![]() |
Normal ca-i importanta, fara ea nu ne-am fi calificat. Ce spun eu este ca acest meci nu este foarte relevant si ca nu ar trebui sa ne entuziasmeze. Am primit 28 de goluri de la o formatie slaba. Nu-i bine. Urmeaza meciuri mult mai grele, iar daca Voina nu va reusi sa le capaciteze pe fete, nu vom face mare branza. S-a vazut in meciul cu Danemarca faptul ca nu facem fata presiunii si ca nu putem penetra o aparare agresiva. Avem multe bube. Avem un portar bun si o avem pe Neagu, una dintre cele mai bune din lume. Om vedea.
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Luni, 13 decembrie
19:45, România-Croația TVR 2 Marţi, 14 decembrie 17:45, România-Muntenegru TVR 2 Joi, 16 decembrie 17:45, România-Rusia TVR 2 |
Originally Posted by omudindulap:
|
Originally Posted by andreiu7z:
|
Hai ca a fost mai bine, parca incepem sa "urcam" ca joc, 31-22 pentru fetele noastre... bravo!!! Am avut doua motoare ce au tras echipa dupa ele, Manea in prima repriza si Neagu in a doua. Insa, mare pacat de accidentarea Paulei Ungureanu, sper sa nu fie nimic grav! Urmeaza Muntenegru...
|
GG Romania!
|
Ieri prima repriza ne-am cam chinuit, sa vedem astazi ce o fi.
|
13-12 la pauza, nu-i rau. Din pacate, nu avem extreme, pe atac nu stam decat in 2 jucatoare, Neagu, fenomenala fata asta, si Gaigar, un Roberto Carlos al handbalului. Trebuie sa jucam mai bine in repriza a II-a si sa rezistam in aparare. Daca nu le batem, adio medalie. Cum zic aia-n tenis, Come on!!
|
23-21 <:-P
Joi vom juca cu Rusia pentru accederea in grupul celor mai bune 4 echipe din lume. Bravo, fetelor! |
Putem sa ne calificam inca de azi,nu?:D
|
Nu, tre sa batem Rusia. E posibil ca danezele, in functie de rezultatele celeilalte grupe, sa cedeze meciul Muntenegrului. Nu stiu nici Rusia cum sta.:-?
Daca vrem medalie, tre sa batem Rusia, nu putem sta la mana celorlalte. |
Daca Rusia nu bate astazi Spania, suntem calificati..din cate stiu. Dar oricum, putin probabil, ca Spania e pe spate, n-a castigat niciun meci pana acum, o sa si-o ia bine de la rusoaice.
|
Daca Spania nu pierde cu tancurile rusesti suntem calificati in semifinale...asa stiam si eu.Oricum putin probabil
|
Daca e cum spuneti voi, atunci e perfect, caci in acest moment Spania-Rusia 7-1.
|
Plecat de la servici la 6-9(dupa 6-4) si ajuns acasa la 19-15. La 22-20 imi trmurau toate, bine ca s-a terminat cu bine.
Nu pot sa zic ca sunt expert da caut pe net clasamntul grupelor si imi prind urechile ca nu gasesc, eurosport nu are sportul numit handbal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma chinui sa gasesc clasamentele pana si pe siteul oficial eurohandball.com, sa-i ia dracu. La tampitii astia cu siteurile de sport romane dai pe handbal si in dreapta ai clasamentul la fotbal. Le dau zguri la greu. Fac o pauza de calmat nervi si mai caut. |
24-17 pentru spania in minutul 23. O minune ?
![]() |
De emotie am gresit era minutul 43 nu 23.
Final 30-22 SUNTEMI N SEMIFINALE !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Nu stiu cat de bine ar fi cu Suedia in semifinale..au rupt tot pana acum.
|
Parca prefer Suedia totusi..din cate tin minte, am avut rezultate mai bune cu ele, decat cu norvegiencele.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:50. |