![]() |
PS: Vezi ca defapt se scrie despartit "de fapt" ;)
|
loool. eu am impresia ca tu vrei bataie. iti recomand o cafea.;)
|
Nu stiu de ce,dar dragonfly imi da impresia ca traieste intr-un univers ludic,imi pare naiva,copilareasca,uneori..
|
Da da chiar imi place frappe-ul :D cu multa frisca deasupra ! :D tie ce iti place ?
PS: Vortex e genial cuvantul "ludic" imi place mult, ma nu stiu ce sa zic eu nu mai comentez nimic, daca zic ceva toti imi sar in cap... |
Originally Posted by Vortex:
da, ai dreptate... sunt copilaroasa. o recunosc cu mana pe inima si nu am de gand sa ma schimb nici daca as stii ca in urmatorul moment as castiga la loto. de ce? pai de ce sa fiu un om matur, nene? sa vad in jurul meu numai gunoaie? P.S. vezi ca se intelege gresit faza cu universul ludic... e ca si cum as trai intr-o lume plina de papusi barbie si feti frumosi pe cai albi... =)) well... no, nici chiar asa.;) oi fi eu visatoare dar pe langa papusi mai visez si bombe atomice programate sa ucida numa idiotenia si prostia>:) (ah, si vezi... ca sa nu se ajunga cu discutia mai departe si sa nu mai aiba nimeni ce sa imi reproseze, tin sa mentionez ca la mine prostia si idiotenia are cu totul alte caracteristici decat cele pe care le considerati voi. eu vad chestiile astea mai la nivel de copil...- asta ca sa iti raspund cu ce vrei sa auzi nu cu ce ar trebui sa auzi;) ) |
mie imi place de dragonica, e condimentata si simpatica :D
(nah ca ti-am facut-o) |
Originally Posted by SorinC:
cafea tare sau capucino, my dear... dar cine ti-a sarit in cap? ca numai eu am facut-o... eu sunt toti pe aici? well, merci. ma simt flatata.:"> |
Acum ar fi fain sa radem toti de Sorin, si sa il aratam cu degetul, ca e impresionat de cuvinte ca "ludic":)) (glumesc..cred)
|
Nu esti toti draga mea dar poate faci cat toti tu + copilul, nu te simti prea mult flatata pentru ca gravitatia intodeauna isi lasa amprenta ! ;)
PS: White am fost impresionat pt ca ludic l-am mai auzit intr-o poezie care se referea la "jocul ludic" acuma nu cred ca tu auzi la orice colt cuvantul ludic, dar na.... |
Originally Posted by copila_satanista:
thank you, thank you... apreciez. (and now i feel like i am the king of the world...=)) ) |
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
PS Intelegi ceea ce vrei sa intelegi... |
Originally Posted by copila_satanista:
|
Din partea mea ai fi putut sa dai si cu fundul de tavan, nu e nici o diferenta. :D
|
|
Originally Posted by Vortex:
Exact... |
@Vortex... daca vreau, pot sa schimb lumea si fara sa vad gunoaiele din jurul meu. important e sa vreau...
@sorin... hmmm... si totusi, ce ti-ar placea sa vezi mai mult? cum dau cu fundul de tavan sau cum dau cu el de pamant?=)) eu zic sa gasim un numitor comun si sa ne dam cu capul de pereti...=)) (presimt ca nici gluma asta nu o sa o simtiti:( ) |
Originally Posted by White1:
|
de unde e citatul?
|
Acuma fiecare are perceptii diferite la glume, asa ca .........
|
All times are GMT +2. The time now is 08:46. |