Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   De ce e lumea asa snoaba uneori ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97332)

dragonfly_drk 09 Aug 2010 17:41

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by danonino:

Si as putea sa continui sa te contrazic la tot ce ai scris, insa ar durea prea mult si nu cred ca ar merita.
Pe mine nu ma interesa ca adori sau dimpotriva nu manelele, ai spus ca le consideri de prost gust in timp ce altii le asculta de placeri, tu facand si misto pe seama lor, dar sustinand sus si tare ca nu discutii gusturile altor oameni...

Acuma despre nume. Nu are absolut nici o semnificatie, nu stiu daca am mancat mai mult de 3 ori din iaurtul respectiv, deci, nu am pus numele din vreo preferinta. Nu am vreo analiza pishologica facuta asupra alegerii nickului. Pe mine m-a distrat gandul asta, asa cam l-am infaptuit. Te simti implinita intelectual acum ca ti-am explicat nickul? Sper ca nu.

"...destul / ...fudul" la SUPERLATIV!
(Nu e doar agramat, e dislexic de-a binelea!)
Il pun si la "perle"! :x:x:x

=)) pune-l, pune-l... poate asa isi da seama cat de jos se plaseaza pe scara valorilor... =))

dragonfly_drk 09 Aug 2010 17:44

Originally Posted by redmen:

Cam multe off`topicuri pe aici.Stiu ca o fi distractie pentru moderatori sa citeasca cum se "cearta" danonino cu dragonfly_drk dar totusi putin respect si pentru ceilalti forumisti.

pai eu vb de snobul de danonino... cu ce gresesc?... :-s in fond, nu despre lumea asta snoaba trebuie sa vorbim?... problema e ca nu se simte... ceea ce e foarte dureros... :(

paul_aramis 09 Aug 2010 17:45

redmen, şăzi blând! că-s on-topic amândoi ...

redmen 09 Aug 2010 17:46

Atunci vorbeste despre el aici daca tot tii cu tot dinadinsul sa il iriti si nu`l mai stresa pe toate topicurile ... ca devii stresanta si pentru ceilalti utilizatori.

Pitbull 09 Aug 2010 17:50

Da, dorect.
Dragonfly, concentreazä-ti aici Iaurticocidul.

dragonfly_drk 09 Aug 2010 17:53

oki, sorry... am exagerat... scuze la toti... :)

dragonfly_drk 09 Aug 2010 21:12

Originally Posted by dragonfly_drk:

scuze tuturor ar fi o varianta mai buna.

Nu uita sa ma hartuiesti.

tot aia e... nu uit dragule, stai linistit... pe topicul asta esti doar al meu... o sa te fac cu ou si cu otet... esti o victima foarte previzibila... ;)

Pit, ma simt prost ca ai inchis topicul "Sex and the City 2"... imi cer scuze inca o data daca m-am intins. promit sa raman aici cu remarcele despre Danonino, doar ca nu vreau sa imi sara nimeni in cap, ca nu poate posta pentru ca eu am facut o gafa. as aprecia daca l-ai deschide din nou. promit sa fiu cuminte. ;))

omudindulap 09 Aug 2010 21:29

as aprecia daca l-ai deschide din nou. promit sa fiu cuminte. ;))

(Sexandthexcityfanii sä nu se sperie; va fi redeschis curând. Fiti pacienti.)

dragonfly_drk 09 Aug 2010 21:33

Originally Posted by omudindulap:

as aprecia daca l-ai deschide din nou. promit sa fiu cuminte. ;))

(Sexandthexcityfanii sä nu se sperie; va fi redeschis curând. Fiti pacienti.)

stiu ce a scris Pit dar parca tot ma simt prost. :(

mongolarix 09 Aug 2010 22:02

Nu vreu topic neaparat ...l-am postat din greseala dincolo ...e chiar asa mare scofala!??

mongolarix 09 Aug 2010 22:10

Frumoase pareri, mai multa cearta intre voi ,dar probabil asta e raspunsul ..'Nu.!! Ne certam intre noi tot timpul in loc sa ne ocupam de ''problema''

dragonfly_drk 09 Aug 2010 22:32

scuze tuturor ar fi o varianta mai buna.

Nu uita sa ma hartuiesti.

tot aia e... nu uit dragule, stai linistit... pe topicul asta esti doar al meu... o sa te fac cu ou si cu otet... esti o victima foarte previzibila... ;)

Pit, ma simt prost ca ai inchis topicul "Sex and the City 2"... imi cer scuze inca o data daca m-am intins. promit sa raman aici cu remarcele despre Danonino, doar ca nu vreau sa imi sara nimeni in cap, ca nu poate posta pentru ca eu am facut o gafa. as aprecia daca l-ai deschide din nou. promit sa fiu cuminte. ;))

hai mai repede, nu ma lasa in suspans.

eu, pe tine?... never ever. ce urmaresti defapt? :-o

omudindulap 09 Aug 2010 22:39

De ce nu faceti voi schimb de aidiuri? Zau, fie-va mila..

I think this is the beginning of a beautiful friendship.

dragonfly_drk 09 Aug 2010 22:44

De ce nu faceti voi schimb de aidiuri? Zau, fie-va mila..

I think this is the beginning of a beautiful friendship.

imi strici toata pofta de distractie... :(... ok. uite, pentru ca esti baiat simpatic, eu ma las pagubasa. am venit, am vazut, m-am distrat, dar atat a fost. decat sa imi fac dusmani pe forum, mai bine deloc...

:-*

sa fiti cuminti. va pup pe toti...

kiss you, hug you, zbye zbye

omudindulap 09 Aug 2010 23:04

imi strici toata pofta de distractie... :(... ok. uite, pentru ca esti baiat simpatic, eu ma las pagubasa. am venit, am vazut, m-am distrat, dar atat a fost. decat sa imi fac dusmani pe forum, mai bine deloc...

Nu te lasa inflentata de ceea ce spun altii. Nu am vorbit in numele tuturor forumistilor, asa ca, daca simti nevoia, distreaza-te, fa abstractie de postarea anterioara.

dragonfly_drk 09 Aug 2010 23:46

Nu te lasa inflentata de ceea ce spun altii. Nu am vorbit in numele tuturor forumistilor, asa ca, daca simti nevoia, distreaza-te, fa abstractie de postarea anterioara.

nu ai vorbit dar deja esti, cred, a patra persoana care se ia de posturile mele. asa ca o sa stau sa ma gandesc bine si pana maine voi lua o decizie... ceea ce ai spus a fost decizional pentru ceea ce voi face. stai linistit. te inteleg si pe tine si pe toti forumistii. in fond, nimanui nu ii place sa vada cum altii se cearta in loc sa posteze calumea...

GATA. STOP. REVENITI ON-TOPIC (chiar daca eu am fost prima care a deviat de la subiect)

distractie faina, fratilor. :-h

dragonfly_drk 10 Aug 2010 10:53

nu ai vorbit dar deja esti, cred, a patra persoana care se ia de posturile mele. asa ca o sa stau sa ma gandesc bine si pana maine voi lua o decizie... ceea ce ai spus a fost decizional pentru ceea ce voi face. stai linistit. te inteleg si pe tine si pe toti forumistii. in fond, nimanui nu ii place sa vada cum altii se cearta in loc sa posteze calumea...

GATA. STOP. REVENITI ON-TOPIC (chiar daca eu am fost prima care a deviat de la subiect)

distractie faina, fratilor. :-h

Nu te lasa. Posteaza in continuare.
Ce se intampla cu razboiul? Cu batalia?
Ai venit chitita sa ma distrugi. Incepusem sa ma pregatesc psihic pentru infrangere.

Pisi, ce faci? Te-ai suparat? Iti iei jucariile si pleci acasa?

cutulache drag, nu imi iau nicio jucarie si nu plec acasa. pur si simplu nu mai postez, ce e asa de greu de inteles? ar trebui sa te simti flatat caci uite, ultimul post e despre tine si pentru tine. in fine... am sa stau o vreme in umbra, sa observ (macar pana se redeschide topicul celalalt si se mai linistesc apele caci oricum nimeni nu o sa imi duca lipsa). in fond, nu am venit aici sa ma cert sau sa ii vad pe altii cum se cearta. am venit pentru ca vreau sa invat ceva. si din pacate cei ca tine distrug topicurile si nu le lasa sa evolueze, motiv pentru care, cei ca mine nu mai au ce invata.
asa ca iti dau un sfat dragule. prietenesc. pentru ca m-ai facut sa zambesc ieri. ce e prea mult strica. eu am curaj sa recunosc cand am gresit, dar tu ai? eu stiu cand sa ma opresc dar tu poti? incearca sa nu distrucgi ce e pe aici si ce s-a construit cu truda. stiu ca e mai interesant si mai amuzant sa te iei de copiii mai mici din curtea scolii. dar sunt si oameni seriosi pe forumul asta, care nu prea agreeaza astfel de comportament, asa ca incearca sa te linistesti si tu o vreme

stai linistit dragutul meu schiop, nu pentru tine m-am inscris pe forumul asta.m-am inscris pentru ca imi place cultura. dar din pacate am fost dezamagita de "cultura care se gaseste pe aici". m-am inscris pentru ca am de gand sa fac ceva cu viata mea si nu sa stau ca alti toata ziua si sa ii irit pe cei din jur. m-am inscris pentru ca de aici chiar ai ce invata daca stii unde sa sapi. mai vrei motive sau iti e de ajuns?... nu te crede mare smecher. un singur lucru avem in comun, ca ne place dr. House. tie intr-un mod bolnavicios, mie atat cat se cuvine.

P.S. "vrei sa moara maman?"
P.S.2 nici cu gandul nu visezi la ziua cand brusc dragonfly va reveni... >:) plina de forte proaspete si ca o tornada, gata sa curete totul in jur... >:) vei ramane surprins... si daca nu esti baiat cuminte tu vei fi primul pe lista mea neagra... >:)
P.S.3 scuze de roman!

Pitbull 10 Aug 2010 19:47

Condoleante, Iaurticä.
Taicä-tu cum suportä pierderea?
Sau deja jubileazä: "Vânt de libertaaateee!"...?

Pitbull 10 Aug 2010 20:44

No need, stiu deja.
(Habar n-ai ce-i aia "întrebare retoricä.")

dragonfly_drk 11 Aug 2010 13:18

No need, stiu deja.
(Habar n-ai ce-i aia "întrebare retoricä.")

lasa-l Pit. o o ramas corigent la romana. nu te mai certa cu el ca nu merita... auzi la el... nebuna. poate el e dus cu sorcova...

All times are GMT +2. The time now is 15:07.