![]() |
Fatä, häi!
Acilea-i topicu' de FORUMEETING (cum am fäcut noi atuncea dupä concertul de lansare a Best Of-ului, de ne-au dat afarä din Cafeneaua Actorilor), nu de film tel quel. Ia posteazä-ti tu again cel comentar, colo-sa: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97500 |
Vin si eu cu inca o persoana.
Multumim pentru invitatie, Cinemagia! |
Originally Posted by E.Floares:
|
Eu am vazut jumatate de film la Cannes, in cealalta jumatate l-am intervievat pe Lambert Wilson sau invers; nu garantez 100% ca vin, de asta nici n-am deschis eu topicul, insa in noiembrie ma ocup sa mai facem un forumeeting, de data aceasta cu ceva americanesc.@-)
|
Sä nu uitäm cä lui Cristi Puiu i-a surâs ideea unui forumeeting preauroricesc!
|
Notat.
|
vin si eu :D
Rezervati-mi si mie 2 locuri, pls.
Multumim pt invitatie! :) |
mda...deci...mda...deci vin! adica venim!
|
90% vin (mă tentează şi filmele norvegiene de la ICR...)
sunt de acord cu Floydman în ce priveşte tema, însă fiind realizat de Andrei Ujică, trebuie să fie ceva inedit! |
asteptam ca 90 sa se transforme in 100
|
Aloha,
Judex-cel-banat incearca sa ma convinga sa vin si eu, cica nu vine altfel si chiar ar vrea sa schimbe doua vorbe cu Floyd, da' eu sint foarte prinsa si nu cred ca voi putea veni, desi mi-ar face placere. Am aflat prea din scurt. Poate in noiembrie. Insistati la smecheria cu Puiu, ar fi ceva... |
Pai la atita lume buna............ma sesizez si io. Asa ca, presupun ca o sa ajung. Bifati-ma va rog ca si fiind.
|
Originally Posted by Lelouche:
|
Originally Posted by Pitbull:
N-ai de ce sa te ingrozesti :P din contra |
RVN, numai femeilor le plac "siguranta" fiindca barbatii prefera incertitudinea (aka promiscuitatea). Ceri prea mult de la fiinta-mi plapinda. Dar iti apreciez demersul.Sic.
|
lelou, lista mea cred ca e de genu' feminin, ADORA siguranta :)
ma indoiesc ca o sa ne sincronizam foarte bine la eveniment, prin urmare o sa va las numarul de telefon sa ma sunati cand ajungeti in zona, sa vin sa va bag :P |
oricum e 5 lei intrarea pentru public. o bere mai puţin după nu-i aşa grav...
|
Stefan, trece-l pe lista si pe films_4_all. Vine si el.
|
N-am mai avut cum sa trec :( chiar imi pare rau.
|
Originally Posted by miercuri:
Idem, inotam prin formol la ora de incepere. Sper sa fie intr-adevar altul la Aurora :D |
All times are GMT +2. The time now is 05:01. |