![]() |
Primul sezon e foarte bun. Restul.... penibile =)) mai ales ultimele 2... :-O
Dexter este cu mult peste Prison Break... |
Primul e extrem de bun. La al doilea se vede deja o diferenta maricica, dar cum caderea era de la un nivel foarte inalt, calitatea tot a ramas destul de buna. Al treilea e deja f slab, iar pe al patrulea nu am mai indraznit sa-l vad.
Si la personaje sunt de acord cu tine, Scofield, T-Bag si Mahone sunt cele mai interesante din serie. |
Originally Posted by danonino:
Two additional episodes, titled "The Old Ball and Chain" and "Free" were produced, and were later transformed into a standalone feature, titled The Final Break. The events of this feature take place before the last scene of the series finale, and are intended to wrap up unfinished plotlines. Nu pierzi nimic daca ratezi filmul. |
|
mda. eu de-asta nici n-am mai continuat sa ma uit dupa primul episod din sezonul trei...deja ultimul episod din sezonul doi mi s-a parut o mare tampenie. pacat pentru ca primul sezon a fost intr-adevar genial. |
Poti sari linistit, nu pierzi nimic bun.
|
|
Iubesc serialul.Il iubesc.Prison Break e cel mai tare:-x:-x:-x
|
Intradevar, cred ca ultimul episod The Final Break nu a fost asa de bun, nu s-a ridicat la nivelul celorlalte episoade. Mi-a placut foarte mult acest serial si este unul dintre cele mai bune.
|
E un serial bun .. un fel de Oz ugradat .. te tine in tensiune .. si da .. primele 2 sezoane au fost de departe cele mai reusite .. cele 2 care i-au urmat .. au fost doar o lalaila ieftina .. pacat ..
|
Originally Posted by FlorinMovieFreak:
|
Cel mai bun serial din istoria televiziunii este Sopranos, si ma refer la cum este scris, produs, jucat. Desigur are si cele mai multe premii EMY.
|
Un serial la nivelul la care se afla Prison break trebuie amintit ori de cate ori vorbesti despre un top al serialelor. Nu am vazut "Oz", "24" sau alte seriale despre care vorbiti dar nu vad cum ar putea vreun personaj sa il intreaca pe genial construitul Michael Scofileld....
|
nu prea vad unde e genialul :-s in afara de geniul care se presupune a fi el poate
|
Saracu' Scofileld n-ajunge nici la bracinaru' celui mai amarit personaj din Oz. Daca exista vreunul.
|
Originally Posted by costyn162:
|
Este si "Oz" foarte bun, dar mie mi-a placut foarte mult si "Prison Break"
|
"Dexter", deasemenea foarte bun.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:49. |