![]() |
Originally Posted by paul_aramis:
|
paul_aramis
Am si eu o intrebare adresata "prietenului nostru " paul_aramis auzi vocabularul cu fa sau chestii din astea de unde l-ai invatat...esti guru pe Cinemagia... sa inteleg ca tu ai vazut multe filme la caminul cultural la Cuca Macaii...ca altfel nu-mi explic limhbajul asta....oricum inteleg ca nu recunoaste nimeni furtul nesimtit dupa CinemaRX....de la user-ul Mihaelatb... pacat ca unii nu sunt originali la biografii... si revenim la paul_aramis...prietene... daca a ajuns un site de cinefilieste umplut de specimene gen Becali...ca mare diferenta dintre tine si becali nu e ..Adica da...becali a citit Coelho...ceea ce tu n-ai ajuns la el pentru ca n-ai trecut iinca de Scufita rosie sau alte carticele pentru un nivel scazut de inteligenta... si amice...sper sa-ti ceri scuze ca asa se face cand nu stii ce vorbesti....!
|
Originally Posted by Judex:
2.Rx, Reactive Extensions for .NET, a programming library Ca sa te edifici intreaba-i pe administratori! |
Pe mine ma distreaza cum oameni care au sub 20 de mesaje (si deci nu foarte multa experienta pe acest forum) insulta inteligenta unui user care are 1600 de mesaje (si deci o oarecare vechime), fara macar sa se gandeasca vreo secunda ca poate omul e ironic, sau pur si simplu enervat de o situatie particulara, sau poate are o zi proasta.
Da, si pe mine m-au enervat anumiti useri de la primul post. Dar inainte de a ma lua de ei, m-am mai uitat si eu peste ce au scris, in special cand eram user nou sau am lipsit o periaoda si nu mai eram la curent cu ce se scria pe forum. In cazul de fata, n-ati putea avea o parere mai gresita despre un user al acestui forum, ceea ce face ca reactiile voastre sa fie ridicole. |
Verificati IP-urile, to3y_punkman pute a clona lui mihaelatb.
Dacä asa e, îi bannäm definitiv pe amândoi si s-a rezolvat. |
experienta pe acest forum ? (:| ma lasi sau...ne lasi ??
insulta inteligenta unui user cu 1600 de posturi ??? sincer, de unde le scoti ?? te poate surprinde in bine un user cu 20 de posturi la activ, poate pisa inteligenta unui user cu mii de posturi, sau acele 20 de posturi pot face cat enshpe mii de posturi facute in plictiseala. inteligenta userilor datorita posturilor ?? eee cacat ! e vorba de lipsa de timp, de gusturi (topicurile in care se posteaza) si de cheful pe care il au toti de a posta, fie aici sau fie in alta parte, nu mai exista nicio inteligenta in miile de posturi ricutza, ca tu ai doo mii de posturi asta inseamna ca , daca sar la ciondaneala sau pur si simplu te contrazic intr`un post, iti insult inteligenta ? (:| Pitbull, eu am crezut ca incep sa apara ingerii pazitori de pe cinemarcs =)) |
TOY3..., mihaelatb a primit un raspuns de la mine in topicul special creat de ea; paul_aramis primeste un avertisment pentru limbaj, urmeaza banarea.
to3y_punkman si mihaelatb nu au acelasi IP, dar au acelasi "host"... poate sunt vecini.:-? |
aşa pentru edificarea lu' iuzăra mihaelatb:
Cică odată, de mult, pe când făcea plopu' pere şi răchita mişunele, oştirea lui Tamerlan, înaintând prin pustiul Anatoliei, se apropia de sătucul lui Nastratin. Sătenii, îngrijoraţi de poveştile auzite despre cum se purtaseră oştenii cu satele prin care trecuseră deja, au decis să îl trimită pe unul din ei înaintea armiei, să încerce să-l îmbuneze pe marele han. Şi pe cin' să trimită, dacă nu pe Nastratin, doar acesta era cel mai deştept din sat, hoge fiind? Zis şi făcut. Iese Nastratin la drum şi este dus în faţa hanului, cu vorbă că un trimis al satului vrea să se ploconească în faţa sa. Marele Tamerlan, privind cu dispreţ la haina cârpită şi ponosită a lui Nastratin şi la cipicii lui plini de praf, îi aruncă cu dispreţ din vârful muntelui de perini: - Păi bine, mă, un alt măgar mai soios decât tine n-au găsit amărâţii ăştia să trimită înaintea mea? La care Nastratin se pleacă până la pământ şi zice: - Înălţimea ta, au trimis şi ei ce au avut. Om la om şi pe mine la tine. Morala: te-am tratat exact aşa cum ai tratat şi tu pe unii din userii cinemagia. klaudya_e ţi-a spus ceva în postul numărul 7. dar - pentru că avea dreptate - te-ai făcut că nu bagi în seamă pentru ca mai apoi să o iei la mişto. pricepi sau vrei să îţi fac un desen? şi a lui to3y_punkman: sorry mate, aşa e, ai dreptate, nu mă încadrez în scara ta de valori. eu nici cel puţin nu l-am citit pe Coelho. LE: şi cu asta am răspuns şi mesajului gloriei. |
Originally Posted by robbiex2:
Nu te vor lasa moderatorii sa ajungi la peste 1000 de postari daca scrii doar de plictiseala ;). Si oricum nu asta era ideea Ricutzei, ci faptul ca useri-boboci care habar n-au ce se petrece aici vin in plan de cearta, dorind sa taie si sa spanzure, dandu-si aere de superioritate in fata cuiva pe care nu-l cunosc si care intr-adevar e de mai mult timp prin zona. Sunt cazuri in care 20 de posturi valoreaza cat 2000...dar nu in acest caz. |
my point exactly buticut. numai ca tu te exprimi mai clar!
|
userii boboci cu aere au fost si in prima zi de la deschiderea forum-ului si se gasesc in fiecare zi.
userii boboci nu trebuie sa aibe habar de ce se petrece pe FORUM daca posteaza unde trebuie, si spanzura si aduc cearta din momentul in care ei au o mica dreptate, cum este in acest caz. din moment ce vii cu dovezi, ai dreptul sa iti dai aere de superioritate in fata tututor si apropo: nu trebuie sa cunosti persoana ca sa iti dai aere de superioritate, corect ? si eu ma pot lua la cearta cu adminii forumului ca sunt reclamele foarte stresante, si ca mi se incarca pagina greu uneori dar la ce folos? |
well, 20 de posturi pot să facă mai mult decât 2.000 de posturi; depinde ce ai de zis.
adică cam ce-ar pune robbie şi c.ghevara într-o analiză de film (într-un post) eu unul nu aş putea scrie nici într-o sută de posturi. da' asta nu are relevanţă în cazul de faţă... aici era vorba despre altceva. aici era vorba de hoţul strigă hoţul şi care crede că dacă el strigă mai tare, o să-l creadă lumea cinstit. şi când i se spune s-o lase mai încet, că şi el tot hoţ e, se-apucă de înjurat. cum între timp onor administraţia i-a dat asigurări ştimabilei că pe viitor or să verifice mai atent şi respectiva s-a declarat mulţumită, le sugerez şi eu ca pe viitor, când mai pune cineva biografii, sinopsis-uri, poze şi postere să nu uite să ceară şi dovada drepturilor de autor. că aşa e corect. |
Si ti se pare corecta atitudinea?
Quote:
Numai adminii/moderatorii au dreptul de a-i spanzura pe ceilalti :D (si asta, dupa caz, ca doar nu facem abuz de putere). "Mica dreptate" si "spanzura" nu ar trebui sa apara in aceeasi fraza. Cum am spus, ar avea tot dreptul de a protesta, daca pe pagina pe care se aflau textele respective era mentionat faptul ca toate drepturile sunt rezervate si/sau daca textele au fost in intregime scrise fara a folosi constructii intregi aparute intr-o alta limba.
Quote:
Why? In plus, persoana respectiva tot evita intrebarea daca si ea la randu-i a tradus textele in romana sau este vorba despre o creatie proprie. Cand vorbim despre biografii e greu sa spui ca textul iti apartine, fiindca datele, filmografia, etc. trebuie luate de undeva, nu? Am aruncat o scurta privire peste textele cu pricina, par sa fie mai degraba facts, decat analize. Nu e mare branza sa scrii facts. Alta era daca se apuca sa le analizeze filmele, prestatiile, viata. Si eu ma oftic daca cineva "fura" ceva de la mine fara sa imi dea credit, tin mult la chestia asta. De ex. am scrise niste analize de 16-30 de pagini si m-ar supara sa le vad postate undeva fara sa mi se dea credit...dar pentru o biografie, c'mon!
Quote:
Cum poti sa te consideri superior cuiva al carui nivel intelectual nu-l cunosti? I know I am better than you, but I don't know you :|. |
Originally Posted by buticut:
o persoana care vorbeste (scrie, posteaza, whateva`) cu sh, tz, lau in loc de rau etc iti spune ceva ??? normal ca te consideri superior, stiind ca este la stadiul "scriu asa ca e in trend" sau are net in casa de cateva zile sau sa iasa in evidenta sau sa`si arate puterea si tot asa si en si enspe mii de exemple sunt (te poti considera superior si la nivel intelectual) sa inteleg ca tu cunosti nivelul intelectual al unui user numai cand iti face poza la diplomele pe care le are si la cartile citite ?:)) ai fost amuzant :) insa esti cam prea serios si tratezi forumul cu prea multa seriozitate.doar aici iti omori timpul ? anyway...fiecare cu parerea lui so whatevaaaaaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=ecphY-6dW3g :)) |
Poti sa te consideri superior, dar mi se pare o atitudine gresita sa te arati superior in fata respectivei persoane. Si in cazul de fata chiar nu vad rostul acelor aere, mai ales fiindca userul "atacat" era paul_aramis, nu o persoana care scrie chestii de genul: "Sunt o skumpyka, asha-i? Va poop doolce!".
Quote:
Vezi? Daca mi-ai fi vizitat si tu o data profilul sau mi-ai fi citit mesajele, iti dadeai seama ca I'm not a boy. Cand glumim glumim, dar aici chiar e vorba despre o chestiune serioasa :). |
just to get the things straight: I was to one who attack her!
|
Oups, never mind :)), regula e valabila.
|
Originally Posted by mihaelatb:
Bravo MihaelaTb, o problema care intradevar trebuie remediata. Am patit-o si eu!!! Majoritatea descrierilor mi-au fost copiate de pe Cinemarx. Dar ce sa le faci .... punctele astea .... Am sa dau si eu numele catorva utilizatori care folosesc "copy-past" fara nici o jena: - in capul liste, cel mai cel "copy-past", pacat ca nu vei mai avea ocazia sa mai copiezi nimic de la mine radu3455 - jecamyme - si inca cativa, nesemificativi: MNarcis uNICK ankacris |
Paul_aramis inca nu a fost bannat ?
Va place ce limbaj de maidan imputit are ? Atunci clz mea este doar 1 sunteti masochisti :) |
All times are GMT +2. The time now is 16:53. |