![]() |
Breaking Bad
Dexter Mad Men House M.D. Bored to Death Spartacus: Blood and Sand Community South Park Futurama Generation Kill 30 Rock |
Calificarile s-au terminat in acest moment.....
Pana sa anunt serialele calificate in runda urmatoare o sa amintesc niste statistici referitoare la voturi si propuneri: -122 propuneri -230 voturi Am primit neasteptat de multe voturi din partea voastra, va multumesc si sper sa contribuiti si in urmatoarele etape..... |
Cele 12 seriale care s-au calificat in grupe sunt: (le voi posta aleatoriu, nu voi afisa punctajele pentru a nu va influenta pe voi in votare)
1.Californication 2.Dexter 3.House M.D. 4.Heroes 5.Lost 6.Mad men 7.Prison break 8.South Park 9.Survivor 10.Twin Peaks 11.The Amazing Race 12.Breaking Bad Aceste 12 seriale vor fii grupate in 4 grupe in cadrul celei de-a doua etape a campionatului..... |
Grupele au inceput in acest moment
Prima grupa: 1.Breaking Bad 2.Californication 3.Dexter Repet...din serialele din aceasta grupa alegeti o singura optiune.....la final primele 2 merg mai departe..... Aceasta etapa dureaza pana pe 9 ianuarie... |
Mai bine adunai inca 6 seriale, ajungeai la un nr total de 128 si apoi faceai faze eliminatorii cu toate serialele. Asa terminai in 7 runde si sareai peste selectia facuta pe cine stie ce criterii. Puteai pune si capii de serie cat mai departe intre ei ca sa nu exista eliminari de favoriti prea curand, iar capii de serie ii puteai alege dupa numarul de voturi primite in faza de propuneri de exemplu. Doar cateva idei ca sa faci chestia asta mai serios daca tot ai incercat...
|
Mai toate sunt din anii 2000, dar diferă destul de mult de topul pe anii 2000 de acum 1 an:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...47#post1492747 În orice caz eu nu prea știu cum se votează de aici încolo. Sunt 2 seriale care au început bine, dar apoi m-au plictisit și pot spune că sunt destul de mediocre, iar celălalt nu l-am văzut. |
Dexter
|
Dexter
|
Breaking Bad
|
Breaking Bad B-)
|
Californication
|
Dexter
|
Breaking Bad
|
dexter
|
Breaking Bad
|
Breaking Bad
|
Dexter (e prea tarziu? oricum vad ca nu prea a mai trecut multa lume pe aici)
|
Dexter
|
californication >:)
chiar daca a trecut deja demuuuult 9 ianuarie... =)) |
Da, dar nu a specificat care 9 ianuarie. Poate 2012?:))
|
All times are GMT +2. The time now is 17:01. |