![]() |
|
Gladiatorul 2000
Pur si simplu Gladiatorul
http://www.cinemagia.ro/filme/gladiator-gladiatorul-85/ |
8 Mile .
![]() |
The Lord Of The rings :)
|
Kingdom of Heaven - Varianta Director's Cut.
|
www.drogurilegale.org
Sunt mare fana Polanski si Fellini, si mai am inca cativa regizori de suflet si filme favorite. Imi este greu sa spun UN film preferat. Cand ma intreaba cineva asa ceva, mereu raspund: Eu am filme favorite pe categorii :D
Insaaaa, am un film care sintetizeaza mai multe domenii: social, politic, psihologic, filozofic, intr-un mod foarte destept si care pe mine m-a atins la inima. Asa ca voi spune: Fight Club! Definitely Fight Club! :D http://www.imdb.com/title/tt0137523/ |
The Color Purple. Fara discutii.
|
|
bun asha :)
|
Mi-a placut foare mult The Curious Case of Benjamin Button, dar nu simt nevoia sa-l vad din nou, spre deosebire de Remember Me, care mi-a placut la fel de mult si pe care l-as vedea oricand!
|
triologia LOTR este filmul meu favorit........
|
300-Eroii de la Termopile
![]() |
greu de spus.. :D cred ca Freedom Writers
|
Lord of the rings a fost, este si probabil va ramane mereu pe primul loc :D si imediat dupa este Kingdom of heaven
|
Intr-adevar, e greu sa alegi un film mai bun decat toate celalalte dar as putea tine cont de numarul de vizionari care ar fi 17, deci filmul meu preferat este Pulp Fiction.
Au fost nenumarate filme care mi-au marcat existenta dar pe acesta l-am revazut de 16 ori si de fiecare data am avut surpiza de a constata ceva nou si interesant ce nu am observat la vizionarile anterioare. Savurez dialogurile de fiecare data ! mi-am facut si eu blog : |
Stalker (1979) Andrei Tarkovski
Un film de o profunzime maxima,il vezi si-l revezi descoperindu-i treptat intelesul.Un adevarat labirint al enigmei,o parabola peste partea spirituala a omului,reuseste cineva sa-si purifice sufletul pentru a putea face calatoria?Calauza sa fie protejata ?
Tu ce spui Pitbull? |
Cel mai mult mi-a placut seria Piratii din Caraibe.
|
The Last Samurai (2003)
![]() |
Chiar daca voi fi putin pe langa voi alege un top 5, pentru mine toate au fost la fel de bune si le-as revedea oricand: Psycho, The silence of the lambs, The shawshank redemption, Schindler's list, A walk to remember
|
Le salaire de la peur (The Wages of Fear )1953 Un thriler greu de egalat bazat pe romanul lui Georges Arnaud, a câştigat Marele Premiu la Festivalul de la Cannes.Un clasic francez avându-l ca protagonist pe Yves Montand,a făcut o interpretare de neegalat.
![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 12:47. |