatii in legatura cu ceea ce se intampla, dar, nu in ultimul rand, tinerii implicati in actiune sa lupte in cel mai serios si brutal mod posibil pentru a-si salva viata, nu suport sa mai vad cum se lasa foarte usor ucisi sau ca nu se impotrivesc raului, in majoritatea filmelor, de multe ori se ajunge in prostie si chiar par penibile astfel de scene. in concluzie, nu prea am vazut filme de genul acesta, decat foarte rar si astept sa se limpezeasca lucrurile si regizorii, scenaristii, actorii sa se trezeasca putin la realitate si sa se gandeasca la faptul ca, poate de aceea, majoritatea filmelor horror nu sunt apreciate la adevarata valoare. ;)
|
28 zile
Poate ar trebui sa incerci 28 days later si 28 weeks later. Cateva din cerintele tale le gasesti acolo.
Pe de alta parte, ai folosit 178 de cuvinte si doar 3 puncte, Ziceam doar! |
daca era un raspuns la comentariul meu, nultumesc, insa am vazut filmele acelea :P
|
Mie mi se pare ca parca vorbesti despre Battle Royale
http://www.youtube.com/watch?v=Y-T7yPJVvXw :) Cu sau fara puncte |
multumesc de sugestie, pe asta nu cred ca l-am vazut, dar stiu un film in genul astuia care mi-a placut. o sa-l vad cand am timp B-)
|
A fost fain Battle Royale. |
All times are GMT +2. The time now is 19:09. |